Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди

Днес попаднах на едно видео на RiP Trippers, което ме подсети, че е добра идея, да има обща тема за дрип изпарителите, които набират все повече и повече популярност. Видеото е относно 5-те предпочитани от него изпарителя към края на юли месец, което значи, че списъка е актуален. Също така ни дава и идея, към кои изпарители да се насочим, тъй като се оказва, че от 5-те посочени от него, имаме само 1... :D 
Това, което лично мен ме впечатли от видеото обаче започва от 11-та минута - демонстрация, колко дръпки могат да се направят с едно зареждане на изпарителя, преди да даде суха дръпка. Все още ми е трудно да повярвам, че успя да направи 35 дръпки, още повече имайки предвид и количеството пара, което произвеждаше изпарителя, но ако е реално, според мен този изпарител ще попадне в топ 3 на огромен брой потребители. Ето и въпросното видео:

• Отговори 56
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувано на

Магмата си е много добра, бих казал супер дрипка.  :thumbup3:  Мойте впечатления от нея са следните, с 15 капки имам 10-12 много яки, хубави дръпвания с обилно количесто пара. А за самата дрипка мога да кажа само суперлативи :thumbup3:  :thumbup3:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано на

Наскоро попаднах на видео, в което някакъв вейпър беше разпробил дупките на дрипката си много интересно - на няколко нива. Казваше, че така се получавало някакво завихряне и количеството произведена пара се увеличавало значително, като вкуса се запазвал. Днес попаднах и на фабричен такъв изпарител - взаимстването на идеите и реализирането им се случват доста бързо в тази сфера... :D Предполагам, че този изпарител ще допадне на инхалиращите - Mutation X.

MX0001-2.jpg?1408410425

Публикувано на (редактирано)

Много е странно ама системата работи - поне при мен с ИГО-Л разпробито по абсолютно същия начин без първата горна дупка, защото след всяко пробиване имаше и тест. Утре мисля да врътна и последната дупка, ама трябва първо да ида за бургии :)
Разбира се идята е откраднах точно от Мутация Екс :dance:

П.П. Незнам за Single Coil система дали ще е същото. а вече е късно да го тествам на моята дрипка

Редактирано на от gigafive
Публикувано на

Нещо интересно - Lancia RDA

- 1st plug in type air flow control.
- Solid negative poles.
- Tri-pole super easy to build coils.
- Sick top cap Hawaiian inspired engrave.
- Package includes.
- 4pcs oring 6pcs alen screws for spare.
- 1 glass top cap.
- 1 rass plated stainless steel top cap.

10649827_1474815296104244_76850130669214

10599214_1474815336104240_57669470336080

10665259_1474815329437574_40029228034612

10686630_1474815332770907_63809050963082

10624561_1474815312770909_38567358315508

Публикувано на (редактирано)

Качеството и количеството на парата от Lancia ми се струва, че ще са меко казано изключителни. Обаче все ми се струва, че ще трябва да се накапва през 4-5 дръпвания при 30-40W и нагоре :huh:

Редактирано на от gigafive
Публикувано на

Според мен, като гледам как са повдигнати въздуховодите, предполагам че количеството течност няма да е много малко, поне не по-малко от останалите изпарители с подобрени капацитети като Origen V2 примерно.

Публикувано на

Аз сериозно се замислям да зарежа всички кайфуноподобни и да си остана на дрипка.

Ползвам ориджен и магма и ми харесва повече най-вече откъм удар.

Единственното което ме дразни е честото накапване.

Публикувано на

Много е специфично. Аз примерно ползвам предимно дрипки, но когато съм навън и знам, че ще ми е трудно с дрипката, предпочитам някой танк изпарител. за това и се метнах на Кайфун, който ползвам в такива случаи. :D

Публикувано на

Много е специфично. Аз примерно ползвам предимно дрипки, но когато съм навън и знам, че ще ми е трудно с дрипката, предпочитам някой танк изпарител. за това и се метнах на Кайфун, който ползвам в такива случаи. :D

Да, така е,за навън е неудобно с дрипка. За навън ползвам кайфун и фогър.

Публикувано на

Вече използвам Магмата и останах доволен,лесен за обслужване,събира доста течност ,и доста обилна пара.Карам я с 0% никотин и мисля да остана с толкова.

Магмата е неразумно добро ати :)

Има едно Orieco Storm RDA, в което съм се огледал от месец-два заради възможност да се ползва с 2 вида течности. Та някой ако го е тествал да си каже :cheers3: . А на шеф Димитър му давам задачата да помисли по въпроса :bigboss:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано на

Два клипа на Big Dripper RDA. Следващата седмица най-вероятно и при нас...

Магмата е неразумно добро ати   :)

Има едно Orieco Storm RDA, в което съм се огледал от месец-два заради възможност да се ползва с 2 вида течности. Та някой ако го е тествал да си каже   :cheers3: . А на шеф Димитър му давам задачата да помисли по въпроса   :bigboss:

Storma-a на пръв поглед е на същия пронцип като Origen-a. Другата седмица ще получим Storm v2 . :D

Публикувано на

Аз гледах преди много време нещо като биг дрипера ама беше с прозрачен танк(ехааа) и калпаво изработен(пфу). Големия е друго нещо и ако имаше  опция за един нагревател щях да съм първи на опашката :)

.....

Storma-a на пръв поглед е на същия пронцип като Origen-a. Другата седмица ще получим Storm v2 . :D

Дано да е "моя" Storm :wOOt3:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...