Димитър Публикувано на 16 JЮни, 2015 Автор Отчет Публикувано на 16 JЮни, 2015 Тази седмица се надявам до края да сме пуснали основните. Maxx, Shade и RY4 няма да пускаме, защото те са ясни. Отговор
kilara Публикувано на 17 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 17 JЮни, 2015 Ами мисля и от тях да си поръчам и трябва допълнително да пиша в поръчката ли. Отговор
Димитър Публикувано на 17 JЮни, 2015 Автор Отчет Публикувано на 17 JЮни, 2015 Не я пускай още - ще ги качим в сайта. Ако ти е нещо спешно, звънни по телефона. Отговор
tbk515 Публикувано на 17 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 17 JЮни, 2015 Вчера си взех 100мл ВПГ 36мг от магазина до Вихипихито и тръгнах да бъркам. НО, отварям шишето, къса се пломбата и реших да подуша. И на какво ми замириса - на СОХО течност на ФА. Сега пак я подуших и пак същото - мирише ми на Сохо. Някакви идеи? Някакви убеждения? В момента изпарявам Dark Vapure на FA и Енерджи на HCL. Отговор
Димитър Публикувано на 17 JЮни, 2015 Автор Отчет Публикувано на 17 JЮни, 2015 Миризмата е от никотина - колкото по-високо е никотиновото съдържание, толкова е по-остър аромата. Странно обаче, че правиш асоциации със Сохо. Нали усещаш една остра, леко неприятна миризма? Отговор
tbk515 Публикувано на 17 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 17 JЮни, 2015 Усещам леко неприятната миризма. Имам ПГ база 36мг на Хисвейп останала от миналия месец, но не мирише(ше) така. И на мен ми е чудно, защо точно на Сохо ми мирише при положение, че само едно шише 10мл готова течност съм изпарявал и то беше в края на април с Т2. Снощи забърках 25мл от базата с 1,5мл Кюбан С. на ФА, ще изчакам 3 дена и после ще разредя. Сега отворих полусмеската, но не усещам "на Сохо". Като я "сготвя" партидата пак ще пиша дали усещам нещо Сохотско. Или пък има нещо общо с разни хора, разни носове. Отговор
Reaver Публикувано на 18 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 18 JЮни, 2015 Ще има ли някакво описание в сайта на течностите/ароматите ? На някои в общи линии се добива представа от името за какво става въпрос, но на други няма как. Dragon's blood, Miamy vice например. На Gambit, ако не е случайно съвпадението пак можем да се поориентираме Отговор
Димитър Публикувано на 18 JЮни, 2015 Автор Отчет Публикувано на 18 JЮни, 2015 Няма случайни неща. Ще има и наши рецепти но на първо време ни се искаше да заложим на нещо по-популярно, за да могат да пробват хората аромати, за които в БГ само ще сме чували, а единици ще са пробвали...Ще помислим и как най-добре да формулираме описанията, предполагам, че ще се ограничим до простото описание на ароматите. Към момента да кажа, че само Tribeca и M-Type Light са тютюневи, Miamy Vice е изцяло плодов, другите са предимно плодови с разни подсладители от типа на Vanilla и различни кремове, а Gambit е изцяло на основа кремове/ванилии. Отговор
raider Публикувано на 19 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 19 JЮни, 2015 Базите имат ли сертификат? Ще е добре да се види ако имат. Отговор
Димитър Публикувано на 19 JЮни, 2015 Автор Отчет Публикувано на 19 JЮни, 2015 Имат 80 страници сертификати към момента. Могат да се видят във всеки магазин. За качването им в интернет трябва да помислим, дали е добре... Отговор
raider Публикувано на 19 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 19 JЮни, 2015 Ако може да се синтезира в няколко страници. Отговор
Димитър Публикувано на 19 JЮни, 2015 Автор Отчет Публикувано на 19 JЮни, 2015 Много би ми се искало, но изискванията на РЗИ не го позволяват... Отговор
deepblue Публикувано на 21 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 21 JЮни, 2015 След вчерашната дегустация се сдобих с цяло шише Трибека ... Определено фаворитът ми от течностите на Г-Вейп ... Много добър тутунев аромат/микс точно от типа който ми допада Отделно шишенцата са перфектни, дропър, етикети ... самата база е идеална ... всичко е на ниво Мерси, Димитър, и успех Отговор
