Labbii Публикувано преди 3 Април, 2018 Отчет Публикувано преди 3 Април, 2018 Привет, Преди 10 дни си купих от новия аромат на G-vape, Shade. Смесих го - 100мл основа + 2х18МГ никотин + 2мл от аромата, вече 10 дни буквално мирише на зъболекарски кабинет, и дори самият аромат в малката бутилка от 10мл мирише просто ужасно. Все още съм "нов" така да се каже, изпарявал съм само 1 път Shade досега, но вкуса му беше на захарен памук. Един колега си смесва Shade на FA и неговият аромат също е на захарен памук. Казаха ми, че по принцип този аромат трябва да отлежи поне 3 седмици - въпроса ми е: След 3 седмици ще се "оправи" ли аромата, или просто самият аромат от 10мл нещо е бил дефектен? Благодаря. П.с.: Не искам да се смята за хейт, смесвал съм си вече 6 или 7 аромата на G-Vape и ги обожавам, просто питам, за да знам дали да отида си купя друг, или ще се оправи аромата:) Отговор
Димитър Публикувано на 3 Април, 2018 Отчет Публикувано на 3 Април, 2018 Пробвал ли си готовия ни Шейд? Разликата с твоя е, че нашия е отлежавал минимум един месец преди да го пуснем в търговската мрежа. Но, да - Шейда си мирише на захарен памук. Отговор
Nikolay Публикувано на 3 Април, 2018 Отчет Публикувано на 3 Април, 2018 След 18 дни отлежаване има мирис на анестезол(спирт) П.С. Но както е казал mad-max (този мъдър човек) Тури му мента.......ще се оправи....гаранция!!! Отговор
Labbii Публикувано на 3 Април, 2018 Автор Отчет Публикувано на 3 Април, 2018 22 minutes ago, Димитър said: Пробвал ли си готовия ни Шейд? Разликата с твоя е, че нашия е отлежавал минимум един месец преди да го пуснем в търговската мрежа. Но, да - Шейда си мирише на захарен памук. Не съм го опитвал за съжаление :/ Ще изчакам месец значи:) Просто другите 5 "смески", които съм си правил, можеха веднага да се изпаряват, явно за Shade ще трябва да поизчакам още малко време:) Благодаря. @Nikolay Да взема и да добавя Мента аромат ли? Отговор
Димитър Публикувано на 3 Април, 2018 Отчет Публикувано на 3 Април, 2018 А ти какви аромати предпочиташ? Отговор
Labbii Публикувано на 3 Април, 2018 Автор Отчет Публикувано на 3 Април, 2018 Ами в началото по-сладки, но вече съм се ориентирал към тютюниеви. В момента изпарявам Трибека. Отговор
Nikolay Публикувано на 4 Април, 2018 Отчет Публикувано на 4 Април, 2018 Не знам, на кой, на какво му мирише "shade" , но на почти 5% ми е аромата и почти 20 дни "steeping" и вкуса му е почти 0 ( няма нищо ама нищо общо с оригиналното "shade" ). Отговор
Labbii Публикувано на 4 Април, 2018 Автор Отчет Публикувано на 4 Април, 2018 20 minutes ago, Nikolay said: Не знам, на кой, на какво му мирише "shade" , но на почти 5% ми е аромата и почти 20 дни "steeping" и вкуса му е почти 0 ( няма нищо ама нищо общо с оригиналното "shade" ). Да, именно. И при мен е така, цвета му е доста жълтеникъв вече, но аромата му е 0, за момента надявам се. И точно заради това попитах, ще го изчакам месец, пък да видим:)) П.С.: Освен Shade и Tribeca какви други тютюниеви аромати бихте ми препоръчали? Отговор
Nikolay Публикувано на 4 Април, 2018 Отчет Публикувано на 4 Април, 2018 (редактирано) Пробвай тези.M-type-light Camelus Castle-longGrand-master "Shade" и година да го чакаме, едвали ще има вкус. Тези аромати по-горе съм ги бъркал и след 24 часа вече имат вкус ( все пак е добре да отлежават ). Редактирано на 4 Април, 2018 от Nikolay Отговор
Димитър Публикувано на 4 Април, 2018 Отчет Публикувано на 4 Април, 2018 След месец отлежаване ако Шейда не ви харесва, значи не е "вашия" аромат. Но за да сте сигурни, че наистина е това, което трябва да е - или минете през някой магазин и го пробвайте на място, или си вземете готова течност, за да може да ги съпоставите. Отговор
Labbii Публикувано на 4 Април, 2018 Автор Отчет Публикувано на 4 Април, 2018 12 minutes ago, Димитър said: След месец отлежаване ако Шейда не ви харесва, значи не е "вашия" аромат. Но за да сте сигурни, че наистина е това, което трябва да е - или минете през някой магазин и го пробвайте на място, или си вземете готова течност, за да може да ги съпоставите. Не искам да изглежда все едно се заяждам или споря, просто все още съм нов в “изпаряването” и смесването, та самият аромат 10мл, още като го отворих миришеше на зъболекарски кабинет, нищо общо със захарният памук - нормално ли е това? Понеже другите аромати си миришат както трябва? Иначе и на мен ми харесва Grand Master и мисля тези дни да прескоча да си взема едно сетче:) Отговор
