Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на

Цените са просто идеални! Дано и качеството е добро.

Имам само едно неприятно предчувствие, че до понеделник следобед ароматите, които си харесах, ще са свършили, заради онлайн поръчките.

Дано не съм прав, де.

Ама като им гледам картинките и почнах да се давя в слюнка. :D

Публикувано на

ФА няма как да спрат да се продават. Най-малкото ФА залага предимно на тютюневи аромати, докто TPA са повечето плодови/слади аромати. Другото, което ФА има, а никоя други фирма не - сертификати за влиянието на конкретния аромат върху самото изпаряване. Вие вижте и в сайта на аромавейп - има 4-5 вида аромати, като дори тези на АтмосЛаб са по-скъпи и от нашите, но като гледам, нямат намерение да ги спират. :)

За да няма спекулации - преди да направим поръчката, настоявахме шишетата да са си оригинални и запечатани от TPA, както по принцип процедираме с всички производители към момента. За съжаление обаче, за да ползваме отстъпка, условието им беше да се поръчат в големи разфасовки, които след това да се разфасоват. За тази цел са ползвани тъмните 10 милилитрови шишета, които се предлагат в сайта. 
Повтарям - оригинални шишета от TPA няма как да се поръчат директно готови. Най-малката им разфасовка е 15мл и за нея не правят отстъпки за едрови клиенти! Шишета, които се предлагат в разфасовки от 7, 10, или други милилитри не са оригинално произведени от ТПА. Силно се съмнявм, че някой изобщо предлага оригинални 15мл-ви течности, понеже няма как да получи отстъпка за тях!

И още едно допълнение - понеже ни издъниха с етикетите, които бяха обещани за днес сутринта и съответно пуснахме всички течности в продажба предварително, ще се наложи да забавим с една идея продажбите, тъй като ни издъниха и сега търсим ново място, където да се напечатат етикети и днес да бъдат изпратени всички вече направени поръчки, както и отновно да пуснем в продажба течностите. Извинявам се предварително за забавянето - урока е научен!

Публикувано на

Митак, какво значи, че сте научили урока? Че няма да поръчвате повече TPA, ще поръчвате по-малките разфасовки, ще организирате екип по преливане или имате друга идея?

И друго да питам, как оценявате качеството на ароматите? Имате ли вече някакви впечатления от потребители и ваши лични?

Публикувано на

Това в какви шишета ще ги продавате едва ли ще трогне някой от редовните ви клиенти.

Доказали сте се като доволно коректен търговец за да ви вярваме. :thumbsup:

Мен лично ми е все тая даже някой в склада с маркер да е драснал името на аромата.Не изпарявам нито шишета нито етикети. :smoke2:

Проблем ще е вероятно за новите хора,но пък цените са доволно бюджетни тъй,че пълно щастие няма.

Моята поръчка пътува, за което благодаря.

Няма да е зле да организирате обаче тест драйв и да се пуснат наистина малко коментари от 1-ва ръка. В смисъл описания на вкусовете,

Публикувано на

Разбра се, че ще се прелива (по думите на Митака, шишета, етикети и т.н.) което е разправия, време,средстава ....

И аз разбрах, че по-скоро ще преливат (от колкото да взимат скъпите разфасовки) и трябва да отделят ресурс и за това. Въпроса е дали са склонни да го правят и за напред.

Няма да е зле да организирате обаче тест драйв и да се пуснат наистина малко коментари от 1-ва ръка. В смисъл описания на вкусовете,

Напълно споделям предложението! Както има описания за течностите на FA. Описанията са много готини и напълно достатъчни да те ориентират какво да очакваш, като аромат.

Публикувано на

PhrozenCrew, под научихме си урока имах предвид, че повече няма да пускаме нещо предварително, преди на 100% да е свърешна работата. Това днес с етикетите такава лоша шега ни изигра, че обикалям като муха без глава целия ден...