Димитър Публикувано на 21 JЮни, 2015 Автор Отчет Публикувано на 21 JЮни, 2015 Те само Трибеката и М-Тайп Лайт са тютюневи...за сега, като М-Тайпа е по-сладникав. Отговор
Loki Публикувано на 21 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 21 JЮни, 2015 Да добавя за шишенцата,че с тях ми е най-лесно да си напълня изпарителя(без грам оливане).Много са подходящи за изпарители които се пълнят чрез отвиване на болтче. Отговор
deepblue Публикувано на 21 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 21 JЮни, 2015 Те само Трибеката и М-Тайп Лайт са тютюневи...за сега, като М-Тайпа е по-сладникав. И Макс Бленд и РУ4 ... класики, които нямат нужда от коментар Отговор
darthmaul Публикувано на 27 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 27 JЮни, 2015 Като идея е добро ама шишетата на базата са отвратителни. За пртъв път разлях. Има още да учите. Отговор
Petroff Публикувано на 27 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 27 JЮни, 2015 Много сте ми интересни,като започнете да пишете подобни надменни коментари.Ти колко години си произвеждал течности за електронни цигари и през колко перипети си преминал,за да достигнеш висините в тази област?Та коментираш кой и колко трябва да учи?Ако си с две леви ръце е напълно възможно и в шишенце от 10 мл с игла,пак да разлееш.Ама и акъл трябва.Само да отбележа,че не получавам хонорар от гигадринкс,за постовете си.Димитър е толкова човечен и отворен към нас човек,че най-малко заслужава подобни коментари.Айде със здраве! Отговор
Димитър Публикувано на 27 JЮни, 2015 Автор Отчет Публикувано на 27 JЮни, 2015 darthmaul, какво им е по-различното на шишетата от тези на Flavour Art или High-Class, че точно това ти прави проблем!? Честно казано, единственото, което не ми допада е до някъде капачката, но в момента фирмата, с която работим няма други и просто сме принудени да ползваме тези. Някой ден, ако пуснат по-различни, ще ги сменим, но и тези са си нормални и си вършат прилично работата... Диаметъра на гърлото пък е 1:1 с това на High-Class и FA, а пластмасата е твърда и не може да се деформира под натиск... Много странно оплакване, честно казано, не съм очаквал точно от това да има недоволни... Да не би да е било по-пълно, че като си го отворил да се е разляло? Ако е това, ще си вземем бележка и ще ги пълним точно на 100мл, за да не създава подобен дискомфорт за в бъдеще... Отговор
rsync Публикувано на 27 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 27 JЮни, 2015 Точно широкото гърло на този тип бутилки е предимство за мен, защото позволява да се ползват големи спринцовки. HCL са същите Единствено имам забележка към последната ми поръчка - вместо VG36 получих VPG36 Отговор
JokoTash Публикувано на 27 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 27 JЮни, 2015 (редактирано) Шишетата за базите са разкошни и широко използвани от много производители на бази. Не виждам проблема. Ако трябва да се сипе произволно хейт и да се чешат езици - ок. Редактирано на 27 JЮни, 2015 от JokoTash Отговор
Dinsf Публикувано на 27 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 27 JЮни, 2015 Пирфектни са, аз дълго време ползвах точно такъв тип, защото беше удобно, ма ме предаде гадта! Отговор
Darki Публикувано на 27 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 27 JЮни, 2015 Перфектни шишета , перфектни аромати и бази. Отговор
ROOT Публикувано на 27 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 27 JЮни, 2015 Чудесни шишета и бази. Нямам ни най-малка представа защо колегата има проблеми. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.