Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на (редактирано)

Ми, бате Гугъл каза това: "The Flavor Apprentice is a division of The Perfumers Apprentice. These flavors are concentrated professional grade food flavorings."  :)

Едит: И в магазина им така пише.

Редактирано на от Mitazi
Публикувано на

А това пък съвсем го забравих - преди време имаше Кисело мляко от ФА, дали си спомняте защо го "изтеглиха" почти веднага?

Защото бил овкусител за ХВП и поради тази причина НЕ СЕ препоръчваше за инхалация. Апокалиптичните предупреждения няма да ги препредавам, защото някои хора още си смучат тайничко мУекцето, но ФА бяха коректни да го кажат.

Също и в ECF имаше специална тема, приложими ли са есенциите за ХВП за вейпване и мисля, че хората се бяха убедили на собствен гръб.

Така че пак проверете, за вейпване ли са или за ХВП.

Публикувано на

Вижте какво пише за аромата сладолед(Vanilla Bean Ice Cream) на ТПА :

This flavor currently contains Acetyl Propionyl, which carries potential inhalation risks.
It should only be used for food flavoring applications. 
Please read our discussion on the Custard ingredients in our Flavorist Corner.

Четете описанията!

А това пък съвсем го забравих - преди време имаше Кисело мляко от ФА, дали си спомняте защо го "изтеглиха" почти веднага?

Защото бил овкусител за ХВП и поради тази причина НЕ СЕ препоръчваше за инхалация. Апокалиптичните предупреждения няма да ги препредавам, защото някои хора още си смучат тайничко мУекцето, но ФА бяха коректни да го кажат.

Също и в ECF имаше специална тема, приложими ли са есенциите за ХВП за вейпване и мисля, че хората се бяха убедили на собствен гръб.

Така че пак проверете, за вейпване ли са или за ХВП.

Митко , едва ли някой ползва за ХВП тютюнев аромат "конкретният случай де" :) Торта с аромат на Дезърт шип......а ;) Класика :)...Или Латакиа  :thumbsup:

Това което madmax има е с етикет на Flavour Apprentice. Някой запознат ли е дали има разлика между тях и Perfumers Apprentice?

Така е Димитър....Flavour Apprentice  е. Извинявам се , че съм подвел някои колеги.  Но пък до колкото вдявам са един и същ производител :)

Редактирано на от mad-max
Публикувано на

Митко , едва ли някой ползва за ХВП тютюнев аромат "конкретният случай де" :) Торта с аромат на Дезърт шип......а ;) Класика :)...Или Латакиа  :thumbsup:

Така е Димитър....Flavour Apprentice  е. Извинявам се , че съм подвел някои колеги.  Но пък до колкото вдявам са един и същ производител :)

Батко, говоря за обратното - хранителни/плодови/пивки аромати, който ползваме ние за изпаряване.

Публикувано на

Не си подвел никой!

6547728w.jpg

Публикувано на

В общи линии, когато казах, че ФА са едни от най-реномираните течности в света относно това, че правят специални изследвания дали и кои течности стават за изпаряване (поне аз не съм чул други да го правят), някои хора ми скочиха, че има и по-добри от тях. Е, може да има и по-добри, но освен ФА, друг не съм чул да си прави такива изследвания.

Публикувано на

В общи линии, когато казах, че ФА са едни от най-реномираните течности в света относно това, че правят специални изследвания дали и кои течности стават за изпаряване (поне аз не съм чул други да го правят), някои хора ми скочиха, че има и по-добри от тях. Е, може да има и по-добри, но освен ФА, друг не съм чул да си прави такива изследвания.

По добри в рекламите ;)

Както казах, хамериканците си правят своите течности с италиански аромати.

Хортувам си с един такъв с магазин, участвах в негова томбола и прати 2-3 аромата....блях  :thumbdown:

Питам го с какво направи тази течност - 2 капки от това на ФА, 3 капки от онова на ФА, един "кристал" ментол и воала...лайна ;)

По добри в рекламите ;)

Както казах, хамериканците си правят своите течности с италиански аромати.

Хортувам си с един такъв с магазин, участвах в негова томбола и прати 2-3 аромата....блях  :thumbdown:

Питам го с какво направи тази течност - 2 капки от това на ФА, 3 капки от онова на ФА, един "кристал" ментол и воала...лайна ;)

Айде стига глупости! Докажи ми че Капела бъркат с аромати на FA, или пък немските които ги предлагат в един друг магазин са бъркани с аромати на FA. Да FA са голям производител (възможно е и да са най-големият), да правят изследвания, да имат добри попадения, спор тук няма. Мнението ми е породено от това, че пускаш мнение в пространството което няма как да подкрепиш с аргументи ;) Това че FA са огромен производител не означава, че са най-добрите, и бих дал следния пример: Гледах един док. филм за завода на Групо Модело които произвеждат бирата Корона и имат капацитет от ако не ме лъже паметта 20 милиона бутилки за ден, което ги поставя на първо място по-производителност за ден, завода е хипер модерен, най-големият и т.н. та това означава ли, че Корона е най-добрата бира и на мен трябва да ми харесва?! Или че чешката бира се бърка с дрожди доставени от този завод? :cheers1:

Редактирано на от Ma3xNeo
Публикувано на

Да ти доказвам, логове от чата ли да ти пратя? Ти нещо се взе на сериОзно, я си пуши и не ме занимавай!

