Димитър Публикувано преди 23 Декември, 2015 Отчет Публикувано преди 23 Декември, 2015 Няма да навлизам в подробности относно мода, понеже не е нещо, което да се различава от останалите в отношение на спецификации, единствено външния вид малко, но това е въпрос на лични предпочитания, а и не е като да няма разнообразие днешно време... Това, което прави впечатление обаче са главите - нагреватели, вградени в керамичен кожух, който от своя страна е обвит с памук. Самите глави пък са със златно покритие. Към момента се предлагат два типа глави - Ni200 и кантал.Спирам с описанията, като препоръчвам да прегледате двете видеота. Отговор
Soupel Публикувано на 23 Декември, 2015 Отчет Публикувано на 23 Декември, 2015 Има производител, който от известно време прави такива глави и се чудя от 2 месеца да поръчам ли. http://www.ceravape.com/products/ Отговор
Марти Публикувано на 24 Декември, 2015 Отчет Публикувано на 24 Декември, 2015 Въпросния мод ще се предлага ли от вас в скоро време иначе по темата добре е напрвен само заради външния вид ти се иска да си го купиш Отговор
Димитър Публикувано на 24 Декември, 2015 Автор Отчет Публикувано на 24 Декември, 2015 Да, мисля, че в началото на януари ще го получи. Смятаме да предложим отделно и изпарители. Отговор
Liubomirski Публикувано на 24 Декември, 2015 Отчет Публикувано на 24 Декември, 2015 .... смятаме да предложим отделно и изпарители. Ей тука ме спечелихте ! Отговор
Марти Публикувано на 31 Декември, 2015 Отчет Публикувано на 31 Декември, 2015 (редактирано) При покупка на 5+ идва с отстъпка https://www..../products/3024/10018992/3942001-authentic-vaporesso След www напишете fasttech иначе не излиза линка явно е мн дълъг Редактирано на 31 Декември, 2015 от Марти Отговор
Topper Публикувано на 31 Декември, 2015 Отчет Публикувано на 31 Декември, 2015 Уау, уникално [emoji54] Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk Отговор
dp4u4umi6ev Публикувано на 31 Декември, 2015 Отчет Публикувано на 31 Декември, 2015 (редактирано) Вместо да остроумничиш можеше да му обясниш, че форума не допуска линкове към бързаците, което между другото би трябвало да му го е изписало когато се е опитал. Не ти ли писна да се правиш на ''старо куче гуру'' и вместо това да помагаш, ако можеш разбира се. Редактирано на 31 Декември, 2015 от dp4u4umi6ev Отговор
Topper Публикувано на 31 Декември, 2015 Отчет Публикувано на 31 Декември, 2015 То кой трябва да слага правила - слага, аз не се изживявам като модератор. Иронизирах, че откри момчето намалението за количества, дето го пише на всеки артикул. Апропо, ти с какво помогна ? Обясни ли нещо или просто така, за спорта ? Отговор
dp4u4umi6ev Публикувано на 1 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 1 Януари, 2016 Обясних му да в другата тема, която е пуснал, а иначе да прав си обичам да ''спортувам'' с теб Отговор
pioneer 306c Публикувано на 2 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 2 Януари, 2016 Добра отстъпка от 1.3$ или казано близо 2.50лв С международна гаранция даже Отговор
Mindburn Публикувано на 3 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 3 Януари, 2016 И мене ме грабва външния вид. Май точно този ще ми е първия ТС мод . Дано да сте поръчали от черния кит Отговор
Димитър Публикувано на 3 Януари, 2016 Автор Отчет Публикувано на 3 Януари, 2016 Поръчани са комплекти в двата цвята и изпарители, също в двата цвята. Отговор
Mindburn Публикувано на 3 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 3 Януари, 2016 Браво, направо отнасям един когато дойдат Отговор
pesho_pr Публикувано на 3 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 3 Януари, 2016 ориентировъчна цена? Отговор
Mindburn Публикувано на 3 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 3 Януари, 2016 Гледах клипчетата и мода ми допада много. Никога до сега не съм пробвал темп контрол и съм невеж в тази област, но това няма да ме спре да си купя един кит . Убеден съм, че колегите тук ще се отзоват ако имам проблеми и неясноти с темп контрола. Черния мод ще пасне идеално и с черния събтанк който имам . Интересно ми е дали не могат да се ползват РБА глави за този таргет танк? Отговор
Марти Публикувано на 3 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 3 Януари, 2016 Да попитам ще се предлага ли само мода без изпарителя и на каква цена Отговор
semchov Публикувано на 4 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 4 Януари, 2016 Като гледам как цените в Европа почват от 70+ евро не мисля, че си заслужава пред VTC mini. Отговор
Марти Публикувано на 4 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 4 Януари, 2016 имаго и за по 60$ комплекта Отговор
semchov Публикувано на 5 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 5 Януари, 2016 60$ и поне месец чакане ( от Юни чакам една пратка ). С тая форма е и доста вероятно да се случи чувала на бай митничар - отиде на 72 с ДДС + пощенските търгаши. Иначе самия изпарител изглежда добре. Отговор
Mindburn Публикувано на 7 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 7 Януари, 2016 Доколкото разбрах, другата седмица. Отговор
Mindburn Публикувано на 10 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 10 Януари, 2016 Понеже гледах и двете ревюта, английския не ми е много добър, но ми се стори че има противоречие с ъпгрейда на фърмуеара. Първия казва че има възможност за ъпгрейд и това е голям плюс, а втория казва че няма възможност за ъпгрейд. Кое е истина? Благодаря! И още нещо, много ми се иска в темата за темп контрол модовете или някоя нова в удачния раздел да се развият поне основните неща за температурния контрол. Много ще е полезна за такива като мен които нямат и хал хабер от тази екстра. Отговор
Mindburn Публикувано на 11 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 11 Януари, 2016 Така, май се оказва, че за сега мода няма възножност за ъпдейт, но занапред се очакват такива. Предвид и бъдещите ъпдейти ще отпадне и ограничението да се ползва само с никел. Явно това ще е моя първи мод с температурен контрол . Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.