dp4u4umi6ev Публикувано на 2 Януари, 2015 Отчет Публикувано на 2 Януари, 2015 (редактирано) Тя базата ми беше жълта значи остава да чакам още ,а за тютюнев аромат какво ще препоръчате? ПС:То ясно ,че тютюна отлежава по дълго ще пробвам този ,благодаря. Редактирано на 2 Януари, 2015 от dp4u4umi6ev Отговор
ROOT Публикувано на 2 Януари, 2015 Отчет Публикувано на 2 Януари, 2015 (редактирано) От изброените от теб съм бъркал кафе на фа (инаверското не съм го пробвал) и може да се изпарява веднага и е максимално близко до кафето, но на мен повече ми харесва немското кафе. Шейда е един от любимите ми аромати и за него мога да кажа, че му трябва повече време минимум 20 дена. Скоро даже пафках един шейд на 6 месечно отлежаване и мога да кажа-истинска фантазия беше неразличим от купешките. За тютюнев ти препоръчвам специал табак и табак номер 1 на хай-клас. Редактирано на 2 Януари, 2015 от ROOT Отговор
Topper Публикувано на 2 Януари, 2015 Отчет Публикувано на 2 Януари, 2015 От тютюневите на ФА - Дезърт, Макс бленд, Тоскан, Кюбан сигар. Наа THL - Табак 1, Табако Бленд, Сигар Пешън. Отговор
dp4u4umi6ev Публикувано на 2 Януари, 2015 Отчет Публикувано на 2 Януари, 2015 (редактирано) Явно ще пробвам доста аромати докато си намеря това ,което да ми допадне за фаворит.Send from the planet of the vapes Редактирано на 2 Януари, 2015 от dp4u4umi6ev Отговор
harvi5 Публикувано на 3 Януари, 2015 Отчет Публикувано на 3 Януари, 2015 Аз определено си падам по тютюневите аромати.От ФА най ми харесва Дезърт,Тускан също е добро попадение.От HCL-екстра бленд и табак номер 1.Имам един друг фаворит,обаче е само готова течност.Sunset Cavendish на американската фирма Hurricane vapor. Отговор
deepblue Публикувано на 3 Януари, 2015 Отчет Публикувано на 3 Януари, 2015 От тютюневите, които са "по-чисти" много ми допада Вирджиния на хай-клас ... както и същата на ФА и Бърли ... по-остри са някак и са добре за добавка ... от по-тежките, пак като добавки ЮС бленд и Табак1 на ХКЛ ... и Каведндиш на Инавера - тежък, докарва го малко на лула ... А от тутуните, които са "овкусени" - Рай4 на ФА ... жена ми е само и единствено на него ... Макс Бленд ФА - класика ... и Нобъл Джак на ХКЛ - основен ми е ... черното НКВ също не е лошо ... Тирамисуто много го пафках, но е от тези аромати които ми 'превтасват' ... забъркаш го - едно ... после узрява за неколко дни - страхотно, на какао ми бие .... като престои повечко става един катран ... не е за разправяне ... Те доста от сладкарските са такива .... Отговор
dp4u4umi6ev Публикувано на 3 Януари, 2015 Отчет Публикувано на 3 Януари, 2015 (редактирано) За Тирамисуто и аз стигнах до този извод колкото повече седи толкова по ''прегоряло'' става. ПС:Понеже не мога да редактирам поста с моите рецепти да допълня тук: Променям мнението за шоколада явно му е трябвало повече време ,днес го опитах пак и е невероятен.Мисля ,че днес прави 10 дена забърках го на 23.12. Редактирано на 3 Януари, 2015 от dp4u4umi6ev Отговор
ROOT Публикувано на 6 Януари, 2015 Отчет Публикувано на 6 Януари, 2015 Направих си микс бисквитка фа с къстард hcl и се получи супер зарибяващ разтвор. Не мога да се спра. Отговор
dp4u4umi6ev Публикувано на 6 Януари, 2015 Отчет Публикувано на 6 Януари, 2015 Направих си микс бисквитка фа с къстард hcl и се получи супер зарибяващ разтвор. Не мога да се спра. Казвай бързо пропорциите докато не си ги забравил. Отговор
