Димитър Публикувано преди 13 JЮни, 2012 Отчет Публикувано преди 13 JЮни, 2012 (редактирано) Редактирано на 22.09.2014г. В тази тема ще опитам да дам насоки на начинаещите пушачи, как да се ориентират в това, какви батерии им трябват и колко силни течности да изберат.Батерии - ако искате да изкарате цял ден без да презареждате батерията, имайте предвид следното - за човек, който пуши около кутия на ден, му трябва батерия, която да е около 900mah, като оптималния вариант е 1100mAh. Това е валидно, ако ползвате нормален изпарител/картомайзер, който е с една намотка. Ако ползвате такива с две намотки (Dual Coil), имайте предвид, че те изразходват малко повече ток и съответно, за да изкарате цял ден с такъв, ви трябва батерия с по-голям капацитет (минимум 1100mAh), като пак взимаме отправна точка една кутия нормални цигари на ден. Ако размера не е проблем за вас, нашите препоръки са да започнете с батерия 1100mAh. Също така, втора батерия винаги е добра идея, особено в случаите, когато батериите не са Passthrough и нямат възможност за зареждане докато ги пушите. Времето за зареждане на батерия от 1100mAh е около два часа и половина.За течностите трябва да знаете, колко милиграма никотин, на какъв никотинов показател при нормалните цигари отговоря. В общи линии са както следва8мг-ва течност ~ 1-3 никотинов показател при цигарите18мг-ва течност ~ 4-6 никотинов показател при цигарите24мг-ва течност ~ 7-10 никотинов показател при цигаритеПо-висока концентрация не се препоръчва да се ползва. Примерно базовите разтвори с никотиново съдържание 36-38мг е се разреждат с безникотинов разтвор или такъв с ниско съдържание на никотин, докато паднат под 26мг. Ако ползвате по-високо никотиново съдържание може да изпитате замайване или дори главоболие.Като аромати препоръчваме да се започва с тютюневи такива, понеже прехода от нормални цигари към електронни цигари е най-плавен. Имайте предвид, че никотиновото съдържание е един от най-важните фактори и ако не е подходящия, има голяма вероятност да се върнете към нормални цигари. Ако пушите цигари с никотиново съдържание 0.5, започнете с течност с никотиново съдържание 18мг, защото по-ниско може да доведе до недостатъчно задоволяване на никотиновия глад и да ви върне към обикновени цигари. Другия важен фактор е аромата - ако не попаднете на подходящ аромат от първия път, не се отказвайте - ако имате възможност, заповядайте на място в някой от нашите обекти и тествайте различни видове течности, докато не попаднете на аромат, който да ви допада. Консумацията на течност от човек пушещ по една кутия на ден, е средно около 40-50мл на месец, като тук нещата могат да варират, а факторите са много - колко милиграмова течност пушите, какъв изпарител/картомайзер ползвате, какво напрежение (при батериите с регулиране на напрежението) подавате към изпарителя/картомайзера.Картомайзери - в момента на пазара има огромно разнообразие от изпарители и картомайзери. Ако сега започвате с електронните цигари и сте се насочили към стандартния модел Ego батерии, добър вариант за първи изпарител е Smok Redux, Smok Aro, Kanger T2, Kanger Protank Mini, Vision Vivi Nova Mini, като определящия фактор е цената и сами трябва да прецените кой картомайзер да изберете.Описаните горе картомайзери са със сменяеми глави, което означава, че когато картомайзера започне да прави по-малко пара, а удара и никотиновото задоволяване намалеят, не е нужно да купувате нов картомайзер, а само да замените изпарителната му глава. Живота на една изпарителна глава се измерва в милилитрите изпарена течност и обикновено е около 20-25-30мл.Като цяло, това е съкратения вид на нещата. Ще се радвам ако някой колега има да допълни нещо, което е установил от личен опит. Редактирано на 24 Септември, 2014 от Димитър Отговор
