TedyVapes Публикувано преди 18 Ноември, 2015 Отчет Публикувано преди 18 Ноември, 2015 (редактирано) Здравейте на всички,нова съм във форума и горда непушачка от половин година отказах се от цигарите и се влюбих във вейпинга.Искам да помогна на повече хора да откажат цигарите,защото статистиките на смъртност от тютюнопушенето са страшни.Майката на един от най-добрите ми приятели почина от рак вследствие на тютюнопушенето,която ми беше наистина близка и за мен това вече не е просто статистика.Ще споделя видеото,което направих наскоро,не се имам за разбирачка,нито за професионален видеомейкър,така че ще ви помоля да си спестите негативните коментари,но разбира се бих приела всякаква градивна критика Видеото не е с цел реклама и нямам никакви намерения да изкарвам пари от ютюбинг,имам си професия и съм хепи Когато имам време и когато си купя нещо ново,защото това също е проблем,ще правя по някое друго видео с цел да образоваме повече хора и да спасим човешки животи.Ето и въпросното видео,ще ви помоля да харесате и да се абонирате за канала ми,за да добие популярност,защото за сега само аз и близките ми сме гледали http://vbox7.com/user:tedyvapes благодаря предварително :) Редактирано на 18 Ноември, 2015 от TedyVapes Отговор
Димитър Публикувано на 18 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 18 Ноември, 2015 Здравей и добре дошла! Огромни благодарности от мен за това, което правиш! Продължавай в същия дух! По-самото видео - никакви критики не мога да направя, било те и градивни. Ревюто е много професионално направено! Отговор
TedyVapes Публикувано на 18 Ноември, 2015 Автор Отчет Публикувано на 18 Ноември, 2015 Здравей и добре дошла! Огромни благодарности от мен за това, което правиш! Продължавай в същия дух! По-самото видео - никакви критики не мога да направя, било те и градивни. Ревюто е много професионално направено! Благодаря Отговор
jinta Публикувано на 18 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 18 Ноември, 2015 Браво.Абонирах се,чакам още ревюта. Отговор
Peshov Публикувано на 18 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 18 Ноември, 2015 Браво , Мите мисля че трябва да стимулираш по начин който предцениш за най подходящ ТедиВейп Sent from my iPhone using Tapatalk Отговор
Dinsf Публикувано на 18 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 18 Ноември, 2015 Закачих се за канала! Единствената ми забележка е към правописните грешки в текста, който течеше в началото на клипа. Иначе много се радвам на клипчето! Отговор
TedyVapes Публикувано на 18 Ноември, 2015 Автор Отчет Публикувано на 18 Ноември, 2015 Закачих се за канала! Единствената ми забележка е към правописните грешки в текста, който течеше в началото на клипа. Иначе много се радвам на клипчето! ох знам сама си ги видях следващия клип ще ги оправя Отговор
Yasen Публикувано на 18 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 18 Ноември, 2015 Гледах клипа. Хареса ми, както качеството на картината, така качеството на описанието. Продължавай смело. Отговор
ssscary Публикувано на 18 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 18 Ноември, 2015 Много ми допадна видеото, поздравления за инициативата!Ще чакам с нетърпение още от този канал, дори звучи наистина професионално. Отговор
Petroff Публикувано на 18 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 18 Ноември, 2015 Браво!Много добре е направен клипа.Продължавай напред! Отговор
Voden Duh Публикувано на 19 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 19 Ноември, 2015 И на мен ми хареса ревюто Поздрави. П.С....В нашите среди има доста качествени "ревюъри"..хубаво би било,ако направените ревюта са на едно място..така би било наистина полезно и бихме помогнали на повече хора Отговор
ssscary Публикувано на 19 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 19 Ноември, 2015 И на мен ми хареса ревюто Поздрави. П.С....В нашите среди има доста качествени "ревюъри"..хубаво би било,ако направените ревюта са на едно място..така би било наистина полезно и бихме помогнали на повече хора Може ли да споделите още ревюта на български вейпъри? Преди много време попаднах на един такъв, но забравих да се абонирам и не мога да го намеря.Знам само канала на Smoking-Maniac. Благодаря предварително! Отговор
