Димитър Публикувано преди 23 Август, 2014 Отчет Публикувано преди 23 Август, 2014 Днес попаднах на едно видео на RiP Trippers, което ме подсети, че е добра идея, да има обща тема за дрип изпарителите, които набират все повече и повече популярност. Видеото е относно 5-те предпочитани от него изпарителя към края на юли месец, което значи, че списъка е актуален. Също така ни дава и идея, към кои изпарители да се насочим, тъй като се оказва, че от 5-те посочени от него, имаме само 1... Това, което лично мен ме впечатли от видеото обаче започва от 11-та минута - демонстрация, колко дръпки могат да се направят с едно зареждане на изпарителя, преди да даде суха дръпка. Все още ми е трудно да повярвам, че успя да направи 35 дръпки, още повече имайки предвид и количеството пара, което произвеждаше изпарителя, но ако е реално, според мен този изпарител ще попадне в топ 3 на огромен брой потребители. Ето и въпросното видео: Отговор
Topper Публикувано на 23 Август, 2014 Отчет Публикувано на 23 Август, 2014 Магмата си е супер, що да не даде 35 сочни дръпки с този кладенец. Sent from my HUAWEI G700-U20 using Tapatalk Отговор
Димитър Публикувано на 23 Август, 2014 Автор Отчет Публикувано на 23 Август, 2014 Магмата си признавам, че не съм я пробвал за това, но не съм останал с впечатление, че може да събере толкова, иначе Пайнера щеше да се похвали. Отговор
Abbath Публикувано на 23 Август, 2014 Отчет Публикувано на 23 Август, 2014 (редактирано) Само,че 35 дръпки прави с Plume Veil,а не с магма.Аз от този клип се запалих по магмата и съм очарован от нея. Редактирано на 23 Август, 2014 от Abbath Отговор
egold Публикувано на 25 Август, 2014 Отчет Публикувано на 25 Август, 2014 Магмата си е много добра, бих казал супер дрипка. Мойте впечатления от нея са следните, с 15 капки имам 10-12 много яки, хубави дръпвания с обилно количесто пара. А за самата дрипка мога да кажа само суперлативи Отговор
Faceless Публикувано на 25 Август, 2014 Отчет Публикувано на 25 Август, 2014 Някой има ли преки впечатления от Origen V2? Има ли съществена разлика спрямо първата версия освен увеличения обем на каналите за течност? Отговор
Димитър Публикувано на 2 Септември, 2014 Автор Отчет Публикувано на 2 Септември, 2014 Наскоро попаднах на видео, в което някакъв вейпър беше разпробил дупките на дрипката си много интересно - на няколко нива. Казваше, че така се получавало някакво завихряне и количеството произведена пара се увеличавало значително, като вкуса се запазвал. Днес попаднах и на фабричен такъв изпарител - взаимстването на идеите и реализирането им се случват доста бързо в тази сфера... Предполагам, че този изпарител ще допадне на инхалиращите - Mutation X. Отговор
gigafive Публикувано на 2 Септември, 2014 Отчет Публикувано на 2 Септември, 2014 (редактирано) Много е странно ама системата работи - поне при мен с ИГО-Л разпробито по абсолютно същия начин без първата горна дупка, защото след всяко пробиване имаше и тест. Утре мисля да врътна и последната дупка, ама трябва първо да ида за бургии Разбира се идята е откраднах точно от Мутация Екс П.П. Незнам за Single Coil система дали ще е същото. а вече е късно да го тествам на моята дрипка Редактирано на 2 Септември, 2014 от gigafive Отговор
Димитър Публикувано на 3 Септември, 2014 Автор Отчет Публикувано на 3 Септември, 2014 Ето същата идея идеята, но вече на следващото ниво: Отговор
Topper Публикувано на 3 Септември, 2014 Отчет Публикувано на 3 Септември, 2014 Като секретна ключалка...аха да си дърпнеш и си забравил комбинацията Отговор
Димитър Публикувано на 5 Септември, 2014 Автор Отчет Публикувано на 5 Септември, 2014 Нещо интересно - Lancia RDA- 1st plug in type air flow control.- Solid negative poles.- Tri-pole super easy to build coils.- Sick top cap Hawaiian inspired engrave.- Package includes.- 4pcs oring 6pcs alen screws for spare.- 1 glass top cap.- 1 rass plated stainless steel top cap. Отговор
