Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди

Филмът A Billion Lives, е истинската история на вейп революцията и корупцията, която ще доведе до 1 милиард смъртни случаи свързани с тютюнопушенето през 21-ви век! Във филма се разказва за медийните кампании против вейпинга и манипулациите от страна на някои организации и тютюневите, и фармацевтичните компании.

Буквално излезе преди седмица, а вече има положителен отзвук в Нова Зеландия, където има планове за преосмисляне на забраната за използване на електронни цигари.

Трейлър:

http://www.newshub.co.nz/politics/government-in-e-cigarette-push-2016053022#ixzz4AErhvoT2

Това е официалната страница на филма: http://abillionlives.com/

И едно ревю: http://ryanjayreviews.com/a-billion-lives-review/

Това ще е филм, който има потенциала да промени мирогледа на милиони хора, включително и на правителствата по целия свят!
Публикувано на

Истината,не може да бъде скрита.Рано или късно,нещата ще се оправят в наша полза,колкото и да не им се изска на лапачите и УБИЙЦИТЕ,които гласуват подобни закони.

Публикувано на

Много ще е добре ако някой го преведе и го разпространяваме у нас.Предполагам че в нета ще се появят субтитри на английски и тогава ще е по лесно за можещите.

Публикувано на (редактирано)

Истината,не може да бъде скрита.Рано или късно,нещата ще се оправят в наша полза,колкото и да не им се изска на лапачите и УБИЙЦИТЕ,които гласуват подобни закони.

Мисля, че никак не си прав. Никога няма да се оправят в наша полза. От години ви пея, че става дума за кинтьи. Това, което беше до сега няма да се върне никога. Държавите се стремят да сложат ръка на колкото се може повече пари от джобовете на хората и нищо няма да ги спре. Цигарените компании не ги мислете, те ще са на първа линия когато започната да се продават новите брандове на вейпинга. А и без това никой и никога не е мислел за здравето на хората, каквото и да ни е говорено.Здравето е само демагогски повод да ти бръкнат в джоба, според мен. Щото, ако ставаше дума за здравето, то 95%/примерно/  от стоките в магазините веднага трябва да бъдат забранени или убити с акцизи...Но така пък...ясно е 

Критичната маса пари от борот  във вейпинга беше премината и нищо не може да ги спре.

Редактирано на от gogo63
Публикувано на

Гого, аз, въпреки че съм умерен песимист, мисля, че има голяма надежда за вейпинга. Критичната маса на оборота може да е минат, но и критичната маса на потребителите също не я пренебрегвай...поне в белите страни...

Публикувано на

Гого, аз, въпреки че съм умерен песимист, мисля, че има голяма надежда за вейпинга. Критичната маса на оборота може да е минат, но и критичната маса на потребителите също не я пренебрегвай...поне в белите страни...

Бос, Искрено се надявам ти да си прав, а не аз! :cheers:

Публикувано на

За сега,ще постигнат това,което искат с въвеждането на тези ограничения,но в дългосрочен план,нещата ще си дойдат на мястото.Вече духът от бутилката е пуснат и да притворят къпачката,няма да го спрат.Нови вайпъри ще има по-малко,отколкото до сега,но пак ще се увеличаваме.А това е най-важното.Колкото повече сме,толкова сме по-силни!

• 2 седмици по-късно...
Публикувано на

Чакам с нетърпение, дано го видим и с превод.

Като излезе ако на английски се появят субтитри ще ги преведа за една вечер. То преводът е лесен, синхронизацията на субтитрите е хамалогия. 

• 3 месеци по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
  • 4 месеци по-късно...
Публикувано на

Свалили са клипа от youtube. Скоро няма да го има за свободен достъп за съжаление. Но и не е толкова скъп - 12$. Въпроса е какво да направим, за да достигне до повече хора, особено до скептиците на тема електронни цигари и още повече, до законодателите.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...