Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди

Здравейте,имам въпрос относно тези бутилки с базова течност и по точно нужно ли дропърите да са така злобно набити?От 10 бутилки пристигнали днес 8 бяха брутално спекли,първо с малка отверка отвсякъде,после същото и с по-голяма за да се отворят,докато при шишенцата с аромати дропъра се вади с поглед.

Публикувано на (редактирано)

Подкрепям. И аз съм се чудил защо тези бази са така запечатани и защо шишенцата станаха толкова твърди сякаш не бива да ги изпразваме? boby с острието на ножа дропърите излизат по-лесно.

Редактирано на от opensource
Публикувано на

За едни и същи шишета ли става въпрос? Има разлика в технологичния процес по затваряне при ароматите и базите и предполагам, че от там се получава това - най-вероятно едната машина удря по-силно дропърите, но може да има и други причини. Ще направим проверка и ще видим от къде идват разликите. 

• 3 седмици по-късно...
Публикувано на (редактирано)

С острата страна на ножа издърпвам дропърите, става за секунда. Предварително накисвам шишенцата в топла вода за да се разводни съдържанието (особено ако са глицериновата база) и така ги изпразвам за да няма остатък. Моят въпрос е, норматив ли има за поставяне на дропър на никотиновите шотове? 

Редактирано на от haiku

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...