Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

154 потребители са гласували

1. 1. Никотинова концентрация:

Recommended Posts

Публикувано на

Мензура за базата, инсулинова спринцовка за концентрата, пипета за ароматите - насъщно оборудване за всеки вейпър :) Концентрацията се прави по формулата за наместване на градусите на ракията :)

• 4 месеци по-късно...
  • Отговори 140
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувано на

Да се похваля - след около година свалих от 18 на 9 и започнах да изпарявам освен никотинови и плодови аромати.

Иска ми се да смъкна повече, но за съжаление нещо не докарвам на вкус "чорбата" и карам на готови FA течности.

Което обаче ми докарва проблем с намаляването на концентрацията - няма готови течности 0 и съм закотвен на 9, тъй като бъркането с база намалява освен концентрацията и вкуса.

Обмислям да поръчам директно отвън.

Публикувано на

Някъде около 1,8%: последното бъркало е 20мл база 36мг, 20мл глицерин, 1,9мл Dark Vapure, 0.9мл HCL Energy, без добавена вода. Острани миришело на ШОКОЛАД ???, според околните. Вкуса с NBC v1 и KohGenDo памук е на КРУША, а с Т2 немога да го определя, нещо сладко е.

Публикувано на

От около 4 месеца успях да сваля на около 2 мг/мл никотин. Говорейки в шишета по 100- 1 бр. 24 мг и 11 бр. 0 мг. Забъркват се в голямо шише, хубаво се разббълникват и се връщат по стартовите им позиции и се слага аромата. 

• 11 месеци по-късно...
  • 2 месеци по-късно...
Публикувано на (редактирано)

Аз започнах с 18, след месец 12 след още толкова 6 после 2-3 седмици 3 и сега вече няколко месеца 1,5. След максимум месец махам никотина и остава само за удоволствие. Аз и сега като засмуча фазомеро и не се спирам, и в същото време по половин ден не го пипам. Ама вечер на масата си смуча здраво.

Редактирано на от gnedialkoff
Публикувано на

В началото на 24, месец след това 18, няколко месеца по късно 12, след това 9. Всичко това на МТЛ. После минах на инхалиране и след 2 дни друсане на 9 на третия ден свалих на 6, след няколко дни се оказа че и това е много и сега съм на 4. Явно С тези танкове дето излизат постоянно, още ще се сваля концентрацията.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано на (редактирано)

Ами всъщност след бърн всичко е ок. Но след първите пет шест милиритра изведнъж губи удар. Вкус ок но удар е. След половин един час когато захапя фазомеро е ок. удара е на място. И така на няколко дни всичко се повтаря. Сигурно нещо с мен се е бъгнало. Хахахаха.

П. П. Случва се с всичките ми испарители за инсталиране.

Редактирано на от kris86

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...