Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди

А бе пичове до кога няма да има никотинови течности и консумативи ??? Толкова магазини имате и склад а тук стана баси зора да намериш каквото и да било !!! Някой да хвърли малко светлина по тая тема !!! ЗАЩО НЯМА ТЕЧНОСТИ ПО 1 МЕСЕЦ МИНИМУМ ..... КАТРОВЕ И ГЛАВИ ЧАКАМЕ ПО 2-3 СЕДМИЦИ !!!!! ??????????????

Публикувано на

Какво по-точно ти трябва?

Така като се замисля, от течносите няма само Флейвър Арт, а от картовете няма голямото Виви и глави 2.4 и 2.8ома.

Флейвър арт няма да има до началото на февруари, като имаш предвид, че заявката ни е от 11.11.2012г.

Вивитата ще са налични в понеделник.

Публикувано на

А бе пичове до кога няма да има никотинови течности и консумативи ??? Толкова магазини имате и склад а тук стана баси зора да намериш каквото и да било !!! Някой да хвърли малко светлина по тая тема !!! ЗАЩО НЯМА ТЕЧНОСТИ ПО 1 МЕСЕЦ МИНИМУМ ..... КАТРОВЕ И ГЛАВИ ЧАКАМЕ ПО 2-3 СЕДМИЦИ !!!!! ??????????????

Колега да споменеш къде е това "ТУКА е баси зора "? Нещо град, село ,паланка ....???

Публикувано на

Вчера, към 17:00-17:30ч бях в ТОЗИ магазин и рафтовете бяха пълни със сокчета... Не знам в колко часа си минал ти, ама може и да са свършили, знам ли :naughty:

Публикувано на

Колегата мина, пусна бомбата и изчезна... :D :D :D

Аз изпарявам няколко аромата Shade , Latakia , RY4 ... да не говорим че 2-3 пъти минавам през склада и VPG 36 .. 18 няма ... нито пък в магазина .... а от колко време няма и Shade ... пък е др. тема ! Някой да отвори на флавър арт ... и да ми каже от 60 аромата има сигурно 3 !!! това ли е наличноста .... аре бе пичове да не съм проверявал или званял иде дойде ама .... аз говоря с факти ... няма да си кривим душите я ! Като се обадя ... няма , няма , няма , няма гледай в сайна .... гледам сайта се няма наличност !!!!!!!!!!!!!!

Публикувано на

Е, за ФА няма какво да коментираме - има 3 теми в които е писано, какво е положението. Имаме няколко заявки, най-старата от които е от 11.11.2012г, като в същото време казват, че същата поръчка ще бъде изпратена най-рано след 21ви януари. Смятай, колко месеца са това от плащането й - докато дойде, ще станат 3 месеца!!!

Базите ги има всички, дори има нови видове, там ако случи да нямаме е най-много по 1 седмица преди всичко да бъде отново налично.

Публикувано на

Koлега deisel, ако не знаеш в цяла България има проблеми с доставката на италианските течности. Независимо дали става въпрос за частна поръчка или за търговия на едро. Проблема не е заради Гигадринкс, pv-bg или която и да е друга фирма. Липсата не течности, бази и др. подобни е техен проблем. Да не кажа, че най-вече техен проблем, защото може да изгубят клиенти. Ние е.пушачите много лесно можем да отидем в друг магазин и да си изберем някакъв различен аромат.

Това е моето мнение по въпроса.

Публикувано на

deisel, аз лично мога да те уверя, че Митака дава всичко от себе си, че и малко от родата, за да угоди на нас - КЛИЕНТИТЕ. А, повярвай, повече от него никой не се старае. Проблем има с течностите от Италия, но не е само тук. Навсякъде е така... то от народ, дето прави спагети, добро ли да очакваш. Така че не нападай магазина, а се съобрази с конюнктурата. Аз и другите 99% тук можем да те уверим, че при първа възможност ГИГАДРИНКС ще достави всичко необходимо на всеки. Митак, което ме навежда на мисълта, може ли да ми доставяш авточасти от САЩ :P

Публикувано на (редактирано)

deisel, все още можеш в някои от магазините на фирмата да намериш готови течности Shade ако толкова си закъсал и се замисли над факта, че единствено на тези места в цяла България все още има някакви наличности. Нямам намерение да се явявам защитник на Димитър, но отиди на сайта на Flavour Art, прочети текста в червено и се опитай да проявиш разбиране. Аз лично вчера си купих 50ml/18mg FA Virginia и съм много щастлив и вероятно ще си взема още някоя течност преди съвсем да са свършили.

