koko76 Публикувано преди 23 Януари, 2016 Отчет Публикувано преди 23 Януари, 2016 Кои от тези 3 мода ще ми препоръчате и каква горе долу е разликата между тях. http://www.gigadrinks.com/product/5991/joytech-evic-vtc-mini.html http://www.gigadrinks.com/product/6022/ismoka-istick-60w-tc.html http://www.gigadrinks.com/product/5893/kanger-subox-kit.html Отговор
Димитър Публикувано на 23 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 23 Януари, 2016 Broki, да не би да се бъркаш със запалилите се Cloupor-и? Аз не съм чувал за такъв iStick. A iSmoka (iStick) не са чак толкова слаб производител, имайки предвид, че са дъщерна фирма на Joyetech. Отговор
Topper Публикувано на 23 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 23 Януари, 2016 Клаупур се палиха, не съм чул айстик да се е палил. Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk Отговор
koko76 Публикувано на 23 Януари, 2016 Автор Отчет Публикувано на 23 Януари, 2016 (редактирано) Ами нещо до 150 лв търся и наи ми допаднаха като дизаин тези 3 те които дадох. BrokiВтория линк които си дал не работи. Редактирано на 23 Януари, 2016 от koko76 Отговор
gogo63 Публикувано на 23 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 23 Януари, 2016 Broki, да не би да се бъркаш със запалилите се Cloupor-и?..... От бързане да сложи мерудия на всяка манджа, в главата му е такава каша, че една такава дребна грешка не бива да ни впечатлява Отговор
Димитър Публикувано на 23 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 23 Януари, 2016 Broki, може да не съм те разбрал за "само активирането", понеже каза "само запалване", което на мен ми прозвуча като да се запали мода, каквито случаи имаше сигурно стотици с Клоупорите. Това с непрекъснатото подаване на ток сме го имали в няколко различни мода, последно в едно Вамо, но никога не сме имали такъв проблем с iStick. Ти къде си чел за такива проблеми с изгорели модове на iStick? Не знам защо продължавам да си мисля, че се бъркаш с Клоупорите, които имаха точно този проблем - запалват се докато се зареждат през USB. Даже мисля, че и в БГ имаше такива. Отговор
Yasen Публикувано на 23 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 23 Януари, 2016 iStick-овете се самоактивират главно, ако попадне течност при бутона. Този проблем е разискван много пъти навсякъде из интернедо. Имам един 30w istick - бетон е. Бачка, не се пали, не пали комшиите, колата също не иска да ми запали, ма ще го науча.Събокс кита не се усеща изобщо пластмасов. Ама изобщо. Не подвеждай човека. И да каже как и с какъв изпарител ще ползва мода. Ще се инхалира ли? Държиме ли на екстри? Вариантите са повече от 3. Отговор
Димитър Публикувано на 23 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 23 Януари, 2016 Тази седмица ще дойде и Kanger Topbox-a, който ще е на подобна цена като Subox-a. Разликите са, че ще има температурен контрол, мощността е до 75 вата, а изпарителя се пълни отгоре - с развиване на горната капачка. Отговор
koko76 Публикувано на 24 Януари, 2016 Автор Отчет Публикувано на 24 Януари, 2016 Със кауфун 3.1 съм в момента. Отговор
Yasen Публикувано на 24 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 24 Януари, 2016 Тогава реши дали искаш темп. контроли и екстри. Vtc мини наистина не е никак лош вариант, обединяващ доста други устройства в себе си. Отговор
Popov88 Публикувано на 24 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 24 Януари, 2016 И аз съм за VTC mini. Но, ако можеш да отделиш още някой лев, cuboid е по добрия вариант. Повече мощност, по голям капацитет, все пак е с 2 батерии,и не е кой знае колко по - голям от модовете с една 18650 батерия. Отговор
bondoff Публикувано на 24 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 24 Януари, 2016 Тази седмица ще дойде и Kanger Topbox-a, който ще е на подобна цена като Subox-a. Разликите са, че ще има температурен контрол, мощността е до 75 вата, а изпарителя се пълни отгоре - с развиване на горната капачка.Може ли подробности, кога ще го има в София? В магазина на Хемус? Sent from my Mi-4c using Tapatalk Отговор