Ти нещо за пореден път скачаш, не знам правилата ловят ли те.

Айде ти да ми докажеш че Капела, Спелинг, Мад смокър и Сокър ползват собствено разработени аромати и тогава ще повярвам в процентите ти отстъпка и коректността ти, а?

Tapatalked from my mind

Публикувано на

Да ти доказвам, логове от чата ли да ти пратя? Ти нещо се взе на сериОзно, я си пуши и не ме занимавай!

Айде ти да ми докажеш че Капела, Спелинг, Мад смокър и Сокър ползват собствено разработени аромати и тогава ще повярвам в процентите ти отстъпка и коректността ти, а?

Tapatalked from my mind

Човека  е коректен,не веднъж ми е правил услуги,моля не се карайте.Това е форум и всеки има право на мнение :thumbup3:

Публикувано на

Tapatalked from my mind

Нещо много докачлив ще дойдеш ;) Принципно когато се пишат такива твърдения, както писах по-горе е хубаво да са подкрепени с информация точна и достоверна. Не виждам с какво съм те обидил, та да ме плашиш с правила и наказания. Никъде не съм твърдял кой с какво бърка и няма и как да го знам защото си е вътрешно фирмена информация и нямам достъп до такава, явно ти като ветеран разполагаш с такава и ще се радвам много ако ни я споделиш. А по личната нападка няма да взимам отношение.

Публикувано на

Абе още малко кат кажете , че се ходи на тоалетна....снимка на използвата тоалетна хартия трябва да се поства ? Хайде успокойте се малко. Всеки споделя опит. Това е хубаво. Лошото е кат се държим като Тома Неверни.   :cheers3:

Нещо много докачлив ще дойдеш ;) Принципно когато се пишат такива твърдения, както писах по-горе е хубаво да са подкрепени с информация точна и достоверна. Не виждам с какво съм те обидил, та да ме плашиш с правила и наказания. Никъде не съм твърдял кой с какво бърка и няма и как да го знам защото си е вътрешно фирмена информация и нямам достъп до такава, явно ти като ветеран разполагаш с такава и ще се радвам много ако ни я споделиш. А по личната нападка няма да взимам отношение.

Момент на афект, сори.

Примерно тази кака някога я гледах, защото правеше смислени ревюта на течности. Нещо, което знаем, че е трудно да се постигне:

http://www.female-fitness-models.com/index.php/gallery-female-fitness-models. В доста от превютата си обяснява как с "тази и тази съставка от известен европейски производител (това за тях е екзотика и гордост май)" или "това можете да го постигнете и DIY с познатите ни съставки от Европа". Аз друг голям европейски, не познавам. Включая и EcoPure, които са нищо повече от FA, т.е. те са FA.

Комуникацията ми е с този човек, който продаваше течности на всички по-големи американски "производители" като MOV TPA и т.н.

Именно заради информацията, до която е стигнал и сподели, реши да прави собствени течности и си ги прави доста успешно, защото не са на "реномираните" цени: http://www.piratevapestore.com/

Мога и още примери да ти дам, но няма смисъл - пак казвам, това си е мое мнение.

ПП:А и на всичкото отгоре, всичките световни производители ползват 80% китайски никотин, а останалите 20% са разпределени м/у Индия, Пакистан и Русия. 

Edit: Не говоря за Ванилий, Чайове, плодови и дъвки, менти, ментоли, защото там всеки прави каквото си знае и както намери за добре.

Редактирано на от Topper
Публикувано на

Или бягаш като гузен ;) 

Съвет преди да пишете всяко мнения - дишате три пъти дълбоко , премисляте 1 минута , пак прочитате подразнилото мнение и ако не може да го преодолеете се стремите максимално много да сте искрени в писанията ви ;) много често пишейки след тази процедура стигам до заключението , че няма какво да си хабя нервите затормозявайки себе си и другите мъчейки се да убедя друг в моето мнение :) Ако се смятам за прав , а другия за печен - то няма как другия да не стигне някога до моето мнение ;) 

Надявам се да не продължава заяждането след моето мнение ;)

Публикувано на

Момент на афект, сори.

Примерно тази кака някога я гледах, защото правеше смислени ревюта на течности. Нещо, което знаем, че е трудно да се постигне:

http://www.female-fitness-models.com/index.php/gallery-female-fitness-models. В доста от превютата си обяснява как с "тази и тази съставка от известен европейски производител (това за тях е екзотика и гордост май)" или "това можете да го постигнете и DIY с познатите ни съставки от Европа". Аз друг голям европейски, не познавам. Включая и EcoPure, които са нищо повече от FA, т.е. те са FA.

Комуникацията ми е с този човек, който продаваше течности на всички по-големи американски "производители" като MOV TPA и т.н.

Именно заради информацията, до която е стигнал и сподели, реши да прави собствени течности и си ги прави доста успешно, защото не са на "реномираните" цени: http://www.piratevapestore.com/

Мога и още примери да ти дам, но няма смисъл - пак казвам, това си е мое мнение.

ПП:А и на всичкото отгоре, всичките световни производители ползват 80% китайски никотин, а останалите 20% са разпределени м/у Индия, Пакистан и Русия. 

Edit: Не говоря за Ванилий, Чайове, плодови и дъвки, менти, ментоли, защото там всеки прави каквото си знае и както намери за добре.

Благодаря за споделения опит, такива постове обичам, а не да си мерим... знанията! :cheers1:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...