BTW Имам рекламация към теб. Кат ми продавахте е-цигарата ми казахте че нормално по 2ml на ден се изпарява ама това Viva с FA-то едвам смогвам да огранича разхода на 5ml/24h. Усещам конспирация :)

Редактирано на от BNN
Публикувано на

Пичага deisel, жив и здрав да сте, но моля, като пишете вредящо на търговския имидж паническо мнение, бъдете коректен, точен и указвайте, че става въпрос за течности от определен производител. В случая FA.

Димитър вече навъртя големи сметки за телефонни разговори с производителя. Освен това съвестно и многократно ни уведоми, че проблема е във FA. Сега какво да направи, дрехите ли да си разкъса.

Като гледам названието на темата: ПРОБЛЕМ С НИКОТИНОВИТЕ ТЕЧНОСТИ! Защо и докога ще има недостик

се чудя, къде е НЕДОСТИКОВАНЕТО. :D:cheers3:

Публикувано на

Представяш ли си, какъв баровец трябва да си, за да хвърляш салфетки напоени с ФА при този дефицит... Нещо като арабските шейхове, дето мятат не банкноти, а направо пачки... :cool3::cheers3:

Публикувано на

Представяш ли си, какъв баровец трябва да си, за да хвърляш салфетки напоени с ФА при този дефицит... Нещо като арабските шейхове, дето мятат не банкноти, а направо пачки... :cool3::cheers3:

Ей...на следващата вейп-среща ще те следя дали фУргаш салфетки напоени с ФА или шикалкавиш с Инавера laugh.gif

Публикувано на

Току що обяснявах на един колега, че пловдивския форум е най-шегаджийския.

Трябва за някоя среща (в некакви зелени ли ги правите, в червени ли) да взема да се дигна и да дойда.

Публикувано на

Трябва за някоя среща (в некакви зелени ли ги правите, в червени ли) да взема да се дигна и да дойда.

Ха късмет де .......пък може и с други колеги от София да пристигнете. Колкото повече.....толкова повече :)

Публикувано на (редактирано)

За срещата разбрахме че с разкъсани ризи и напоени салфетки шефа ще прави кефа на вейпърките. :D :D :D :D

И в този ред на мисли за вейпърите вярваме ще има подобаваща компенсация (да не посочваме адресно по месторабота) :P :P :P

:cheers3: :cheers3: :cheers3:

Редактирано на от Mitazi
Публикувано на

Аз мисля, че със сигурност ще дойда, ако някои други служителки на въпросната фирма (да речем от някой софийски магазин) дойдат да късат ризи.

Ти сега....какво искаш....с тези посещения ...ние да скъсаме синджираrolleyes.giflaugh.gifcool3.gif

Публикувано на

След предложението за Фъргане на сълфетки напоени с аромати FA, предлагам на Димитър особено разюздана форма на оргия:

След четвъртото и петото, да пъха в пазвите на танцьорките пълни шишенца аромати FA. Леле Малеeee! Това и шейховете не го могат. :cheers3:

Явлението задължително да се филмира за бъдещите поколения. :D

Наскоро в тема за един мод писах:

Моля, приемете, че настоящия форум не е на някоя академична общност от "сухари" и "синодални старци".

Както сте забелязали от други теми, в Gigadrinks форум имаме чувство за хумор и понякога си позволяваме да се шегуваме и да пишем любопитни неща, не строго по темата. :cheers3:

Без да гадая за причините ще отбележа, че напоследък се наблюдава известно преселение на народите (вейпърите) от друг форум в настоящия. :cheers3:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...