deepblue Публикувано на 28 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 28 Октомври, 2013 (редактирано) Може би от някъде влиза допълнително въздух ли незнам какво да го правя :wallbash: . Неприятна ситуация иде ми да хвърля всичко и да си купя една кутия цигари. Колега, неприятно е, но по-добре дай парите за нов карт. Малките вивита на Вижън са бетон според моя опит с няколко от тях. За спешни случай съм се заредил с http://www.gigadrinks.com/product/3999/kartomayzeri-kanger-xxl-stainless-5br.html, по 3 лв. Има и по-скъпи, пак с вата - безотказни. И се замисли за нещо кайфуноподобно ... А щом връща пара, значи не уплътнява м/у силиконовата шапчица на главата и тапата. Виж дали ти е завита централно главата и дали не може да подложиш нещо под силикона за да го повдигне. Редактирано на 28 Октомври, 2013 от deepblue Отговор
kokopasat Публикувано на 28 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 28 Октомври, 2013 Ще се купува нов крат явно, и не си купих цигари. Благодаря на всички отзовали се колеги. Да допълня резнах калпачето но и това не помогна. Отговор
Dinsf Публикувано на 28 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 28 Октомври, 2013 (редактирано) Аз се сещам за изпускане и изваждане на долния държач на тубата на Вивито - от там повдигане и неуплътняване на главата към горния държач - там където влиза дрипката! На това ме доведе навлизането на пушек в тубата! Може да звучи като пълна глупост, но не мога да го обясня по лесно!Мисля, че тук е проблема! Редактирано на 28 Октомври, 2013 от Dinsf Отговор
kokopasat Публикувано на 28 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 28 Октомври, 2013 Колега не разбрах добре Отговор
stocher Публикувано на 28 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 28 Октомври, 2013 Колега, започни всичко от начало някъде пропускаш нещо, ще стане, пропускаш нещо, на мен също ми се случва остави го за няколко дни и помисли. Не събирай еднакви картове, споделям личен опит! Да е голямо Виви съм съгласен, поне отива на модове и събира повече мл., но малкото едно е достатъчно! Отговор
Dinsf Публикувано на 28 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 28 Октомври, 2013 Колега не разбрах добре При мен се е случвало при изпускане да се отдели основата, което води до повдигане на цялата туба - от там не добро прилепяне на горната капачка към главата и напиване с течност! Оправям го с клещите и няколко отривисти удара! Оградил съм мястото, което ми дава ядове в червено! Отговор
gabare Публикувано на 28 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 28 Октомври, 2013 (редактирано) Аз се сещам за изпускане и изваждане на долния държач на тубата на Вивито - от там повдигане и неуплътняване на главата към горния държач - там където влиза дрипката! На това ме доведе навлизането на пушек в тубата! Може да звучи като пълна глупост, но не мога да го обясня по лесно! Мисля, че тук е проблема! Може и от горната метална част на карта да е, и тя също е от две части при мен също се получавал същият проблем, след падане от около 3 метра. Редактирано на 28 Октомври, 2013 от gabare Отговор
Topper Публикувано на 29 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2013 Е на мен малкото ми се е случвало плюсовия пин, който е в централния стълб да не контактува с главата.... сякаш е станал "по-къс" ??? Това ми е най-голямата загадка в картовете М/у другото този пин е 1:1 с голямото Виви... но това не доведе до оправяне на проблема. А за резбовия пръстен с накадката е прав колегата, много често при удар или изпускане излиза, той е набит на основата. Може и само да се хване здраво с ръка и да се нанесе "лек отривист удар" върху дървена повърхност. Ако има дефект, се забелзва появата на процеп в най-долната част на карта, около престилката. Отговор
