Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на

Има едно в склада, което mad-max oстави и според повечето, които са го пробвали се доближава.

С нашата пратка обаче нещата се проточиха и два дни вече ни тормозят с уточняване на документите и сертификатите (над 300 страници) в митница, та нещата остават за понеделник по последни данни...

Публикувано на

А това DK Tobacco доближава ли се до DK Tab на Dekang ?

Абсолютно НЕ. Имах го, в момента е при Хари. Направи ми чорбичка  от него по негова пропорция и пак НЕ. За мен това са два различни аромата. Вземете си от Гига DK-Tab и сравнете. За тези, коити не вярват.  :thumbup3:

Публикувано на (редактирано)

Поне на носът ми каза, че DK-tab е доста близо до Desert Ship...колегите които си го сготвят, ще кажат къде е истината.

По-скоро на вафла и  сладкарска пекарна много наситен и плътен аромат. Препоръка: да се внимава с %-те дозировка :D

Desert Ship е много балансиран,фин и кадифен аромат с нотки на горски плод,ванила,шоколад и още нещо, което го прави несравним с други аромати. Аромат за ценители и за начинаещи, които няма да направят грешка ако го ползват.  :thumbsup:

Редактирано на от tuto
Публикувано на

Абсолютно НЕ. Имах го, в момента е при Хари. Направи ми чорбичка  от него по негова пропорция и пак НЕ. За мен това са два различни аромата. Вземете си от Гига DK-Tab и сравнете. За тези, коити не вярват.  :thumbup3:

Пфууу значи и тази дозировка не те радва :( . Да го вземат мътните . Ще ме накараш да си взема и да накапвам до достигане на приблизителна доза която ще ти хареса.

П.П.

Оставил съм аромата ДК-Таб  в Гига. При мен има около 25-30 какпки колкото да не е без хич :)

Публикувано на

И аз да благодаря на колегата.Всичко е повече от добре.Само имам 1 питане,по колко капки или по колко мл слагате на 10мл база и каква база ползУвате за тези аромати,че абсента ми се струва силничък?

Публикувано на (редактирано)

Absinte предизвиква слюноотделяне при мен! Жесток е!
Това само при един процент аромат! Anise на FA отива в списъка за продажби!
Кога ще се появят тук парфюмите, щото трябва да си набавя още!

Редактирано на от Dinsf

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...