Nikolay Публикувано на 4 Април, 2018 Отчет Публикувано на 4 Април, 2018 Тук с колега "Labbii" не говорим за добър или лош вкус, а за това, че няма никакъв ... един приятел също си взе и го е направил на 3% ( не като мен на 5% ) пробвах го ... и при него не усетих вкус ! Да не казвам, че момчето от GigaDrinks каза да се слагат 1-2 % ! С две думи "Shade" едвали ще се продава вече ! Не знам какво сте направили със "Soho" , но и ако там е същото положение ще мисля алтернативи за ароматите ( както направих с базата, понеже не искате да пуснете разфасовки от един литър ... не всеки харесва MTL и "харчи" по 5 мл. на ден ) ! Поздрави ! Отговор
Людо Публикувано на 4 Април, 2018 Отчет Публикувано на 4 Април, 2018 Това с големите разфасовки със съдържание на никотин не е прищявка на Гигадринкс. Отговор
Димитър Публикувано на 4 Април, 2018 Отчет Публикувано на 4 Април, 2018 Ами нищо не сме правили с Шейда. Нямам представа, какво точно е усещането при вас, но пак казвам, аромата който се предлага отделно е същия, който използваме и в готовите течности, така че за да разберете, какво да очаквате, най-добре да пробвате готова течност, която е отлежала достатъчно и е готова за употреба. Готовите течности са правени точно на 2% със същия аромат, а него го ползваме вече повече от 3 години. Сохото се препоръчва на 20%, но според повечето потребители и на 5% става при достатъчно отлежаване. Отговор
pioneer 306c Публикувано на 4 Април, 2018 Отчет Публикувано на 4 Април, 2018 На 3.04.2018 г. at 19:19, Labbii написа: Привет, Преди 10 дни си купих от новия аромат на G-vape, Shade. Смесих го - 100мл основа + 2х18МГ никотин + 2мл от аромата, вече 10 дни буквално мирише на зъболекарски кабинет, и дори самият аромат в малката бутилка от 10мл мирише просто ужасно. Все още съм "нов" така да се каже, изпарявал съм само 1 път Shade досега, но вкуса му беше на захарен памук. Един колега си смесва Shade на FA и неговият аромат също е на захарен памук. Казаха ми, че по принцип този аромат трябва да отлежи поне 3 седмици - въпроса ми е: След 3 седмици ще се "оправи" ли аромата, или просто самият аромат от 10мл нещо е бил дефектен? Благодаря. П.с.: Не искам да се смята за хейт, смесвал съм си вече 6 или 7 аромата на G-Vape и ги обожавам, просто питам, за да знам дали да отида си купя друг, или ще се оправи аромата:) Шейда трябва да отлежава поне 30дни в 18ка никотин за да стане на вкус и на цвят наситено жълто(като конска урина) Така че не бързай да правиш заключения !!! Отговор
pioneer 306c Публикувано на 4 Април, 2018 Отчет Публикувано на 4 Април, 2018 Преди 13 часа, Nikolay написа: Не знам, на кой, на какво му мирише "shade" , но на почти 5% ми е аромата и почти 20 дни "steeping" и вкуса му е почти 0 ( няма нищо ама нищо общо с оригиналното "shade" ). С колко мг., никотин ? Колкото по ниско никотиново съдържание толкова повече време чакане. С 18 никотин поне 30 дни. Отделно с това процентно съотношение, което си направил ще е като сироп за кашлица. Шейда не повече от 2-2,5%Точно като оригиналното е , ще имаш много здраве от арменския поп. Ела с твоя аромат да ти го забъркам и после да видиш как става. Отлежаване в светло шише на светло !!! Отговор
pioneer 306c Публикувано на 4 Април, 2018 Отчет Публикувано на 4 Април, 2018 Преди 9 часа, Labbii написа: Не искам да изглежда все едно се заяждам или споря, просто все още съм нов в “изпаряването” и смесването, та самият аромат 10мл, още като го отворих миришеше на зъболекарски кабинет, нищо общо със захарният памук - нормално ли е това? Понеже другите аромати си миришат както трябва? Иначе и на мен ми харесва Grand Master и мисля тези дни да прескоча да си взема едно сетче:) Точно така мирише този концентрат Отговор