gigafive Публикувано на 5 Септември, 2014 Отчет Публикувано на 5 Септември, 2014 (редактирано) Качеството и количеството на парата от Lancia ми се струва, че ще са меко казано изключителни. Обаче все ми се струва, че ще трябва да се накапва през 4-5 дръпвания при 30-40W и нагоре Редактирано на 5 Септември, 2014 от gigafive Отговор
Димитър Публикувано на 5 Септември, 2014 Автор Отчет Публикувано на 5 Септември, 2014 Според мен, като гледам как са повдигнати въздуховодите, предполагам че количеството течност няма да е много малко, поне не по-малко от останалите изпарители с подобрени капацитети като Origen V2 примерно. Отговор
gigafive Публикувано на 5 Септември, 2014 Отчет Публикувано на 5 Септември, 2014 Все пак ми се струва, че като се сложи памука и няма да остане място за течност, от която да абсорбира за повече от няколко дръпвания Отговор
Димитър Публикувано на 5 Септември, 2014 Автор Отчет Публикувано на 5 Септември, 2014 Те чинките да го клонират, пък ще го видим... Отговор
ROOT Публикувано на 6 Септември, 2014 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2014 Аз сериозно се замислям да зарежа всички кайфуноподобни и да си остана на дрипка. Ползвам ориджен и магма и ми харесва повече най-вече откъм удар. Единственното което ме дразни е честото накапване. Отговор
kilara Публикувано на 6 Септември, 2014 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2014 Аз ще те изчакам ,да взема поне Фогъра Отговор
Димитър Публикувано на 6 Септември, 2014 Автор Отчет Публикувано на 6 Септември, 2014 Много е специфично. Аз примерно ползвам предимно дрипки, но когато съм навън и знам, че ще ми е трудно с дрипката, предпочитам някой танк изпарител. за това и се метнах на Кайфун, който ползвам в такива случаи. Отговор
gigafive Публикувано на 6 Септември, 2014 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2014 Трябват си дрипери с танкове отгоре за ръчно накапване Отговор
ROOT Публикувано на 6 Септември, 2014 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2014 Много е специфично. Аз примерно ползвам предимно дрипки, но когато съм навън и знам, че ще ми е трудно с дрипката, предпочитам някой танк изпарител. за това и се метнах на Кайфун, който ползвам в такива случаи. Да, така е,за навън е неудобно с дрипка. За навън ползвам кайфун и фогър. Отговор
kilara Публикувано на 7 Септември, 2014 Отчет Публикувано на 7 Септември, 2014 Вече използвам Магмата и останах доволен,лесен за обслужване,събира доста течност ,и доста обилна пара.Карам я с 0% никотин и мисля да остана с толкова. Отговор
gigafive Публикувано на 7 Септември, 2014 Отчет Публикувано на 7 Септември, 2014 Вече използвам Магмата и останах доволен,лесен за обслужване,събира доста течност ,и доста обилна пара.Карам я с 0% никотин и мисля да остана с толкова. Магмата е неразумно добро ати Има едно Orieco Storm RDA, в което съм се огледал от месец-два заради възможност да се ползва с 2 вида течности. Та някой ако го е тествал да си каже . А на шеф Димитър му давам задачата да помисли по въпроса Отговор
Димитър Публикувано на 17 Септември, 2014 Автор Отчет Публикувано на 17 Септември, 2014 Два клипа на Big Dripper RDA. Следващата седмица най-вероятно и при нас... Магмата е неразумно добро ати Има едно Orieco Storm RDA, в което съм се огледал от месец-два заради възможност да се ползва с 2 вида течности. Та някой ако го е тествал да си каже . А на шеф Димитър му давам задачата да помисли по въпроса Storma-a на пръв поглед е на същия пронцип като Origen-a. Другата седмица ще получим Storm v2 . Отговор
gigafive Публикувано на 17 Септември, 2014 Отчет Публикувано на 17 Септември, 2014 Аз гледах преди много време нещо като биг дрипера ама беше с прозрачен танк(ехааа) и калпаво изработен(пфу). Големия е друго нещо и ако имаше опция за един нагревател щях да съм първи на опашката ..... Storma-a на пръв поглед е на същия пронцип като Origen-a. Другата седмица ще получим Storm v2 . Дано да е "моя" Storm Отговор
Topper Публикувано на 17 Септември, 2014 Отчет Публикувано на 17 Септември, 2014 Pontus 1.5 си гледал, и ние го гледаме, но лошите отзиви....Иначе на вид е добро. Sent from my HUAWEI G700-U20 using Tapatalk Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.