Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на

Има ли шанс, тези новите аромати на FA, да има някакво описание от вас какво горе - долу има като вкус вътре. Защото например описанието на Eclipse e "Страхотно", нищо не разбрах като описание поне дали е tobaco или някакъв друг като вкус. 

Преди време така си взех Joy, и много ми хареса, но в описанието нищо не става ясно какво е, много ми наподобява на бисквити. :D

За monsoon си пише тук - там че е tobaco аромат, но другите са... малко на описание от роман тип "Дъвка и балончета".

Знам че искам много, просто питам :)

• Отговори 484
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

• 1 месец по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано на

Няма пъпеш за съжаление... Качили сме всички аромати налични към момента, но има ощe няколко нови, които ще качим до няколко дни - Custard, Meringue, Milk condensed, Nanna's Cake, Citrus Mix, Torrone, Vienna Cream, Yogurt. Също така предстои да оправим и готовите течности.

Новите аромати можеш да ги поръчаш в понеделник по телефона, ако не са качени до тогава в сайта.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...