Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди

Здравейте колеги нов съм в изпаряването и мисля да минавам на мод и суб танк мини.Та гледах няколко ревюта на новия продукт на кангер и ми хареса като цяли визия и работа обмисляте ли да пускате от тях.

Публикувано на

Мода е много добър, ползвам го от седмица и се представя за сега отлично. Супер перформанс, а и визуално е много, ама много хубав аз съм с бялата версия.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Публикувано на (редактирано)

Колега MightyOnyx за съжаление ако искаш да вземеш бял кит от тук ще трябва да поизчакаш. :(

Чакаме да я произведат в момента... Не мога да кажа дата, защото от Кангер казват, че имат много работа и не дават срокове... Даже отказахме белите комплекти и отделно белите и черни изпарители, защото казаха, че щели чувствително да увеличат срока за производство...

Наистина кита изглежда перфектен. Бих се радвал и други колеги които го ползват да споделят повече инфо, както за мода, така и за изпарителя.

Редактирано на от Mindburn
Публикувано на (редактирано)

И аз да кажа, че го ползвам от 3 дни и съм много доволен.  :thumbup3:

Толкова много неща предлага за цената си, не му мислих много преди да поръчам.

Редактирано на от threesix
Публикувано на

Явно яснота около крайната цена ще имаме едва след като качите комплекта за продажба в сайта.

Както се казва: "Хубава работа, ама българска" - от една сте единствените в България, които следят и доставят по - новите неща, което е похвално, но от друга мълчанието Ви съвсем не е оправдано и адекватно по отношение на  желанието от страна на потенциалните ви клиенти да бъдат информирани за това колко ще се наложи да се "бръкнат" и то не за друго, а за да си направят сметката. 

Публикувано на

Много обичам заядливи коментари, но предполагам, че това също се дължи на въпросната приказка за българската работа и факта, че българина обича да обвинява, преди да си направи труда да се информира...

Колегата е попитал за конкретна цена, но такава няма как да кажем още, защото документите в момента се обработват и крайната цена ще се получи, когато се изчисли доставната цена, която зависи от курса на долара, митото, което ще решат да наложат на дадения продукт и допълнителните такси, които ще бъдат начислени по веригата, както и от цените на които другите магазини го предлагат. Конкретната цена ще мога утре да я кажа, но се надявам, да бъде около тази, която още на 8-ми юни съм обявил:

Димитър, дали предвиждате да внасяте SUBOX Mini, и ако да каква ще е ориентировъчната цена?

Благодаря!

Поръчани са. Ориентировъчна цена ~ 160лв. за комплекта.

Публикувано на

Явно яснота около крайната цена ще имаме едва след като качите комплекта за продажба в сайта.

Както се казва: "Хубава работа, ама българска" - от една сте единствените в България, които следят и доставят по - новите неща, което е похвално, но от друга мълчанието Ви съвсем не е оправдано и адекватно по отношение на  желанието от страна на потенциалните ви клиенти да бъдат информирани за това колко ще се наложи да се "бръкнат" и то не за друго, а за да си направят сметката. 

Колега вейпър, спокойно!Не си единствения,който чака съб-бокса.Хората и те имат работно време, а и както обичам да казвам - хубавите неща стават бавно :) Колкото повече стискаш, толкова по яко е като награбиш момата след това.

Чакай , че се отплеснах нещо...хехе.В крайна сметка, както направиха някой хора в България - поръчаха си директно от Кангер, на единична бройка им излезе горе долу колкото Митко каза, че е ориентировъчно, а отделно си платиха мито и спедитор и са дали повече пари отколкото ще е тук, но не се оплакват, защото не им се е чакало просто.

Не може и душата в рая и х** докрая.

И се извинявам за изразите, но се засегнах малко на професионална тема.

Публикувано на

ОК, извинявам се ако някой се е засегнал - чисто и просто търсех информация, а не както казва админа - "заядливи коментари". Така или иначе вече я получих, за това ще почакам още малко, до пускане на продукта в обръщение.С най - добри пожелания към всички колеги, а и към екипа на "Гигадринкс" ! 

Публикувано на

И при нас е наличен вече: http://www.gigadrinks.com/product/5893/kanger-subox-kit.html
Цената остава, каквато я бяхме коментирали - 159.90лв. :)

Поръчали сме и белия вариант, но понеже, по техни думи, имат прекалено много поръчки, та нещата ще се позабавят. С очакваната поръчка ще дойдат и соманените Събтанкове, както и отделни черни. Бели Събтанкове не сме поръчали, но ако някой изяви желание, не е късно да добавим...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...