Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

• Отговори 72
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувано на (редактирано)

Колега, Смок пуснаха 4 изпарителя от този тип за един месец. Отделно има над 30 в този клас. Добави и това, че никой не го е виждал на живо.... Каква очакваш да е реакцията?

Лично аз смятам, че са едни и същи, това отвора за въздух че бил 2.1мм, в другия модел бил 2.00мм .....си е все тая.

Ама не знам аз съм аматьор, има профита, които усещат и микрон разлика в отвор за въздуха дори и десета в дължината на дрипката.

На второ четене, изпарител 24.5мм в диаметър не е много оферта.

Тежък и голям, 4-ни намотки в главите (поне така твърдят) това ако става ще е само за домашно ползване.

Редактирано на от Topper
Публикувано на

Да, това с 24.5мм размера е кофти. На какво ще се сложи, за да стои нормално? Ама ще ги изчакаме да видим до месец още колко разновидности ще пуснат. Тия направо дразнят с непрестанното си доработване на изпарителите, които пускат - тамън поръчахме VTC и излезе VTC Pro, та трябваше и него да добавяме, през това време, още преди да тръгне стоката, излезе TCT и за да е мъката пълна, трите работят с три различни глави. Ебати и малоумието!

Иначе самия изпарител изглежда добре, идеята с три/четири намотки ще се хареса на някои хора, в това число и на мен, ама с тоя размер...

Публикувано на

Пълненето от горе като на Ерлкьониген? Това е първия, който ми идва на ум... Нищо иновативно. 3 и 4 намотки - супер, само дето няма да става за ежедневна употреба... Батерията ще пада за под 2 часа. На мен сега с 1 намотка на 0,7 ома ми пада за 3 часа (около 7-8 мл. течност). Пробвал съм на по-нискоомни намотки (включително двойно усукан 0,20 + 0,40 кантал). Резултата беше, че за 1 кафе (15 мин) 3 мл. течност НЕ стигат. А батерията си върви.... като за 3 мл. 

Публикувано на

3 мл за 15 минути се много при всички положения. Тия разходи и аз не мога да ги постигна... :D 

Истината според мен е, че разхода се е вдигнал неоправдано много. По-добре да се вдигне малко никотина, вместо да се вдига толкова много изпарената течност.

Ем, опитвам се да намаля никотина :) За сега съм на 2 мг/мл. 500-600 мл на месец :). По-малко определено не мога да изпарявам, то просто течността си върви. Пробвах с по-високо омни намотки, ем тогава ептен "биберона" не излиза от устата... Сега поне маааалко го оставям да почива мода :)

Едит: и Оффтопик: Сега като се замисля ако ще продавам К4 какво ще пише - малко ползван - 6 месеца. На не повече от 3-3,5 л. течност :)

Редактирано на от dodosaurus
Публикувано на

Много вярно ! Заблуждаваме се, че сваляме никотина, но увеличаваме изпаряването.

Преди половин година пушех по 150 мл. 18 мг ,сега пуша 300 мл - 6мг. Точно двойно.

Тея митове и легенди бяха преди година бро. С актуален софт се намаля не само никотина ами и количество.Хич да не ти пука карай както си знаеш

Редактирано на от hamardin
Публикувано на

Ем, опитвам се да намаля никотина :) За сега съм на 2 мг/мл. 500-600 мл на месец :). По-малко определено не мога да изпарявам, то просто течността си върви. Пробвах с по-високо омни намотки, ем тогава ептен "биберона" не излиза от устата... Сега поне маааалко го оставям да почива мода :)

Едит: и Оффтопик: Сега като се замисля ако ще продавам К4 какво ще пише - малко ползван - 6 месеца. На не повече от 3-3,5 л. течност :)

Баце , как постигаш тези милилитри :wOOt3: То и аз съм на биберон ма повече от 400 мл за месеца надали прескачам :D

Тея митове и легенди бяха преди година бро. С актуален софт се намаля не само никотина ами и количество.Хич да не ти пука карай както си знаеш

Хамър , за кви легенди пишеш бре бро :D

За овеличаване на количество ама кво ти пука  :D

Винаги съм отворен към мнения кво дА Е :thumbsup:

То тая мания с кайфа та грабна че не ти остава време за грекос  :D

Байките и те са губят ама кат кайфа за баш монтиори

Бая над 200 на варито им треа да влеззнат в играта пак

С тая платка дето заливат масовка мари спирам да не бъркам бизнес  :thumbsup:

Редактирано на от hamardin
Публикувано на

Като почнах дърпах с Т2 2 мл течност на ден 24 мг/мл, т.е. 48 мг. никотин дневно. Плюс аналогови цигари. Сега съм около 15-20 мл/ден, ~ 2мг/мл, т.е. 30-40 мг. никотин дневно. Сиреч - намалявам никотина. Рекорда ми е стигал около 90 мг. с Виви Нова - 5 мл/ден 18 мг./мл.

За месец забърквам 600 мл. течност - 100 мл. 12 мг./мл. и 500 0 мг./мл. Като се сложи и аромат, който е 0 мг./мл.....и става малко под 2 мг./мл. Не ги изпарявам всичките за един месец, ама малко поне трябва да остане за следващия. Защото ако не остане, значи не е стигнало :).
А дърпането - кажи речи постоянно. Пред компа съм директно вързал М65-цата, че иначе зарядното не смогва на батерии :). 

• 4 седмици по-късно...
Публикувано на

Добре, че Еволв не го четат, иначе щяха да затворят бизнеса и да си направят публично масово самоубийство....

Ще гледаме как са се справили  :thumbsup:

Смок и нещо добро направо интусиасти  :D

Как ще включиш с каифа с 200 вата идея си нямам ма кво ли ги разбирам

Публикувано на

Кайфа е на SM и е изпарител. ДНА е на Еволв и в електронен мод. 200 вата не знам, но определено на теб ще ти свършат работа, за лечението.

А ти за мен ме мисли, аз адекватно 4 въздухът на 2 пъти Намотка с тинол бре бро и воала. Ама аз не произвежда и не разбират, я да си мълча под всеки твой пост.

Капиш, джанъм ?

Изпратено от китайския ми телефон до китайския ви компютър.

• 3 седмици по-късно...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...