mad-max Публикувано на 27 Юли, 2012 Отчет Публикувано на 27 Юли, 2012 В тази тема ще опитам да дам насоки на начинаещите пушачи, как да се ориентират в това, какви батерии им трябват и колко силни течности да изберат................................................................................................. За течностите трябва да знаете, колко милиграма никотин, на какъв никотинов показател при нормалните цигари отговоря. В общи линии са както следва 8мг-ва течност ~ 1-3 никотинов показател при цигарите 18мг-ва течност ~ 4-6 никотинов показател при цигарите 24мг-ва течност ~ 7-10 никотинов показател при цигарите По-висока концентрация не се препоръчва да се ползва. Примерно базовите разтвори с никотиново съдържание 36-38мг е добре да се разреждат с безникотинов разтвор или такъв с ниско съдържание на никотин, докато паднат под 26мг. Ако ползвате по-високо никотиново съдържание може да изпитате замайване или дори главоболие. ................................................................................................... Мога единствено да подкрепя Димитър. След месец и малко изпаряване и то доста активно....констатирах , че концентрация 27-28мг се равнява на цигари 14 и нагоре. Пушенето на течност над 26 е ултра глупаво " И аз престанах и намалих концентрацията на 24-25" може да получите прекрасен вкус на прясно смукан пълнител от химикал особенно ако ползвате обикновенни батерии. Лава-та не помогна много.....получи се препечен пълнител Ще допълня само да си подредя мислите ............ Отговор
Димитър Публикувано на 13 Октомври, 2012 Автор Отчет Публикувано на 13 Октомври, 2012 С позволението на Васко от www.e-pushcom.com си позволявам да го цитирам относно избора на марки, модели и производители към настоящия момент. Ние също подкрепяме мнението му и го поздравяваме за обосновката на коментара! Иска ми се да направя малък ъпдейт на темичката. В последният месец се пръкнаха 1000 магазина кой от кой по-нашарен и гиздав. В един момент започнах да се обърквам кой кой е и какво продава. Започвам да си мисля че през последните 3 години съм спал и не съм в час с материята ама никак. На едно място продават не електронни цигарки а "S" класи ( струват долу горе толкова , но само до там). На друго място са наредили откровени ментета от "най-съвършенната система еГо Щ" Хора които до вчера не са знаели кое е батерия и са наливали вътре чорбата, днес са "специалисти". Косата ми се изправя от ужас! В огромната част от случаите продавеца продължава да няма и елементарна представа какво продава а още по-малко как се ползва."Официални" дистрибутори никнат като гъби. Вече като видя надпис Joyetech и Dekang, започвам да изпитвам срам че все още държа Декангски течности в листинга.Инфлацията е пълна и промиването на мозъци е безогледно. Малко история никога не е вредна! Лъжа номер 1. Joyetech са създатели и притежатели на бранда eGo! Факти : Създател на модела и притежател на патента е Холандско-белгийската търговска фирма Janty. До скоро в тубата се намираха клипчета където създателя - един рус пич с очилца ( който прилича на всичко друго освен на китаец) тества прототипа - кощунствено огромна за времето си батерия от 650 мАч. Линк към информацията: http://www.janty.com/en/about/about-janty и цитат на една от точките :In December 2009, Janty introduced the eGo, a long-lasting battery powered e-smoking device that comes in an avant-garde, ergonomic design that blew both consumers and critics minds. В продължение на около година, през 2010, Joyetech изработваха екслузивно модела под надзора на Janty. Лъжа номер 2: Единствено цигарките на Joyetech са "оригинални" Факти: В края на миналата година ексклузивитета върху патента падна и всеки китаец , който си е платил за правото, започна да произвежда eGo и то е толкова "оригинално", колкото и всички останали, стига да е произведено от производител който има или се опитва да си създаде добро име. А в началото на тази година Janty оттеглиха доверието си от Joyetech като официален производител. Причините могат да се видят тук : http://www.janty.com/en/news/item/janty ... ncjoyetech. Т.е. ако трябва нещо към момента да се нарича оригинално т.е. произвеждано под контрола на създателя на модела и притежателя на патента, то това са нещата на Biansi ( аз лично даже не съм ги виждал на живо )! Лъжа номер 3: Батериите на Joyetech са най-добри и аварират най-рядко. Факти: Качеството на всички "добри" китайци се разви невероятно в последната година. Елементите залагани в добрите батерии са абсолютно еднакви. 99% се произвеждат в една и съща китайска фабрика.Виждал съм повечето предлагани на пазара батерии "отвътре". Разликите ако ги има са в платките и софтуера.