Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на

Скоро ще има, както и 5-6 абсолютно нови аромата, които са производство от няма и месец. Ако много държиш на Вафлата, можем да проверим по магазините и да изтеглим, ако е останала. :)

Хубава ли е тая вафла защото до сега на тази фирма не съм ползвал ароматите им.Спрял съм се на  Waffle Special и Energy ако може да изкажете мнение за тези 2 аромата.

• Отговори 384
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувано на

Аналогът на флейвърския макс бленд е лайт бленд/sweet blend не ми е познат/.

Относно прословутата фафла :D /Waffle Special/ това си е любов от първа дръпка. Не е аромат който можеш да ползваш постоянно,но определено е вкусотия.Аз я комбинирам с макс бленд/флейвърски/ или с лайт бленд. Лек тютюн с вафлен привкус се получава.

Чувствително се различава от всички други вафлени аромат. Лично аз харесвам и белгийската на ТПА,но определено немската ми е по-вкусна.

Energy това си е вкус на ред бул 1:1 с послевкус на бонбони виолетка. Мноооооооого свежо и много вкусно.

Публикувано на (редактирано)

Фафлата си е трепач вече я пробвах,сутрен си пафкам Раян 4 с кафето, обаче през деня си смуча фафлата,препоръчвам я.За ЮС Бленд не мога да кажа хубави думи ,не михареса ,един странен пикантен вкус и нещо подобно на Хипнотиск на Флейфъра

А този лайт бленд ще го пробвам

Редактирано на от kilara
Публикувано на

Килар ако харесваш леките тютюни препоръчвам Табак1. Няма сладникава нотка като макс и лайт бленд,светъл е и не накъртва. След почти едногодишно залитане по сладкарниците определено се оказа глътка свеж въздух за мен :D . Концентрация не повече от 5к. на 10мл. силен е.

Публикувано на

Килар ако харесваш леките тютюни препоръчвам Табак1. Няма сладникава нотка като макс и лайт бленд,светъл е и не накъртва. След почти едногодишно залитане по сладкарниците определено се оказа глътка свеж въздух за мен :D . Концентрация ...................... силен е.

Бих казал същото за Вирджиния;) Ползвам го и чист, за прочистване от сладкишите, и като част от смески ...Напомня за виржинията на ФА, но е по-завършен некакси ...

Публикувано на

Имам питане за бази HCL.Виждам,че се предлага само VG нулева база.HCL нямат ли VPG  нулева?Аз например изпарявам 3мг.Ако реша да разредя 100мл 6мг с 100мл 0мг VG,няма ли да стане прекалено гъста?Чета,че съотношението 55 на 35,но все пак?

Публикувано на

С предстоящата заявка ще разнообразим малко. Принципно обаче, от наблюденията ми относно търсенето в последно време, предпочитанията са за по-голяма ВГ концентрация - правят се смески от порядъка на 70/30 ВГ/ПГ. Все пак всичко е индивидуално и зависи освен от личните вкусови предпочитания и от изпарителното устройство, което се ползва. При някои изпарители, поради тесните канали и от там до недостатъчно обмокряне, се стига до сухи дръпки.

Публикувано на (редактирано)

Искам да направя рекламация на продукт на hcl
Днес си взех фафла специал и ментол и ягода, но шишето тече отстрани .
Забърках 30 мл. , но отстрани на тапата изтече много аромат.

Редактирано на от ROOT
Публикувано на

Не че нещо, но какво общо има продукта на HCL с това, че шишето е явно спукано или повредено и заради това тече ?! Не е нещо което сме застраховани ние като търговци или те като производители... В крайна сметка не разбрах, и двете шишета ли са така или само едно?

Публикувано на

Като цяло смятам, че има по-подходящи методи да предявиш рекламация или оплакване от продукт - лично съобщение, телефонно обаждане или в самия магазин, от който е купен. Форума се чете и от нас разбира се, но може съобщението да се види на по-късен етап. Но това няма значение вече. заповядай в някой от магазините , в които има вафла и ще ти бъде сменен аромата с чисто нов

Публикувано на

Никой не е застрахован от производствени дефекти :D  пък бил той и шваба с прословутото немско качество. HCL поне които аз ползвам са в стъклени шишета и тапите им са доста стабилни. Друга тема е,че самите дропъри на някой аромати са ама мнооооого течниви :D и склонни към оливане.Специално фафлата и гледчера задължително със спринцовка иначе дозирането е мисия невъзможна.

Публикувано на

Тъй като това са най-успешните аромати на пазара за момента,а в същото време и най-скъпите като цена и понеже знам,че сте хора отворени за нови идеи  се чудя защо нямате тестери в магазините/в аналоговите/ не в електронния.

От едно бутилче арамат излиза 500мл. течност ще стигне за всичките ви магазини. Толкова по една служебна дрипка и нещо с батерия все ще осигурите на обект :D .

Не го приемайте като заяждане,но интересът е голям и си мисля,че доста повече хора ще са склонни да купят нещо,което може да се пробва и със сигурност им е допаднало.

Публикувано на

Мислили сме го. С дрипка не е добра идея, защото трябва да се прави драй бърн след всяка проба или колегите да пробват дали аромата на старата течност е изчезнал, преди да дадат на клиента да пробва новия. Ако един клиент иска да пробва 4-5 аромата, си представи какво ще стане...

Другия вариант е за всеки аромат да има картомайзер, както е в момента с тютюневите аромати и някои от по-известните плодови. Ако не броим Деканг, в момента имаме 385 (а стават все повече и повече с всеки месец) аромата на всички фирми, с които работим. Хайде, няма да правим на всички тестери, но кажем, че поне на половината ще трябва да направим - 190 тестера х 6 магазина = 1140 картомайзера + 190 бази + 190 аромата... :D

Публикувано на

Това с картомайзерите ми се струва лоша идея. По-скоро клиентите да си носят дрипка със силикатен фитил за целта е най-добрата идея. Аз като клиент, ако съм тръгнал да си търся нов аромат бих предпочел да си нося ИГО-Л и да си капвам 2-3 капки и бърн за следващите и т.н.

Публикувано на

Кога ще има пак бази на HCL?

Предполагам до 2-3 седмици най-много.

Това с картомайзерите ми се струва лоша идея. По-скоро клиентите да си носят дрипка със силикатен фитил за целта е най-добрата идея. Аз като клиент, ако съм тръгнал да си търся нов аромат бих предпочел да си нося ИГО-Л и да си капвам 2-3 капки и бърн за следващите и т.н.

Да, но така не може да се усети истинския вкус, защото след втория аромат, става манджа с грозде и спред мен се губи идеята за тест на даден аромат, защото вкуса му няма да има нищо общо с истинския...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...