boby Публикувано преди 3 Декември, 2019 Отчет Публикувано преди 3 Декември, 2019 Здравейте,имам въпрос относно тези бутилки с базова течност и по точно нужно ли дропърите да са така злобно набити?От 10 бутилки пристигнали днес 8 бяха брутално спекли,първо с малка отверка отвсякъде,после същото и с по-голяма за да се отворят,докато при шишенцата с аромати дропъра се вади с поглед. Отговор
opensource Публикувано на 4 Декември, 2019 Отчет Публикувано на 4 Декември, 2019 (редактирано) Подкрепям. И аз съм се чудил защо тези бази са така запечатани и защо шишенцата станаха толкова твърди сякаш не бива да ги изпразваме? boby с острието на ножа дропърите излизат по-лесно. Редактирано на 4 Декември, 2019 от opensource Отговор
Димитър Публикувано на 4 Декември, 2019 Отчет Публикувано на 4 Декември, 2019 За едни и същи шишета ли става въпрос? Има разлика в технологичния процес по затваряне при ароматите и базите и предполагам, че от там се получава това - най-вероятно едната машина удря по-силно дропърите, но може да има и други причини. Ще направим проверка и ще видим от къде идват разликите. Отговор
haiku Публикувано на 19 Декември, 2019 Отчет Публикувано на 19 Декември, 2019 (редактирано) С острата страна на ножа издърпвам дропърите, става за секунда. Предварително накисвам шишенцата в топла вода за да се разводни съдържанието (особено ако са глицериновата база) и така ги изпразвам за да няма остатък. Моят въпрос е, норматив ли има за поставяне на дропър на никотиновите шотове? Редактирано на 19 Декември, 2019 от haiku Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.