Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди

Привет,

Преди 10 дни си купих от новия аромат на G-vape, Shade. Смесих го - 100мл основа + 2х18МГ никотин + 2мл от аромата, вече 10 дни буквално мирише на зъболекарски кабинет, и дори самият аромат в малката бутилка от 10мл мирише просто ужасно. 

Все още съм "нов" така да се каже, изпарявал съм само 1 път Shade досега, но вкуса му беше на захарен памук. Един колега си смесва Shade на FA и неговият аромат също е на захарен памук.

Казаха ми, че по принцип този аромат трябва да отлежи поне 3 седмици - въпроса ми е:

След 3 седмици ще се "оправи" ли аромата, или просто самият аромат от 10мл нещо е бил дефектен?

Благодаря.

П.с.: Не искам да се смята за хейт, смесвал съм си вече 6 или 7 аромата на G-Vape и ги обожавам, просто питам, за да знам дали да отида си купя друг, или ще се оправи аромата:)

• Отговори 69
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувани изображения

Публикувано на

Пробвал ли си готовия ни Шейд? Разликата с твоя е, че нашия е отлежавал минимум един месец преди да го пуснем в търговската мрежа.

Но, да - Шейда си мирише на захарен памук. :)

Публикувано на
22 minutes ago, Димитър said:

Пробвал ли си готовия ни Шейд? Разликата с твоя е, че нашия е отлежавал минимум един месец преди да го пуснем в търговската мрежа.

Но, да - Шейда си мирише на захарен памук. :)

Не съм го опитвал за съжаление :/ Ще изчакам месец значи:) 

Просто другите 5 "смески", които съм си правил, можеха веднага да се изпаряват, явно за Shade ще трябва да поизчакам още малко време:)

Благодаря.

@Nikolay

Да взема и да добавя Мента аромат ли?

Публикувано на
20 minutes ago, Nikolay said:

Не знам, на кой, на какво му мирише "shade" , но на почти 5% ми е аромата и почти 20 дни "steeping" и вкуса му е почти ( няма нищо ама нищо общо с оригиналното "shade" ).

Да, именно. И при мен е така, цвета му е доста жълтеникъв вече, но аромата му е 0, за момента надявам се. И точно заради това попитах, ще го изчакам месец, пък да видим:))

П.С.: Освен Shade и Tribeca какви други тютюниеви аромати бихте ми препоръчали?

Публикувано на (редактирано)

Пробвай тези.
M-type-light
Camelus
Castle-long
Grand-master

"Shade" и година да го чакаме, едвали ще има вкус.
Тези аромати по-горе съм ги бъркал и след 24 часа вече имат вкус ( все пак е добре да отлежават ).

Редактирано на от Nikolay
Публикувано на

След месец отлежаване ако Шейда не ви харесва, значи не е "вашия" аромат. :D Но за да сте сигурни, че наистина е това, което трябва да е - или минете през някой магазин и го пробвайте на място, или си вземете готова течност, за да може да ги съпоставите.

Публикувано на
12 minutes ago, Димитър said:

След месец отлежаване ако Шейда не ви харесва, значи не е "вашия" аромат. :D Но за да сте сигурни, че наистина е това, което трябва да е - или минете през някой магазин и го пробвайте на място, или си вземете готова течност, за да може да ги съпоставите.

Не искам да изглежда все едно се заяждам или споря, просто все още съм нов в “изпаряването” и смесването, та самият аромат 10мл, още като го отворих миришеше на зъболекарски кабинет, нищо общо със захарният памук - нормално ли е това? Понеже другите аромати си миришат както трябва?

Иначе и на мен ми харесва Grand Master и мисля тези дни да прескоча да си взема едно сетче:)

Публикувано на

Тук с колега "Labbii" не говорим за добър или лош вкус, а за това, че няма никакъв ... един приятел също си взе и го е направил на 3% ( не като мен на 5% ) пробвах го ... и при него не усетих вкус ! Да не казвам, че момчето от GigaDrinks каза да се слагат 1-2 % :D ! С две думи "Shade" едвали ще се продава вече ! Не знам какво сте направили със "Soho" , но и ако там е същото положение ще мисля алтернативи за ароматите ( както направих с базата, понеже не искате да пуснете разфасовки от един литър ... не всеки харесва MTL и "харчи" по 5 мл. на ден ) ! Поздрави !

Публикувано на

Ами нищо не сме правили с Шейда. Нямам представа, какво точно е усещането при вас, но пак казвам, аромата който се предлага отделно е същия, който използваме и в готовите течности, така че за да разберете, какво да очаквате, най-добре да пробвате готова течност, която е отлежала достатъчно и е готова за употреба. Готовите течности са правени точно на 2% със същия аромат, а него го ползваме вече повече от 3 години.

Сохото се препоръчва на 20%, но според повечето потребители и на 5% става при достатъчно отлежаване.

Публикувано на
На 3.04.2018 г. at 19:19, Labbii написа:

Привет,

Преди 10 дни си купих от новия аромат на G-vape, Shade. Смесих го - 100мл основа + 2х18МГ никотин + 2мл от аромата, вече 10 дни буквално мирише на зъболекарски кабинет, и дори самият аромат в малката бутилка от 10мл мирише просто ужасно. 

Все още съм "нов" така да се каже, изпарявал съм само 1 път Shade досега, но вкуса му беше на захарен памук. Един колега си смесва Shade на FA и неговият аромат също е на захарен памук.

