Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на (редактирано)

Тя базата ми беше жълта значи остава да чакам още ,а за тютюнев аромат какво ще препоръчате?

ПС:То ясно ,че тютюна отлежава по дълго ще пробвам този ,благодаря.

Редактирано на от dp4u4umi6ev
  • Отговори 484
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

От изброените от теб съм бъркал кафе на фа (инаверското не съм го пробвал) и може да се изпарява веднага и е максимално близко до кафето, но на мен повече ми харесва немското кафе.

Шейда е един от любимите ми аромати и за него мога да кажа, че му трябва повече време минимум 20 дена.

Скоро даже пафках един шейд на 6 месечно отлежаване и мога да кажа-истинска фантазия беше неразличим от купешките.

За тютюнев ти препоръчвам специал табак и табак номер 1 на хай-клас.

Редактирано на от ROOT
Публикувано на

Аз определено си падам по тютюневите аромати.От ФА най ми харесва  Дезърт,Тускан също е добро попадение.От HCL-екстра бленд и табак номер 1.Имам един друг фаворит,обаче е само готова течност.Sunset Cavendish на американската фирма Hurricane vapor.

Публикувано на

От тютюневите, които са "по-чисти" много ми допада Вирджиния на хай-клас ... както и същата на ФА и Бърли ... по-остри са някак и са добре за добавка ... от по-тежките, пак като добавки ЮС бленд и Табак1 на ХКЛ ... и Каведндиш на Инавера - тежък, докарва го малко на лула ...

А от тутуните, които са "овкусени" - Рай4 на ФА ... жена ми е само и единствено на него ... Макс Бленд ФА - класика ... и Нобъл Джак на ХКЛ - основен ми е ... черното НКВ също не е лошо ...

Тирамисуто много го пафках, но е от тези аромати които ми 'превтасват' ... забъркаш го - едно ... после узрява за неколко дни - страхотно, на какао ми бие .... като престои повечко става един катран ... не е за разправяне ... Те доста от сладкарските са такива ....

За Тирамисуто и аз стигнах до този извод колкото повече седи толкова по ''прегоряло'' става.

ПС:Понеже не мога да редактирам поста с моите рецепти да допълня тук:

Променям мнението за шоколада явно му е трябвало повече време ,днес го опитах пак и е невероятен.Мисля ,че днес прави 10 дена забърках го на 23.12.

7 капки бисквитка, 5 капки къстард в 10 мл.

ОФФ:Пращай 7 капки по еконт ,че няма наличност ,връщам 10 капки: кафе,череша,тирамису,мед или шоколад. :wOOt3:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано на

Лошото е, че миналата седмица пуснахме заявката. Ще поръчаме със следващата, но не мога да предвидя дати...

Аз не си спомням да съм опитвал бергамот, но не е ли подобно на лимона?

• 4 седмици по-късно...
Публикувано на

Още впечтления от ароматите на ФА:

Докопах се до Бисквитка благодарение на Joko Tash и се увлякох по нея та забърках 80мл ,първоначално не ми хареса много ,но при втори опит е немоа се запра

Касис също добро попадение и става за разнообразяване от време на време

Макс Бленд ,хареса ми като ''тютюнев'' аромат

Вирджиния 1 към 1 с Латакията -става

Всичко е бъркано с база Инавера тая дърти 10 капки на 10мл ,е може и да съм капнал някъде 11.

• 2 седмици по-късно...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...