Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на (редактирано)

Може би от някъде влиза допълнително въздух ли незнам какво да го правя :wallbash: :wallbash: :wallbash: .

Неприятна ситуация иде ми да хвърля всичко и да си купя една кутия цигари.

Колега, неприятно е, но по-добре дай парите за нов карт. Малките вивита на Вижън са бетон според моя опит с няколко от тях. За спешни случай съм се заредил с http://www.gigadrinks.com/product/3999/kartomayzeri-kanger-xxl-stainless-5br.html, по 3 лв. Има и по-скъпи, пак с вата - безотказни. И се замисли за нещо кайфуноподобно ...

А щом връща пара, значи не уплътнява м/у силиконовата шапчица на главата и тапата. Виж дали ти е завита централно главата и дали не може да подложиш нещо под силикона за да го повдигне.

Редактирано на от deepblue
  • Отговори 752
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Аз се сещам за изпускане и изваждане на долния държач на тубата на Вивито - от там повдигане и неуплътняване на главата към горния държач - там където влиза дрипката! На това ме доведе навлизането на пушек в тубата! Може да звучи като пълна глупост, но не мога да го обясня по лесно!
6700848V.jpg
Мисля, че тук е проблема!

Редактирано на от Dinsf
Публикувано на

Колега, започни всичко от начало някъде пропускаш нещо, ще стане, пропускаш нещо, на мен също ми се случва остави го за няколко дни и помисли. Не събирай еднакви картове, споделям личен опит! Да е голямо Виви съм съгласен, поне отива на модове и събира повече мл., но малкото едно е достатъчно!

Публикувано на

Колега не разбрах добре

При мен се е случвало при изпускане да се отдели основата, което води до повдигане на цялата туба - от там не добро прилепяне на горната капачка към главата и напиване с течност! Оправям го с клещите и няколко отривисти удара! Оградил съм мястото, което ми дава ядове в червено!

Аз се сещам за изпускане и изваждане на долния държач на тубата на Вивито - от там повдигане и неуплътняване на главата към горния държач - там където влиза дрипката! На това ме доведе навлизането на пушек в тубата! Може да звучи като пълна глупост, но не мога да го обясня по лесно!

6700848V.jpg

Мисля, че тук е проблема!

Може и от горната метална част на карта да е, и тя също е от две части при мен също се получавал същият проблем, след падане от около 3 метра.

Редактирано на от gabare
Публикувано на

Е на мен малкото ми се е случвало плюсовия пин, който е в централния стълб да не контактува с главата.... сякаш е станал "по-къс" ???

Това ми е най-голямата загадка в картовете :)

М/у другото този пин е 1:1 с голямото Виви... но това не доведе до оправяне на проблема.

А за резбовия пръстен с накадката е прав колегата, много често при удар или изпускане излиза, той е набит на основата.

Може и само да се хване здраво с ръка и да се нанесе "лек отривист удар" върху дървена повърхност.

Ако има дефект, се забелзва появата на процеп в най-долната част на карта, около престилката.

Публикувано на

Дойде време за смяна на памука на Вивито. Реших да пробвам с бамбук и резултата е повече от добър. Бамбука много по малко се раздува и дръпката е по-лека, въздушна, а и вкусът е перфектен:) Единственият проблем е, че е непрозрачен и стои малко като глисти в карта, то това е 'бел кахър' дет се вика ...

За протокола : издърпах памука от двете страни с разкъсване за да не се размести намотката. Плюнчене хамалско на крайчето на извареният бамук, един кат,  и внимателско изтегляне. Почти нямаше разместване на витките и нужда от донаместване. Олигавеният и омазнен от пръсти край го пуснах дълъг и отрязах.  :smoke2:

Публикувано на

Бе какъв е този бамбук бе хора, някой може ли да покаже снимка на вече направена глава с бамбук, пък може и с памук да добием обща бегла представа ;)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4

Публикувано на

Бе какъв е този бамбук бе хора, някой може ли да покаже снимка на вече направена глава с бамбук, пък може и с памук да добием обща бегла представа ;)

Не на Виви, а на Ракета, но поне ще добиеш представа за бамбуковата прежда.

jdv1379415990w.png

0.23 нихром 8витки 1,7ома и 4 ката бамбукова прежда , доста добро попадение

Публикувано на

Някой има ли идея кога ще има в магазина в наличност резервни глави за vision nova 1.8oм.

а старите какво ги правиш :)

...не за друго, но ако ги пренавиеш читаво се получава малко (до доста) по-добър резултат от фабричните :yahoo:

Публикувано на

Не на Виви, а на Ракета, но поне ще добиеш представа за бамбуковата прежда.

За вивито на 1.5мм бургия навит реотана и закачен на главата вивито и после пъхната бамбуковата прежда на 2 ката е идеално

Публикувано на

Ми седят си и чакат в забвение деня в който няма да мога да намеря готови и по неволя ,ще почна на пренавивам.Кажете какъв кантал и колко навивки да правя ,че на мултицета  който имам сондите нещо не са в час  и дава голяма разлика , а и кои са подходящите фитили (само от магазина на гига ,че тука в Бургас няма от къде да се купи нищо)

На какво го пушиш , ако е мод 3 парчета силикатен фитил от 1 мм и 4- 5 витки с кантал 0.20 на кламер навито . И на его батерия да е пак става

Редактирано на от hamardin
  • 2 години по-късно...
Публикувано на

Аз имам едно Виви като бонус от heavengifts...бях правил преди месеци една поръчка. На практика съм дръпнал 3-4 пъти от него и реших, че не е за мен и така си събира прах. Ама не знам коя версия виви е....  Ако 3.0 значи 3 мл танк, то май е като моето. Искаш ли го?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...