Labbii Публикувано на 5 Април, 2018 Автор Отчет Публикувано на 5 Април, 2018 Да, така е. Но все пак съм нов още, а има много аромати, доксто си “нацеля” моите, пада опитване на различни видове. Иначе консумацията е 5-10мл на ден, според зависи:) Отговор
Димитър Публикувано на 5 Април, 2018 Отчет Публикувано на 5 Април, 2018 Преди 4 часа, Nikolay написа: Само да намеря "shade" на "FA" ще ти подаря 5. Нищо не може да ме съгласи, че това "shade" което се продава сега е като "shade"-то което беше нa Flavour Art . Предполагам, че и "soho"-то го чака същото. Страх те е да направим експеримента, който ти предложих, защото може да не се окажеш прав ли? Отговор
Mitazi Публикувано на 6 Април, 2018 Отчет Публикувано на 6 Април, 2018 (редактирано) Интересна тема След като е прочетох, стигнах до извода, че много народ не е наясно как се прави кисело зеле - явно очакват като сложат зелето в бидона и на следващия ден да е станало на кисело. А технологията за приготвянето на кисело зеле и течности за изпаряване е аналогична Редактирано на 6 Април, 2018 от Mitazi Отговор
Nikolay Публикувано на 6 Април, 2018 Отчет Публикувано на 6 Април, 2018 On 05/04/2018 at 10:18 PM, Димитър said: Страх те е да направим експеримента, който ти предложих, защото може да не се окажеш прав ли? Не ме е страх, ще си поръчам и ще го направим ( няма да е скоро обаче, тъкмо ще пробвам и "soho"-то Ви - може да поръчам и двете евентуално ) ! Колкото до колегата с туршията ... кратък "breathing" в началото около час + 20 дена "steeping" в стъкло с периодичен "shake" ( ако ще затваряш корнишони и камби - технологията за приготвянето е аналогична ). Отговор
Димитър Публикувано на 6 Април, 2018 Отчет Публикувано на 6 Април, 2018 Няма проблеми - когато решиш. До тогава ще считам, че тезата ти е оборена относно "не можете да ме убедите, че това е същото". Само ще те помоля след това да напишеш и отзив и в темата. Преди да дойдеш, моля те, звънни ми на 0896 65 72 43. Отговор
Людо Публикувано на 7 Април, 2018 Отчет Публикувано на 7 Април, 2018 Шейда иска повече от месец ако е в ниско съдържание на никотин. При мен става за два месеца на 6мг долу горе. На 3тия вече е много добре, а на 5тия с изразен аромат и вкус и доста тъмен. Не го бъркам. Отговор
Labbii Публикувано на 7 Април, 2018 Автор Отчет Публикувано на 7 Април, 2018 (редактирано) 1 hour ago, Людо said: Шейда иска повече от месец ако е в ниско съдържание на никотин. При мен става за два месеца на 6мг долу горе. На 3тия вече е много добре, а на 5тия с изразен аромат и вкус и доста тъмен. Не го бъркам. Явно и при мен това е проблема, при мен даже е на 3мг, но това е само при Shade. Просто не го знаех и затова отворих темата. Иначе Maxx Blend, след час вече става за изпаряване и си има точно аромата описан в сайта, след месец сигурно ще е уникален, а съм го направил на 2мг! Редактирано на 7 Април, 2018 от Labbii Отговор
Людо Публикувано на 7 Април, 2018 Отчет Публикувано на 7 Април, 2018 Па ако го 'забравиш' за месец два кво става... бърночите са си като кулинарията иска талант. Отговор
Nikolay Публикувано на 8 Април, 2018 Отчет Публикувано на 8 Април, 2018 (редактирано) On 07/04/2018 at 9:26 AM, Людо said: Шейда иска повече от месец ако е в ниско съдържание на никотин. При мен става за два месеца на 6мг долу горе. На 3тия вече е много добре, а на 5тия с изразен аромат и вкус и доста тъмен. Не го бъркам. Редактирано на 8 Април, 2018 от Nikolay Отговор
Людо Публикувано на 8 Април, 2018 Отчет Публикувано на 8 Април, 2018 Добре ти се е получило :-) Отговор
