Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на

Да споделя скромен опит - M Type на 2% /8 капки/ се оказа доста силно, и непоносимо поне за мен за изпаряване. Но след като разредих готовото сокче1:1 с база / според мен се получава 1% или 4 капки/ стана страхотно, на мен ми напомня за добрите тютюневи аромати на Деканг. Да кажа още само че базата е Инавера универсал 18.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано на (редактирано)

Shorty оказва се че го има на стилажите и тука;

EM is shorthand for a 10% Ethyl Maltol solution which is known as Cotton Candy flavoring at TPA/TFA)

А аз се чудех що няма вкус това чудо, беше добре да го знаем преди забъркване!

Редактирано на от Dinsf
Публикувано на

Ще го пробвам с моята концентрация - 15 капки на 10мл и ще видя. Не би трябвало обаче да няма аромат, защото съм го пробвал приготвен от клиент, който по принцип не харесва силни концентрации. Не го питах обаче, колко точно беше...

Публикувано на
Ще се самоцитирам... ще допълня, че и на ракетата идва доста добре... наистина напомня на shade, като го усещам някакси по-меко, shadе-а малко повече втръсва, като че ли.

Cotton Candy (Circus) на Виви ми идва разкош  :)

Сложих около 2.5мл на 30мл база, което се пада малко над 8%, не го дочаках много-много, около час-два. Първоначално мислех, че попрекалих, но препоръчваните са 10-20%. 

Честно казано доста ми допада, чак мисля да му добавя още малко, но ще го изчакам ден-два да видя как ще е, пък после каквото ескалибур покаже...  :D

Една вметка към ръководството: Бях поръчал "Cotton Candy (Circus)", като в асортимента има и само "Cotton Candy".

На моята бутилка пишеше само Cotton Candy... Честно казано е супер, но погледнете, ако е въпрос на етикети, че следващия път ще ми се прииска от другия вид, та да се различават...  :)

А аз не спирам да се учудвам - на 2-ма вейпъри, почитатели на Шейд, го давах и Цирка и чистото Кенди (2-3% концентрация) и Кендито "става" за вейпване, но Цирка бил, а и според моето мнение, доста химичен на вкус ???

Аз ли ще бъркам ново (с по-голяма концетраци ли?) или нещо криво с вкусовете ни....

Редактирано на от Topper
Публикувано на

Ами... аз най-вероятно изпарявам Cotton Candy, на бутилката няма "Circus", като за мен е повече от "става", направо си ми харесва :)

Както съм написал, турил съм му около 8%, 2-3% най-вероятно ще е малко, поне за мойте вкусове... От FA не съм слагал повече от 2,5%

• 4 седмици по-късно...

9% Watermelon
7% Mango
3% Lemon Lime

1% Koolada 

Много приятна плодова дъвчица стана.

П.П - Сега след малко отлежаване ми се стори че даже и 1% Koolada му идва доста. Бих сложих на 0.5% другия път.

Ето още едно което стана доста наподобяващо Shocker на G2 Vapors:

10% Blackberry

3% Absinthe

3% Kiwi Double

Все още се опитвам да намеря нещо което да може да подслажда чорбите както Абсента и Анасона го правят. Чувал съм че хората ползват течна стевия и вършело чудеса. 

Редактирано на от d-f0rmati0n

Замесих си аз Абсентче първо да го пробвам. СЛожих на 10мл 10 капки и стана уникално ! 2-3 пъти пълних и след това смених течността защото много бързо се наситих на тази и след 2 седмици отново викам да я попуша, е никак не ми хареса. Прекалено сладка беше. Изиспах я в мивката и прецених че е най-хубава веднага след смесването да се пуши. Сега си правя по 4мл с 20 капки и направо удря в мозъка езика изтръпва и мирише доста добре. Гледам като го смеся до 2-3 дена да го изпуша защото бързо отлежава. Вярно е че не е за всеки този аромат но на мен много ми хареса. Днес като си сипах в изпарителя имаше малко остатъци от Kahula and Cream и вкуса беше още по-добър.

