Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

• Отговори 484
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувано на

След 20 дена отлежаване "Сохо" е супер на 20%, както е препоръчал италианеца. 

Проблема с голямото количество аромат обаче е в това, че значително намалят процента никотин в базата. 

Примерно 80мл база 9мг + 20мл аромат = 100мл 7,2 мг/мл никотин. 

Явно трябва да се има предвид това още при приготвянето на базата.

• 1 месец по-късно...
Публикувано на

"STORM" на 3% и 28 дни отлежаване ме събори от стола още с първата дръпка   :doh: ... миришеше на запалена пластмаса  :(Оказа се, че аромата е доста концентриран и като го разреждах постепенно стана за изпаряване едва на 1%. 

От рода на РЕДБУЛ-а е и го оприличавам на нещо като лимон и горчив грейпфрут. 

Става за събуждане  :boxing2:

• 2 месеци по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано на

Имам забъркани течности отлежали  1 година с аромат на flavour art и база на inawera  и не са мръднали като вкусови качества,стояли са на тъмно и при стайна температура.Може ли да им стане нещо,някаква химична промяна която да вреди при изпаряване.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано на (редактирано)

Колеги кажете Shade как го забърквате?

Аз си забърках 50мл база с 55 капки аромат, но нещо ми идва безвкусен та се чудя колко е златната среда.

Редактирано на от dp4u4umi6ev
Публикувано на

2,5мл на 10мл = 25%. :) По-добре използвай по-голямо количество база, тогава на 100мл. 2.5 мл. са 2.5%.

Хахах казах, че съм зле с процентите (или просто не мисля). Аз си разреждам/готвя по 50мл значи на тях слагам 1мл или 1.25мл нали така?

Публикувано на

Съвет - вземи си :http://gigadrinks.com/product/5192/plastmasova-sprintsovka-5ml-sas-sistema-luer-lock.html или http://gigadrinks.com/product/5191/plastmasova-sprintsovka-10ml-sas-sistema-luer-lock.html.

С това вече процентите са изключително лесни за дозиране.

Публикувано на

Спринцовки имам, но всяка течност се дозира според предпочитанията на изпаряващия, а не според препоръки или калкулатори. Аз моите съм ги намерил само Shade нещо ми убягва, пробвал съм този на Инавера и сега си взех на Флейвър арт, да ви кажа взех го точно заради хвалбите на всички колеги и или не съм го нацелил или ще съм единствения, който не го харесва :)

Благодаря все пак на всички за съветите ;)

Публикувано на (редактирано)

Другата доза ще е на 2%, а тази я оставям да отлежава още сега просто исках да я опитам, а иначе е от 10.09 така, че не е много прясна.И за всеки случай капнах още 10 капки.

ПС:Добре, че си пиша на етикетчетата колко съм накапал за да знам за другия път, сега пише 55+10 от днес ;)

Редактирано на от dp4u4umi6ev

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...