А тук за съжаление Joyetech, особено с последната си версия Upgrade са на ниво по-ниско от средното. Не им сработва защитата от късо, което е най-важното за една съвременна батерия. При късо във фланеца пукат като пуканки. Имаха една серия означени с еГо-Т ( преди да започнат да ги надписват с лого) които държаха доста по-добре на късо, но пък бяха с други дефекти в софтуера. Извод 1. Ако все пак сте решили да дадете малко по-вече пари с цел поощряване на една безсмислена рекламна инвазия и да си купите все пак "произведение" на Joyetech, поискайте от продавача да окъси батерията пред вас или да ви разреши вие да я окъсите ( прави се като се свържат с метален предмет плюсовият контакт на батерията с резбата на минуса и се натисне бутончето едновременно), преди да я купите. Ако издържи на това я вземайте, ще си я ползвате достатъчно дълго време. Ако обаче при тази операция "пукне" това не е ваш проблем а на този който е надул балона. Това е може би най-важният тест,които една добра батерия трябва да издържи. В противен случай ще ви разказват приказки от 1001 нощ че сам сте си повредили батерията или сте я ползвали с изпарител които не е за нея и други глупости. Батерията трябва да може да работи с всичко с което си пожелае ползвателя, и да се самозащитава. Извод 2. Можете да си купите достатъчно добра батерия на Kanger, SLB,MIT,SmokTech и още куп други, които са се постарали да я направят добре и тя ще е не по лоша от Joyetech-ска такава , а в голяма част от случаите ще е по-добра. Извод 3. Относно "прехвалената"стока решението си е ваше, но горещо препоръчвам да избягвате и "най-изгодните" предложения. Там обикновено се крият яростни "нонеймки" с нищожна батерия вкарана в дълга тръба или дори пакет батерии "копчета". Познават се по необичайно ниското тегло спрямо батерия с истински елемент а в някой случаи и се чува как тракат "копчетата" вътре. Истината както най-често се случва е някъде по средата! Всичко което се "изтрепах" да пиша тук е на база на това ,че реално тестваме всичко, което е на пазара. Доста отдавна съм престанал да робувам на марка или надпис. Имал съм достатъчно грижи с Joyetech-ски произведения, за да ги отсвиря като не достатъчно надеждни. Периодично тестваме батерии на различни производители и ако се появи нещо по-добро, не се замисляме много да заменим това което в момента е в листа с него. Няма китаец който може да ни накара да му танцуваме според изискванията само и само да ни впише някъде. Ние конкретно към момента сме "одобрили" батериите на SmokTech. Фабричната аварийност (фабрично нефелен елемент) е около 10 промила ( 10 на 1000). Вторичната аварийност ( в следствие експлоатация) е практически нула. Докато получаваме тези показатели от този производител с удоволствие ще предлагаме неговите "произведения". Ако се получи пробив в параметрите няма да се замислим и за миг дали да го сменим с по-надежден. Не очакваме нищо а най-малко сме се обявили за "официален" представител на някой китаец. Но за сметка на това можем да бъдем абсолютно честни и безкомпромисни в преценките си! Бре смлях се от писане ама трябваше някой да го каже! Дано е от полза някому... Отговор
Stoevmobile Публикувано на 17 Октомври, 2012 Отчет Публикувано на 17 Октомври, 2012 Яка публикация! Малко се изкушавам да окъся моите еГо-С от е-циг.бг.... но по-добре да преодолея изкушението ... B) Отговор
mad-max Публикувано на 17 Октомври, 2012 Отчет Публикувано на 17 Октомври, 2012 Яка публикация! Малко се изкушавам да окъся моите еГо-С от е-циг.бг.... но по-добре да преодолея изкушението ... B) Дето се вика... и аз мога да гарантирам за тях "батериите които имаш" .Но за по-сигурно недей.Не ,че ще стане нещо ама ако пък стане...трябва да сменяме транзисторчето "което се случва да изгори понякога" с по-мощно Отговор
Stoevmobile Публикувано на 17 Октомври, 2012 Отчет Публикувано на 17 Октомври, 2012 У нашата фирма "повлякох крак" с електронните цигари и зарибих още трима, четвърти вече подпитва.... Единият колега е от "жичкаджиите", дето знаят всичко за пусков ток, съпротивление при "дърпане", колко батерии са ни нужни, да да изкараме два часа непрекъснато пуфкане, как се прави "драй бърн" и подмива атомайзер и т.н.... вече знае и откъде се купуват атомайзери, като си изгориш наличностите при експерименти... По повод на "оригиналните" аксесоари - има едни връзки за окачване еГо-С на врата на е-пушача, дето в магазинчета на пушком и иновейшън изпробваш дали стават на батерията и тогава купуваш... Не знам връзките или батериите имат различен от "стандартният" диаметър... Картинката е случайно дръпната от нета, за да не правя антиреклама... Отговор