Другото което пробвах беше Apple Tart Granny Smith след едноседмично отлежаване е много готино. Точно като ябълков пай с канела. Малко бие на онези пайове от МакДоналдс :) 4капки 5мл

Maraschino Cherry - Ами никак не ми хареса... Миришеше много добре. Все едно си отворил буркан с коктейлни череши, но на пушене ... не  е моето.

Pepermint - Това си е точно ментова бонбона, сладникаво. Има го и онзи ефект от koolada. Добър е но трябва да отлежи поне седмица според мен. 5 капки на 5 мл.

Vanilla Custard -  Като отлежи става тъмно кафяво и то доста бързо. Аромата става много наситен и си е едно към едно с ваниловото нишестяно кремче което съм ял като малък.

Kiwi Double - хубаво е но му липсва сладост според мен. Трябва да му измисля някакъв подсладител. Пробвах да сложа Sweet Cream (сметана) и стана млечно и леко. По добре е с него.

Khaula and Cream - Чакам го да втаса. Миризмата му ме кара да го отворя и да го изпия цялото. Нещо супер вкусно и ароматно. Немога да преценя малко е като бисквитена торта с бисквити с аромат на кафе или незнам. Ще пиша допълнително като отлежи и го опитам :) Същото важи и за Black Honey.

базите които съм смесил са High Class Liquid 36mg 100%PG , разредено 1 към 1 с глицерин от аптеката и тази смес 1 към 1 с Heaven Juice 0mg за да стане 9мг никотинец.

Редактирано на от uCkPeH
Публикувано на

Наистина са много добри тези бази... Пробвал съм на Инавера и Атмос Лаб смесици, но не е като при тази :) Чисто, с никакъв химичен послевкус като при атмос-а.

Между другото аромата на абсент дойде в пластмасово шишенце и стои вече 1 месец в него, дали не трябва да го пресипя в стъклено или метално ? За сега не виждам разяждане на пластмасата...

Публикувано на

Между другото аромата на абсент дойде в пластмасово шишенце и стои вече 1 месец в него, дали не трябва да го пресипя в стъклено или метално ? За сега не виждам разяждане на пластмасата...

Мисля, че няма да имаш проблем с шишето.

Имам такъв аромат от 7-8месеца и няма проблем.

Публикувано на

Празниците карат хората да вършат глупости.Днес от скука смесих Black Honey 30 капки в 25мл база табако на Инавера 18 мг/мл .Това нещо го сварих на водна баня и като изстина,добавих още 25мл чист глицерин.Не знам как трябва да е,но този бъркоч има вкус на готин билков чай с много мед.Харесва ми.

Смеската направих в едно 50мл шишенце от ФА и като го сварих се деформира леко.Ако някой реши да направи моят опит да го има предвид.Може би не беше нужно чак да завира,но така и така започнах експеримент,та реших да е краен.Трябва да забъркам същото количество и да го оставя да си узрее по класическият метод за сравнение,дали има полза от варенето.

Публикувано на

До сега не бях чувал за тоя метод с варенето, но не мисля, че тези шишенца са подходящи за тази процедура. С нагряването на пластмасата се отделят доста вредни вещества, които не трябва да се поглъщата или вдишват.

Публикувано на

Отиде в мивката  :D

Не за друго,ами просто вкусът на първо четене е ОК,но след малко става медено и сладко.Много заблуждава в началото,наистина.Не е за мен.И понеже не обичам да съм Плюшкин,изхвърлям всичко ненужно.

Публикувано на

Трябваше да я разредиш според мен. Black Honey-то е един от най-купуваните аромати към момента. :)

Но и според мен не е добре да се варят пластмасови шишенца. Другия път пробвай в стъклени. :D

Публикувано на

Едва ли пак ще варя течност.Просто вчера бях умрял от скука.

Иначе,медецът не е лош,просто не е по вкуса ми.Харесвам тютюневи аромати,при това леко горчиви.Табако базата плюс дезърт покрива изискванията ми.Това мога да го изпарявам нон-стоп,по всяко време - с кафето,след ядене,след секс :wOOt3:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...