Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на

сори ако съм прям ама 

С кайфун не съм барал ама поне от 3 месеца а и не мисля че в днешна дата кайфун е актуален :dance:

сори и успех на всички И хвала на теб чесно много хора си нямат и идея ама ко да е  :victory:

Митак към теб какво да имам не ме разбирай погрешно 

ха първия ми вал 2 струва мариииииииииииииииииии нека е тайна  :D

Ако аз ва деля спирам со сори  :thumbsup:

Има мнения които са за делиит и няма да мълча определено на всички успех

аха аха да са впусна и виден че нема смисал  :D всо то так :D

Публикувано на

Митак към теб какво да имам не ме разбирай погрешно 

Не съм сигурен, дали някой те разбира въобще - без значение правилно или погрешно!

voila.png

Публикувано на

Така, проблема май се оказва в самата изпарителна глава. При неползване на мода няма никакъв теч. Почистих главата и в единият отвор за течност добавих допълнително памук - просто го натъпках с една пинсета и воала течът спря, но се оказа, че памукът сега е в повече тъй като след 2-3 последователни дръпки започва да дава на изгоряло. Довечера продължавам с опитите с по малко памук докато се получи. Между другото пробвах с другата нискоомна глава, като и сложих гуменото уплътнение от проблемната и теч нямаше, но нещо не ми допадна. По малко пара и не така добър вкус. Незнам, може просто да не съм свикнал, тъй като до сега не бях пробвал глава, която да е под 1 ом.

В крайна сметка, ще ходя тази седмица до магазина, да взема и други глави, дано да има и от новия и от стария модел за да видя как е най добре.

Публикувано на

Ако не си прекарал няколко милилитра през новата глава й дай още един шанс. Пробвал съм няколко различни глави на подобни изпарители и всичките имат неприятен вкус в началото. Това според мен се получава от замърсяване по време на самото сглобяване или просто материала, който се използва за фитил е такъв. След няколко милилитра нещата се оправя обаче.

Публикувано на

Задължително ще и дам втори шанс Митко. Чисто от любопитство на колко вата е най-добре за нея, тъй като диапазона който и дават е страшно голям? Има ли някаква златна среда - горе долу все пак, иначе знам че е строго индивидуално?

Публикувано на

Не знам, мен събом танка, който е част от сета продължава да си ме плюе без да е наводнен или недозавит, независимо дали ползвам ОСС глава или РБА, докато оригиналния събом си е ок.все още не съм го пробвал с вертикалните глави, ще видим там как е ситуацията.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано на

Жестоко е станало изкефи ме и мен каква боя използва ако не е таина.

Нищо специално, спрейче от практикер.

Единственото по-спецефично е, че с мека шкурка трябва да се минат бутоните после грунд и тогава да се напръскат, иначе няма да хване.

Публикувано на

Ще ги има ли утре сутрин в магазина в Пловдив и само комплекти ли ще са или ще има и танкове отделно ?

Тъй като ще минавам утре около Пловдив да знам дали да се отбия, че бих искал да ги видя на живо...

• 2 седмици по-късно...
Публикувано на

Вече две седмици Субокса е в употреба. Забелязвам, че започна да пада боята, но само по капачето за батерията, което де факто не е голям проблем, защото винаги и лесно може да се боядиса. Иначе устройството е добре, субтанка иска подмяна на един о пръстен и след това течове не съм забелязъл.

Публикувано на

От седмица и аз съм с него, като за сега ползвам само готови глави и още не остава време да експериментирам с обслужваемата площадка. Карам го на около 25-30 вата с Ефест 2800 и съм много по-доволен от iStik 40-ката, която ползвах известно време преди това - издържа буквално двойно повече от стика. Проблеми с течове или отваряне на капака на батерията не съм имал.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...