Joro Публикувано на 19 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 19 Ноември, 2015 Подкрепям те с две ръце, давай смело! Отговор
tangra Публикувано на 19 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 19 Ноември, 2015 Браво на момичето ! Ще помоля само ако може музикалния фон да е по тих - на моменти не се чува говора . Успех ! Отговор
TedyVapes Публикувано на 19 Ноември, 2015 Автор Отчет Публикувано на 19 Ноември, 2015 Благодаря на всички за позитивните коментари,клипа с ваша помощ е на почти 200 гледания,надявам се да достигне до желаната от мен аудитория и да помогнем на някого,би си заслужавало дори да е само един човек Поръчах нов мод днес,но ще ми трябва време да се запозная с него,преди това,когато ми остане време ще се опитам да направя кратко видео за никотиновите течности Взех си забележки,Благодаря отново на всички това се казва вейпинг подкрепа )))) Отговор
Soupel Публикувано на 19 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 19 Ноември, 2015 Поздравления за труда! И аз се абонирах. Много добро и професионално направено първо видео. Не обръщай внимание на критиките- всичко ще си дойде на мястото, ако смяташ да се занимаваш с това. Първите видеа на Trippers, Busardo, IndoorSmokers, Nick Reviews sa много много зле. Твоето е супер! Продължавай така. Отговор
kilara Публикувано на 19 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 19 Ноември, 2015 Браво ,давай на пред.И купвай повече играчки че да има ревюта. Отговор
Loki Публикувано на 19 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 19 Ноември, 2015 Отлично видео за начинаеща. Отговор
TedyVapes Публикувано на 22 Ноември, 2015 Автор Отчет Публикувано на 22 Ноември, 2015 Новото видео е вече готово,надявам се да ви хареса http://vbox7.com/user:tedyvapes Отговор
Yasen Публикувано на 22 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 22 Ноември, 2015 (редактирано) Една корекция, която не е само към теб, а към доста от нас - ударът в гърлото не е в следствие на PG-то, а от никотинът. Вискозитетът на PG-то, както и химичните му свойства, подпомагат притока на течност към намотката, заедно с вскичките й ароматни и никотинови качества.И отново - много приятно ревю. Както казах - не спирай! Редактирано на 22 Ноември, 2015 от Yasen Отговор
Topper Публикувано на 22 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 22 Ноември, 2015 (редактирано) ...и пренася никотина, заради различната си точка на кипене от VG, но в общи линии е така, както си написал. ПП: Гледах ревюто, мога само да кажа - Браво! Гласа и тембъра Ви е изключително подходящ за целта. А за съдържанието, смятам че коментара е излишен, професионално подбрано и оформено. Редактирано на 22 Ноември, 2015 от Topper Отговор
Tino Публикувано на 22 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 22 Ноември, 2015 Поздравления и от мен Много добре синтезирана информация, без излишни неща !!! Отговор
TedyVapes Публикувано на 15 Декември, 2015 Автор Отчет Публикувано на 15 Декември, 2015 Новото видео,малко се забавих,но бях ужасно ангажирана http://vbox7.com/user:tedyvapes Отговор
kazo Публикувано на 15 Декември, 2015 Отчет Публикувано на 15 Декември, 2015 Мисля че ще е много по добре да показваш как работи мода. Имам предвид менюто. Как и колко се натискат бутоните, как се влиза в менюто, как се настройва… Отговор
Loki Публикувано на 15 Декември, 2015 Отчет Публикувано на 15 Декември, 2015 Една корекция, която не е само към теб, а към доста от нас - ударът в гърлото не е в следствие на PG-то, а от никотинът. Вискозитетът на PG-то, както и химичните му свойства, подпомагат притока на течност към намотката, заедно с вскичките й ароматни и никотинови качества. И отново - много приятно ревю. Както казах - не спирай! Но въпреки това което казваш,PG-то дразни на гърлото,докато глицерина-не.Тъй че може да се ползва за засилване на удара.Според мен момичето добре си го е казало. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.