Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

• Отговори 862
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувани изображения

Публикувано на

Вчера си взех 100мл ВПГ 36мг от магазина до Вихипихито и тръгнах да бъркам.

НО, отварям шишето, къса се пломбата и реших да подуша. И на какво ми замириса - на СОХО течност на ФА.

Сега пак я подуших и пак същото - мирише ми на Сохо.

Някакви идеи? Някакви убеждения?

В момента изпарявам Dark Vapure на FA и Енерджи на HCL.

Публикувано на

Миризмата е от никотина - колкото по-високо е никотиновото съдържание, толкова е по-остър аромата. Странно обаче, че правиш асоциации със Сохо. Нали усещаш една остра, леко неприятна миризма?

Публикувано на

Усещам леко неприятната миризма. Имам ПГ база 36мг на Хисвейп останала от миналия месец, но не мирише(ше) така. И на мен ми е чудно, защо точно на Сохо ми мирише при положение, че само едно шише 10мл готова течност съм изпарявал и то беше в края на април с Т2.

Снощи забърках 25мл от базата с 1,5мл Кюбан С. на ФА, ще изчакам 3 дена и после ще разредя. Сега отворих полусмеската, но не усещам  "на Сохо". Като я "сготвя" партидата пак ще пиша дали усещам нещо Сохотско.

Или пък има нещо общо с разни хора, разни носове. 

Публикувано на

Ще има ли някакво описание в сайта на течностите/ароматите ? На някои в общи линии се добива представа от името за какво става въпрос, но на други няма как. Dragon's blood, Miamy vice например. На Gambit, ако не е случайно съвпадението пак можем да се поориентираме :smoke2:

Публикувано на

Няма случайни неща. :D Ще има и наши рецепти но на първо време ни се искаше да заложим на нещо по-популярно, за да могат да пробват хората аромати, за които в БГ само ще сме чували, а единици ще са пробвали...

Ще помислим и как най-добре да формулираме описанията, предполагам, че ще се ограничим до простото описание на ароматите. :) Към момента да кажа, че само Tribeca и M-Type Light са тютюневи, Miamy Vice е изцяло плодов, другите са предимно плодови с разни подсладители от типа на Vanilla и различни кремове, а Gambit е изцяло на основа кремове/ванилии.

Публикувано на

След вчерашната дегустация се сдобих с цяло шише Трибека ... Определено фаворитът ми от течностите на Г-Вейп ... Много добър тутунев аромат/микс точно от типа който ми допада :smoke2:

Отделно шишенцата са перфектни, дропър, етикети ... самата база е идеална ... всичко е на ниво :thumbup3:

Мерси, Димитър, и успех :thumbsup:

Публикувано на

Да добавя за шишенцата,че с тях ми е най-лесно да си напълня изпарителя(без грам оливане).Много са подходящи за изпарители които се пълнят чрез отвиване на болтче. 

Публикувано на

Много сте ми интересни,като започнете да пишете подобни надменни коментари.Ти колко години си произвеждал течности за електронни цигари и през колко перипети си преминал,за да достигнеш висините в тази област?Та коментираш кой и колко трябва да учи?Ако си с две леви ръце е напълно възможно и в шишенце от 10 мл с игла,пак да разлееш.Ама и акъл трябва.Само да отбележа,че не получавам хонорар от гигадринкс,за постовете си.Димитър е толкова човечен и отворен към нас човек,че най-малко заслужава подобни коментари.Айде със здраве!

Публикувано на

darthmaul, какво им е по-различното на шишетата от тези на Flavour Art или High-Class, че точно това ти прави проблем!? Честно казано, единственото, което не ми допада е до някъде капачката, но в момента фирмата, с която работим няма други и просто сме принудени да ползваме тези. Някой ден, ако пуснат по-различни, ще ги сменим, но и тези са си нормални и си вършат прилично работата... Диаметъра на гърлото пък е 1:1 с това на High-Class и FA, а пластмасата е твърда и не може да се деформира под натиск...

Много странно оплакване, честно казано, не съм очаквал точно от това да има недоволни...  :blink:

Да не би да е било по-пълно, че като си го отворил да се е разляло? Ако е това, ще си вземем бележка и ще ги пълним точно на 100мл, за да не създава подобен дискомфорт за в бъдеще...

Публикувано на

Точно широкото гърло на този тип бутилки е предимство за мен, защото позволява да се ползват големи спринцовки. HCL са същите

Единствено имам забележка към последната ми поръчка - вместо VG36 получих VPG36 :)

Публикувано на (редактирано)

Шишетата за базите са разкошни и широко използвани от много производители на бази.

Не виждам проблема. Ако трябва да се сипе произволно хейт и да се чешат езици - ок.

Редактирано на от JokoTash

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...