puf-paf Публикувано на 19 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 19 Септември, 2013 Ами преди време един колега беше писал за бутилка уиски и кола (ама не се разбра дали е кОла или колА ) Отговор
Димитър Публикувано на 19 Септември, 2013 Автор Отчет Публикувано на 19 Септември, 2013 Dinsf, ще гледаме цените да са около тези на колегите, но със сигурност ще има разминавания. Отговор
ROOT Публикувано на 20 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 20 Септември, 2013 А това DK Tobacco доближава ли се до DK Tab на Dekang ? Отговор
Димитър Публикувано на 20 Септември, 2013 Автор Отчет Публикувано на 20 Септември, 2013 Има едно в склада, което mad-max oстави и според повечето, които са го пробвали се доближава.С нашата пратка обаче нещата се проточиха и два дни вече ни тормозят с уточняване на документите и сертификатите (над 300 страници) в митница, та нещата остават за понеделник по последни данни... Отговор
ROOT Публикувано на 20 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 20 Септември, 2013 Мерси, това е аромата който търся, но не намирам, задължително ще се пробва , имам база за още 2 седмици и тамън ще взема накуп аромат и база Отговор
deepblue Публикувано на 22 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 22 Септември, 2013 Подуших DK Tobacco, много ми допадна. Нямам търпение да си взема за пушене. Отговор
ROOT Публикувано на 22 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 22 Септември, 2013 Подуших DK Tobacco, много ми допадна. Нямам търпение да си взема за пушене. +1 Отговор
branniKKK Публикувано на 23 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 23 Септември, 2013 Добре,преди малко си взех 2та аромата от въпросните течности, абсент и захарен памук.По колко % слагате и в каква база ще бъде най-добре да разредя ароматите? Отговор
tuto Публикувано на 23 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 23 Септември, 2013 А това DK Tobacco доближава ли се до DK Tab на Dekang ? Абсолютно НЕ. Имах го, в момента е при Хари. Направи ми чорбичка от него по негова пропорция и пак НЕ. За мен това са два различни аромата. Вземете си от Гига DK-Tab и сравнете. За тези, коити не вярват. Отговор
nicknamed Публикувано на 23 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 23 Септември, 2013 Поне на носът ми каза, че DK-tab е доста близо до Desert Ship...колегите които си го сготвят, ще кажат къде е истината. Отговор
tuto Публикувано на 23 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 23 Септември, 2013 (редактирано) Поне на носът ми каза, че DK-tab е доста близо до Desert Ship...колегите които си го сготвят, ще кажат къде е истината. По-скоро на вафла и сладкарска пекарна много наситен и плътен аромат. Препоръка: да се внимава с %-те дозировка Desert Ship е много балансиран,фин и кадифен аромат с нотки на горски плод,ванила,шоколад и още нещо, което го прави несравним с други аромати. Аромат за ценители и за начинаещи, които няма да направят грешка ако го ползват. Редактирано на 23 Септември, 2013 от tuto Отговор
mad-max Публикувано на 23 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 23 Септември, 2013 Абсолютно НЕ. Имах го, в момента е при Хари. Направи ми чорбичка от него по негова пропорция и пак НЕ. За мен това са два различни аромата. Вземете си от Гига DK-Tab и сравнете. За тези, коити не вярват. Пфууу значи и тази дозировка не те радва . Да го вземат мътните . Ще ме накараш да си взема и да накапвам до достигане на приблизителна доза която ще ти хареса. П.П. Оставил съм аромата ДК-Таб в Гига. При мен има около 25-30 какпки колкото да не е без хич Отговор
ROOT Публикувано на 23 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 23 Септември, 2013 Последно този дк таб доближава ли се до декангския или не.един казва едно,а друг друго ? Отговор
mad-max Публикувано на 23 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 23 Септември, 2013 Последно този дк таб доближава ли се до декангския или не.един казва едно,а друг друго ? Доближава се но НЕ Е СЪЩИЯТ Има нещо което му липсва и несъм в час кое е точно Отговор
branniKKK Публикувано на 24 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 24 Септември, 2013 И аз да благодаря на колегата.Всичко е повече от добре.Само имам 1 питане,по колко капки или по колко мл слагате на 10мл база и каква база ползУвате за тези аромати,че абсента ми се струва силничък? Отговор
Vladimirh Публикувано на 24 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 24 Септември, 2013 мисля че абсента трябва да е 1 % или 3 капки поне аз толкова сложих .пък базата беше впг Отговор
branniKKK Публикувано на 24 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 24 Септември, 2013 В смисъл,база на инавера,или флейвърарт,или е без значение Отговор
Dinsf Публикувано на 24 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 24 Септември, 2013 Аз всичко съм сготвил на 1% във VPG Power Smoke база! Отговор
Vladimirh Публикувано на 24 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 24 Септември, 2013 В смисъл,база на инавера,или флейвърарт,или е без значение мисля че е без значение каква ще е базата Отговор
Vladimirh Публикувано на 25 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 25 Септември, 2013 (редактирано) да знаете че абсента чисто си бие на мастика поне според мен Редактирано на 25 Септември, 2013 от Vladimirh Отговор
Ultras Levski Публикувано на 25 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 25 Септември, 2013 Аз пробвах "Cotton Candy" и мисля, че е почти като Бебека-та на Атмос Лаб. Отговор
Dinsf Публикувано на 26 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 26 Септември, 2013 (редактирано) Absinte предизвиква слюноотделяне при мен! Жесток е! Това само при един процент аромат! Anise на FA отива в списъка за продажби! Кога ще се появят тук парфюмите, щото трябва да си набавя още! Редактирано на 26 Септември, 2013 от Dinsf Отговор
Димитър Публикувано на 26 Септември, 2013 Автор Отчет Публикувано на 26 Септември, 2013 Налични в сайта! По магазините ще се появят понеделник следобяд. Отговор
trankata Публикувано на 27 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 27 Септември, 2013 (редактирано) Ами предстои , голямото тестове. Цените са трепач и при добро качество , ще има "Чао ФА" Редактирано на 27 Септември, 2013 от trankata Отговор
Dinsf Публикувано на 27 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 27 Септември, 2013 Цените къртят! Браво! Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.