PhrozenCrew Публикувано на 27 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 27 Септември, 2013 Цените са просто идеални! Дано и качеството е добро. Имам само едно неприятно предчувствие, че до понеделник следобед ароматите, които си харесах, ще са свършили, заради онлайн поръчките. Дано не съм прав, де. Ама като им гледам картинките и почнах да се давя в слюнка. Отговор
Димитър Публикувано на 27 Септември, 2013 Автор Отчет Публикувано на 27 Септември, 2013 ФА няма как да спрат да се продават. Най-малкото ФА залага предимно на тютюневи аромати, докто TPA са повечето плодови/слади аромати. Другото, което ФА има, а никоя други фирма не - сертификати за влиянието на конкретния аромат върху самото изпаряване. Вие вижте и в сайта на аромавейп - има 4-5 вида аромати, като дори тези на АтмосЛаб са по-скъпи и от нашите, но като гледам, нямат намерение да ги спират. За да няма спекулации - преди да направим поръчката, настоявахме шишетата да са си оригинални и запечатани от TPA, както по принцип процедираме с всички производители към момента. За съжаление обаче, за да ползваме отстъпка, условието им беше да се поръчат в големи разфасовки, които след това да се разфасоват. За тази цел са ползвани тъмните 10 милилитрови шишета, които се предлагат в сайта. Повтарям - оригинални шишета от TPA няма как да се поръчат директно готови. Най-малката им разфасовка е 15мл и за нея не правят отстъпки за едрови клиенти! Шишета, които се предлагат в разфасовки от 7, 10, или други милилитри не са оригинално произведени от ТПА. Силно се съмнявм, че някой изобщо предлага оригинални 15мл-ви течности, понеже няма как да получи отстъпка за тях!И още едно допълнение - понеже ни издъниха с етикетите, които бяха обещани за днес сутринта и съответно пуснахме всички течности в продажба предварително, ще се наложи да забавим с една идея продажбите, тъй като ни издъниха и сега търсим ново място, където да се напечатат етикети и днес да бъдат изпратени всички вече направени поръчки, както и отновно да пуснем в продажба течностите. Извинявам се предварително за забавянето - урока е научен! Отговор
trankata Публикувано на 27 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 27 Септември, 2013 Проблем ли ще е да пуснете няколко снимки на големите разфасовки и на етикетите ? Благодаря Отговор
Димитър Публикувано на 27 Септември, 2013 Автор Отчет Публикувано на 27 Септември, 2013 Няма да е проблем. По-късно ще пуснем. Отговор
PhrozenCrew Публикувано на 27 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 27 Септември, 2013 Митак, какво значи, че сте научили урока? Че няма да поръчвате повече TPA, ще поръчвате по-малките разфасовки, ще организирате екип по преливане или имате друга идея? И друго да питам, как оценявате качеството на ароматите? Имате ли вече някакви впечатления от потребители и ваши лични? Отговор
Princesata Публикувано на 27 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 27 Септември, 2013 Това в какви шишета ще ги продавате едва ли ще трогне някой от редовните ви клиенти. Доказали сте се като доволно коректен търговец за да ви вярваме. Мен лично ми е все тая даже някой в склада с маркер да е драснал името на аромата.Не изпарявам нито шишета нито етикети. Проблем ще е вероятно за новите хора,но пък цените са доволно бюджетни тъй,че пълно щастие няма. Моята поръчка пътува, за което благодаря. Няма да е зле да организирате обаче тест драйв и да се пуснат наистина малко коментари от 1-ва ръка. В смисъл описания на вкусовете, Отговор
Topper Публикувано на 27 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 27 Септември, 2013 Разбра се, че ще се прелива (по думите на Митака, шишета, етикети и т.н.) което е разправия, време,средстава .... Отговор
ROOT Публикувано на 27 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 27 Септември, 2013 Някой ако е пробвал ry4 & Tobacco Blend дали са сладникави? Благодаря предварително Отговор
PhrozenCrew Публикувано на 27 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 27 Септември, 2013 Разбра се, че ще се прелива (по думите на Митака, шишета, етикети и т.н.) което е разправия, време,средстава .... И аз разбрах, че по-скоро ще преливат (от колкото да взимат скъпите разфасовки) и трябва да отделят ресурс и за това. Въпроса е дали са склонни да го правят и за напред. Няма да е зле да организирате обаче тест драйв и да се пуснат наистина малко коментари от 1-ва ръка. В смисъл описания на вкусовете, Напълно споделям предложението! Както има описания за течностите на FA. Описанията са много готини и напълно достатъчни да те ориентират какво да очакваш, като аромат. Отговор
Vladimirh Публикувано на 27 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 27 Септември, 2013 Онзи ден пробвах кивито и точно си има вкус на киви леко кисело Отговор
Димитър Публикувано на 27 Септември, 2013 Автор Отчет Публикувано на 27 Септември, 2013 PhrozenCrew, под научихме си урока имах предвид, че повече няма да пускаме нещо предварително, преди на 100% да е свърешна работата. Това днес с етикетите такава лоша шега ни изигра, че обикалям като муха без глава целия ден... Иначе както всяка друга стока - независимо дали ще има голям интерес или не, ще я поддържаме. Отговор
БГ/Вейпър Публикувано на 27 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 27 Септември, 2013 Аз вече си купих три аромата- DK Tab, ягода и тути-фрути. Първоначалните впечатления при забъркването са, че миризмата им е много силна и такава не съм срещал при използваните досега. Забъркани са, започва досадното чакане. Мисля, че този продукт ще има успех. Отговор
