hamardin Публикувано на 20 Юли, 2015 Отчет Публикувано на 20 Юли, 2015 сори ако съм прям ама С кайфун не съм барал ама поне от 3 месеца а и не мисля че в днешна дата кайфун е актуален сори и успех на всички И хвала на теб чесно много хора си нямат и идея ама ко да е Митак към теб какво да имам не ме разбирай погрешно ха първия ми вал 2 струва мариииииииииииииииииии нека е тайна Ако аз ва деля спирам со сори Има мнения които са за делиит и няма да мълча определено на всички успех аха аха да са впусна и виден че нема смисал всо то так Отговор
Dinsf Публикувано на 20 Юли, 2015 Отчет Публикувано на 20 Юли, 2015 Митак към теб какво да имам не ме разбирай погрешно Не съм сигурен, дали някой те разбира въобще - без значение правилно или погрешно! Отговор
Mindburn Публикувано на 21 Юли, 2015 Отчет Публикувано на 21 Юли, 2015 Така, проблема май се оказва в самата изпарителна глава. При неползване на мода няма никакъв теч. Почистих главата и в единият отвор за течност добавих допълнително памук - просто го натъпках с една пинсета и воала течът спря, но се оказа, че памукът сега е в повече тъй като след 2-3 последователни дръпки започва да дава на изгоряло. Довечера продължавам с опитите с по малко памук докато се получи. Между другото пробвах с другата нискоомна глава, като и сложих гуменото уплътнение от проблемната и теч нямаше, но нещо не ми допадна. По малко пара и не така добър вкус. Незнам, може просто да не съм свикнал, тъй като до сега не бях пробвал глава, която да е под 1 ом. В крайна сметка, ще ходя тази седмица до магазина, да взема и други глави, дано да има и от новия и от стария модел за да видя как е най добре. Отговор
Димитър Публикувано на 21 Юли, 2015 Отчет Публикувано на 21 Юли, 2015 Ако не си прекарал няколко милилитра през новата глава й дай още един шанс. Пробвал съм няколко различни глави на подобни изпарители и всичките имат неприятен вкус в началото. Това според мен се получава от замърсяване по време на самото сглобяване или просто материала, който се използва за фитил е такъв. След няколко милилитра нещата се оправя обаче. Отговор
Mindburn Публикувано на 23 Юли, 2015 Отчет Публикувано на 23 Юли, 2015 Задължително ще и дам втори шанс Митко. Чисто от любопитство на колко вата е най-добре за нея, тъй като диапазона който и дават е страшно голям? Има ли някаква златна среда - горе долу все пак, иначе знам че е строго индивидуално? Отговор
Soupel Публикувано на 23 Юли, 2015 Отчет Публикувано на 23 Юли, 2015 Не знам, мен събом танка, който е част от сета продължава да си ме плюе без да е наводнен или недозавит, независимо дали ползвам ОСС глава или РБА, докато оригиналния събом си е ок.все още не съм го пробвал с вертикалните глави, ще видим там как е ситуацията. Отговор
Николай Публикувано на 3 Август, 2015 Отчет Публикувано на 3 Август, 2015 Реших да променя малко вида на Субокса, та си поиграх малко с боя и новите о-рингс, които се предлагат вече, и се получи истинси субокс black edition Резултата: Отговор
Димитър Публикувано на 3 Август, 2015 Отчет Публикувано на 3 Август, 2015 Уоу! Нараво се влюбих! Май и аз ще отнеса един сега с новата доставка... Отговор
Димитър Публикувано на 4 Август, 2015 Отчет Публикувано на 4 Август, 2015 Най-вероятно другия вторник ще са налични в онлайн магазина. Отговор
BLACK FOX Публикувано на 4 Август, 2015 Отчет Публикувано на 4 Август, 2015 (редактирано) Жестоко е станало изкефи ме и мен каква боя използва ако не е таина. Редактирано на 4 Август, 2015 от BLACK FOX Отговор
Николай Публикувано на 5 Август, 2015 Отчет Публикувано на 5 Август, 2015 Жестоко е станало изкефи ме и мен каква боя използва ако не е таина. Нищо специално, спрейче от практикер. Единственото по-спецефично е, че с мека шкурка трябва да се минат бутоните после грунд и тогава да се напръскат, иначе няма да хване. Отговор
BLACK FOX Публикувано на 5 Август, 2015 Отчет Публикувано на 5 Август, 2015 Ще го пробвам някои ден като имам време да се заигравам много е яко . Отговор
jidel Публикувано на 10 Август, 2015 Отчет Публикувано на 10 Август, 2015 Ще ги има ли утре сутрин в магазина в Пловдив и само комплекти ли ще са или ще има и танкове отделно ? Тъй като ще минавам утре около Пловдив да знам дали да се отбия, че бих искал да ги видя на живо... Отговор
Димитър Публикувано на 10 Август, 2015 Отчет Публикувано на 10 Август, 2015 Не, най-рано утре след 16 часа, или в сряда в ранния следобед...Ще има и изпарители - стоманени и черни. Отговор
neXus Публикувано на 11 Август, 2015 Отчет Публикувано на 11 Август, 2015 Кангерчетата с фиксиран пин ли са? Отговор
neXus Публикувано на 12 Август, 2015 Отчет Публикувано на 12 Август, 2015 Кога ще има налични кит-ове? Sent from my HM NOTE 1LTEW using Tapatalk Отговор
Димитър Публикувано на 12 Август, 2015 Отчет Публикувано на 12 Август, 2015 Към 14.30 часа трябва да са в склада. Отговор
neXus Публикувано на 12 Август, 2015 Отчет Публикувано на 12 Август, 2015 Значи ще съм там и аз! