Димитър Публикувано преди 19 Ноември, 2011 Отчет Публикувано преди 19 Ноември, 2011 Имаме удоволствието да ви предложим италианските никотинови течности за електронни цигари Flavour Art, които са представени в два вариана - никотинови и безникотинови. За сега никотиновите ще бъдат в разфасовки от 10 и 50мл, а безникотиновите ще са само 50мл.Безникотиновите - Flavour Art Flash са специално разбработени, за да имитират удар в гърлото, както е при никотиновите им еквиваленти. Такъв удар не се предлага от нито една друга марка безникотинова течност, което прави Flash течностите уникални в това отношение! Отговор
Димитър Публикувано на 7 Януари, 2012 Автор Отчет Публикувано на 7 Януари, 2012 До края на месец януари очакваме новата пратка течности на Flavour art, като този път сме наблегнали на аромата Shade! Отговор
Topper Публикувано на 11 Януари, 2012 Отчет Публикувано на 11 Януари, 2012 Дай боже! Чакаме с нетърпение А какво стана с LavaTube, ще има ли? Или някой друг таен аналог на ProVari Отговор
Димитър Публикувано на 11 Януари, 2012 Автор Отчет Публикувано на 11 Януари, 2012 Няма да е като LavaTube, или поне така казват. Вчера си говорихме с тях и им показах долната снимка, да кажат дали ще бъде нещо такова, но не искат да издават информация още. Иначе по снимката казаха, че само DCT-то е тяхно, но мода не. Отговор
Topper Публикувано на 11 Януари, 2012 Отчет Публикувано на 11 Януари, 2012 Това е LavaTube ама от всякъде Дано поне да е читаво. Прогнозна цена? Отговор
Димитър Публикувано на 11 Януари, 2012 Автор Отчет Публикувано на 11 Януари, 2012 Нито прогнозна цена, нито снимки... В момента, в който има повече информация, ще ъпдейтна темата. Отговор
Димитър Публикувано на 20 Януари, 2012 Автор Отчет Публикувано на 20 Януари, 2012 Наличностите са обновени, добавени са и два нови аромата за любителите на ментовите вкусове - Peppermint и Spearmint! Отговор
pioneer 306c Публикувано на 8 Март, 2012 Отчет Публикувано на 8 Март, 2012 Някакво развитие за батериините модове ? Отговор
Stoevmobile Публикувано на 16 Ноември, 2012 Отчет Публикувано на 16 Ноември, 2012 Имаме удоволствието да ви предложим италианските никотинови течности за електронни цигари Flavour Art, които са представени в два вариана - никотинови и безникотинови. За сега никотиновите ще бъдат в разфасовки от 10 и 50мл, а безникотиновите ще са само 50мл. Безникотиновите - Flavour Art Flash са специално разбработени, за да имитират удар в гърлото, както е при никотиновите им еквиваленти. Такъв удар не се предлага от нито една друга марка безникотинова течност, което прави Flash течностите уникални в това отношение! Наистина удара на Flash е уникален.... Не успях да се науча да го контролирам и използвам... Отговор
merdcom Публикувано на 21 Ноември, 2012 Отчет Публикувано на 21 Ноември, 2012 Очаквате ли скоро течности Flavour Art , доста са намалели наличностите в магазина Отговор
OnlyOne76 Публикувано на 25 Ноември, 2012 Отчет Публикувано на 25 Ноември, 2012 И аз да попитам,кога се очаква Heaven Juice USP E-Juice 100ml 0mg на Flavour Art? Отговор
Димитър Публикувано на 25 Ноември, 2012 Автор Отчет Публикувано на 25 Ноември, 2012 Флейвър Арт са като бялата лястовица - трудно е да се види, но успее ли човек - носи щастие... В този ред на мисли, обещали са да пуснат заявката утре, т.е. до другия понеделник трябва да е при нас...принципно... За съжаление в момента не мога да видя, дали има поръчани бази. Честно казано, даже не помня и от кога е заявката, но при всички положения е повече от месец. Отговор
dodo_dodo Публикувано на 6 Декември, 2012 Отчет Публикувано на 6 Декември, 2012 Кога заредихте Shade, кога толкова бързо свърши Не е честно пък. Отговор
pepsisf Публикувано на 6 Декември, 2012 Отчет Публикувано на 6 Декември, 2012 Искам да попитам да ли сте зареждали аромат Жасмин ( http://www.flavourartexpress.biz/index.php?dispatch=products.view&product_id=98 ) и ако не сте дали ще заредите за да мога да си купя ? Отговор
Людо Публикувано на 6 Декември, 2012 Отчет Публикувано на 6 Декември, 2012 Браво бре, и база 0 няма. Кой изкупи течностите да си признае! Отговор
Missing Публикувано на 6 Декември, 2012 Отчет Публикувано на 6 Декември, 2012 Някой хард вейпър ще да е... хаха Ще чакаме следващата доставка то е ясно Отговор
Stoevmobile Публикувано на 6 Декември, 2012 Отчет Публикувано на 6 Декември, 2012 Браво бре, и база 0 няма. Кой изкупи течностите да си признае! По-опитните в химията да споделят как се намаля количеството никотин в база до по-ниско ниво.... с бентонит става ли? Отговор
mad-max Публикувано на 6 Декември, 2012 Отчет Публикувано на 6 Декември, 2012 (редактирано) С лъжица колега. Изсипваш 24 или 36мг никотинова база . после с лъжица изгребваш излишните милиграми. Изгребваш до необходимото ти ниво. Аз така си правя течностите . Каква лъжица ????? Ами за никотин бе. Ааааа от къде да я вземеш? От магазина за лъжици за никотин П.П. Колеги надявам се , че сте съпричастни към шегата. Редактирано на 6 Декември, 2012 от batko32 Отговор
Mitazi Публикувано на 6 Декември, 2012 Отчет Публикувано на 6 Декември, 2012 (редактирано) Ааа, не! Лъжиците за никотин са ми кът. По съм съгласен на другия начин с бентонита. От него имам в изобилие. И ако котката е съгласна ще стане идилия B) Едит: Питах я. Мисля, че не ме разбра Утре ще опитам пак Редактирано на 6 Декември, 2012 от Mitazi Отговор
dodo_dodo Публикувано на 6 Декември, 2012 Отчет Публикувано на 6 Декември, 2012 Аз и котката да питам, все тая. Ползва пресовани дървени стърготини. Съвсем я закъсах Отговор
Людо Публикувано на 6 Декември, 2012 Отчет Публикувано на 6 Декември, 2012 Ше бягам до магазина за PG VG литрови май като гледам. Дано успях да се вредя за едно 50мл 18мг шейд, че инаверските бази малко ми налютяват. Отговор
Stoevmobile Публикувано на 6 Декември, 2012 Отчет Публикувано на 6 Декември, 2012 (оффтопик) Знам за един Колега, дето често ходи до магазинчето на инновейшън в Младост, за да "оплакне"очи в деколтето на Каката, дето продава.... Аз да си призная - престанах да ходя там отдавна, че може да проговоря нещо насън после и да си имам семейни проблеми.... Та идеята ми е за продавача/продавачката - има и такива, дето Клиента им ще си купи и дъвка от котешко аки, ако му я предложат... А за концентрациите на никотина и търсенето на различни бази - Митака да пусне една Тема/маркетингово проучване/анкета - кой към колко има склонност.... Отговор
Stormglass Публикувано на 10 Декември, 2012 Отчет Публикувано на 10 Декември, 2012 По-опитните в химията да споделят как се намаля количеството никотин в база до по-ниско ниво.... с бентонит става ли? Може да ти хрумне и с активен въглен, ама после как ще установиш колко никотин е останал в базовия разтвор. Едва ли ще "праснеш" един количествен анализ чрез титруване в домашни условия. Така че предлагам да се обърнеш към доброто старо разреждане. Ако калкулаторите не те кефят, нАпиши в ЛС, с какви 2-3 бази никотинови концентрации разполагаш и каква концентрация искаш да получиш и щъ сметаме. Също и желаното съотношението ПГ/ВГ. Отговор
merdcom Публикувано на 10 Декември, 2012 Отчет Публикувано на 10 Декември, 2012 По-опитните в химията да споделят как се намаля количеството никотин в база до по-ниско ниво.... с бентонит става ли? Пробвай с разреждане обикновено върши работа Отговор
Topper Публикувано на 10 Декември, 2012 Отчет Публикувано на 10 Декември, 2012 Може да ти хрумне и с активен въглен, ама после как ще установиш колко никотин е останал в базовия разтвор. Едва ли ще "праснеш" един количествен анализ чрез титруване в домашни условия. Така че предлагам да се обърнеш към доброто старо разреждане. Ако калкулаторите не те кефят, нАпиши в ЛС, с какви 2-3 бази никотинови концентрации разполагаш и каква концентрация искаш да получиш и щъ сметаме. Също и желаното съотношението ПГ/ВГ. Е то не е тайна, може и явно да го насмятате Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.