deepblue Публикувано на 29 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2013 Дойде време за смяна на памука на Вивито. Реших да пробвам с бамбук и резултата е повече от добър. Бамбука много по малко се раздува и дръпката е по-лека, въздушна, а и вкусът е перфектен Единственият проблем е, че е непрозрачен и стои малко като глисти в карта, то това е 'бел кахър' дет се вика ... За протокола : издърпах памука от двете страни с разкъсване за да не се размести намотката. Плюнчене хамалско на крайчето на извареният бамук, един кат, и внимателско изтегляне. Почти нямаше разместване на витките и нужда от донаместване. Олигавеният и омазнен от пръсти край го пуснах дълъг и отрязах. Отговор
hamardin Публикувано на 29 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2013 Режи единия край бамбук или памук първо и тогава вади от другия край на намотката Отговор
dingila Публикувано на 2 Ноември, 2013 Отчет Публикувано на 2 Ноември, 2013 Бе какъв е този бамбук бе хора, някой може ли да покаже снимка на вече направена глава с бамбук, пък може и с памук да добием обща бегла представа Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Отговор
Topper Публикувано на 2 Ноември, 2013 Отчет Публикувано на 2 Ноември, 2013 Прежда бе, какво да е, прежда Отговор
Stormglass Публикувано на 3 Ноември, 2013 Отчет Публикувано на 3 Ноември, 2013 Бе какъв е този бамбук бе хора, някой може ли да покаже снимка на вече направена глава с бамбук, пък може и с памук да добием обща бегла представа Не на Виви, а на Ракета, но поне ще добиеш представа за бамбуковата прежда. 0.23 нихром 8витки 1,7ома и 4 ката бамбукова прежда , доста добро попадение Отговор
6tedroto Публикувано на 4 Ноември, 2013 Отчет Публикувано на 4 Ноември, 2013 Някой има ли идея кога ще има в магазина в наличност резервни глави за vision nova 1.8oм. Отговор
Димитър Публикувано на 4 Ноември, 2013 Отчет Публикувано на 4 Ноември, 2013 Надяваме се тази седмица. Отговор
nicknamed Публикувано на 4 Ноември, 2013 Отчет Публикувано на 4 Ноември, 2013 Някой има ли идея кога ще има в магазина в наличност резервни глави за vision nova 1.8oм. а старите какво ги правиш ...не за друго, но ако ги пренавиеш читаво се получава малко (до доста) по-добър резултат от фабричните Отговор
hamardin Публикувано на 5 Ноември, 2013 Отчет Публикувано на 5 Ноември, 2013 Не на Виви, а на Ракета, но поне ще добиеш представа за бамбуковата прежда. За вивито на 1.5мм бургия навит реотана и закачен на главата вивито и после пъхната бамбуковата прежда на 2 ката е идеално Отговор
6tedroto Публикувано на 9 Ноември, 2013 Отчет Публикувано на 9 Ноември, 2013 Ми седят си и чакат в забвение деня в който няма да мога да намеря готови и по неволя ,ще почна на пренавивам.Кажете какъв кантал и колко навивки да правя ,че на мултицета който имам сондите нещо не са в час и дава голяма разлика , а и кои са подходящите фитили (само от магазина на гига ,че тука в Бургас няма от къде да се купи нищо) Отговор
hamardin Публикувано на 9 Ноември, 2013 Отчет Публикувано на 9 Ноември, 2013 (редактирано) На какво го пушиш , ако е мод 3 парчета силикатен фитил от 1 мм и 4- 5 витки с кантал 0.20 на кламер навито . И на его батерия да е пак става Редактирано на 9 Ноември, 2013 от hamardin Отговор
dingila Публикувано на 11 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 11 Ноември, 2015 На някой да му се намира долната част на Виви Нова 3.0? Резбата ми остана на мода, извадих я нали, но не може да се ползва. :( Отговор
Soupel Публикувано на 12 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 12 Ноември, 2015 Аз имам едно Виви като бонус от heavengifts...бях правил преди месеци една поръчка. На практика съм дръпнал 3-4 пъти от него и реших, че не е за мен и така си събира прах. Ама не знам коя версия виви е.... Ако 3.0 значи 3 мл танк, то май е като моето. Искаш ли го? Отговор
dingila Публикувано на 12 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 12 Ноември, 2015 Да, от къде си и хач пара, ако е 3мл го пращай Отговор
Soupel Публикувано на 12 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 12 Ноември, 2015 Не знам, ти колко даваш? От Бургас съм...утреще годя до Еконт да си взема една пратка и мога да го пусна. В събота ще е при теб най вероятно Отговор
dingila Публикувано на 13 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 13 Ноември, 2015 Поръчах си от тука ново... Мерси все пак! Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.