plamen_gr Публикувано преди 19 Ноември, 2012 Отчет Публикувано преди 19 Ноември, 2012 Здравейте, очаквате ли скоро да имате наличности от Картомайзер Vision Vivi Mini Nova 2.0мл ? Отговор
dodo_dodo Публикувано на 20 Ноември, 2012 Отчет Публикувано на 20 Ноември, 2012 Все пак, днес ще има ли Vivi? Отговор
Димитър Публикувано на 20 Ноември, 2012 Отчет Публикувано на 20 Ноември, 2012 За съжаление самолета на ДХЛ аварирал в Братислава и се очаква утре да присигне в БГ. Това значи, че ако няма други проблеми може би в четвъртък вечерта ще успеем да ги пуснем в продажба. Нямам думи просто, а ме уверяваха, че днес ще е при нас... Отговор
dodo_dodo Публикувано на 20 Ноември, 2012 Отчет Публикувано на 20 Ноември, 2012 (редактирано) Предполагам, това означава доставка чак в понеделник? Кофти... бях си подготвила и поръчка на течности, съвсем ще го закъсам. Здраве да е. Дали може да ми запазите една бройка? Редактирано на 20 Ноември, 2012 от dodo_dodo Отговор
Димитър Публикувано на 20 Ноември, 2012 Отчет Публикувано на 20 Ноември, 2012 Ти от къде си? Ако нещата станат, както се надяваме и в четвъртък стоката е при нас, в петък ще я изпратим и в събота ще е при теб. Отговор
dodo_dodo Публикувано на 20 Ноември, 2012 Отчет Публикувано на 20 Ноември, 2012 Пазарджик.Ще следя сайта и ако няма вариант да отскоча в събота до Пловдив, ще пиша да ми ги изпратите. Благодаря! Отговор
Stoevmobile Публикувано на 20 Ноември, 2012 Отчет Публикувано на 20 Ноември, 2012 И аз чакам малкото Виви, че колегите напъват да пускат поръчка... Има ли вече виждане с какви глави ще е окомплектована или чак след получаването? Отговор
Димитър Публикувано на 20 Ноември, 2012 Отчет Публикувано на 20 Ноември, 2012 Да, главите на малките Вивита ще са само 1.8, а на голямото ще са си стандартни - 1.8, 2.4 и 2.8. Отговор
Stoevmobile Публикувано на 20 Ноември, 2012 Отчет Публикувано на 20 Ноември, 2012 С една или с 3 глави се очаква да се продава? Отговор
Димитър Публикувано на 21 Ноември, 2012 Отчет Публикувано на 21 Ноември, 2012 Както до сега - 3. Отговор
Stoevmobile Публикувано на 22 Ноември, 2012 Отчет Публикувано на 22 Ноември, 2012 Кацна ли самолета? Отговор
wowert Публикувано на 22 Ноември, 2012 Отчет Публикувано на 22 Ноември, 2012 И аз се интересувам. Отговор
koko13 Публикувано на 22 Ноември, 2012 Отчет Публикувано на 22 Ноември, 2012 И аз се интересувам. Не само се интересувам - следя от няколко дена чакам вивито не издържам вече -комбинирам поръчка с бази,туист батерия,картове и незнам още какво-дайте гиииииииииииииииииииииииииииииии!!!!!!! Отговор
Stoevmobile Публикувано на 22 Ноември, 2012 Отчет Публикувано на 22 Ноември, 2012 Не само се интересувам - следя от няколко дена чакам вивито не издържам вече -комбинирам поръчка с бази,туист батерия,картове и незнам още какво-дайте гиииииииииииииииииииииииииииииии!!!!!!! Недей така, Колега - при необуздано пазарно търсене Доставчика ще се притесни/изкуши и ще започнат едни грешки в доставките.... Хубаво си беше едно едно време с купонната система .... Отговор
Димитър Публикувано на 22 Ноември, 2012 Отчет Публикувано на 22 Ноември, 2012 Много съжалявам, но няма да е тази седмица. Имало технически проблем със самолета и от 16ти е в Братислава (трябваше на 17ти да е в БГ). За да не помислите, че си мия ръцете с DHL, ето номера на товарителницата - 8607535860. Отговор
Stoevmobile Публикувано на 22 Ноември, 2012 Отчет Публикувано на 22 Ноември, 2012 Митко, никой не те упреква в саботаж - жалко че няма как да се направи опция освен "уведоми при наличност" и "запази" .... Отговор
dodo_dodo Публикувано на 28 Ноември, 2012 Отчет Публикувано на 28 Ноември, 2012 Взех си Вивито от склада. Приятно изненадана съм от отношението към клиентите. Отговор
Георги Дяков Публикувано на 28 Ноември, 2012 Отчет Публикувано на 28 Ноември, 2012 Взех си Вивито от склада. Приятно изненадана съм от отношението към клиентите. Mитака знае как да накара клиента да се чувства приятно, аз лично като бях там ми идеше да ида до най-близката банка, да тегля един голям кредит и да оставя всичко в магазина. Направо ми е кеф там да харча!!! Отговор
mad-max Публикувано на 28 Ноември, 2012 Отчет Публикувано на 28 Ноември, 2012 Mитака знае как да накара клиента да се чувства приятно, аз лично като бях там ми идеше да ида до най-близката банка, да тегля един голям кредит и да оставя всичко в магазина. Направо ми е кеф там да харча!!! Аз като разправям , че там се чуствам като малко дете в сладкарница....вие вяра не хващате Отговор
pioneer 306c Публикувано на 28 Ноември, 2012 Отчет Публикувано на 28 Ноември, 2012 Аз като разправям , че там се чуствам като малко дете в сладкарница....вие вяра не хващате И аз се чувствам тъй като отида там Отговор
Димитър Публикувано на 28 Ноември, 2012 Отчет Публикувано на 28 Ноември, 2012 Ааа, аз не съм бил, за щастие, че тия дни съм като гръмоносен облак. Добре че колегите се държат все още... :D Отговор
Георги Дяков Публикувано на 29 Ноември, 2012 Отчет Публикувано на 29 Ноември, 2012 Аз като разправям , че там се чуствам като малко дете в сладкарница....вие вяра не хващате Перничанин в ГОЛФ 4 направо! Отговор
BNN Публикувано на 26 Декември, 2012 Отчет Публикувано на 26 Декември, 2012 (редактирано) Здравейте, От около седмица притежавам Vision Mini Vivi Nova + 900mA/h USB pass-through батерия. Пробвах с 18mg Flower Art и 24mg Dekang, но мога да почуствам "удар" само когато батерията е напълно заредена. Сложих и 2-ра глава за да съм сигурен че не е проблема в 1-та, но и това не помогна. Дайте някакъв съвет, да взема по-силна течност? Редактирано на 26 Декември, 2012 от BNN Отговор
Димитър Публикувано на 26 Декември, 2012 Отчет Публикувано на 26 Декември, 2012 То по-голямо от 24мг няма. Другия вариант е да пробваш с база 36мг. но аз лично не бих ти препоръчал. Все пак идеята е да сваляш, а не да качваш никотиновото съдържание. В твоя случай, може би най-добрия вариант е да минеш на VV Mod, като ако ти е проблем размера, вземи Туист батерия. При всички положения обаче, преди да купиш нещо го пробвай, за да не се окаже, че няма да върши работа. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.