Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди (редактирано)

Здравейте на всички,нова съм във форума и горда непушачка от половин година :) отказах се от цигарите и се влюбих във вейпинга.Искам да помогна на повече хора да откажат цигарите,защото статистиките на смъртност от тютюнопушенето са страшни.Майката на един от най-добрите ми приятели почина от рак вследствие на тютюнопушенето,която ми беше наистина близка и за мен това вече не е просто статистика.Ще споделя видеото,което направих наскоро,не се имам за разбирачка,нито за професионален видеомейкър,така че ще ви помоля да си спестите негативните коментари,но разбира се бих приела всякаква градивна критика :) Видеото не е с цел реклама и нямам никакви намерения да изкарвам пари от ютюбинг,имам си професия и съм хепи :) Когато имам време и когато си купя нещо ново,защото това също е проблем,ще правя по някое друго видео с цел да образоваме повече хора и да спасим човешки животи.Ето и въпросното видео,ще ви помоля да харесате и да се абонирате за канала ми,за да добие популярност,защото за сега само аз и близките ми сме гледали :)

http://vbox7.com/user:tedyvapes

благодаря предварително :) :)

Редактирано на от TedyVapes
Публикувано на

Здравей и добре дошла! Огромни благодарности от мен за това, което правиш! Продължавай в същия дух!  :majesty2:

По-самото видео - никакви критики не мога да направя, било те и градивни. Ревюто е много професионално направено!

Публикувано на

Здравей и добре дошла! Огромни благодарности от мен за това, което правиш! Продължавай в същия дух!  :majesty2:

По-самото видео - никакви критики не мога да направя, било те и градивни. Ревюто е много професионално направено!

Благодаря :)

Публикувано на

Закачих се за канала! Единствената ми забележка е към правописните грешки в текста, който течеше в началото на клипа. Иначе много се радвам на клипчето!

Публикувано на

Закачих се за канала! Единствената ми забележка е към правописните грешки в текста, който течеше в началото на клипа. Иначе много се радвам на клипчето!

ох знам сама си ги видях следващия клип ще ги оправя :)

Публикувано на

И на мен ми хареса ревюто Поздрави.

П.С....В нашите среди има доста качествени "ревюъри"..хубаво би било,ако направените ревюта са на едно място..така би било наистина полезно и бихме помогнали на повече хора

Публикувано на

И на мен ми хареса ревюто Поздрави.

П.С....В нашите среди има доста качествени "ревюъри"..хубаво би било,ако направените ревюта са на едно място..така би било наистина полезно и бихме помогнали на повече хора

Може ли да споделите още ревюта на български вейпъри?

Преди много време попаднах на един такъв, но забравих да се абонирам и не мога да го намеря.Знам само канала на Smoking-Maniac.

Благодаря предварително!

Публикувано на

Благодаря на всички за позитивните коментари,клипа с ваша помощ е на почти 200 гледания,надявам се да достигне до желаната от мен аудитория и да помогнем на някого,би си заслужавало дори да е само един човек :) Поръчах нов мод днес,но ще ми трябва време да се запозная с него,преди това,когато ми остане време ще се опитам да направя кратко видео за никотиновите течности :)Взех си забележки,Благодаря отново на всички това се казва вейпинг подкрепа :)))))

Публикувано на

Поздравления за труда! И аз се абонирах.

Много добро и професионално направено първо видео. Не обръщай внимание на критиките- всичко ще си дойде на мястото, ако смяташ да се занимаваш с това. Първите видеа на Trippers, Busardo, IndoorSmokers, Nick Reviews sa много много зле. Твоето е супер! Продължавай така.

Публикувано на (редактирано)

Една корекция, която не е само към теб, а към доста от нас - ударът в гърлото не е в следствие на PG-то, а от никотинът. Вискозитетът на PG-то, както и химичните му свойства, подпомагат притока на течност към намотката, заедно с вскичките й ароматни и никотинови качества.

И отново - много приятно ревю. Както казах - не спирай! :)

Редактирано на от Yasen
Публикувано на (редактирано)

...и пренася никотина, заради различната си точка на кипене от VG, но в общи линии е така, както си написал.

ПП: Гледах ревюто, мога само да кажа - Браво! Гласа и тембъра Ви е изключително подходящ за целта. А за съдържанието, смятам че коментара е излишен, професионално подбрано и оформено.

Редактирано на от Topper
  • 4 седмици по-късно...
Публикувано на

Една корекция, която не е само към теб, а към доста от нас - ударът в гърлото не е в следствие на PG-то, а от никотинът. Вискозитетът на PG-то, както и химичните му свойства, подпомагат притока на течност към намотката, заедно с вскичките й ароматни и никотинови качества.

И отново - много приятно ревю. Както казах - не спирай! :)

Но въпреки това което казваш,PG-то дразни на гърлото,докато глицерина-не.Тъй че може да се ползва за засилване на удара.Според мен момичето добре си го е казало.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...