Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на

Много лоша работа стана с тая забрана :(. Аз с мойте 12 никотин разхода ми скочи с 50 % ( за 150 мл. течност 2 х 5 = 20 лв + база 3.79 лв. = Тотал : 23.79) Няма толкова прости закони. С 300 зора успях да намеря едно от последните оцелели шишенца, добре ,че има хора с повече акъл от мен и са се запасили добре за сега, но няма да е за дълго :) 

18788994_1511927565498109_1687489328_o.jpg

• Отговори 862
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувани изображения

Публикувано на
Преди 3 часа, DevilWoW написа:

Много лоша работа стана с тая забрана :(. Аз с мойте 12 никотин разхода ми скочи с 50 % ( за 150 мл. течност 2 х 5 = 20 лв + база 3.79 лв. = Тотал : 23.79) Няма толкова прости закони. С 300 зора успях да намеря едно от последните оцелели шишенца, добре ,че има хора с повече акъл от мен и са се запасили добре за сега, но няма да е за дълго :) 

18788994_1511927565498109_1687489328_o.jpg

Само със 39% ти се оскъпява, не с 50%

4 х (5х10мл) 18мг     + Vpg 0   =  300ml  -12mg

4х9.99    +   3.79 =   43,75   за 300мл   или 14.58лв за 100мл 12ка

10.50лв +39%    ---приблизително 14,59лв

Публикувано на (редактирано)
25 minutes ago, pioneer 306c said:

Само със 37% ти се оскъпява, не с 50%

4 х (5х10мл) 18мг     + Vpg 0   =  300ml  -12mg

4х9.99    +   3.79 =   43,75   за 300мл   или 14.58 за 100мл 12ка

pioneer 306c да прав си 39 % не го смятах, грубо казах 50 %. Проблема ми идваше ,че аз взимам по 100 мл -разхода ми за месец ще е толкова горе долу. А сега когато взема 5бр на 18мг с 1 база 100 мл излиза 75 мл 12 мг :) виж ако бяха 6бр. ставаше точно :). сега като се замисля дали има опция да има отделни 10 мл. ( като има завишение в цената като компенсация за насипна бройка ) ? Това е идея само. Знам, че това е индивидуална гледна точка и няма как да се угажда на такива бутикови изисквания ( Чисти прищевки :) ), предполагам ,че съфорумниците поголямата част от тях както и клиенти са ок да закупуват и да си буркат от 300 мл., но на мен  ми е множко и като цена на веднъж и като количество което ще стой. 

Редактирано на от DevilWoW
Публикувано на

Хмм, на мен ми става нервно, когато остана с под половин литър чиста база, но да, предполагам ще се продават и единични бройки. Началниците ще кажат

Публикувано на

DevilWoW, да тъпо е наистина. На нас също не ни е много приятно, защото работата стана излишно много. И най-вече е безсмислено...

BaiHoi, да, предполагам, че до няколко дни ще е отново налична.

Публикувано на

Имам въпрос Snickerdoodle Cookies само на мен ли ми се струва или е мн. слаб аромата? Сложих го на 10 % в 30 мл. за проба отлежа  2 седмици и сега като го пуша и едвам забелязвам аромата с АЙО съм.  Другото странно е че много ми наподобява Castle long ( Който да вметна е уникален след 2 седмици нищо общо с първоначално забърканата, но май го забърках по странен начин на 15 мл сложих около 0.75 мл. общо 15.75 мл тва май идва около 4.5 % и е доста ароматен не ми се мисли ако сложа 10 % какво чудо ще стане, но ще тествам в една проба да видя може би ще е още по наситен. ) дали да вдигна концетрацията на 15 % или просто е по бледичък аромата ? Сега съм се ориентирал да пробвам Gambit  и  Grand Master ( Много обичам фъстъчено масло и банан като храна, незнам  обаче дали ще излезе ок като аромат :D )

