tuto Публикувано преди 1 Февруари, 2013 Отчет Публикувано преди 1 Февруари, 2013 Нека духа,нека вее и през облаци от дим мода да живее!!! Честит ТРИФОНОВ ден на всички именници!!! Отговор
Stormglass Публикувано на 1 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 1 Февруари, 2013 (редактирано) Колеги, може да имаме чувство за хумор, ама сме големи темерути. Хората честитят и вдигат наздравици, а ние отминаваме. Ама то пък и аз честитих Новата година и пак си беше същото. Хайде, на всички именници и празнуващи - Честито и НАЗДРАВЕ! Редактирано на 1 Февруари, 2013 от Stormglass Отговор
afifa Публикувано на 1 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 1 Февруари, 2013 Явно колегите вдигат невиртуални наздравици или вече трудно пишат по клавиатурата! На останалите - НАЗДРАВЕ! Отговор
Димитър Публикувано на 2 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 2 Февруари, 2013 На здраве на "всички" празнуващи! Отговор
tuto Публикувано на 9 Февруари, 2013 Автор Отчет Публикувано на 9 Февруари, 2013 (редактирано) Честит имен ден на всички именници регистрирани в този форум ,които празнуват днес 10.02.2013г. Харалампий, Харалампи, Продан, Валентин, Вальо, Валентина, Валя, Валери, Валерия.И най-вече на BATKO 32 / Хари /. Здраве и живот на многа и благая лета!!! http://www.pravoslavieto.com/life/02.10_sv_Haralampij.htm Редактирано на 9 Февруари, 2013 от tuto Отговор
mad-max Публикувано на 9 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 9 Февруари, 2013 (редактирано) Честит имен ден на всички именници регистрирани в този форум ,които празнуват днес 10.02.2013г. Харалампий, Харалампи, Продан, Валентин, Вальо, Валентина, Валя, Валери, Валерия.И най-вече на BATKO 32 / Хари /. Здраве и живот на многа и благая лета!!! Амин, дай Боже. Благодаря колега. Тъкмо синовете ме и окъпаха по случая И да не забравяме , че Св. Харалампи е и покровител на пчелите. Редактирано на 9 Февруари, 2013 от batko32 Отговор
Stormglass Публикувано на 9 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 9 Февруари, 2013 Честит празник Хари.Хв., да си жив и здрав!!! :cheers3: Отговор
BNN Публикувано на 10 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 10 Февруари, 2013 Честит празник, поляхме го подобаващо за твое здраве! Отговор
puf-paf Публикувано на 10 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 10 Февруари, 2013 Ооооо, не мога да пропусна И аз да го начеститя на batko32! Късмет и здраве! (и ) ... И да не забравяме , че Св. Харалампи е и покровител на пчелите. И много "прашец" да събираш (че без опрашване ... ) Отговор
mad-max Публикувано на 10 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 10 Февруари, 2013 Ооооо, не мога да пропусна И аз да го начеститя на batko32! Късмет и здраве! (и ) Благодаря Приятели , трогнат съм от сърце. И много "прашец" да събираш (че без опрашване ... ) Събирам аз.....ама нещо намалял "прашеца" гледам. Ще се наложи да ровим в кошера за доставка на още буркан-два Мед Отговор
west hamm Публикувано на 10 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 10 Февруари, 2013 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НАЗДРАВЕ :cheers3: Отговор
Mitazi Публикувано на 10 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 10 Февруари, 2013 Благодаря Приятели , трогнат съм от сърце. Събирам аз.....ама нещо намалял "прашеца" гледам. Ще се наложи да ровим в кошера за доставка на още буркан-два Мед Честит празник и от мен, и дълго още да носиш името си ПП. А като тръгваш да ровиш в кошера - свирни и на мен за "прашец" Отговор
mad-max Публикувано на 10 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 10 Февруари, 2013 Това само при положение , че Пайнер и компания решат , че мед си требе......колкото повече...толкова повече Отговор
Mitazi Публикувано на 10 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 10 Февруари, 2013 Ами предлагам Пайнер, компания и батко да решите, че ви трябва по-скоро, щото аз вече се облизвам при мисълта за медеца Отговор
puf-paf Публикувано на 10 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 10 Февруари, 2013 Мдааааа... а майките?... Отговор
nikidimow Публикувано на 10 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 10 Февруари, 2013 Честито на всички именници! Отговор
mad-max Публикувано на 23 Март, 2013 Отчет Публикувано на 23 Март, 2013 Честит Имен Ден на всички колеги и колежки носещи имената Тодор,Тодорка,Теодор,Теодора,Юлиян,Юлияна.Да са живи и здрави и да им се слави името. Отговор
Stormglass Публикувано на 23 Март, 2013 Отчет Публикувано на 23 Март, 2013 Браво на batko32, че обърна внимание на именния ден.. Да са живи и здрави всички празнуващи и особено почерпващите! Отговор
puf-paf Публикувано на 6 Май, 2013 Отчет Публикувано на 6 Май, 2013 Честит да е и този светъл празник!!! Честито и на всички именници и специално за gogo63 !!! С много здраве и късмет да си носят имената!!! Отговор
west hamm Публикувано на 6 Май, 2013 Отчет Публикувано на 6 Май, 2013 Айде и аз да честитя празника и Гого да земе да почерпи Отговор
mad-max Публикувано на 6 Май, 2013 Отчет Публикувано на 6 Май, 2013 Честит Имен Ден . Да са живи и здрави и да им се слави името Отговор
puf-paf Публикувано на 6 Май, 2013 Отчет Публикувано на 6 Май, 2013 Опаа...Една немаловажна подробност съм забравил Отговор
Mitazi Публикувано на 6 Май, 2013 Отчет Публикувано на 6 Май, 2013 Да са здрави, прави и корави всички колеги носещи името Георги Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.