Димитър Публикувано на 17 Октомври, 2012 Автор Отчет Публикувано на 17 Октомври, 2012 Всички такива връзки са стандартни и би трябвало да са съвместими с всичко тип Его на пазара. Отговор
Stoevmobile Публикувано на 17 Октомври, 2012 Отчет Публикувано на 17 Октомври, 2012 Би трябвало... Чест прави на Продавачите, че искат от Купувачите да опитат, преди да купят.. Аз се сдобих с кожена калъфка на връзка вместо варианта с пръстенчето, дето си бях харесал от интернет. Отговор
Димитър Публикувано на 17 Октомври, 2012 Автор Отчет Публикувано на 17 Октомври, 2012 За съжаление не е точно така - това го правят не от гледна точка да свършат работа на клиентите, а да се застраховат, че ако случайно има проблем в последствие, клиента да не търси отговорност от тях. Такъв е примера с колега от друг форум, който разказа, как като купува от Пу6ком картомайзери, го карат да ги тества на място, дори и с тяхна течност, само и само да не се върне по-късно и да каже, че не работи... Между другото, коженото калъфче е по-добрия вариант, защото при изпускане има по-малка вероятност да се повреди батерията или да се получи следа от изпускането, което да доведе до отпадане на гаранцията. Отговор
Stormglass Публикувано на 19 Октомври, 2012 Отчет Публикувано на 19 Октомври, 2012 На "лоши" работи учиш хората Димитре. Ама ти прави чест, че си откровен. Отговор
gstavrev Публикувано на 19 Октомври, 2012 Отчет Публикувано на 19 Октомври, 2012 За съжаление не е точно така - това го правят не от гледна точка да свършат работа на клиентите, а да се застраховат, че ако случайно има проблем в последствие, клиента да не търси отговорност от тях. Такъв е примера с колега от друг форум, който разказа, как като купува от Пу6ком картомайзери, го карат да ги тества на място, дори и с тяхна течност, само и само да не се върне по-късно и да каже, че не работи... Между другото, коженото калъфче е по-добрия вариант, защото при изпускане има по-малка вероятност да се повреди батерията или да се получи следа от изпускането, което да доведе до отпадане на гаранцията. Митак, да ти споделя поредната глупост на пу6кома, днес ми я разказа приятел живеещ в Русе, случила му се там. Взимат си нов карт от тях и продавачката им казала, че няма нужда да го пробват на място, щото ако имало проблем може да го върнат. Излиза моя авер от магазина и го слага на батерията си, обаче карта не пали. Връщат се в магазина и продавачката почва да ги убеждава, че не пали, щото батерията му не била оригинална (разбирай джойтек). Моя човек, обаче я кара да го пробва с тяхна батерия и карта пак не пали, след което почват едни убеждаванки, че неоригиналната му батерия е повредила карта и тн. Спасил го факта, че като купувал карта имало и други случайни свидетели и накрая продавачката да не се изложи съвсем му го сменила. Та така Отговор
puf-paf Публикувано на 19 Октомври, 2012 Отчет Публикувано на 19 Октомври, 2012 (редактирано) "Лошо, Седларов, лошо!" Следващият път (ако има такъв) - само с нотариус Редактирано на 19 Октомври, 2012 от puf-paf Отговор
pioneer 306c Публикувано на 20 Октомври, 2012 Отчет Публикувано на 20 Октомври, 2012 Лелееее тия направо ми вдигат нервите само като слушам ... Представям си ако аз съм потърпевш каква ситуация ще настане ако тая пРъдла не ми смени карта .... Най-вероятно на края на представлението може да има следи по шията от десетина пръста, както и боксьорски нос Отговор
mad-max Публикувано на 20 Октомври, 2012 Отчет Публикувано на 20 Октомври, 2012 (редактирано) Лелееее тия направо ми вдигат нервите само като слушам ... Представям си ако аз съм потърпевш каква ситуация ще настане ако тая пРъдла не ми смени карта .... Най-вероятно на края на представлението може да има следи по шията от десетина пръста, както и боксьорски нос Ненко , забелязах по-интересно развитие с КЗП. Тогава става по-весело. Започва се с "Ох извинете, несъм Ви разбрал/а , ама за това ли ставаше въпрос " и т.н. Сега ако искат и да се сърдят но съм им обещал и посещение на " Густо ми е Велков " . Сигурен съм , че още по-весело ще стане. Редактирано на 20 Октомври, 2012 от batko32 Отговор
