Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

• Отговори 59
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувано на

Съветвам всеки запален вейпър да изпробва т4-ката , направо съм учуден от това картомайзерче как работи и някои забъркани супички ,които не можех да дръпна повече от 2-3 пъти взеха , че ми харесаха :) Тествах го на Туист и дори на 4.8 си бачка без да дава вкус на изгоряло - пробвах 5-6 поредни дърпания без да пускам копчето и чак тогава започна нещо да горчи . След петото пълнене леко потъмнява фитила до нагревателя , но с промивка и драй-бърн си възвръща цвета . Или иначе с лека корекция на декоративната капачка стои доста добре ;)

DSC_0272.jpg

Публикувано на (редактирано)

Съветвам всеки запален вейпър да изпробва т4-ката , направо съм учуден от това картомайзерче как работи и някои забъркани супички ,които не можех да дръпна повече от 2-3 пъти взеха , че ми харесаха :) Тествах го на Туист и дори на 4.8 си бачка без да дава вкус на изгоряло - пробвах 5-6 поредни дърпания без да пускам копчето и чак тогава започна нещо да горчи . След петото пълнене леко потъмнява фитила до нагревателя , но с промивка и драй-бърн си възвръща цвета . Или иначе с лека корекция на декоративната капачка стои доста добре ;)

DSC_0272.jpg

Ммммдам, Доста добре се държи. С 2,5 ома глава....ако се не лъжа :)

Редактирано на от batko32
  • 4 седмици по-късно...
Публикувано на (редактирано)

Аз сЪ  нямам за фотограф, ама съм чувал "Кат' напра'Йш сника с ...on* дет' е кат' мойта (със "Смяна") - ш' тъ призная"

:cheers3:

_____

* Nikon или Canon

Редактирано на от puf-paf
Публикувано на

Ееее  как сте хлътнали само...

Колега pioneer 306c,

Откога чакаме някой да изпълни обещанието, което Вие написахте под цитирания текст... и после изтрихте. Ама на - само обещавате... то затова и вече се вдлъбнахме от чакане  :smoke2:

:cheers3:

• 2 месеци по-късно...
Публикувано на

След почти два месеца карта на е-смарта на жена ми сдаде багажа. За съжаление нямаше червени та се наложи да разглобя стария и да сменя тубите с новия - успях. Пластмасовата туба е набита със силиконов пръстен в долната си част и няма проблем да се издърпа. Опитах се да бърна стария след съответното почистване, но след три активации изгоря. Поне е възможно да се сменят тубите, че щяха да ме изядат с парцалите за червен.

• 3 години по-късно...
Публикувано на

Здравейте, от два дни имам въпросния комплект. Засега съм изключително доволен. Има достатъчно пара, добър вкус, въпреки, че като за начало, напосоки си поръчах и течност на Деканг - евтинка... Много добре се усеща и така наречения удар в гърлото. Батерията, въпреки че е значително по - малка от общо приетото, издържа 6-7 часа доста често, да не кажа почти постоянно дърпане... Понеже работата ми е свързана с шофиране, не на последно място,съм и приятно изненадан, че цигарата е изключително удобна за пафкане и при тази ситуация...

И сега, няма как да минем и без въпрос... В крайна сметка с какъв картомайзер е? Някъде четох, че е CE04, не знам дали имаше и ➕... И кои картомайзери мога да използвам за ъпдейт ако реша....Както и с кои по - големи батерии може да се използва.... Прочетох тук -таме из нета, но човек като не е достатъчно навътре в нещата, все има нещо неясно и нотки на несигурност.... Та и затова попитах де....

Поздрави!!!

Публикувано на

Здравей,
радвам се, че си останал доволен от комплекта, въпреки че наистина батерията е с много малък капацитет - само 320mAh. Все пак подобен размер няма как да се постигне по друг начин, освен с компромис с големината на батерийния елемент. Но наистина е много елегантна и като визия ми е все още един от фаворите за електронна цигара. :)

Изпарителя се казва E-Smart, като в момента на пазара има два вида едните са със сменяме глава (E-Smart C),  а другите са еднодневки.