Nikolay Публикувано на 11 Април, 2018 Отчет Публикувано на 11 Април, 2018 On 08/04/2018 at 8:32 PM, Людо said: Добре ти се е получило :-) Ми колега гледам, че по пет месеца го чакаш. Аз го слагам в мазето ... и за внуците ( да викат - Дядо каква течност беше направил ) ! Не съм модератор или нещо подобно, но ще помоля за сериозни коментари ( кажи на някой, че трябва да чака пет месеца за да има добър вкус ..... и гледай реакция ) - чакай продажби на "shade" !Послепис : Знам, че нямам право да пиша по темата преди да направим пробата с Митко ( ако може така да се обръщам към него ), но предполагам, че и той ще се съгласи, че пет месеца е леко "пффф" ( надявам се да види снимката по-горе ). Поздрави и не посягайте към цигари ! ! ! Попа е казал - "smoking is dead vaping is the future and the future is now" ! Отговор
Людо Публикувано на 11 Април, 2018 Отчет Публикувано на 11 Април, 2018 Само споделям колега. Все пак близо 5 години само Шейд ползвам. Отговор
Nikolay Публикувано на 11 Април, 2018 Отчет Публикувано на 11 Април, 2018 (редактирано) 55 minutes ago, Людо said: близо 5 години само Шейд ползвам. Колега, помолих само за сериозни коментари !!! Едвали си ползвал само "Shade" пет години. Другото което е ... и аз съм ползвал ! Не ме разбирайте погрешно ! Не искам да се заяждам ! Най-лесно е да напиша, че повече няма да си купя "shade" и за мен въпроса е приключил ! Искам хората да си го купуват, но да им харесва ( защото когато разочароваш веднъж клиент ... почва да гледа скиптично и за други аромати на "G-Vape" въпреки, че са много добри ). Редактирано на 11 Април, 2018 от Nikolay Отговор
Людо Публикувано на 11 Април, 2018 Отчет Публикувано на 11 Април, 2018 Такаа, влизам в 'обяснителен' режим, явно не ме разбираш. Бъркам от 3 години само и единствено Шейд. Преди съм пробвал Дезърт и Макс бленд. Правя 1 литър който отварям когато ми свърши предходния. Това се случва между 2 и 3 месеца престой. На който не му се чака, има готова течност. Преди се е случвало да пробвам и под месец, когато преминах от готов 100мл 24мг докато го имаше, на 'забъркан'. Повярвай ми разликата между 1 и 3 месеца е огромна. Дъвкали сме темата за Шейд преди доста време, като подозирахме ФА, че използват допълнителна химия или че зреенето протича с допълнителна помощ. И колкото и да не ти се вярва, да ползвам САМО този аромат. Отговор
Димитър Публикувано на 11 Април, 2018 Отчет Публикувано на 11 Април, 2018 Мога да потвърдя за Людо, че наистина изпарява Шейд от 5 години (и повече) - не знам дали е първата му поръчка към нас, понеже може и на място да е идвал преди това, но в онлайн магазина датата, на която е поръчал за първи път Шейд е 06.12.2012г. Казах ти и на лично, но ще го напиша и тук - не можем да задължаваме клиентите да купуват, каквото и да е. Мога обаче с ръка на сърцето да кажа, без разбира се да си правя илюзии, че всички ще го приемат за чиста монета, че никога и по никакъв начин не сме манипулирали или разреждали аромати, които разфасоваме - каквото сме получили, това сме изкарали. Ако има разлики, те не се дължат на наша намеса, а са изцяло отговорност на заводите, с които работим. За отлежаването - ние казваме минимум месец, за да се получи качествена течност. Дали някой ще чака повече е въпрос на желание. Не изпарявам Шейд и лично не мога да потвърдя, каква е разликата след такова дълго отлежаване. Все пак за мен е прекалено, но явно има хора, които го правят, защото Людо не е единствения. Но дали ще се купува, дали ще изгубим клиенти - в случая не е от значение пред алтернативата да нямаме изобщо Шейд. Това е важното в случая - вариантите са два G-Vape Shade или без Shade! Ние направихме избора, който решихме, че е по-добрия вариант, а от тук насетне всеки да си преценя. И самият факт, че не трием темата, а оставяме хората да прочетат, какво си говорим, било то за добро или лошо, трябва да е поне малка индикация, че наистина се опитваме да бъдем открити. Ако знаех, че правим манипулации и единствената ни цел е финансовата облага, можеш да бъдеш обеден, че в този форум много от темите нямаше да съществуват... да не кажа, че най-вероятно и форума нямаше да го има... Отговор
