Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на

Колеги,тъй  като ще ползвам мода със силиконов калъф и ще ми е неудобно всяка вечер да го свалям за да извадя батерията,мисля да го зареждам на ток през USB.Въпросът ми е преходник 220V 1A подходящ ли е или трябва да е поне 2А?

Батерията е LG 3000 mAh.

• Отговори 154
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувано на

Колеги,тъй като ще ползвам мода със силиконов калъф и ще ми е неудобно всяка вечер да го свалям за да извадя батерията,мисля да го зареждам на ток през USB.Въпросът ми е преходник 220V 1A подходящ ли е или трябва да е поне 2А?

Батерията е LG 3000 mAh.

Той така или иначе не зарежда с над 1А :) даже мисля, че мод-а ограничава до 500мА входящ ток, но не съм сигурен :) не му е никакъв проблем да си го зареждаш така.

• 1 месец по-късно...
Публикувано на

Прочетох цялата тема.Това което прочетох е абсолютно не нужно.Всеки харесва това което ползва.Не всеки е склонен да даде повече пари.Аз също се колебая дали да си взема този мод.Толко пари съм давал за цигари на месец само,че не съм ги давал наведнъж.В момента ползвам Айо и това за мен в момента е най доброто сравнено с това,че ползвах Его батерия и Кангер т2.Аз също не съм склонен да дам над 150лв за мод.Всеки си преценява колко и какво ще даде и вземе.Форума е да си помагаме,а не да се караме.От тук научих доста.Мнения и съвети са ми давани и съм Благодарен.

• 2 месеци по-късно...
Публикувано на

Аз пък много се чудя на това да ли има смисъл от такива глезотий. Какво ново ще донеси един ъпдейт на нещо толкова просто, като изпаряването. Още с продажбота е заложен максимума на устройството. какво повече може да очакваме?

Публикувано на

Винаги може да се доработи нещо чрез софта, хардуера работи със софт, при самото пускане този софт не е изпипан докрай, хубаво е д аимаш опции за ъпгрейд, може да променят доста неща осбено от към прецизната работа на ТК, аз съм за ъпдейте. То по твоята логика, защо има толкова много версии на Андроид, като всички вършат едно и също нещо ;)

Vape on

Публикувано на

Мене лично ме издразни първата 5ца с кръглите индикатори. Просто дисплея не става за тази работа. После пуснаха текстова версия, неясно за мен липсва температурния контрол за стомана. Има само тоз с коефициентите на съпротивление. След няколко дни открих че кубиса работи най-добре на байпас а наутилуса на прости ватове и си го върнах на 3та версия.

Публикувано на (редактирано)

Да разбирам ли , че на никой не му е дало проблем при update-a, защото на мен ми дава грешка и не иска и не иска да се update-ne ?

Problem solved :)

Редактирано на от Shtur4o
  • 3 седмици по-късно...
Публикувано на

Въпросът ми вероятно е глупав, но режима с часовника е само за версия 2 на мода, нали?

Не точно за 1-ва версия е. За 2 рата версия си идва вграден часовника(тоест не се налага да му се сменя софтуера), като платката има и малка батерия за да не губи часа при смяна на батериите .
Публикувано на

Мода наистина е топ и се подиграва със далеч по-скъпи изделия. Но никой (включително и Джойтек) не успя да ми обясни защо, деба, продължават да шибат тоя ОТВРАТИТЕЛЕН 510 конектор, а на Пикото слагат конектор, който е класи нагоре...

Публикувано на

Аз също не съм имал особени проблеми (предимно заради шайбите, които слагах:) ). Но това не променя факта, че просто не е добър. Което комбинирано със интересната мания на повечето производители да помпат двусантиметрови 510-ки в изпарителите си, води до знаеш какво.

Пък и попродадоха Доста количество от тия модове... бах тия произведени/купени конектори не се свършват.

Както и да е, не успявам да ги схвана..може и да си прав де.

• 5 месеци по-късно...
Публикувано на

Прочетох последните три страници, на темата явно има трити мнения, но става ясно за какво иде реч. Аз няма да казвам кой мод е най-добър, но за едно Броки е прав а останалите не сте, когато се сравняват два продукта то се сравняват продукти в един и същи ценови клас. Много ясно, че който и производител да е за 3-4 пъти повече пари, ще изкара нещо с повече екстри с по-добро качество и точност и т.н. и т.н. Ама въпроса не е в това. Така е и при коли и при компютри и какви да е продукти, сравняват се аналогични продукти в един клас.

Ама някой не го интересувала цената ми ок, купи си ако искаш и 1000 левов продукт щом парите те бият през ръцете или пък щом точно от този продукт се нуждаеш, но недей да го сравняваш с 500 левов продукт, трудно ще се получи. И леко обидно за останалите да се каже "няма да се клошаря за 400лв"  повечето пенсионери получават по-малка пенсия и с тия пари се хранят цял месец, да не говорим за тия със 170 левови пенсии. Извън големите градове хората толкова им е заплатата, клошари ли ги наричаш що ли?

Иначе за мода, нали темата е за него... от днес съм притежател, нямам забележки за сега.... ама то аз няма и да му ползвам температурния контрол, любител съм на надомовите намотки 1,2-1,8 ома

• 1 месец по-късно...
Публикувано на

Аз не съм много доволен от този мод. Първо пина ми влезе на вътре и работеше с много малка част от изпарителите ми. После копчето трябваше да го натискам по 2 3 пъти докато зацепи, а сега натисна ли го постоянно пуска ток. Последния път го бях пуснал на 75 вата натиснах го и не мога да сваря да извадя батерията хаха. Но пък това стана след близо година и половина ползване. Пина влезе навътре оше първия ден като му сложих събтанк мини.
Сега съм с eVic Primo от месец насам. Дано всичко е наред
b3f2da0db85b490a9b2bc9e6582951c9.jpg
4d8022eb1f44e3b3897315f05d45907e.jpg
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

• 3 седмици по-късно...
Публикувано на

Имам го от около две години този мод и ми служеше до преди 2 дена. Бутона почна да отказва. Преди 3-4 месеца беше пак така, тогава го разглобих третирах го с контактен спрей и заработи перфектно. Сега опитах същото, но не се оправи. Гледам бутона е същия по вид като долните два, но последните при натиск цъкат а главния не. Повредил се е, малък е за смяна и разпояване, мисля да го занеса в GSM сервиз там ако могат да разменят бутона с някой от долните два. Ако не намеря майстор мода ще е до тук.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...