Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на

По въпроса за Виолетката-  :bawl: - сигурно ли е, че не са ви пратили грешен аромат :(   ?  На мирис е нещо между краставица и камфор(примерно) и не намерих нищо общо с виолетка. Ако някой случайно е забъркал да каже... 

Мда и аз го установих този факт и си много близко до описанието... Направил съм една 10-та с 15 капки и след 10-тина дни ще я пробвам. Ще им пиша да ги питам, дали може да е станала грешка.

Някой чепетелние за vanilla swirl има ли?

Освен, че мирише много приятно, друго не мога да кажа още. :D

Публикувано на

И аз много и се бях наточил на Виолетката....но като го помирисах в магазина....кофти...не мога да се сетя за още един аромат дето го помирисахме с колегата от магазина..миришеше на геловете за мазане на болно коляно...БЕН ГЕЙ...Като че ли няма много добри нови попадения от марката

Публикувано на

Winergreen-a мирише на Бен Гей. :D Или по-точно на Листерин...

Vanilla Swirl-a обаче мирише страхотно. Още не съм го пробвал, но скоро и това ще стане.

Ако някой е пробвал новите тютюневи - Turskish Blend и Western Blend, нека да драсне по един коментар.

Публикувано на

Абе и вафлата и wintergreen много си приличат - на парфюмно някакво бият. А вафлата я пробвах преди месец пак на 1 седмица отлежаване беше и затова си я поръчах - нищо общо няма

Ъпдейт: Вафлата си е вафла вече - светът е красив отново :D

Грийна си е още парфюм - ще пробвам да го оставя отворен за 2-3 дни в шкафа...

Публикувано на

Трябва си отлежаване, колкото и да не ни се иска... Аз днес приготвих от чери-ментола на HCL и го почнах веднага понеже нямах търпение, но не е както трябва и ще го изчакам още около 2-3 седмици преди да продължа с него.

Публикувано на

Turskish Blend и Western Blend са невероятни особенно  Western Blend тютюнев аромат до сега не бях пробвал такова нещо направо е върха :)

Тежки тютюневи аромати ли са или по лекички приятни

• 1 месец по-късно...
Публикувано на

Колеги, какъв процент слагате за Turskish Blend и Western Blend?

Също така, някой ползвал зелената ябълка, ако може също да препоръча процент. В началото видях таблицата с проценти, но от няколко опита с ТПА аромати нещо не ми се доверява на написаното там на сляпо. Ябълката ще я пробвам както чиста, така и смесена с мента, може би cool mint на инавера.

Публикувано на

Мерси Voden Duh, така горе долу си го представях и аз, ще го направя на 2%, пък после ще го дооправям, ако се налага. Turskish Blend по същия начин мисля да го разтворя. Все пак, ако някой има опит с него  или с Green apple, нека сподели препоръки.

Публикувано на

Аз моите ги правя на около 15 капки на 10мл, но ги чакам да отлежават. Останал съм с впечатление, че ми харесват по-ароматизирани течности в сравнение с предпочитанията на колегите.

Публикувано на

Средно аритметично тогава - тютюневите на 2.5% :) а ябълката на 5%. Ягодата я изпарявам също на толкова и става страхотна самостоятелно или в смес. Разчитам на ябълката, дано изненадата да е освежаваща :) 

Публикувано на

Strawberries and Cream  на TPA,някой ползвал ли го е ? Капнах 15 капки на 10 мл,след ден пробвах от интерес за вкуса...малко парфюмирано ми иде,та мисълта ми е ако някой го ползва,ще има ли промяна във вкуса след отлежаване и колко да го чакам ?      

Публикувано на

Променят вкуса според моите наблюдения - иска си отлежаване обаче. Когато имам време да чакам, ги оставям по месец. Иначе и аз ги правя по 15-тина капки на 10мл, но в безникотинов разтвор, което още повече увеличава процеса на отлежаване.

• 3 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...
Публикувано на

Вчера (така като гледам вече онзи ден) ми дойдоха 2 аромата, които поръчах покрай едни части за едно атомайзерче... белгийската фафла и dk tobacco base... въпреки, че ми се струва, че пичовете в склада са допуснали някаква грешка и са ми наляли един и същ аромат (отворих шишенцата и си капнах на ръцете- и двете на мирис са еднакви), сипах да втасва... ше видим след около седмица как са!

Минах през магазина в Лозенец..ама всичко с изтекъл срок е бракувано.Кога очаквате нови попълнения от марката?..Исках  да пробвам един два аромата...

Не ги бракувайте, уе! Дайте насам да пробваме!  :victory:

Публикувано на

Утре ще проверя, какво може да е станало...

Да използвам момента да обява, че получихме още няколко аромата, които ще качим в идните дни:

Acetyl Pyrazine
Apple
Banana Cream
Bavarian Cream
Blueberry
Brown Sugar
Caramel (Original)
Caramel Candy
Cheesecake (Graham Crust)
Cinnamon Danish
Cinnamon Sugar Cookie
Coconut
Creme de Menthe
DX Vanilla Cupcake
French Vanilla
Gingerbread Cookie
Green Apple
Honeydew
Key Lime
Marshmallow
Orange Cream
Pineapple
Red Oak
Sour Flavor
Vanilla Swirl
Whipped Cream
Публикувано на (редактирано)

...то... аз си бях поръчал един тютюнев на атмос, па се оказА, че го нямало, и ми звъннаха да го заменим... там се получила няк'ва грешка според мен! нищо де... стават такива неща- аз като видях какво е в склада, и въпреки т'ва Илия ми обърна огромно внимание за да ми даде няк'ви супер- дреболии... даже ме запали с нов аромат (s-camel инаверски)! супер- пичага! иначе шишенцата са различни, с различни етикети... но си миришат абсолютно еднакво... и на цвят са еднакви течностите... съмнява ме, че и двете са вафла (за съжаление- много исках тютюневия), просто някой е подготвил вафлата, поискал е след т'ва някой друг да сипе втората течност, човекът е сипал пак вафла, и пак някой (вероятно първият) е сложил етикет на dk... нещо такова е станало! :)

Редактирано на от StefkoZ
Публикувано на

Да използвам момента да обява, че получихме още няколко аромата, които ще качим в идните дни:

.................

Super :thumbup3:

Някой от тях като Баварския крем и Френската ванилия ги изпарявам с кеф, хубаво е че вече ги има в асортимента и на Гига ... Само не виждам тутунев никакъв ^_^

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...