MightyOnyx Публикувано преди 28 JЮни, 2015 Отчет Публикувано преди 28 JЮни, 2015 Здравейте колеги нов съм в изпаряването и мисля да минавам на мод и суб танк мини.Та гледах няколко ревюта на новия продукт на кангер и ми хареса като цяли визия и работа обмисляте ли да пускате от тях. Отговор
Dinsf Публикувано на 28 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 28 JЮни, 2015 Здравей колега, аз мисля да го пусна.... в употреба, ако си го купя! Отговор
Димитър Публикувано на 28 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 28 JЮни, 2015 Да, чакаме да се появи и при нас в началото на следващата седмица. Отговор
MightyOnyx Публикувано на 28 JЮни, 2015 Автор Отчет Публикувано на 28 JЮни, 2015 (редактирано) Супер ще се минава значи скоро време до магазина. Благодаря за бързия отговор поздрави. Редактирано на 28 JЮни, 2015 от MightyOnyx Отговор
Димитър Публикувано на 28 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 28 JЮни, 2015 Само да уточня - става въпрос за датата 7.7.2015г. Отговор
Mindburn Публикувано на 28 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 28 JЮни, 2015 И аз мисля да взема един кит. Много добре изглежда, дано и добре да се представя. Отговор
Швабата124 Публикувано на 28 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 28 JЮни, 2015 Мода е много добър, ползвам го от седмица и се представя за сега отлично. Супер перформанс, а и визуално е много, ама много хубав аз съм с бялата версия. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Отговор
MightyOnyx Публикувано на 29 JЮни, 2015 Автор Отчет Публикувано на 29 JЮни, 2015 Мисля и аз бял да си взема да те питам някое друго въпросче за него направили ли са spring loaded connector-a и има ли обаркване в измерването на омовето на главите. Отговор
Mindburn Публикувано на 29 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 29 JЮни, 2015 (редактирано) Колега MightyOnyx за съжаление ако искаш да вземеш бял кит от тук ще трябва да поизчакаш. Чакаме да я произведат в момента... Не мога да кажа дата, защото от Кангер казват, че имат много работа и не дават срокове... Даже отказахме белите комплекти и отделно белите и черни изпарители, защото казаха, че щели чувствително да увеличат срока за производство... Наистина кита изглежда перфектен. Бих се радвал и други колеги които го ползват да споделят повече инфо, както за мода, така и за изпарителя. Редактирано на 29 JЮни, 2015 от Mindburn Отговор
Soupel Публикувано на 29 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 29 JЮни, 2015 Митко, ще има ли достатъчно бройки, че като гледам с моя късмет няма да мога да се вредя. Отговор
Швабата124 Публикувано на 30 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 30 JЮни, 2015 В измерването на съпротивление ми дава отклонение с 0.1 т.е.главата от 0.5ом. я дава 0.6 друго всичко е ОК. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Отговор
Димитър Публикувано на 30 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 30 JЮни, 2015 За бройките - не знам и аз, какво да кажа. То нашия пазар е един пазар... Предполагам, че поне до другата поръчка ще изкараме... Отговор
BLACK FOX Публикувано на 30 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 30 JЮни, 2015 А кога се очаква в магазините в София на 7-ми или малко по късно,че не доразбрах.А и аз съм му метнал око Отговор
Димитър Публикувано на 1 Юли, 2015 Отчет Публикувано на 1 Юли, 2015 Ако влезнат в склада на 7-ми, най-късно на 9-ти ще са по всички магазини. Отговор
Soupel Публикувано на 1 Юли, 2015 Отчет Публикувано на 1 Юли, 2015 Въпрос:Гледам , че комплекта върви с OCC глава от 1,5 ома, вместо сегашните 1,2. Ще продавате ли отделно 1,5 ома глави? Отговор
montanaboy Публикувано на 2 Юли, 2015 Отчет Публикувано на 2 Юли, 2015 Каква ще е крайната цена на комплекта ? Отговор
threesix Публикувано на 4 Юли, 2015 Отчет Публикувано на 4 Юли, 2015 (редактирано) И аз да кажа, че го ползвам от 3 дни и съм много доволен. Толкова много неща предлага за цената си, не му мислих много преди да поръчам. Редактирано на 4 Юли, 2015 от threesix Отговор
