Димитър Публикувано на 11 Януари, 2013 Автор Отчет Публикувано на 11 Януари, 2013 Цигарата е с ръчна активация, но отпред не свети. Само бутончето светва при натискане. Отговор
Tino Публикувано на 17 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 17 Януари, 2013 Съветвам всеки запален вейпър да изпробва т4-ката , направо съм учуден от това картомайзерче как работи и някои забъркани супички ,които не можех да дръпна повече от 2-3 пъти взеха , че ми харесаха Тествах го на Туист и дори на 4.8 си бачка без да дава вкус на изгоряло - пробвах 5-6 поредни дърпания без да пускам копчето и чак тогава започна нещо да горчи . След петото пълнене леко потъмнява фитила до нагревателя , но с промивка и драй-бърн си възвръща цвета . Или иначе с лека корекция на декоративната капачка стои доста добре Отговор
mad-max Публикувано на 17 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 17 Януари, 2013 (редактирано) Съветвам всеки запален вейпър да изпробва т4-ката , направо съм учуден от това картомайзерче как работи и някои забъркани супички ,които не можех да дръпна повече от 2-3 пъти взеха , че ми харесаха Тествах го на Туист и дори на 4.8 си бачка без да дава вкус на изгоряло - пробвах 5-6 поредни дърпания без да пускам копчето и чак тогава започна нещо да горчи . След петото пълнене леко потъмнява фитила до нагревателя , но с промивка и драй-бърн си възвръща цвета . Или иначе с лека корекция на декоративната капачка стои доста добре Ммммдам, Доста добре се държи. С 2,5 ома глава....ако се не лъжа Редактирано на 17 Януари, 2013 от batko32 Отговор
Stoevmobile Публикувано на 10 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 10 Февруари, 2013 ..А туй звучи много интересно за кифли като мен ... Може ли една или повечко снимки да качиш, за да видим как изглеждат кифлите? Отговор
pioneer 306c Публикувано на 10 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 10 Февруари, 2013 Те там из Силистра снимат още със " Смяна 8М" Нямат си фотографи Отговор
puf-paf Публикувано на 10 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 10 Февруари, 2013 (редактирано) Аз сЪ нямам за фотограф, ама съм чувал "Кат' напра'Йш сника с ...on* дет' е кат' мойта (със "Смяна") - ш' тъ призная" _____ * Nikon или Canon Редактирано на 10 Февруари, 2013 от puf-paf Отговор
gogo63 Публикувано на 10 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 10 Февруари, 2013 Някой ще яде сопата на регионален принцип! Отговор
Mitazi Публикувано на 10 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 10 Февруари, 2013 Предлагам за лятото да преместите Магазина (и ся да не питате кой) барабар с персонала от София в Бургас Тамън ще е по-близо и до североизтока Отговор
puf-paf Публикувано на 10 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 10 Февруари, 2013 барабар с персонала Особено с продавач-консултантКАТА Отговор
Mitazi Публикувано на 10 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 10 Февруари, 2013 Най-вече, предимно, главно, именно, преди всичко, на първо място с продавач-консултантКАКАТА Отговор
pioneer 306c Публикувано на 10 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 10 Февруари, 2013 Ееее как сте хлътнали само... Отговор
Mitazi Публикувано на 10 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 10 Февруари, 2013 Направо сме се вдлъбнали Отговор
puf-paf Публикувано на 10 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 10 Февруари, 2013 Направо сме се вдлъбнали Мен ми се чини, че иде реч за изпъкналост Отговор
Mitazi Публикувано на 10 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 10 Февруари, 2013 Ееее как сте хлътнали само... Колега pioneer 306c, Откога чакаме някой да изпълни обещанието, което Вие написахте под цитирания текст... и после изтрихте. Ама на - само обещавате... то затова и вече се вдлъбнахме от чакане Отговор
maxo Публикувано на 11 Април, 2013 Отчет Публикувано на 11 Април, 2013 След почти два месеца карта на е-смарта на жена ми сдаде багажа. За съжаление нямаше червени та се наложи да разглобя стария и да сменя тубите с новия - успях. Пластмасовата туба е набита със силиконов пръстен в долната си част и няма проблем да се издърпа. Опитах се да бърна стария след съответното почистване, но след три активации изгоря. Поне е възможно да се сменят тубите, че щяха да ме изядат с парцалите за червен. Отговор
flyfisher Публикувано на 22 JЮни, 2016 Отчет Публикувано на 22 JЮни, 2016 Здравейте, от два дни имам въпросния комплект. Засега съм изключително доволен. Има достатъчно пара, добър вкус, въпреки, че като за начало, напосоки си поръчах и течност на Деканг - евтинка... Много добре се усеща и така наречения удар в гърлото. Батерията, въпреки че е значително по - малка от общо приетото, издържа 6-7 часа доста често, да не кажа почти постоянно дърпане... Понеже работата ми е свързана с шофиране, не на последно място,съм и приятно изненадан, че цигарата е изключително удобна за пафкане и при тази ситуация... И сега, няма как да минем и без въпрос... В крайна сметка с какъв картомайзер е? Някъде четох, че е CE04, не знам дали имаше и ➕... И кои картомайзери мога да използвам за ъпдейт ако реша....Както и с кои по - големи батерии може да се използва.... Прочетох тук -таме из нета, но човек като не е достатъчно навътре в нещата, все има нещо неясно и нотки на несигурност.... Та и затова попитах де.... Поздрави!!! Отговор
