Димитър Публикувано на 3 Февруари, 2015 Автор Отчет Публикувано на 3 Февруари, 2015 Вентилатора се задейства от въздушни поток, който ти създаваш, т.е. въздушния поток си го има - с какво помага вентилатора, освен че създава по-голямо съпротивление на потока, който е логично, според мен, да намалява в случая. Отговор
deepblue Публикувано на 4 Февруари, 2015 Отчет Публикувано на 4 Февруари, 2015 Според мен няма практическо приложение към изпаряването, просто си свири за звуков фон .... Отговор
rsync Публикувано на 4 Февруари, 2015 Отчет Публикувано на 4 Февруари, 2015 (редактирано) Това е оригинал на Тобеко, ще го пробвам при първа възможност. Звукът е готин, имаше едни такива свирки като бях малък Редактирано на 4 Февруари, 2015 от rsync Отговор
ROOT Публикувано на 29 Март, 2015 Отчет Публикувано на 29 Март, 2015 Митак мислиш ли да внесеш Ланчията Отговор
Димитър Публикувано на 29 Март, 2015 Автор Отчет Публикувано на 29 Март, 2015 Има я от 2 месеца в магазина... Можеш да я видиш при Марио. Отговор
ROOT Публикувано на 29 Март, 2015 Отчет Публикувано на 29 Март, 2015 (редактирано) Леле,верно ли. Ха-ха. А каквае цената? Редактирано на 29 Март, 2015 от ROOT Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.