Казаха ми, че по принцип този аромат трябва да отлежи поне 3 седмици - въпроса ми е:

След 3 седмици ще се "оправи" ли аромата, или просто самият аромат от 10мл нещо е бил дефектен?

Благодаря.

П.с.: Не искам да се смята за хейт, смесвал съм си вече 6 или 7 аромата на G-Vape и ги обожавам, просто питам, за да знам дали да отида си купя друг, или ще се оправи аромата:)

Шейда трябва да отлежава поне 30дни в 18ка никотин за да стане на вкус и на цвят наситено жълто(като конска урина):wOOt3:
Така че не бързай да правиш заключения !!!

Публикувано на
Преди 13 часа, Nikolay написа:

Не знам, на кой, на какво му мирише "shade" , но на почти 5% ми е аромата и почти 20 дни "steeping" и вкуса му е почти ( няма нищо ама нищо общо с оригиналното "shade" ).

С колко мг., никотин ?
Колкото по ниско никотиново съдържание толкова повече време чакане. С 18 никотин поне 30 дни.
Отделно с това процентно съотношение, което си направил ще е като сироп за кашлица. Шейда не повече от 2-2,5%
Точно като оригиналното е , ще имаш много здраве от арменския поп.
Ела с твоя аромат да ти го забъркам и после да видиш как става.

Отлежаване в светло шише на светло !!!

Публикувано на
Преди 9 часа, Labbii написа:

Не искам да изглежда все едно се заяждам или споря, просто все още съм нов в “изпаряването” и смесването, та самият аромат 10мл, още като го отворих миришеше на зъболекарски кабинет, нищо общо със захарният памук - нормално ли е това? Понеже другите аромати си миришат както трябва?

Иначе и на мен ми харесва Grand Master и мисля тези дни да прескоча да си взема едно сетче:)

Точно така мирише този концентрат 

Публикувано на
Преди 13 часа, Nikolay написа:

Ники, аз имам друго предложение - вземи "оригинален" аромат с партида по възможност от тази година и ела в склада да ги сравним с "неоригиналните" - ако има разлика, ще ти подаря 5 аромата по избор. ;)

Публикувано на
1 hour ago, pioneer 306c said:

Шейда трябва да отлежава поне 30дни в 18ка никотин за да стане на вкус и на цвят наситено жълто(като конска урина):wOOt3:
Така че не бързай да правиш заключения !!!

Извинявай, но къде съм правил заключения? Нов съм, идвам и питам, 20 пъти казах, че супер много харесвам ароматите на G-Vape!

Така, че преди да ми се караш, вземи прочети хубаво мненията ми. 

Все пак благодаря за информацията, при мен никотина е 3мг, така че предполагам затова отнема повече време. Вече имам отговор. 

Този аромат го ползвам 4 години в 1.5-2% и винаги е един и същ .Писал съм ,но ще се повторя : база -максимална концентрация + аромата --отлежава 15-20дни едва след това се добавят ПГ и ВГ --отлежава15дни .Всеки ден се разбърква разтвора . И за да не се дразня от дългото чакане забърквам по 2 литра и забърквам следващата партида когато количеството намалее на 1литър  . Аромата съм го купувал и от други търговци когато не е наличен в Гигадринкс и не съм намерил разлика - все пак е продукт на Фа.Препоръчвам цялото количество аромат да се използва веднага след отварянето на опаковката и в нея се пълни ПГ ,който се добавя към основното количество при втория етап . Вкусът на различните изпарители на определен аромат е различен и дори на един и същ изпарител , но с различни намотки и памук .

Всеки харесва различни аромати и това ,че повечето харесват определен аромат не означава , че и на теб трябва да ти харесва !

Редактирано на от tangra
Публикувано на
18 hours ago, Димитър said:

Ники, аз имам друго предложение - вземи "оригинален" аромат с партида по възможност от тази година и ела в склада да ги сравним с "неоригиналните" - ако има разлика, ще ти подаря 5 аромата по избор. ;)

Само да намеря "shade" на "FA" ще ти подаря 5. :) Нищо не може да ме съгласи, че това "shade" което се продава сега е като "shade"-то което беше нa Flavour Art . Предполагам, че и "soho"-то го чака същото. :(

Лек ъпдейт от мен:

Току-що помирисах Shade-a, започнал е вече да "понамирисва" на захарен памук ( на почти 2 седмици е в момента, на 3мг никотин ), предполагам до 2-3 седмици ще е топ.

Взех си Maxx Blend и Grand Master току що - направих ги на по 2мг никотин, и още от сега са си супер за изпаряване, а представям си след 3-4 седмици - силно препоръчвам, особено Maxx Blend! Дори мисля, утре да отида да си взема още основи и никотин, за да направя целият аромат  - уникален е, поздравления!

Благодаря за информацията относно Shade:)

Редактирано на от Labbii
Публикувано на

Колега информацията на pioneer 306c  за Шейд е проверена доста пъти :) . Колкото и да не ни се ще ...Шейд си иска чакане. Става що годе и след 2 седмици...ама поне след месец е добре. А най-добре е ако си предвиждаш и си забъркваш за  по-късно /поне след месец-два/. С времето ще се ориентираш според твоите нужди.......колко ще забъркаш.....колко ще използваш.....и така на татък. 

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...