Mindburn Публикувано преди 20 JЮни, 2015 Отчет Публикувано преди 20 JЮни, 2015 (редактирано) Мисля, че това е доста добро. Смок пуснаха нов изпарител, какво мислите Вие за него? http://www.smoktech.com/atomizer/tfv4.shtml Редактирано на 20 JЮни, 2015 от Mindburn Отговор
Mindburn Публикувано на 21 JЮни, 2015 Автор Отчет Публикувано на 21 JЮни, 2015 (редактирано) Как така..? Никакъв интерес към този изпарител?Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Редактирано на 21 JЮни, 2015 от Mindburn Отговор
Topper Публикувано на 21 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 21 JЮни, 2015 (редактирано) Колега, Смок пуснаха 4 изпарителя от този тип за един месец. Отделно има над 30 в този клас. Добави и това, че никой не го е виждал на живо.... Каква очакваш да е реакцията? Лично аз смятам, че са едни и същи, това отвора за въздух че бил 2.1мм, в другия модел бил 2.00мм .....си е все тая. Ама не знам аз съм аматьор, има профита, които усещат и микрон разлика в отвор за въздуха дори и десета в дължината на дрипката. На второ четене, изпарител 24.5мм в диаметър не е много оферта. Тежък и голям, 4-ни намотки в главите (поне така твърдят) това ако става ще е само за домашно ползване. Редактирано на 21 JЮни, 2015 от Topper Отговор
Димитър Публикувано на 21 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 21 JЮни, 2015 Да, това с 24.5мм размера е кофти. На какво ще се сложи, за да стои нормално? Ама ще ги изчакаме да видим до месец още колко разновидности ще пуснат. Тия направо дразнят с непрестанното си доработване на изпарителите, които пускат - тамън поръчахме VTC и излезе VTC Pro, та трябваше и него да добавяме, през това време, още преди да тръгне стоката, излезе TCT и за да е мъката пълна, трите работят с три различни глави. Ебати и малоумието!Иначе самия изпарител изглежда добре, идеята с три/четири намотки ще се хареса на някои хора, в това число и на мен, ама с тоя размер... Отговор
Mindburn Публикувано на 21 JЮни, 2015 Автор Отчет Публикувано на 21 JЮни, 2015 Наистина диаметъра му е в повече. Освен три/четири намотки е интересно и пълненето с течност на танка. Отговор
dodosaurus Публикувано на 22 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 22 JЮни, 2015 Пълненето от горе като на Ерлкьониген? Това е първия, който ми идва на ум... Нищо иновативно. 3 и 4 намотки - супер, само дето няма да става за ежедневна употреба... Батерията ще пада за под 2 часа. На мен сега с 1 намотка на 0,7 ома ми пада за 3 часа (около 7-8 мл. течност). Пробвал съм на по-нискоомни намотки (включително двойно усукан 0,20 + 0,40 кантал). Резултата беше, че за 1 кафе (15 мин) 3 мл. течност НЕ стигат. А батерията си върви.... като за 3 мл. Отговор
Димитър Публикувано на 22 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 22 JЮни, 2015 3 мл за 15 минути се много при всички положения. Тия разходи и аз не мога да ги постигна... Истината според мен е, че разхода се е вдигнал неоправдано много. По-добре да се вдигне малко никотина, вместо да се вдига толкова много изпарената течност. Отговор
dodosaurus Публикувано на 22 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 22 JЮни, 2015 (редактирано) Ем, опитвам се да намаля никотина За сега съм на 2 мг/мл. 500-600 мл на месец . По-малко определено не мога да изпарявам, то просто течността си върви. Пробвах с по-високо омни намотки, ем тогава ептен "биберона" не излиза от устата... Сега поне маааалко го оставям да почива мода Едит: и Оффтопик: Сега като се замисля ако ще продавам К4 какво ще пише - малко ползван - 6 месеца. На не повече от 3-3,5 л. течност Редактирано на 22 JЮни, 2015 от dodosaurus Отговор
ROOT Публикувано на 23 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 23 JЮни, 2015 Много вярно ! Заблуждаваме се, че сваляме никотина, но увеличаваме изпаряването. Преди половин година пушех по 150 мл. 18 мг ,сега пуша 300 мл - 6мг. Точно двойно. Отговор
hamardin Публикувано на 23 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 23 JЮни, 2015 (редактирано) Тея митове и легенди бяха преди година бро. С актуален софт се намаля не само никотина ами и количество.Хич да не ти пука карай както си знаеш Редактирано на 23 JЮни, 2015 от hamardin Отговор