PhrozenCrew Публикувано на 27 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 27 Септември, 2013 Живо ме интересуват чаените аромати Black Tea и Chai Tea. Ако някой тества или е тествал, нека да сподели впечатления. PhrozenCrew, под научихме си урока имах предвид, че повече няма да пускаме нещо предварително, преди на 100% да е свърешна работата. Това днес с етикетите такава лоша шега ни изигра, че обикалям като муха без глава целия ден...Иначе както всяка друга стока - независимо дали ще има голям интерес или не, ще я поддържаме. На католага ви от аромати (а и не само) вече могат да завидят и чуждоезичните магазини. Браво! Отговор
ROOT Публикувано на 27 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 27 Септември, 2013 Цените са ниски 3.50 лв 10 мл, ако са добри си е истинска оферта Отговор
Станчо Публикувано на 27 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 27 Септември, 2013 Това в какви шишета ще ги продавате едва ли ще трогне някой от редовните ви клиенти. Доказали сте се като доволно коректен търговец за да ви вярваме. Мен лично ми е все тая даже някой в склада с маркер да е драснал името на аромата.Не изпарявам нито шишета нито етикети. Проблем ще е вероятно за новите хора,но пък цените са доволно бюджетни тъй,че пълно щастие няма. Моята поръчка пътува, за което благодаря. Няма да е зле да организирате обаче тест драйв и да се пуснат наистина малко коментари от 1-ва ръка. В смисъл описания на вкусовете, И за мен няма смисъл от етикети и с маркер да са надписани няма значение. Отговор
mad-max Публикувано на 27 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 27 Септември, 2013 ................................... Това днес с етикетите такава лоша шега ни изигра, че обикалям като муха без глава целия ден... ....................... Аз винаги ти се чудя. Неможеш да използваш жокер ли ?? Един телефонен разговор е все пак Хммм може да го нямаш телефона ... Отговор
Ultras Levski Публикувано на 27 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 27 Септември, 2013 Няма смисъл и от шишета, направо от тубата и с едно бозаджииско кранче, и кой колкото иска Отговор
kilara Публикувано на 27 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 27 Септември, 2013 Някой има ли впечатления от Flue Cured Tobacco и защо ли е по-скъпо.Поръчах си го сутринта. Отговор
d-f0rmati0n Публикувано на 27 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 27 Септември, 2013 Някой има ли впечатления от Flue Cured Tobacco и защо ли е по-скъпо.Поръчах си го сутринта. Според мен, цената е такава, защото за направата на някои тютюневи аромати се ползват истински екстракти от тютюн. П.П - Здравейте на всички отново. Отдавна не се бях мяркал тук (поради лични проблеми), че даже и цигари бях запушил пак, но се връщам с пълна сила в "Света на изпаряващите" Заръчал съм си 15-тина аромата, така че очаквайте рецепти и мнения скоро. Отговор
branniKKK Публикувано на 28 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 28 Септември, 2013 Според мен, цената е такава, защото за направата на някои тютюневи аромати се ползват истински екстракти от тютюн. П.П - Здравейте на всички отново. Отдавна не се бях мяркал тук (поради лични проблеми), че даже и цигари бях запушил пак, но се връщам с пълна сила в "Света на изпаряващите" Заръчал съм си 15-тина аромата, така че очаквайте рецепти и мнения скоро. О той се появи,добре дошъл отново!!! Отговор
kilara Публикувано на 28 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 28 Септември, 2013 Днеска ми дойде аромата Flue Cured Tobacco първо от шишенцето не ми хареса една миризма между лавандула и мента ,но после като я накапах в базата и престоя 3-4 часа проверих как мирише и определено беше различно ,не мога да го опиша но аромата ми хареса .Явно като се отпусне аромата се променя . Отговор
black sabbath Публикувано на 28 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 28 Септември, 2013 Въпрос към шеф Димитър.Американците сигурно не са написали какво да очакваме от всеки един аромат,като такъв,но поне какъв да е процента на разреждане на са ли споменали? Отговор
Princesata Публикувано на 28 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 28 Септември, 2013 Капка на милилитър така ги забърках аз......дропърите на тия шишета са доволно стабилни та мисля,че ще е достатъчно. Не ми се играеше на аптека със спринцовки за по 10мл. проби. Искат си отлежаване обаче определено даже и със скоростните бази тъй,че коментари след няколко дни. Отговор
black sabbath Публикувано на 28 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 28 Септември, 2013 На 7-8 бази по 100 капи,ще трябва да си взема отпуска,Princesata.Със спринцовка ще ми е по-удобно Отговор
PhrozenCrew Публикувано на 28 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 28 Септември, 2013 Днеска ми дойде аромата Flue Cured Tobacco първо от шишенцето не ми хареса една миризма между лавандула и мента ,но после като я накапах в базата и престоя 3-4 часа проверих как мирише и определено беше различно ,не мога да го опиша но аромата ми хареса .Явно като се отпусне аромата се променя . Тоя аромат дали има поне малко общо с Декангския? Ако си го пробвал де. Много ми се ще да си намеря подобен. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.