Иначе както всяка друга стока - независимо дали ще има голям интерес или не, ще я поддържаме. :)

Публикувано на

Аз вече си купих три аромата- DK Tab, ягода и тути-фрути. Първоначалните впечатления при забъркването са, че миризмата им е много силна и такава не съм срещал при използваните досега. Забъркани са, започва  досадното чакане. Мисля, че този продукт ще има успех. :):smoke2:  :dance:  :D

Публикувано на

Живо ме интересуват чаените аромати Black Tea и Chai Tea.

Ако някой тества или е тествал, нека да сподели впечатления.

PhrozenCrew, под научихме си урока имах предвид, че повече няма да пускаме нещо предварително, преди на 100% да е свърешна работата. Това днес с етикетите такава лоша шега ни изигра, че обикалям като муха без глава целия ден...

Иначе както всяка друга стока - независимо дали ще има голям интерес или не, ще я поддържаме. :)

На католага ви от аромати (а и не само) вече могат да завидят и чуждоезичните магазини. Браво!

Публикувано на

Това в какви шишета ще ги продавате едва ли ще трогне някой от редовните ви клиенти.

Доказали сте се като доволно коректен търговец за да ви вярваме. :thumbsup:

Мен лично ми е все тая даже някой в склада с маркер да е драснал името на аромата.Не изпарявам нито шишета нито етикети. :smoke2:

Проблем ще е вероятно за новите хора,но пък цените са доволно бюджетни тъй,че пълно щастие няма.

Моята поръчка пътува, за което благодаря.

И за мен няма смисъл от етикети и с маркер да са надписани няма значение.

Публикувано на

................................... Това днес с етикетите такава лоша шега ни изигра, че обикалям като муха без глава целия ден...

.......................

Аз винаги ти се чудя. Неможеш да използваш жокер ли ?? Един телефонен разговор е все пак  :angry:

Хммм може да го нямаш телефона ...

Публикувано на

Някой има ли впечатления от Flue Cured Tobacco  и защо ли е по-скъпо.Поръчах си го сутринта.

Според мен, цената е такава, защото за  направата на някои тютюневи аромати се ползват истински екстракти от тютюн.

П.П - Здравейте на всички отново. Отдавна не се бях мяркал тук (поради лични проблеми), че даже и цигари бях запушил пак, но се връщам с пълна сила в "Света на изпаряващите" :) Заръчал съм си 15-тина аромата, така че очаквайте рецепти и мнения скоро.

Публикувано на

Според мен, цената е такава, защото за  направата на някои тютюневи аромати се ползват истински екстракти от тютюн.

П.П - Здравейте на всички отново. Отдавна не се бях мяркал тук (поради лични проблеми), че даже и цигари бях запушил пак, но се връщам с пълна сила в "Света на изпаряващите" :) Заръчал съм си 15-тина аромата, така че очаквайте рецепти и мнения скоро.

О той се появи,добре дошъл отново!!!

Публикувано на

Днеска ми дойде аромата Flue Cured Tobacco  първо от шишенцето не ми хареса една миризма  между лавандула и мента ,но после като я накапах в базата и престоя 3-4 часа проверих как мирише и определено беше различно ,не мога да го опиша но аромата ми хареса .Явно като се отпусне аромата се променя .

Публикувано на

Въпрос към шеф Димитър.Американците сигурно не са написали какво да очакваме от всеки един аромат,като такъв,но поне какъв да е процента на разреждане на са ли споменали?  :cheers:

Публикувано на

Капка на милилитър така ги забърках аз......дропърите на тия шишета са доволно стабилни та мисля,че ще е достатъчно.

Не ми се играеше на аптека със спринцовки за по 10мл. проби.

Искат си отлежаване обаче определено даже и със скоростните бази тъй,че коментари след няколко дни.

Публикувано на

Днеска ми дойде аромата Flue Cured Tobacco  първо от шишенцето не ми хареса една миризма  между лавандула и мента ,но после като я накапах в базата и престоя 3-4 часа проверих как мирише и определено беше различно ,не мога да го опиша но аромата ми хареса .Явно като се отпусне аромата се променя .

Тоя аромат дали има поне малко общо с Декангския? Ако си го пробвал де. Много ми се ще да си намеря подобен.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...