puf-paf Публикувано на 20 Октомври, 2012 Отчет Публикувано на 20 Октомври, 2012 Ненко , забелязах по-интересно развитие с КЗП. Тогава става по-весело. Започва се с "Ох извинете, несъм Ви разбрал/а , ама за това ли ставаше въпрос " и т.н. Сега ако искат и да се сърдят но съм им обещал и посещение на " Густо ми е Велков " . Сигурен съм , че още по-весело ще стане. ОБЕЩАНО Отговор
Кико Публикувано на 16 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 16 Юли, 2013 (редактирано) Така,сега и аз да разкажа.Купувам си първата цигара ПасТрю Его Ц ъпгрейд,и в един момент,тя спира да се зарежда.Отивам в магазина,човека беше много любезен,почерпи ме кафе,взе ми цигарата,и ми даде оборотна.....до тук добре...идвам след обяд,и той ме излъга най-нагло със"Цигарата ти е оправена,пуши докато се разреди,и не би трябвало да има проблем при зареждането после".И аз доволен,почвам да си изпарявам,но идва момента на зареждането........К*Р.Отивам пак в магазина ,поне момичето беше честно и каза-"развалил ви се е УСБ входа,трябва да си купите другото зарядно с резбата",аз питам"ами гаранцията",отговора е ''няма какво да направим'',и си купувам аз зарядното.Така,сега равносметка-3х3лв за горивото до там и обратно+3х1лв за паркинга в мола+12лв зарядното.24лв,за да подкарам батерия от 40,и най гадното беше лъжата. Дали бих могъл да остана техен клиент? ПП.Става въпрос за Пу6*** Редактирано на 16 Юли, 2013 от Кико Отговор
pioneer 306c Публикувано на 16 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 16 Юли, 2013 Така,сега и аз да разкажа.Купувам си първата цигара ПасТрю Его Ц ъпгрейд,и в един момент,тя спира да се зарежда.Отивам в магазина,човека беше много любезен,почерпи ме кафе,взе ми цигарата,и ми даде оборотна.....до тук добре...идвам след обяд,и той ме излъга най-нагло със"Цигарата ти е оправена,пуши докато се разреди,и не би трябвало да има проблем при зареждането после".И аз доволен,почвам да си изпарявам,но идва момента на зареждането........К*Р.Отивам пак в магазина ,поне момичето беше честно и каза-"развалил ви се е УСБ входа,трябва да си купите другото зарядно с резбата",аз питам"ами гаранцията",отговора е ''няма какво да направим'',и си купувам аз зарядното.Така,сега равносметка-3х3лв за горивото до там и обратно+3х1лв за паркинга в мола+12лв зарядното.24лв,за да подкарам батерия от 40,и най гадното беше лъжата. Дали бих могъл да остана техен клиент? ПП.Става въпрос за Пу6*** Я се върни и им представи касовата бележка и им кажи ако не могат да я отремонтират или ти я сменят или ти връщат парите. Ако не се навият пиши на КЗП, много бързо ги лекуват Отговор
bogdan69 Публикувано на 4 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 4 Февруари, 2017 (редактирано) На 14.6.2012 г. at 0:44, Димитър написа: Редактирано на 22.09.2014г. В тази тема ще опитам да дам насоки на начинаещите пушачи, как да се ориентират в това, какви батерии им трябват и колко силни течности да изберат. Батерии - ако искате да изкарате цял ден без да презареждате батерията, имайте предвид следното - за човек, който пуши около кутия на ден, му трябва батерия, която да е около 900mah, като оптималния вариант е 1100mAh. Това е валидно, ако ползвате нормален изпарител/картомайзер, който е с една намотка. Ако ползвате такива с две намотки (Dual Coil), имайте предвид, че те изразходват малко повече ток и съответно, за да изкарате цял ден с такъв, ви трябва батерия с по-голям капацитет (минимум 1100mAh), като пак взимаме отправна точка една кутия нормални цигари на ден. Ако размера не е проблем за вас, нашите препоръки са да започнете с батерия 1100mAh. Също така, втора батерия винаги е добра идея, особено в случаите, когато батериите не са Passthrough и нямат възможност за зареждане докато ги пушите. Времето за зареждане на батерия от 1100mAh е около два часа и половина. За течностите трябва да знаете, колко милиграма никотин, на какъв никотинов показател при нормалните цигари отговоря. В общи линии са както следва 8мг-ва течност ~ 1-3 никотинов показател при цигарите 18мг-ва течност ~ 4-6 никотинов показател при цигарите 24мг-ва течност ~ 7-10 никотинов показател при цигарите По-висока концентрация не се препоръчва да се ползва. Примерно базовите разтвори с никотиново съдържание 36-38мг е се разреждат с безникотинов разтвор или такъв с ниско съдържание на