Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди

Няма да навлизам в подробности относно мода, понеже не е нещо, което да се различава от останалите в отношение на спецификации, единствено външния вид малко, но това е въпрос на лични предпочитания, а и не е като да няма разнообразие днешно време... :)

Това, което прави впечатление обаче са главите - нагреватели, вградени в керамичен кожух, който от своя страна е обвит с памук. Самите глави пък са със златно покритие. Към момента се предлагат два типа глави - Ni200 и кантал.

Спирам с описанията, като препоръчвам да прегледате двете видеота.

• Отговори 69
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувано на (редактирано)

При покупка на 5+ идва с отстъпка

https://www..../products/3024/10018992/3942001-authentic-vaporesso

След www напишете fasttech иначе не излиза линка явно е мн дълъг 

Редактирано на от Марти
Публикувано на (редактирано)

Вместо да остроумничиш можеше да му обясниш, че форума не допуска линкове към бързаците, което между другото би трябвало да му го е изписало когато се е опитал.

Не ти ли писна да се правиш на ''старо куче гуру'' и вместо това да помагаш, ако можеш разбира се. :smoke2:

Редактирано на от dp4u4umi6ev
Публикувано на

То кой трябва да слага правила - слага, аз не се изживявам като модератор. Иронизирах, че откри момчето намалението за количества, дето го пише на всеки артикул. Апропо, ти с какво помогна ? Обясни ли нещо или просто така, за спорта ?

Публикувано на

Гледах клипчетата и мода ми допада много. Никога до сега не съм пробвал темп контрол и съм невеж в тази област, но това няма да ме спре да си купя един кит :D . Убеден съм, че колегите тук ще се отзоват ако имам проблеми и неясноти с темп контрола. :smoke: Черния мод ще пасне идеално и с черния събтанк който имам :D .

Интересно ми е дали не могат да се ползват РБА глави за този таргет танк? 

Публикувано на

60$ и поне месец чакане ( от Юни чакам една пратка ).

С тая форма е и доста вероятно да се случи чувала на бай митничар - отиде на 72 с ДДС +  пощенските търгаши.

Иначе самия изпарител изглежда добре.

Публикувано на

Понеже гледах и двете ревюта, английския не ми е много добър, но ми се стори че има противоречие с ъпгрейда на фърмуеара. Първия казва че има възможност за ъпгрейд и това е голям плюс, а втория казва че няма възможност за ъпгрейд.

Кое е истина? Благодаря!

И още нещо, много ми се иска в темата за темп контрол модовете или някоя нова в удачния раздел да се развият поне основните неща за температурния контрол. Много ще е полезна за такива като мен които нямат и хал хабер от тази екстра.

Публикувано на

Така, май се оказва, че за сега мода няма възножност за ъпдейт, но занапред се очакват такива. Предвид и бъдещите ъпдейти ще отпадне и ограничението да се ползва само с никел.

Явно това ще е моя първи мод с температурен контрол  :D .

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...