koko76 Публикувано на 14 Октомври, 2014 Отчет Публикувано на 14 Октомври, 2014 Скоро ще има, както и 5-6 абсолютно нови аромата, които са производство от няма и месец. Ако много държиш на Вафлата, можем да проверим по магазините и да изтеглим, ако е останала. Хубава ли е тая вафла защото до сега на тази фирма не съм ползвал ароматите им.Спрял съм се на Waffle Special и Energy ако може да изкажете мнение за тези 2 аромата. Отговор
rojblake Публикувано на 14 Октомври, 2014 Отчет Публикувано на 14 Октомври, 2014 Някой пробвал ли е sweet blend? Как е като вкус и аромат? Прилича на maxx blend на flavour art Отговор
Princesata Публикувано на 14 Октомври, 2014 Отчет Публикувано на 14 Октомври, 2014 Аналогът на флейвърския макс бленд е лайт бленд/sweet blend не ми е познат/. Относно прословутата фафла /Waffle Special/ това си е любов от първа дръпка. Не е аромат който можеш да ползваш постоянно,но определено е вкусотия.Аз я комбинирам с макс бленд/флейвърски/ или с лайт бленд. Лек тютюн с вафлен привкус се получава. Чувствително се различава от всички други вафлени аромат. Лично аз харесвам и белгийската на ТПА,но определено немската ми е по-вкусна. Energy това си е вкус на ред бул 1:1 с послевкус на бонбони виолетка. Мноооооооого свежо и много вкусно. Отговор
kilara Публикувано на 14 Октомври, 2014 Отчет Публикувано на 14 Октомври, 2014 (редактирано) Фафлата си е трепач вече я пробвах,сутрен си пафкам Раян 4 с кафето, обаче през деня си смуча фафлата,препоръчвам я.За ЮС Бленд не мога да кажа хубави думи ,не михареса ,един странен пикантен вкус и нещо подобно на Хипнотиск на Флейфъра А този лайт бленд ще го пробвам Редактирано на 14 Октомври, 2014 от kilara Отговор
Princesata Публикувано на 14 Октомври, 2014 Отчет Публикувано на 14 Октомври, 2014 Килар ако харесваш леките тютюни препоръчвам Табак1. Няма сладникава нотка като макс и лайт бленд,светъл е и не накъртва. След почти едногодишно залитане по сладкарниците определено се оказа глътка свеж въздух за мен . Концентрация не повече от 5к. на 10мл. силен е. Отговор
expose Публикувано на 14 Октомври, 2014 Отчет Публикувано на 14 Октомври, 2014 На мен пък табак 1 ми бие на синьо сирене. Отговор
deepblue Публикувано на 14 Октомври, 2014 Отчет Публикувано на 14 Октомври, 2014 Килар ако харесваш леките тютюни препоръчвам Табак1. Няма сладникава нотка като макс и лайт бленд,светъл е и не накъртва. След почти едногодишно залитане по сладкарниците определено се оказа глътка свеж въздух за мен . Концентрация ...................... силен е. Бих казал същото за Вирджиния Ползвам го и чист, за прочистване от сладкишите, и като част от смески ...Напомня за виржинията на ФА, но е по-завършен некакси ... Отговор
kilara Публикувано на 14 Октомври, 2014 Отчет Публикувано на 14 Октомври, 2014 Мерси за съвета Принцес ще се пробва .Именно леките тютюнки ми харесват с тежките не мога да ги възприема . Отговор
Kronos Публикувано на 14 Октомври, 2014 Отчет Публикувано на 14 Октомври, 2014 Имам питане за бази HCL.Виждам,че се предлага само VG нулева база.HCL нямат ли VPG нулева?Аз например изпарявам 3мг.Ако реша да разредя 100мл 6мг с 100мл 0мг VG,няма ли да стане прекалено гъста?Чета,че съотношението 55 на 35,но все пак? Отговор
Димитър Публикувано на 14 Октомври, 2014 Автор Отчет Публикувано на 14 Октомври, 2014 С предстоящата заявка ще разнообразим малко. Принципно обаче, от наблюденията ми относно търсенето в последно време, предпочитанията са за по-голяма ВГ концентрация - правят се смески от порядъка на 70/30 ВГ/ПГ. Все пак всичко е индивидуално и зависи освен от личните вкусови предпочитания и от изпарителното устройство, което се ползва. При някои изпарители, поради тесните канали и от там до недостатъчно обмокряне, се стига до сухи дръпки. Отговор
koko76 Публикувано на 14 Октомври, 2014 Отчет Публикувано на 14 Октомври, 2014 Пуснах заявката пък ще видим колко са хубави ароматите.Имам един въпрос към Димитър какви ще са новите аромати за които каза? Отговор
ROOT Публикувано на 18 Октомври, 2014 Отчет Публикувано на 18 Октомври, 2014 (редактирано) Искам да направя рекламация на продукт на hclДнес си взех фафла специал и ментол и ягода, но шишето тече отстрани .Забърках 30 мл. , но отстрани на тапата изтече много аромат. Редактирано на 18 Октомври, 2014 от ROOT Отговор
Tino Публикувано на 18 Октомври, 2014 Отчет Публикувано на 18 Октомври, 2014 Не че нещо, но какво общо има продукта на HCL с това, че шишето е явно спукано или повредено и заради това тече ?! Не е нещо което сме застраховани ние като търговци или те като производители... В крайна сметка не разбрах, и двете шишета ли са така или само едно? Отговор