Princesata Публикувано на 25 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 25 Януари, 2016 Коко гледам са ти извадили от 10 кладенеца вода колегите . С изпарител като 3.1 се предполага,че не те е подгонила манията на "големиОт пушАк" та тия мощности от сорта на 100В. ми се струват абсолютно излишни. Моите разсъждения са от гледна точка на жена блондинка скарана с ватове и ампери и всякакви такива технически подробности. Та първия показан от теб мод е с много добри отзиви като работа,но е ръбат. Третият има проблем с боята поне от това,което съм чела и чула от колеги. Аз съм с втория от около два месеца и съм повече от доволна и от работата му и от ергономичната форма. Противно на пророкуваното тук все още нито съм се взривила нито съм се самозапалила поради глупостта да позлвам листо . Моето мнение естествено не е обосновано от нищо друго освен от личния ми опит на доволен клиент на марката. Каквото и да избереш от трите вида важното е да работи безпроблемно и да задоволява личните ти нужди. Честно казано за изпарител като 3.1 едни 15W са напълно достатъчни. Отговор
koko76 Публикувано на 25 Януари, 2016 Автор Отчет Публикувано на 25 Януари, 2016 Аз се оплетох още толкова и направо не знам след толкова различни мнения какво да правя.Сега като съм с 3.1 изпарител какъв мод да взема. Отговор
Topper Публикувано на 25 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 25 Януари, 2016 Листо 60 вата Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk Отговор
Yasen Публикувано на 25 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 25 Януари, 2016 Взимай едно VTC мини. Отговор
Topper Публикувано на 25 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 25 Януари, 2016 Ставаме поне 6 с мен и принцесата Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk Отговор
Mindburn Публикувано на 25 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 25 Януари, 2016 koko76, каквото на теб ти харесва повече, това вземи. В крайна сметка след известно време ще вземеш друг мод. Последно време техниката се развива със страшни темпове. Отговор
slona67 Публикувано на 25 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 25 Януари, 2016 Екстра ще е -листо 60вата и 3.1-супер "бухалка" Взимай нещо не ни мъчи повече..... Отговор
bondoff Публикувано на 25 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 25 Януари, 2016 (редактирано) Още един глас за VTC Mini. Прочее, както уместно спомена колегата Mindburn, техниката се развива бързо. С нетърпение чакам в ГД да се появи новият Kanger Topbox кит, който ще има и температурен контрол. За съжаление ревютата на известни ютюбъри са негативни по отношение ефективността на ТС режима на мода. Апропо! Последната дума я имаш само ти и ще я кажеш малко преди да ти издадат касовата бележка в магазина. Sent from my Mi-4c using Tapatalk Редактирано на 25 Януари, 2016 от bondoff Отговор
Topper Публикувано на 25 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 25 Януари, 2016 Слона се изцепи :-D може да кажеш бухалка на Ракета с Вамо, или ако си с малки ръчички или те е срам и се криеш.... щом 4 дами са доволни, твоето.мнение отпада ;-) Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk Отговор
riboulovec Публикувано на 25 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 25 Януари, 2016 Още един глас за VTC Mini.Ползвам го почти три месеца и съм много доволен. Отговор
валентин Публикувано на 26 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 26 Януари, 2016 Още един глас за VTC Mini.Ползвам го два месеца и съм много доволен. Отговор
slona67 Публикувано на 26 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 26 Януари, 2016 Слона се изцепи :-D може да кажеш бухалка на Ракета с Вамо, или ако си с малки ръчички или те е срам и се криеш.... щом 4 дами са доволни, твоето.мнение отпада ;-) Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk 9см. -Мод + 8.6см кайфун 3.1 =17.6см.(Бухалка)!!!!!!! Топър или имаш големи ръце или си грандоман Не само с размери ,но и по всички параграфи VTC-то бие Илийфа.......Много ти здраве... Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.