tangra Публикувано на 11 Април, 2018 Отчет Публикувано на 11 Април, 2018 Аз вярвам на всичко което е написал адаша .Само ще добавя ,че аз съм от постоянно изпаряващите този аромат и да разлика има - като между 3 годишен и 25 годишен коняк и да не забавяме ,че в момента на дестилирането и на двата си е било просто 'грозданка" Отговор
Topper Публикувано на 11 Април, 2018 Отчет Публикувано на 11 Април, 2018 Аз да се включа ли с моя скромен опит с Шадето [emoji16][emoji16][emoji16]Колегата, на който му мирише на спирт, 99% съм сигурен че е от пропилена, с който си е разредил базата.Той да каже от къде го е взел.Изпратено от моят HUAWEI BLA-L29 с помощта на Tapatalk Отговор
tangra Публикувано на 11 Април, 2018 Отчет Публикувано на 11 Април, 2018 Това също е вариант.Когато базите на Иновера бяха 5 вида съм пробвал и с един и същи аромат получавах различен краен продукт.За тези които не са изпарявали по това време ше добавя , че 3бяха с тютюнев аромат и 2 без . Отговор
Labbii Публикувано на 12 Април, 2018 Автор Отчет Публикувано на 12 Април, 2018 Ъпдейт и от мен. Шейда си го “забърках” на 24.03 на 3мг никотин, от вчера си изпарявам само него и си е супер, на цвят и на аромат. Имам колега, който си изпарява Шейд на ФА от мноого време и той потвърди, че всичко е ок, като може би да - трябват му още седмица-две. Не съм целял да обидя някого, просто отворих тема и дори мисля, че ще е полезна за хора, които за първи път си смесват Шейд, както бях аз и няма да се чудят, защо в началото не са както трябва нещата. Така че всичко си е наред при мен, благодаря на всички за помоща:) Отговор
mad-max Публикувано на 12 Април, 2018 Отчет Публикувано на 12 Април, 2018 Благодаря за коректността да споделиш. Тази тема за Шейд толкова е дъвкана /както спомена Топър/ , че е като мекица. Това е и единственият аромат с който повечето от нас не са успели да се преборят и да го накарат да стане за 5 дена. Включително и аз се напънах един единствен път с брутално съдържание на никотин и нищо. Просто свалих времето с 5 дена. Голяяяма работа. Преди време имаше от къде да се вземе от чужбина 140 мг готова база /отдавна няма такава екстра де/ и с нея Шейд се получи в нормално състояние след 25 дена отлежаване. Първо седя с висока концентрация 20 ена после разредих до 6мг/мл и още 5 дена чакане. С две думи ако щеш. Не става бързо и това си е. Отговор
Людо Публикувано на 12 Април, 2018 Отчет Публикувано на 12 Април, 2018 Хрумна ми сравнение, ако е като олио на цвят става за изпаряване, но не е много силен аромата. Като тръгне да прилича на 3 годишна троянска вече е перфектен :-) Отговор
mad-max Публикувано на 12 Април, 2018 Отчет Публикувано на 12 Април, 2018 Само ракии ти се въртят в главата Отговор
Nikolay Публикувано на 1 Май, 2018 Отчет Публикувано на 1 Май, 2018 (редактирано) On 11/04/2018 at 9:44 PM, Людо said: Такаа, влизам в 'обяснителен' режим, явно не ме разбираш. Бъркам от 3 години само и единствено Шейд. Преди съм пробвал Дезърт и Макс бленд. Правя 1 литър който отварям когато ми свърши предходния. Това се случва между 2 и 3 месеца престой. На който не му се чака, има готова течност. Преди се е случвало да пробвам и под месец, когато преминах от готов 100мл 24мг докато го имаше, на 'забъркан'. Повярвай ми разликата между 1 и 3 месеца е огромна. Дъвкали сме темата за Шейд преди доста време, като подозирахме ФА, че използват допълнителна химия или че зреенето протича с допълнителна помощ. И колкото и да не ти се вярва, да ползвам САМО този аромат. Дъвкали сте темата преди време ... имате подозрения .... , но всичко е точно ! Редактирано на 1 Май, 2018 от Nikolay Отговор
Людо Публикувано на 2 Май, 2018 Отчет Публикувано на 2 Май, 2018 На косъм съм да влезна в друг режим! Ти му викаш куме Иване, то гледа за *** да те фане... Поне тест направи ли както предлагаше Димитър? Като се замисля нямаш нужда от това. Отговор
Nikolay Публикувано на 3 Май, 2018 Отчет Публикувано на 3 Май, 2018 Петък ( 11-ти май ) около 14:00 часа, по-рано не знам дали ще мога. Заповядай ако си свободен. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.