ROOT Публикувано на 18 Октомври, 2014 Отчет Публикувано на 18 Октомври, 2014 Само фафлата е проблемна. Някъде да прочете да обвинявам някого или нямам право и да напиша, че има проблем с шишето.? Отговор
Tino Публикувано на 18 Октомври, 2014 Отчет Публикувано на 18 Октомври, 2014 Като цяло смятам, че има по-подходящи методи да предявиш рекламация или оплакване от продукт - лично съобщение, телефонно обаждане или в самия магазин, от който е купен. Форума се чете и от нас разбира се, но може съобщението да се види на по-късен етап. Но това няма значение вече. заповядай в някой от магазините , в които има вафла и ще ти бъде сменен аромата с чисто нов Отговор
Димитър Публикувано на 18 Октомври, 2014 Автор Отчет Публикувано на 18 Октомври, 2014 ROOT, огледай дропъра на шишето да не би да не е вкаран докрай. Отговор
ROOT Публикувано на 18 Октомври, 2014 Отчет Публикувано на 18 Октомври, 2014 Огледах го имаше един луфт и от там течеше. Облепих го с тиксо Отговор
jinta Публикувано на 18 Октомври, 2014 Отчет Публикувано на 18 Октомври, 2014 Не,че нещо ,но ми е интересно така ли го купи или "дефекта" се прояви след като го разпечата? Отговор
ROOT Публикувано на 19 Октомври, 2014 Отчет Публикувано на 19 Октомври, 2014 Видях дефекта след като започнах да накапвам в базата. Следователно след като го разпечатах. Отговор
Princesata Публикувано на 19 Октомври, 2014 Отчет Публикувано на 19 Октомври, 2014 Никой не е застрахован от производствени дефекти пък бил той и шваба с прословутото немско качество. HCL поне които аз ползвам са в стъклени шишета и тапите им са доста стабилни. Друга тема е,че самите дропъри на някой аромати са ама мнооооого течниви и склонни към оливане.Специално фафлата и гледчера задължително със спринцовка иначе дозирането е мисия невъзможна. Отговор
Princesata Публикувано на 21 Октомври, 2014 Отчет Публикувано на 21 Октомври, 2014 Тъй като това са най-успешните аромати на пазара за момента,а в същото време и най-скъпите като цена и понеже знам,че сте хора отворени за нови идеи се чудя защо нямате тестери в магазините/в аналоговите/ не в електронния. От едно бутилче арамат излиза 500мл. течност ще стигне за всичките ви магазини. Толкова по една служебна дрипка и нещо с батерия все ще осигурите на обект . Не го приемайте като заяждане,но интересът е голям и си мисля,че доста повече хора ще са склонни да купят нещо,което може да се пробва и със сигурност им е допаднало. Отговор
Димитър Публикувано на 21 Октомври, 2014 Автор Отчет Публикувано на 21 Октомври, 2014 Мислили сме го. С дрипка не е добра идея, защото трябва да се прави драй бърн след всяка проба или колегите да пробват дали аромата на старата течност е изчезнал, преди да дадат на клиента да пробва новия. Ако един клиент иска да пробва 4-5 аромата, си представи какво ще стане...Другия вариант е за всеки аромат да има картомайзер, както е в момента с тютюневите аромати и някои от по-известните плодови. Ако не броим Деканг, в момента имаме 385 (а стават все повече и повече с всеки месец) аромата на всички фирми, с които работим. Хайде, няма да правим на всички тестери, но кажем, че поне на половината ще трябва да направим - 190 тестера х 6 магазина = 1140 картомайзера + 190 бази + 190 аромата... Отговор
VIPER Публикувано на 21 Октомври, 2014 Отчет Публикувано на 21 Октомври, 2014 Кога ще има пак бази на HCL? Отговор
gigafive Публикувано на 21 Октомври, 2014 Отчет Публикувано на 21 Октомври, 2014 Това с картомайзерите ми се струва лоша идея. По-скоро клиентите да си носят дрипка със силикатен фитил за целта е най-добрата идея. Аз като клиент, ако съм тръгнал да си търся нов аромат бих предпочел да си нося ИГО-Л и да си капвам 2-3 капки и бърн за следващите и т.н. Отговор
Димитър Публикувано на 21 Октомври, 2014 Автор Отчет Публикувано на 21 Октомври, 2014 Кога ще има пак бази на HCL? Предполагам до 2-3 седмици най-много. Това с картомайзерите ми се струва лоша идея. По-скоро клиентите да си носят дрипка със силикатен фитил за целта е най-добрата идея. Аз като клиент, ако съм тръгнал да си търся нов аромат бих предпочел да си нося ИГО-Л и да си капвам 2-3 капки и бърн за следващите и т.н. Да, но така не може да се усети истинския вкус, защото след втория аромат, става манджа с грозде и спред мен се губи идеята за тест на даден аромат, защото вкуса му няма да има нищо общо с истинския... Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.