mad-max Публикувано преди 11 Февруари, 2013 Отчет Публикувано преди 11 Февруари, 2013 И понеже си нямаме такава тема "поне не я намерих" е редно дасе реализира Колега Tuto да си жив и здрав. Много радост и успех ти желая. Отговор
west hamm Публикувано на 11 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 11 Февруари, 2013 айде и от мен здраве и късмет Отговор
Stormglass Публикувано на 11 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 11 Февруари, 2013 Добре си направил batko32, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК TUTO, ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ! НАЗДРАВЕЕЕЕ ! Отговор
tuto Публикувано на 12 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 12 Февруари, 2013 Благодаря Ви колеги за благопожеланията от сърце и душа! Пожелавам на всички от форума щастливо и безаварийно изпаряване! Отговор
Mitazi Публикувано на 12 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 12 Февруари, 2013 (редактирано) Честит рожден ден tuto (на патерица) Честит рожден ден yass Поздрав за Вас и всички съфорумци Улыбка http://www.sugardas.lt/~adick/golub.swf Редактирано на 12 Февруари, 2013 от Mitazi Отговор
Stormglass Публикувано на 12 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 12 Февруари, 2013 Честит рожден ден на колегата yass!!! Каквото си пожелаш братче, тройно да ти се сбъдне!!! :cheers3: Mitazi Поздравления за удачния избор на песен. Специално за владеещите езика: От улыбки хмурый день светлей,От улыбки в небе радуга проснется...Поделись улыбкою своей,И она к тебе не раз еще вернется. Припев: И тогда наверняка,Вдруг запляшут облака,И кузнечик запиликает на скрипке...С голубого ручейка /Начинается река, /Ну, а дружба начинается с улыбки. / 2 От улыбки солнечной однойПерестанет плакать самый грустный дождик.Добрый лес простится с тишинойИ захлопает в зеленые ладоши. Припев... От улыбки станет всем теплей -И слону и даже маленькой улитке...Так пускай повсюду на земле,Будто лампочки, включаются улыбки! Припев... И специално за невладеещите: От усмивката мрачния ден е по-светъл.От усмивката в небето дъга ще се събуди.Сподели своята усмивка,И тя ще ти се върне многократно. Припев: Тогава сигурно,Изведнъж облаците ще затанцуватИ щурчето ще засвири на цигулка...Със синьото ручейчеЗапочва реката,Е, а дружбата започва с усмивка. От усмивката слънчева еднаЩе престане да плаче и най-тъжния дъждец.Добрата гора ще се прости с тишинатаИ ще заръкопляска със зелени длани. Припев: От усмивката ще стане по-топло на всичкиИ на слона и даже на малкото охлювчеЗатова навсякъде по земята,Като лампички, да засветят усмивки. Припев: Отговор
mad-max Публикувано на 12 Февруари, 2013 Автор Отчет Публикувано на 12 Февруари, 2013 (редактирано) Честит Рожден Ден . Радост, щастие, късмет и......Нека пАрата бъде с теб ЕДИТ Охооооо забелязвам и други владеят езика.....даже писмено Редактирано на 12 Февруари, 2013 от batko32 Отговор
Stormglass Публикувано на 12 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 12 Февруари, 2013 Ну ты даёшь! братуха32 А если кто не понимает - пусть не читаеть. Извинявам се! Който не разбира езика, да не чете. Отговор
puf-paf Публикувано на 12 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 12 Февруари, 2013 Аз уж го знам (езика), но днес какво ми стана,,, Отговор
Stormglass Публикувано на 12 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 12 Февруари, 2013 Още пиенье си требваааа ! Отговор
Димитър Публикувано на 13 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 13 Февруари, 2013 Честито на колегата BNN!Жив и здрав да си, Борка! Отговор
mad-max Публикувано на 13 Февруари, 2013 Автор Отчет Публикувано на 13 Февруари, 2013 Колега BNN, да си жив и здрав и от мен. Много здраве и късмет...и на к*** берекет Отговор
pioneer 306c Публикувано на 13 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 13 Февруари, 2013 Еййй кво става тия дни бре, много рожденни дни а нито една почерпка ей ще има глоби и наказания да знаете Айде честито и от мен Отговор
Stormglass Публикувано на 13 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 13 Февруари, 2013 Специален поздрав за колегата ВNN: Отговор
puf-paf Публикувано на 14 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 14 Февруари, 2013 И аз да го начеститя на колегата BNN! Еййййй, че на хубава дата ... (да не е нещо с плащане като с номерата на колите? ) Отговор
Mitazi Публикувано на 14 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 14 Февруари, 2013 Честито на колегата BNN! Хем Винолей, хем на Трифон Зарезан Отговор
BNN Публикувано на 14 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 14 Февруари, 2013 (редактирано) Мееееерсиии колеги!!! Много вино, любов и качествени изпарания от италиански никотинови течности днес! Редактирано на 14 Февруари, 2013 от BNN Отговор
puf-paf Публикувано на 14 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 14 Февруари, 2013 Ооооооо колега BNN, вие вече "фъфлите"? Ама то днес му прилича Отговор
west hamm Публикувано на 14 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 14 Февруари, 2013 BNN ЧЕСТИТО И НАЗДРАВЕ Отговор
Stormglass Публикувано на 17 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 17 Февруари, 2013 CTaH4o, Честит рожден ден! Желая ти здраве, щастие и късмет! Наздраве! :cheers3: Отговор
Димитър Публикувано на 17 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 17 Февруари, 2013 Честито и от мен! Жив и здрав! Отговор
puf-paf Публикувано на 22 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 22 Февруари, 2013 Честит юбилей на gogo63 !!! Жив, здрав и късметлия! ... И с безалкохолните бири - умната * _________ * Е, ако решиш - може и с русата Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.