Димитър Публикувано преди 31 Май, 2016 Отчет Публикувано преди 31 Май, 2016 Филмът A Billion Lives, е истинската история на вейп революцията и корупцията, която ще доведе до 1 милиард смъртни случаи свързани с тютюнопушенето през 21-ви век! Във филма се разказва за медийните кампании против вейпинга и манипулациите от страна на някои организации и тютюневите, и фармацевтичните компании.Буквално излезе преди седмица, а вече има положителен отзвук в Нова Зеландия, където има планове за преосмисляне на забраната за използване на електронни цигари.Трейлър: http://www.newshub.co.nz/politics/government-in-e-cigarette-push-2016053022#ixzz4AErhvoT2Това е официалната страница на филма: http://abillionlives.com/И едно ревю: http://ryanjayreviews.com/a-billion-lives-review/Това ще е филм, който има потенциала да промени мирогледа на милиони хора, включително и на правителствата по целия свят! Отговор
Loki Публикувано на 1 JЮни, 2016 Отчет Публикувано на 1 JЮни, 2016 Истината,не може да бъде скрита.Рано или късно,нещата ще се оправят в наша полза,колкото и да не им се изска на лапачите и УБИЙЦИТЕ,които гласуват подобни закони. Отговор
sashogg Публикувано на 1 JЮни, 2016 Отчет Публикувано на 1 JЮни, 2016 Много ще е добре ако някой го преведе и го разпространяваме у нас.Предполагам че в нета ще се появят субтитри на английски и тогава ще е по лесно за можещите. Отговор
Димитър Публикувано на 1 JЮни, 2016 Автор Отчет Публикувано на 1 JЮни, 2016 Скоро ще е премиерата в щатите, а след това в Европа. Опитах да го потърся, но все още не мога да го открия... Отговор
gnedialkoff Публикувано на 1 JЮни, 2016 Отчет Публикувано на 1 JЮни, 2016 Чакам с нетърпение, дано го видим и с превод. Отговор
gogo63 Публикувано на 2 JЮни, 2016 Отчет Публикувано на 2 JЮни, 2016 (редактирано) Истината,не може да бъде скрита.Рано или късно,нещата ще се оправят в наша полза,колкото и да не им се изска на лапачите и УБИЙЦИТЕ,които гласуват подобни закони. Мисля, че никак не си прав. Никога няма да се оправят в наша полза. От години ви пея, че става дума за кинтьи. Това, което беше до сега няма да се върне никога. Държавите се стремят да сложат ръка на колкото се може повече пари от джобовете на хората и нищо няма да ги спре. Цигарените компании не ги мислете, те ще са на първа линия когато започната да се продават новите брандове на вейпинга. А и без това никой и никога не е мислел за здравето на хората, каквото и да ни е говорено.Здравето е само демагогски повод да ти бръкнат в джоба, според мен. Щото, ако ставаше дума за здравето, то 95%/примерно/ от стоките в магазините веднага трябва да бъдат забранени или убити с акцизи...Но така пък...ясно е Критичната маса пари от борот във вейпинга беше премината и нищо не може да ги спре. Редактирано на 2 JЮни, 2016 от gogo63 Отговор
Димитър Публикувано на 2 JЮни, 2016 Автор Отчет Публикувано на 2 JЮни, 2016 Гого, аз, въпреки че съм умерен песимист, мисля, че има голяма надежда за вейпинга. Критичната маса на оборота може да е минат, но и критичната маса на потребителите също не я пренебрегвай...поне в белите страни... Отговор
gogo63 Публикувано на 3 JЮни, 2016 Отчет Публикувано на 3 JЮни, 2016 Гого, аз, въпреки че съм умерен песимист, мисля, че има голяма надежда за вейпинга. Критичната маса на оборота може да е минат, но и критичната маса на потребителите също не я пренебрегвай...поне в белите страни... Бос, Искрено се надявам ти да си прав, а не аз! Отговор
