Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

• Отговори 56
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано на (редактирано)

Е, сега... може да не е от Кангер за Кангер :dance:

This is a new bit of magic from Ursimian, a custom top cap for the Kanger Protank 2, Protank 3 and Aerotank that replaces the 'tank' section and converts the atomiser into the easiest dripper I've ever used, and the performance is stella.

Модната капачка и танк от някой си и готово :) По между другото, гледах една жена преди време как си прави дрипка от Протанк.... a те го те

Редактирано на от gigafive
Публикувано на

Може би ако се пробие някоя друга дупчица в първия метален пръстен до основата за повечко въздух- ще стане още по-яко..и разбира се титан и памук :thumbup3::smoke2:

Имам един протанк..може и да го бастисам :D

• 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
  • 5 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...
Публикувано на

Честно казано, аз не виждам, какво помага в случая тоя вентилатор. Предполагам, че в процеса на ревюто и Рип ще го потвърди.

Ами според мен засмуква повече или създава някакво налягане за такива като мен ,които не могат да ''засмукват'' като Рип.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...