Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на

На Смок главите са различни от тези на Вижън, а пък тези от линка дори не се знае в кой гараж са произведени и за кой изпарител са. Боби, ако ги пробваш - на собствена отговорност с ясната идея, че най-вероятно няма да станат за смоковското Виви. Най-добре наистина потърси клипове как се обслужват, защото в БГ не вярвам да намериш.

Публикувано на

Колега.......Ц3...Ц4...Ц99 и Вижън вивинова имат толкова общо колкото дизелът и бензинът. А със Смок Виви па хептен нищо общо нямат. Има тема във форумът където с колеги сме правили сравнение и измерване . Има разлика във височината на тялото на главата /около 1,2мм по спомен/ и разлика в центтралното пинче. Тук работата е малко като "Открийте 10-те разлики" :)

Публикувано на

Уау, Вижънско Виви, неумело копие на Смок Виви....геймчейнджъра както казват французите !
Има ли още по света работещи (изключвам Хари, той е нумизмат-филантроп). Май и аз пазя първото ми Виви.....

Изпратено от моят HUAWEI BLA-L29 с помощта на Tapatalk

Публикувано на

Митеееее Миткооо. Първо беше Вижън.......Смок.....после останалите :) Нема да прескачаш.

И ДА аз отпадам защото си имам чисто ново Вижън Вивинова.   /и още 4  ползвщи се и в момента де/  :wOOt3:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...