Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на

А кой мод да се зареди?

Самовар или DNA-30 :)

Или пък само НИВЕЛ. Така още по-сигурно никой няма да си купи нищо и само ще набутваме Димитър. Хайде по-сериозно де.

Имаш 10 пръста Топпър... и ще артисат свободни ако речем да смятаме колко бройки евентуално ще се продадът.

По-добре да се заложи на нещо по-евтино и достъпно. Да.....за ДНА 20-30 може би ще има 10-ма желаещи......и....толкова.Нека сме реалисти.

Нищо лично. Просто претеглям личните желания . :cheers3:

Публикувано на
Публикувано на

Хах, как уцелихте точно темата, която коментирахме днес с колегите. :D

Не сме се отказали - в най-скоро време се очаква Вамо В5, а Инокин СВД е също добър вариант и алтернатива, въпреки че вече поостаря и честно казано ми е по-интересно, какво ново ще излезе в скоро време покрай раздвижването на електрониките в Китай. Бокс мода на Инокин, колкото и да ми харесва, не смятам, че ще предизвика голям интерес, съдейки по продажбите на Smok Groove, докато ги имаше едно време - в БГ бокс модовете не са особено предпочитани като цяло.

Също така коментираме DNA30, като може би ще предложим чиста електроника и бокс мод, но това е още на масата за обсъждане. В този ценови клас обсъждаме и Порвари, но за мен лично времето на вариволт устройствата премина, така че едва ли ще стигнем до него...

• 3 месеци по-късно...
Публикувано на (редактирано)

Предлагам в форума да се сложи "харесва ми" даден коментар. От много отдавна искам да харесвам мнения но не мога :( Незнам колко е трудно да се направи такова , а може би и за някой няма смисъл , но все пак ако е лесно защо да не се направи

Редактирано на от Станчо
  • 1 месец по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...