ikkko Публикувано на 16 Март, 2017 Отчет Публикувано на 16 Март, 2017 Привет, на нолко % забърквате Natural - http://www.gigadrinks.com/product/6175/natural-10ml-by-high-class-liquid-kontsentrat-za-aromatizirane-na-technosti-za-elektronni-tsigari.html Отговор
kilara Публикувано на 17 Март, 2017 Отчет Публикувано на 17 Март, 2017 Преди 21 часа, ikkko написа: Привет, на нолко % забърквате Natural - http://www.gigadrinks.com/product/6175/natural-10ml-by-high-class-liquid-kontsentrat-za-aromatizirane-na-technosti-za-elektronni-tsigari.html Как е на вкус тежък аромат ли е ? Отговор
ikkko Публикувано на 17 Март, 2017 Отчет Публикувано на 17 Март, 2017 Привет, Забърках го на 1,5%, отлежа 3 месеца / в база 36/ и последва разочарование…… Леко оцветяване и почти никакъв вкус. Май ще замине към градската ни комуна…… Отговор
Borislav Stoyanov Публикувано на 17 Март, 2017 Отчет Публикувано на 17 Март, 2017 Доколкото знам хай клас ги дават 3-5%.можеби ти е малко аромата, но както забелязвам от собствен опит,значение има какъв е изпарителя който използваш. Отговор
ikkko Публикувано на 17 Март, 2017 Отчет Публикувано на 17 Март, 2017 (редактирано) Привет, При покупката му ми препоръчаха да не прекалявам с него и да започна от 0,5%. Бях чел че ориентировъчно ароматите са от 3% и реших да осредня…. Тествах го на Байка 6 /клон/, който съм запушил. С по-малък отвор е от „Кауфън“ v3 mini. Надявах се на препоръчителен % от ползвател, наясно съм че усещането е строго индивидуално…. Редактирано на 17 Март, 2017 от ikkko Отговор
kilara Публикувано на 17 Март, 2017 Отчет Публикувано на 17 Март, 2017 преди 42 минути, ikkko написа: Привет, Забърках го на 1,5%, отлежа 3 месеца / в база 36/ и последва разочарование…… Леко оцветяване и почти никакъв вкус. Май ще замине към градската ни комуна…… От шишенцето не лъха ли на нещо. Отговор
Borislav Stoyanov Публикувано на 17 Март, 2017 Отчет Публикувано на 17 Март, 2017 Моя съвет,увеличи малко концентрацията. Имай напредвид че колкото повече отлежава вкуса става по "хомогенен" ,но и както с всеки аромат (дори и при парфюмите) колкото повече седи -изветрява. Пробвай го след 2 седмици. Според мен повече е необходимо само ако аромата е многокомпонентен. Но всичко е въпрос на вкус. Това е мое мнение. Отговор
ikkko Публикувано на 19 Март, 2017 Отчет Публикувано на 19 Март, 2017 Привет, От шишенцето се долавя съвсем слаб аромат на тютюн. Днес ще забъркам на 3% и ще се пробва след 3-4 седмици. Отговор
opensource Публикувано на 18 Май, 2017 Отчет Публикувано на 18 Май, 2017 Колеги, бихте ли споделили освен табако айс и каубой минт при кои други аромати на ХК сте забелязали значително разминаване. Днес аз с изненада установих такова при Африканото. Купил съм го преди 2-3 месеца. Отговор
svetal Публикувано на 18 Май, 2020 Отчет Публикувано на 18 Май, 2020 очаквате ли доставка на caramel delight Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.