Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди

Имаме удоволствието да ви предложим италианските никотинови течности за електронни цигари Flavour Art, които са представени в два вариана - никотинови и безникотинови. За сега никотиновите ще бъдат в разфасовки от 10 и 50мл, а безникотиновите ще са само 50мл.
Безникотиновите - Flavour Art Flash са специално разбработени, за да имитират удар в гърлото, както е при никотиновите им еквиваленти. Такъв удар не се предлага от нито една друга марка безникотинова течност, което прави Flash течностите уникални в това отношение!

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 484
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувано на

Няма да е като LavaTube, или поне така казват. Вчера си говорихме с тях и им показах долната снимка, да кажат дали ще бъде нещо такова, но не искат да издават информация още. Иначе по снимката казаха, че само DCT-то е тяхно, но мода не.

IMG_4328_enl.JPG

• 2 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...
  • 8 месеци по-късно...
Публикувано на

Имаме удоволствието да ви предложим италианските никотинови течности за електронни цигари Flavour Art, които са представени в два вариана - никотинови и безникотинови. За сега никотиновите ще бъдат в разфасовки от 10 и 50мл, а безникотиновите ще са само 50мл.

Безникотиновите - Flavour Art Flash са специално разбработени, за да имитират удар в гърлото, както е при никотиновите им еквиваленти. Такъв удар не се предлага от нито една друга марка безникотинова течност, което прави Flash течностите уникални в това отношение!

Наистина удара на Flash е уникален.... Не успях да се науча да го контролирам и използвам...
Публикувано на

Флейвър Арт са като бялата лястовица - трудно е да се види, но успее ли човек - носи щастие... :D В този ред на мисли, обещали са да пуснат заявката утре, т.е. до другия понеделник трябва да е при нас...принципно...

За съжаление в момента не мога да видя, дали има поръчани бази. Честно казано, даже не помня и от кога е заявката, но при всички положения е повече от месец. :D

• 2 седмици по-късно...
Публикувано на

Браво бре, и база 0 няма. Кой изкупи течностите да си признае!

По-опитните в химията да споделят как се намаля количеството никотин в база до по-ниско ниво.... с бентонит става ли? :unsure:

Публикувано на (редактирано)

С лъжица колега. Изсипваш 24 или 36мг никотинова база . после с лъжица изгребваш излишните милиграми. Изгребваш до необходимото ти ниво. Аз така си правя течностите .

Каква лъжица ????? Ами за никотин бе. Ааааа от къде да я вземеш? От магазина за лъжици за никотин ;)

tongue.giftongue.giftongue.gif

П.П.

Колеги надявам се , че сте съпричастни към шегата.laugh.gif

Редактирано на от batko32
Публикувано на (редактирано)

Ааа, не! Лъжиците за никотин са ми кът.

По съм съгласен на другия начин с бентонита. От него имам в изобилие. И ако котката е съгласна ще стане идилия :P B)

Едит: Питах я. Мисля, че не ме разбра 5576895e.jpg

Утре ще опитам пак :argue:

Редактирано на от Mitazi
Публикувано на

(оффтопик) Знам за един Колега, дето често ходи до магазинчето на инновейшън в Младост, за да "оплакне"очи в деколтето на Каката, дето продава.... Аз да си призная - престанах да ходя там отдавна, че може да проговоря нещо насън после и да си имам семейни проблеми....:lol::cheers3:

Та идеята ми е за продавача/продавачката - има и такива, дето Клиента им ще си купи и дъвка от котешко аки, ако му я предложат...

А за концентрациите на никотина и търсенето на различни бази - Митака да пусне една Тема/маркетингово проучване/анкета - кой към колко има склонност....:cheers3:

Публикувано на

По-опитните в химията да споделят как се намаля количеството никотин в база до по-ниско ниво.... с бентонит става ли? :unsure:

Може да ти хрумне и с активен въглен, ама после как ще установиш колко никотин е останал в базовия разтвор. Едва ли ще "праснеш" един количествен анализ чрез титруване в домашни условия.

Така че предлагам да се обърнеш към доброто старо разреждане.

Ако калкулаторите не те кефят, нАпиши в ЛС, с какви 2-3 бази никотинови концентрации разполагаш и каква концентрация искаш да получиш и щъ сметаме. Също и желаното съотношението ПГ/ВГ. :cheers3:

Публикувано на

Може да ти хрумне и с активен въглен, ама после как ще установиш колко никотин е останал в базовия разтвор. Едва ли ще "праснеш" един количествен анализ чрез титруване в домашни условия.

Така че предлагам да се обърнеш към доброто старо разреждане.

Ако калкулаторите не те кефят, нАпиши в ЛС, с какви 2-3 бази никотинови концентрации разполагаш и каква концентрация искаш да получиш и щъ сметаме. Също и желаното съотношението ПГ/ВГ. :cheers3:

Е то не е тайна, може и явно да го насмятате :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...