hamardin Публикувано на 6 Януари, 2015 Отчет Публикувано на 6 Януари, 2015 Как да каже като не може да спре Отговор
ROOT Публикувано на 6 Януари, 2015 Отчет Публикувано на 6 Януари, 2015 7 капки бисквитка, 5 капки къстард в 10 мл. Отговор
dp4u4umi6ev Публикувано на 6 Януари, 2015 Отчет Публикувано на 6 Януари, 2015 (редактирано) 7 капки бисквитка, 5 капки къстард в 10 мл. ОФФ:Пращай 7 капки по еконт ,че няма наличност ,връщам 10 капки: кафе,череша,тирамису,мед или шоколад. Редактирано на 6 Януари, 2015 от dp4u4umi6ev Отговор
ROOT Публикувано на 6 Януари, 2015 Отчет Публикувано на 6 Януари, 2015 А не бишкотата си я не давам Отговор
forel59 Публикувано на 19 Януари, 2015 Отчет Публикувано на 19 Януари, 2015 Митак има ли възможност при следващо зареждане на аромати да заръчате Бергамот. Благодаря. Отговор
Димитър Публикувано на 19 Януари, 2015 Автор Отчет Публикувано на 19 Януари, 2015 Лошото е, че миналата седмица пуснахме заявката. Ще поръчаме със следващата, но не мога да предвидя дати...Аз не си спомням да съм опитвал бергамот, но не е ли подобно на лимона? Отговор
forel59 Публикувано на 20 Януари, 2015 Отчет Публикувано на 20 Януари, 2015 Да има нещо общо с лимона но не е същото. Аз за сега имам малко но ще те подсещам от време на време Отговор
dp4u4umi6ev Публикувано на 14 Февруари, 2015 Отчет Публикувано на 14 Февруари, 2015 Още впечтления от ароматите на ФА: Докопах се до Бисквитка благодарение на Joko Tash и се увлякох по нея та забърках 80мл ,първоначално не ми хареса много ,но при втори опит е немоа се запра Касис също добро попадение и става за разнообразяване от време на време Макс Бленд ,хареса ми като ''тютюнев'' аромат Вирджиния 1 към 1 с Латакията -става Всичко е бъркано с база Инавера тая дърти 10 капки на 10мл ,е може и да съм капнал някъде 11. Отговор
ROOT Публикувано на 14 Февруари, 2015 Отчет Публикувано на 14 Февруари, 2015 Мда бисквитката е и моят фаворит наравно с къстарда. Отговор
JokoTash Публикувано на 14 Февруари, 2015 Отчет Публикувано на 14 Февруари, 2015 Мдаа... В началото и на мен не ми хареса. Обаче от второ забъркване откачих. И в момента е в 80% от изпарителите ми. Отговор
cvet40 Публикувано на 16 Февруари, 2015 Отчет Публикувано на 16 Февруари, 2015 В началото тази бисквитка ми се видя много слабичка и капнах няколко капки ямайски ром - мммммм стана чудна. Отговор
Димитър Публикувано на 2 Март, 2015 Автор Отчет Публикувано на 2 Март, 2015 ФА пуснаха и аромат Сохо, като сме го добавили към поръчката, която трябва да тръгне всеки момент...евентуално... Но! Препоръчителната дозировка е 20%! Отговор
harvi5 Публикувано на 2 Март, 2015 Отчет Публикувано на 2 Март, 2015 В този ред на мисли,видях че ФА имат и други аромати,които ги няма тук : Golden Rollie,Dark Rolled и Black Jack Vintage. Ше ги предлагате ли? Отговор
harvi5 Публикувано на 2 Март, 2015 Отчет Публикувано на 2 Март, 2015 В Английския сайт,секция Blended Flavours : http://www.flavourart.co.uk/blended-flavours-10ml.html Отговор
Димитър Публикувано на 2 Март, 2015 Автор Отчет Публикувано на 2 Март, 2015 Не знам, какъв е този сайт и защо предлагат толкова много неща, които ги няма при италианците. Утре ще питам, за какво става въпрос. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.