Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

• Отговори 752
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувано на

За съжаление самолета на ДХЛ аварирал в Братислава и се очаква утре да присигне в БГ. Това значи, че ако няма други проблеми може би в четвъртък вечерта ще успеем да ги пуснем в продажба.

Нямам думи просто, а ме уверяваха, че днес ще е при нас...

Публикувано на (редактирано)

Предполагам, това означава доставка чак в понеделник? Кофти... бях си подготвила и поръчка на течности, съвсем ще го закъсам. Здраве да е.

Дали може да ми запазите една бройка?

Редактирано на от dodo_dodo
Публикувано на

И аз се интересувам.

Не само се интересувам - следя от няколко дена чакам вивито не издържам вече -комбинирам поръчка с бази,туист батерия,картове и незнам още какво-дайте гиииииииииииииииииииииииииииииии!!!!!!!

Публикувано на

Не само се интересувам - следя от няколко дена чакам вивито не издържам вече -комбинирам поръчка с бази,туист батерия,картове и незнам още какво-дайте гиииииииииииииииииииииииииииииии!!!!!!!

Недей така, Колега - при необуздано пазарно търсене Доставчика ще се притесни/изкуши и ще започнат едни грешки в доставките....

Хубаво си беше едно едно време с купонната система ....:D

Публикувано на

Много съжалявам, но няма да е тази седмица. Имало технически проблем със самолета и от 16ти е в Братислава (трябваше на 17ти да е в БГ). За да не помислите, че си мия ръцете с DHL, ето номера на товарителницата - 8607535860.

Публикувано на

Взех си Вивито от склада. Приятно изненадана съм от отношението към клиентите. :)

Mитака знае как да накара клиента да се чувства приятно, аз лично като бях там ми идеше да ида до най-близката банка, да тегля един голям кредит и да оставя всичко в магазина. Направо ми е кеф там да харча!!!

Публикувано на

Mитака знае как да накара клиента да се чувства приятно, аз лично като бях там ми идеше да ида до най-близката банка, да тегля един голям кредит и да оставя всичко в магазина. Направо ми е кеф там да харча!!!

Аз като разправям , че там се чуствам като малко дете в сладкарница....вие вяра не хващате

• 4 седмици по-късно...
Публикувано на (редактирано)

Здравейте,

От около седмица притежавам Vision Mini Vivi Nova + 900mA/h USB pass-through батерия. Пробвах с 18mg Flower Art и 24mg Dekang, но мога да почуствам "удар" само когато батерията е напълно заредена. Сложих и 2-ра глава за да съм сигурен че не е проблема в 1-та, но и това не помогна.

Дайте някакъв съвет, да взема по-силна течност?

Редактирано на от BNN
Публикувано на

То по-голямо от 24мг няма. Другия вариант е да пробваш с база 36мг. но аз лично не бих ти препоръчал. Все пак идеята е да сваляш, а не да качваш никотиновото съдържание. В твоя случай, може би най-добрия вариант е да минеш на VV Mod, като ако ти е проблем размера, вземи Туист батерия. При всички положения обаче, преди да купиш нещо го пробвай, за да не се окаже, че няма да върши работа. :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...