Loki Публикувано на 4 JЮни, 2016 Отчет Публикувано на 4 JЮни, 2016 За сега,ще постигнат това,което искат с въвеждането на тези ограничения,но в дългосрочен план,нещата ще си дойдат на мястото.Вече духът от бутилката е пуснат и да притворят къпачката,няма да го спрат.Нови вайпъри ще има по-малко,отколкото до сега,но пак ще се увеличаваме.А това е най-важното.Колкото повече сме,толкова сме по-силни! Отговор
tazcho Публикувано на 6 JЮни, 2016 Отчет Публикувано на 6 JЮни, 2016 Колкото повече сме,толкова сме по-силни! Отговор
Maledictus Публикувано на 16 JЮни, 2016 Отчет Публикувано на 16 JЮни, 2016 Чакам с нетърпение, дано го видим и с превод. Като излезе ако на английски се появят субтитри ще ги преведа за една вечер. То преводът е лесен, синхронизацията на субтитрите е хамалогия. Отговор
Topper Публикувано на 13 Октомври, 2016 Отчет Публикувано на 13 Октомври, 2016 Премиера в Канада на 21! http://boxoffice.hotdocs.ca/WebSales/pages/info.aspx?evtinfo=56408%7Efff311b7-cdad-4e14-9ae4-a9905e1b9cb0&mc_cid=9db84d7daf&mc_eid=9e2fece0c8 Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk Отговор
dgrozev1 Публикувано на 13 Октомври, 2016 Отчет Публикувано на 13 Октомври, 2016 Значи чакаме превода... Sent from my XT1032 using Tapatalk Отговор
danilov Публикувано на 30 Октомври, 2016 Отчет Публикувано на 30 Октомври, 2016 Малко да повдигна темата, има ли го вече филма и дали някой ще направи превод ако е излязъл? Отговор
Димитър Публикувано на 30 Октомври, 2016 Автор Отчет Публикувано на 30 Октомври, 2016 Често проверявам, но все още не мога да го намеря за свободно сваляне... Отговор
tsanoff Публикувано на 12 Ноември, 2016 Отчет Публикувано на 12 Ноември, 2016 (редактирано) Филма го няма още и по затворените тракери с покани :/ Ако се появи първо там, ще ви го шерна. Редактирано на 12 Ноември, 2016 от tsanoff Отговор
Topper Публикувано на 11 Април, 2017 Отчет Публикувано на 11 Април, 2017 Изпратено от моят HUAWEI GRA-L09 с помощта на Tapatalk Отговор
FCBICO Публикувано на 13 Април, 2017 Отчет Публикувано на 13 Април, 2017 Вече може да се поръчва филмът на цена от 12$ - 10$ + 2$ ДДС. Ето и линк ---> A Billion Lives Отговор
Topper Публикувано на 17 Април, 2017 Отчет Публикувано на 17 Април, 2017 Изпратено от моят HUAWEI GRA-L09 с помощта на Tapatalk Отговор
fu4ko Публикувано на 17 Април, 2017 Отчет Публикувано на 17 Април, 2017 Частен.Аз поне не успях да видя Отговор
Junkey Публикувано на 17 Април, 2017 Отчет Публикувано на 17 Април, 2017 Свалили са го вечеSent from my Lenovo A6020a46 using Tapatalk Отговор
Димитър Публикувано на 17 Април, 2017 Автор Отчет Публикувано на 17 Април, 2017 Свалили са клипа от youtube. Скоро няма да го има за свободен достъп за съжаление. Но и не е толкова скъп - 12$. Въпроса е какво да направим, за да достигне до повече хора, особено до скептиците на тема електронни цигари и още повече, до законодателите. Отговор
danilov Публикувано на 17 Април, 2017 Отчет Публикувано на 17 Април, 2017 По принцип в The pirate bay го има, ако някой се заеме със субтитрите ще съм много благодарен и не само аз. Отговор
Junkey Публикувано на 17 Април, 2017 Отчет Публикувано на 17 Април, 2017 Ще го дават скоро във Варшава, субовете са при мен, имам познат който преввжда, ще го попитам дали иска.Sent from my Lenovo A6020a46 using Tapatalk Отговор
Topper Публикувано на 18 Април, 2017 Отчет Публикувано на 18 Април, 2017 Изпратено от моят HUAWEI GRA-L09 с помощта на Tapatalk Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.