Димитър Публикувано на 22 JЮни, 2016 Автор Отчет Публикувано на 22 JЮни, 2016 Здравей,радвам се, че си останал доволен от комплекта, въпреки че наистина батерията е с много малък капацитет - само 320mAh. Все пак подобен размер няма как да се постигне по друг начин, освен с компромис с големината на батерийния елемент. Но наистина е много елегантна и като визия ми е все още един от фаворите за електронна цигара. Изпарителя се казва E-Smart, като в момента на пазара има два вида едните са със сменяме глава (E-Smart C), а другите са еднодневки.Това са еднодневките - http://www.gigadrinks.com/product/4198/kartomayzer-kanger-e-smart.htmlТези със сменяемата глава не са налични в сайта, но можеш да ги поръчаш по телефона, а аз ще поема отговорност да ги качим и в сайта, понеже сме го пропуснали... Отговор
flyfisher Публикувано на 5 Септември, 2016 Отчет Публикувано на 5 Септември, 2016 Здравейте, значи след като двата картомайзера от комплекта дадоха фира - първият за около 20 дни, втория за около 10(не знам дали е нормално), си взех картомайзер със сменяеми глави. И от тук ми почнаха мъките. Просто тези глави работят точно един ден като хората. После ефекта осезаемо пада и на третия ден макс, ако не сменя главичката,работата е пълен фъш. Нормално ли е да карат 3 дни или да не би аз да бъркам нещо в начина на експлоатация... Факт е,че веднага след като си взех комплекта, изведнъж спрях цигарите, като пафках по над кутия на ден - това с изпарителите от комплекта. А сега след 2 месеца вейпинг, с така наречените сменяеми главички, посягам все по - често към цигарите и то мисля си, че е заради това, че не работят както трябва... Отговор
emerald Публикувано на 5 Септември, 2016 Отчет Публикувано на 5 Септември, 2016 не пич ! работят си окей, проблема ти е, че това е стартер пакет т.е. отказва те от цигарите до един момент инвестирай в истински хардуер!!! Отговор
Димитър Публикувано на 5 Септември, 2016 Автор Отчет Публикувано на 5 Септември, 2016 Тези глави трябва да изкарват около 20мл, след което се сменят. Според мен 3 дни са малко, имайки предвид, че на ден едва ли ги пълниш повече от 2-3 пъти. По какво съдиш, че главата е отишла?Но да, за съжаление този комплект е за хора, които пушат по 2-3-5 цигари на ден и не е предназначен за сериозни пушачи. При него визията е главното, а функционалността му е оставена малко на заден план. Може би наистина е време да се ориентираш към нещо по-сериозно. Отговор
flyfisher Публикувано на 6 Септември, 2016 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2016 Според мен проблема е, че тези изпарителни глави явно са некачествени. Резервоарчето ми е 1.3 мл. Аз едвам правя по две зареждания на ден. А според Димитър, би трябвало да прекарам две шишенца през тази глава. Реално минават по 6-7 мл. и приключват.Съдя по това,че като сложа новата, без значение батерията колко съм я ползвал, звукът от самото нагряване е друг, ударът, парата и най - вече се усеща силно вкуса и аромата на самата течност. И да речем на другия ден, рязко дава назад по всички показатели. И като сложа новата глава пак, всичко пак е ОК.. Отговор
HristoLazarov Публикувано на 6 Септември, 2016 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2016 Fly послушай Emerald и инвестирай в по-сериозен хардуер, иначе рискуваш да се разочароваш и да се откажеш. Сега поне имаш избор. Някога единствено доработки, опити и инат оправяха нещата Отговор
flyfisher Публикувано на 6 Септември, 2016 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2016 Христо аз имане - даване с е-цигари си имам от 15 години. Тогава си ги поръчвах от Хонг Конг.После се отказах заради това, че Хонг Конг е доста далеч... Аз няма да се откажа от е-цигарата. Просто тази цигарка си ми пасва.Задоволява ме изцяло. Стига да работи както трябва. А тя работеше перфектно с частите от комплекта. И сега работи, но трябва да сменям главичката всеки ден или през ден,а това удря в джоба. Аз не искам да пуша без пари, но все пак.... И между другото цигарата си струва, но явно консумативите за нея не ги бива.А и къде ми е гаранцията, че ще гръмна пара за нещо по така и това нещо няма да работи докато не опра пак до консумативи за нея... Тука идеята е, понеже задължително се стига до там, когато си взимаме в последствие консумативи или части, те да вършат работа... В моя случай определено цигарката си струва, но явно частите и консумативите за нея нещо куцат... Отговор
Tino Публикувано на 6 Септември, 2016 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2016 Мога да ти гарантирам, че една инвестиция до макс 150лв би ти преобърнала представите за ел.цигара в сравнение с е-смарт Това е както казаха колегите - стартов пакет, който залага най-вече на дизайн. И все пак, може да пробваш с картомайзер Kanger T4 Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.