Димитър Публикувано на 4 Април, 2018 Отчет Публикувано на 4 Април, 2018 Преди 13 часа, Nikolay написа: Не знам, на кой, на какво му мирише "shade" , но на почти 5% ми е аромата и почти 20 дни "steeping" и вкуса му е почти 0 ( няма нищо ама нищо общо с оригиналното "shade" ). Ники, аз имам друго предложение - вземи "оригинален" аромат с партида по възможност от тази година и ела в склада да ги сравним с "неоригиналните" - ако има разлика, ще ти подаря 5 аромата по избор. Отговор
Labbii Публикувано на 4 Април, 2018 Автор Отчет Публикувано на 4 Април, 2018 1 hour ago, pioneer 306c said: Шейда трябва да отлежава поне 30дни в 18ка никотин за да стане на вкус и на цвят наситено жълто(като конска урина) Така че не бързай да правиш заключения !!! Извинявай, но къде съм правил заключения? Нов съм, идвам и питам, 20 пъти казах, че супер много харесвам ароматите на G-Vape! Така, че преди да ми се караш, вземи прочети хубаво мненията ми. Все пак благодаря за информацията, при мен никотина е 3мг, така че предполагам затова отнема повече време. Вече имам отговор. Отговор
tangra Публикувано на 5 Април, 2018 Отчет Публикувано на 5 Април, 2018 (редактирано) Този аромат го ползвам 4 години в 1.5-2% и винаги е един и същ .Писал съм ,но ще се повторя : база -максимална концентрация + аромата --отлежава 15-20дни едва след това се добавят ПГ и ВГ --отлежава15дни .Всеки ден се разбърква разтвора . И за да не се дразня от дългото чакане забърквам по 2 литра и забърквам следващата партида когато количеството намалее на 1литър . Аромата съм го купувал и от други търговци когато не е наличен в Гигадринкс и не съм намерил разлика - все пак е продукт на Фа.Препоръчвам цялото количество аромат да се използва веднага след отварянето на опаковката и в нея се пълни ПГ ,който се добавя към основното количество при втория етап . Вкусът на различните изпарители на определен аромат е различен и дори на един и същ изпарител , но с различни намотки и памук . Всеки харесва различни аромати и това ,че повечето харесват определен аромат не означава , че и на теб трябва да ти харесва ! Редактирано на 5 Април, 2018 от tangra Отговор
Nikolay Публикувано на 5 Април, 2018 Отчет Публикувано на 5 Април, 2018 20 hours ago, Людо said: Това с големите разфасовки със съдържание на никотин не е прищявка на Гигадринкс. Кой говори за никотин колега ? Отговор
Nikolay Публикувано на 5 Април, 2018 Отчет Публикувано на 5 Април, 2018 18 hours ago, Димитър said: Ники, аз имам друго предложение - вземи "оригинален" аромат с партида по възможност от тази година и ела в склада да ги сравним с "неоригиналните" - ако има разлика, ще ти подаря 5 аромата по избор. Само да намеря "shade" на "FA" ще ти подаря 5. Нищо не може да ме съгласи, че това "shade" което се продава сега е като "shade"-то което беше нa Flavour Art . Предполагам, че и "soho"-то го чака същото. Отговор
mad-max Публикувано на 5 Април, 2018 Отчет Публикувано на 5 Април, 2018 Еййййй само на теб ли дават "не оригинален " ???? Пък на останалите оригинал. ? Цъ-цъ-цъ. Стига бе хора. Глупаво е. Отговор
Labbii Публикувано на 5 Април, 2018 Автор Отчет Публикувано на 5 Април, 2018 (редактирано) Лек ъпдейт от мен: Току-що помирисах Shade-a, започнал е вече да "понамирисва" на захарен памук ( на почти 2 седмици е в момента, на 3мг никотин ), предполагам до 2-3 седмици ще е топ. Взех си Maxx Blend и Grand Master току що - направих ги на по 2мг никотин, и още от сега са си супер за изпаряване, а представям си след 3-4 седмици - силно препоръчвам, особено Maxx Blend! Дори мисля, утре да отида да си взема още основи и никотин, за да направя целият аромат - уникален е, поздравления! Благодаря за информацията относно Shade:) Редактирано на 5 Април, 2018 от Labbii Отговор
mad-max Публикувано на 5 Април, 2018 Отчет Публикувано на 5 Април, 2018 Колега информацията на pioneer 306c за Шейд е проверена доста пъти . Колкото и да не ни се ще ...Шейд си иска чакане. Става що годе и след 2 седмици...ама поне след месец е добре. А най-добре е ако си предвиждаш и си забъркваш за по-късно /поне след месец-два/. С времето ще се ориентираш според твоите нужди.......колко ще забъркаш.....колко ще използваш.....и така на татък. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.