Mindburn Публикувано на 7 Юли, 2015 Отчет Публикувано на 7 Юли, 2015 Дали са налични вече и ако да каква е окончателната цена? Отговор
Димитър Публикувано на 7 Юли, 2015 Отчет Публикувано на 7 Юли, 2015 В момента се обработват митническите документи и се надяваме утре да е при нас към обяд да е в склада... Отговор
montanaboy Публикувано на 7 Юли, 2015 Отчет Публикувано на 7 Юли, 2015 Явно яснота около крайната цена ще имаме едва след като качите комплекта за продажба в сайта. Както се казва: "Хубава работа, ама българска" - от една сте единствените в България, които следят и доставят по - новите неща, което е похвално, но от друга мълчанието Ви съвсем не е оправдано и адекватно по отношение на желанието от страна на потенциалните ви клиенти да бъдат информирани за това колко ще се наложи да се "бръкнат" и то не за друго, а за да си направят сметката. Отговор
Димитър Публикувано на 7 Юли, 2015 Отчет Публикувано на 7 Юли, 2015 Много обичам заядливи коментари, но предполагам, че това също се дължи на въпросната приказка за българската работа и факта, че българина обича да обвинява, преди да си направи труда да се информира...Колегата е попитал за конкретна цена, но такава няма как да кажем още, защото документите в момента се обработват и крайната цена ще се получи, когато се изчисли доставната цена, която зависи от курса на долара, митото, което ще решат да наложат на дадения продукт и допълнителните такси, които ще бъдат начислени по веригата, както и от цените на които другите магазини го предлагат. Конкретната цена ще мога утре да я кажа, но се надявам, да бъде около тази, която още на 8-ми юни съм обявил: Димитър, дали предвиждате да внасяте SUBOX Mini, и ако да каква ще е ориентировъчната цена? Благодаря! Поръчани са. Ориентировъчна цена ~ 160лв. за комплекта. Отговор
Soupel Публикувано на 7 Юли, 2015 Отчет Публикувано на 7 Юли, 2015 Явно яснота около крайната цена ще имаме едва след като качите комплекта за продажба в сайта. Както се казва: "Хубава работа, ама българска" - от една сте единствените в България, които следят и доставят по - новите неща, което е похвално, но от друга мълчанието Ви съвсем не е оправдано и адекватно по отношение на желанието от страна на потенциалните ви клиенти да бъдат информирани за това колко ще се наложи да се "бръкнат" и то не за друго, а за да си направят сметката. Колега вейпър, спокойно!Не си единствения,който чака съб-бокса.Хората и те имат работно време, а и както обичам да казвам - хубавите неща стават бавно Колкото повече стискаш, толкова по яко е като награбиш момата след това. Чакай , че се отплеснах нещо...хехе.В крайна сметка, както направиха някой хора в България - поръчаха си директно от Кангер, на единична бройка им излезе горе долу колкото Митко каза, че е ориентировъчно, а отделно си платиха мито и спедитор и са дали повече пари отколкото ще е тук, но не се оплакват, защото не им се е чакало просто. Не може и душата в рая и х** докрая. И се извинявам за изразите, но се засегнах малко на професионална тема. Отговор
montanaboy Публикувано на 8 Юли, 2015 Отчет Публикувано на 8 Юли, 2015 ОК, извинявам се ако някой се е засегнал - чисто и просто търсех информация, а не както казва админа - "заядливи коментари". Така или иначе вече я получих, за това ще почакам още малко, до пускане на продукта в обръщение.С най - добри пожелания към всички колеги, а и към екипа на "Гигадринкс" ! Отговор
Димитър Публикувано на 8 Юли, 2015 Отчет Публикувано на 8 Юли, 2015 И при нас е наличен вече: http://www.gigadrinks.com/product/5893/kanger-subox-kit.htmlЦената остава, каквато я бяхме коментирали - 159.90лв. Поръчали сме и белия вариант, но понеже, по техни думи, имат прекалено много поръчки, та нещата ще се позабавят. С очакваната поръчка ще дойдат и соманените Събтанкове, както и отделни черни. Бели Събтанкове не сме поръчали, но ако някой изяви желание, не е късно да добавим... Отговор
Soupel Публикувано на 8 Юли, 2015 Отчет Публикувано на 8 Юли, 2015 Благодаря, поръчан е вече! Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.