west hamm Публикувано на 23 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 23 JЮни, 2015 Ем, опитвам се да намаля никотина За сега съм на 2 мг/мл. 500-600 мл на месец . По-малко определено не мога да изпарявам, то просто течността си върви. Пробвах с по-високо омни намотки, ем тогава ептен "биберона" не излиза от устата... Сега поне маааалко го оставям да почива мода Едит: и Оффтопик: Сега като се замисля ако ще продавам К4 какво ще пише - малко ползван - 6 месеца. На не повече от 3-3,5 л. течност Баце , как постигаш тези милилитри То и аз съм на биберон ма повече от 400 мл за месеца надали прескачам Тея митове и легенди бяха преди година бро. С актуален софт се намаля не само никотина ами и количество.Хич да не ти пука карай както си знаеш Хамър , за кви легенди пишеш бре бро Отговор
hamardin Публикувано на 23 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 23 JЮни, 2015 (редактирано) За овеличаване на количество ама кво ти пука Винаги съм отворен към мнения кво дА Е То тая мания с кайфа та грабна че не ти остава време за грекос Байките и те са губят ама кат кайфа за баш монтиори Бая над 200 на варито им треа да влеззнат в играта пак С тая платка дето заливат масовка мари спирам да не бъркам бизнес Редактирано на 23 JЮни, 2015 от hamardin Отговор
Dinsf Публикувано на 23 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 23 JЮни, 2015 Преразгледай си словореда, бро и опитай отново! Отговор
Topper Публикувано на 23 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 23 JЮни, 2015 Добре, че Еволв не го четат, иначе щяха да затворят бизнеса и да си направят публично масово самоубийство.... Отговор
dodosaurus Публикувано на 24 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 24 JЮни, 2015 Като почнах дърпах с Т2 2 мл течност на ден 24 мг/мл, т.е. 48 мг. никотин дневно. Плюс аналогови цигари. Сега съм около 15-20 мл/ден, ~ 2мг/мл, т.е. 30-40 мг. никотин дневно. Сиреч - намалявам никотина. Рекорда ми е стигал около 90 мг. с Виви Нова - 5 мл/ден 18 мг./мл. За месец забърквам 600 мл. течност - 100 мл. 12 мг./мл. и 500 0 мг./мл. Като се сложи и аромат, който е 0 мг./мл.....и става малко под 2 мг./мл. Не ги изпарявам всичките за един месец, ама малко поне трябва да остане за следващия. Защото ако не остане, значи не е стигнало .А дърпането - кажи речи постоянно. Пред компа съм директно вързал М65-цата, че иначе зарядното не смогва на батерии . Отговор
Loki Публикувано на 24 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 24 JЮни, 2015 Представям си как задимваш стаята.Комшийте викаха ли пожарната или още не са? Отговор
dodosaurus Публикувано на 24 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 24 JЮни, 2015 АААА, ами то, такова.... от 8:30 до 17:30 съм В пожарната .... ами.... Отговор
Mindburn Публикувано на 24 JЮни, 2015 Автор Отчет Публикувано на 24 JЮни, 2015 АААА, ами то, такова.... от 8:30 до 17:30 съм В пожарната .... ами.... Хехе, това сериозно ли е или се бъзикаш? Отговор
dodosaurus Публикувано на 25 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 25 JЮни, 2015 (редактирано) Сериозно! ЕДИТ: Редактирано на 25 JЮни, 2015 от dodosaurus Отговор
Mindburn Публикувано на 25 JЮни, 2015 Автор Отчет Публикувано на 25 JЮни, 2015 А така... браво... колега х 2 (и в хобито, и в професията). Отговор
Станчо Публикувано на 20 Юли, 2015 Отчет Публикувано на 20 Юли, 2015 (редактирано) Това чудо ще го има ли тук като излезе. Нещо взех да му се точа Редактирано на 20 Юли, 2015 от Станчо Отговор
hamardin Публикувано на 23 Юли, 2015 Отчет Публикувано на 23 Юли, 2015 Добре, че Еволв не го четат, иначе щяха да затворят бизнеса и да си направят публично масово самоубийство.... Ще гледаме как са се справили Смок и нещо добро направо интусиасти Как ще включиш с каифа с 200 вата идея си нямам ма кво ли ги разбирам Отговор
Topper Публикувано на 23 Юли, 2015 Отчет Публикувано на 23 Юли, 2015 Кайфа е на SM и е изпарител. ДНА е на Еволв и в електронен мод. 200 вата не знам, но определено на теб ще ти свършат работа, за лечението. А ти за мен ме мисли, аз адекватно 4 въздухът на 2 пъти Намотка с тинол бре бро и воала. Ама аз не произвежда и не разбират, я да си мълча под всеки твой пост. Капиш, джанъм ? Изпратено от китайския ми телефон до китайския ви компютър. Отговор
ROOT Публикувано на 14 Август, 2015 Отчет Публикувано на 14 Август, 2015 Някакво инфо за изпарителя ? Цена и т.н Отговор
Mindburn Публикувано на 14 Август, 2015 Автор Отчет Публикувано на 14 Август, 2015 На сайта на Смоктек има обявени цени за два кита на изпарителя - единия кит е с три вида глави - 50 долара, а другия кит е с една трайпъл глава - 40 долара. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.