Това са еднодневките - http://www.gigadrinks.com/product/4198/kartomayzer-kanger-e-smart.html

Тези със сменяемата глава не са налични в сайта, но можеш да ги поръчаш по телефона, а аз ще поема отговорност да ги качим и в сайта, понеже сме го пропуснали...

• 2 месеци по-късно...
Публикувано на

Здравейте, значи след като двата картомайзера от комплекта дадоха фира - първият за около 20 дни, втория за около 10(не знам дали е нормално), си взех картомайзер със сменяеми глави. И от тук ми почнаха мъките. Просто тези глави работят точно един ден като хората. После ефекта осезаемо пада и на третия ден макс, ако не сменя главичката,работата е пълен фъш. Нормално ли е да карат 3 дни или да не би аз да бъркам нещо в начина на експлоатация... Факт е,че веднага след като си взех комплекта, изведнъж спрях цигарите, като пафках по над кутия на ден - това с изпарителите от комплекта. А сега след 2 месеца вейпинг, с така наречените сменяеми главички, посягам все по - често към цигарите и то мисля си, че е заради това, че не работят както трябва...

Публикувано на

Тези глави трябва да изкарват около 20мл, след което се сменят. Според мен 3 дни са малко, имайки предвид, че на ден едва ли ги пълниш повече от 2-3 пъти. По какво съдиш, че главата е отишла?

Но да, за съжаление този комплект е за хора, които пушат по 2-3-5 цигари на ден и не е предназначен за сериозни пушачи. При него визията е главното, а функционалността му е оставена малко на заден план. Може би наистина е време да се ориентираш към нещо по-сериозно.

Публикувано на

Според мен проблема е, че тези изпарителни глави явно са некачествени. Резервоарчето ми е 1.3 мл. Аз едвам правя по две зареждания на ден. А според Димитър, би трябвало да прекарам две шишенца през тази глава. Реално минават по 6-7 мл. и приключват.Съдя по това,че като сложа новата, без значение батерията колко съм я ползвал, звукът от самото нагряване е друг, ударът, парата и най - вече се усеща силно вкуса и аромата на самата течност. И да речем на другия ден, рязко дава назад по всички показатели. И като сложа новата глава пак, всичко пак е ОК..

Публикувано на

Fly послушай Emerald и инвестирай в по-сериозен хардуер, иначе рискуваш да се разочароваш и да се откажеш. Сега поне имаш избор. Някога единствено доработки, опити и инат оправяха нещата

Публикувано на

Христо аз имане - даване с е-цигари си имам от 15 години. Тогава си ги поръчвах от Хонг Конг.После се отказах заради това, че Хонг Конг е доста далеч... Аз няма да се откажа от е-цигарата. Просто тази цигарка си ми пасва.Задоволява ме изцяло. Стига да работи както трябва. А тя работеше перфектно с частите от комплекта. И сега работи, но трябва да сменям главичката всеки ден или през ден,а това удря в джоба. Аз не искам да пуша без пари, но все пак.... И между другото цигарата си струва, но явно консумативите за нея не ги бива.А и къде ми е гаранцията, че ще гръмна пара за нещо по така и това нещо няма да работи докато не опра пак до консумативи за нея... Тука идеята е, понеже задължително се стига до там, когато си взимаме в последствие консумативи или части, те да вършат работа... В моя случай определено цигарката си струва, но явно частите и консумативите за нея нещо куцат...

Публикувано на

Мога да ти гарантирам, че една инвестиция до макс 150лв би ти преобърнала представите за ел.цигара в сравнение с е-смарт ;) Това е както казаха колегите - стартов пакет, който залага най-вече на дизайн. И все пак, може да пробваш с картомайзер Kanger T4 ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...