Публикувано на

Колегата pioneer 306c ползва предимно Сникър и го прави на 5%. Не би трябвало да има проблем, защото щеше да каже до сега. :D Касъла си го направил ОК, но повечето потребители го правят средно на около 8%. Скоро и ние ще пуснем готова течност, която също ще е на толкова. На 15% според мен ще стане прекалено ароматизиран. Американците, от които са взаимствани някои от ароматите ни, препоръчват по 20 и дори над 20% овкусител, но честно казано, не знам как някой го изпарява това, особено при отлежаване. Примерно Нана крема беше 15% първоначално, но много бързо се наложи да го намалим на 10, като дори и така имаше не малко коментари, че е прекалено силен аромата... Оказва се, че златната среда е между 5 и 10%, като точно колко е най-добрия вириант, зависи главно от личните вкусови предпочитания на потребителя. Ако може да се пробват различни концентрации е най-добре. :)

Предполагам има нещо сбъркано в мен и в мойте рецептори относно аромата сникър. Ще го дам на някой найкрая щото май няма да ми е фаворит. Днес ще мина през магазина на Христо Ботев за Gambit  и  Grand Master (дано има) , че съм на работа до 5:30 и няма да ви хвана склада на брезовско.

Редактирано на от DevilWoW
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано на
Преди 5 часа, Tino написа:

Имам същия сетъп и глава дори в момента и я пуша м/у 45-50вата ;) Пробвай, с 30вата си на границата на протичането

Вдигнах на 40 вата с буум. Мисля, че е по-добре. :)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано на

Ще има избор. Останалите бази ще ги пуснем около 20-ти юли. Според мен е безсмислено, но ще има. Безсмислено е, защото разликата в цената между 6/12/18 мг в малки шишета става много малка и е много по-неизгодно да се взимат малки пакети, които да се преливат в по-голям съд, от колкото да се вземат бази с по-голямо никотиново съдържание и да се доразредят с безникотинова течност. Отделно е много по-лесно и съответно по-бързо, а да не говорим, колко по-малко боклук се прави. Примерно на човек му трябват 6мг - в сегашния случай за да постигнеш 150мл/6мг трябва да смесиш 6 шишета (5 х 10мл/18мг и 1х 100мл/0мг), а в другия за същото количество ще трябва да вземеш 15 шишета (10мл/6мг)...

Горното го казвам за по-ниските от 18мг никотин концентрации. За ПГ/ВГ базите ми е ясно, че трябва да ги има задължително, защото има хора, които държат на определено съотношение на пропилен/глицерин и в някои случаи със сегашния вариант не може да се постигне определено съотношение, независимо какво се прави - примерно база изцяло на ВГ основа няма как да стане.

• 3 седмици по-късно...

Здрасти, ще има ли Indulge като аромат. Готовите не са ми ок като съдаржание на никотин и като цена. 

Opsss, то е аромат на молинбери :) сори...

Редактирано на от Fastmann
  • 2 месеци по-късно...
Публикувано на
На 10/3/2017 at 21:29, Vladimirh написа:

Имам едно питане http://gigadrinks.com/product/6426/pancake-man-10ml-kontsentriran-aromat-za-ovkusyavane-ot-g-vape.html този аромат пробвал ли го е някой? Ако може отзиви

Изпратено от моят D5803 с помощта на Tapatalk

В момента го пуша на Кайфун 5, но не е моят аромат. Прилича ми на много силен тютюнев.

Публикувано на

Аз го пробвам от 5-6 дена на Wotofo Serpent BF(Скуонкър) и в момента на UD Bellus . Не е лош, но просто не е моя тип аромат. За разлика от колегата на мен ми бие на плодов аромат, а там харесвам само 2-3 от може би 50 :) .

Нека тези 2 мнения не те отказват. Ако е танк или мод, да ти кажа, че не става, но при ароматите си е строго индивидуално- проба-грешка е единствения път към блаженството :)

• 3 седмици по-късно...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...