никотин, докато паднат под 26мг. Ако ползвате по-високо никотиново съдържание може да изпитате замайване или дори главоболие. Като аромати препоръчваме да се започва с тютюневи такива, понеже прехода от нормални цигари към електронни цигари е най-плавен. Имайте предвид, че никотиновото съдържание е един от най-важните фактори и ако не е подходящия, има голяма вероятност да се върнете към нормални цигари. Ако пушите цигари с никотиново съдържание 0.5, започнете с течност с никотиново съдържание 18мг, защото по-ниско може да доведе до недостатъчно задоволяване на никотиновия глад и да ви върне към обикновени цигари. Другия важен фактор е аромата - ако не попаднете на подходящ аромат от първия път, не се отказвайте - ако имате възможност, заповядайте на място в някой от нашите обекти и тествайте различни видове течности, докато не попаднете на аромат, който да ви допада. Консумацията на течност от човек пушещ по една кутия на ден, е средно около 40-50мл на месец, като тук нещата могат да варират, а факторите са много - колко милиграмова течност пушите, какъв изпарител/картомайзер ползвате, какво напрежение (при батериите с регулиране на напрежението) подавате към изпарителя/картомайзера. Картомайзери - в момента на пазара има огромно разнообразие от изпарители и картомайзери. Ако сега започвате с електронните цигари и сте се насочили към стандартния модел Ego батерии, добър вариант за първи изпарител е Smok Redux, Smok Aro, Kanger T2, Kanger Protank Mini, Vision Vivi Nova Mini, като определящия фактор е цената и сами трябва да прецените кой картомайзер да изберете. Описаните горе картомайзери са със сменяеми глави, което означава, че когато картомайзера започне да прави по-малко пара, а удара и никотиновото задоволяване намалеят, не е нужно да купувате нов картомайзер, а само да замените изпарителната му глава. Живота на една изпарителна глава се измерва в милилитрите изпарена течност и обикновено е около 20-25-30мл. Като цяло, това е съкратения вид на нещата. Ще се радвам ако някой колега има да допълни нещо, което е установил от личен опит. Здравейте! Искам да помоля за допълнителен съвет - разеснение по темата.Може ли някой да каже,нещо повече за това.Колко дръпки с ел.цигара се равняват на една обикновена цигара,примерно с никотинова течност 18ml. никотин ? Редактирано на 4 Февруари, 2017 от bogdan69 Отговор
Боби61 Публикувано на 4 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 4 Февруари, 2017 Моето мнение: Една цигара да кажем средно е 6мг. никотин. Един мл. течност с 18мг. никотин се равнява на 3 такива цигари, но само по никотиново съдържание. Ако вземем впредвид, че течността е 95% по- безвредна, ще се окаже, че 1мл. течност 18мг. се равнява на 0.15 или 15% от вредата, която бихме си причинили с една цигара Отговор
bogdan69 Публикувано на 4 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 4 Февруари, 2017 (редактирано) Значи,ползвам батерия с брояч.Според вас,за 24ч,колко дръпки биха се равнявали на 1 кутия цигари.Не искам да се предозирвам прекалено от незнание.Отказах цигарите напълно.Минах на ел.цигара...Някой ми беше казал,дърпай на 2 ч. по 2 дръпки яки,та това да се равнява на 1 обикновена цигара... Редактирано на 4 Февруари, 2017 от bogdan69 Отговор
Боби61 Публикувано на 4 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 4 Февруари, 2017 Дърпай си на воля. Предозиран си когато ти се завие свят и ти стане лошо. Измервай в милилитри, а не в дръпки - орентировъчно сравнение ти дадох. При всички положения с тютюневите цигари си вредиш много, много повече! Успех! Отговор
Боби61 Публикувано на 4 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 4 Февруари, 2017 Ако получаваш признаци на предозиране, значи трябва да ползваш течност с по - малко количество никотин. Отговор
Bathory Публикувано на 5 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 5 Февруари, 2017 Аз не я езпускам от ръка, като биберонче ми е. На месец изпарявам 300-500мл , но с ниско съдържание на никотин -1,2 мг. Имам един проблем обаче с прозорците вкъщи през зимата.Трябва да ги мия с обезмаслител през десетина дена Отговор
Боби61 Публикувано на 5 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 5 Февруари, 2017 Ти нафта ли изпаряваш та ти трябва обезмаслител? Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.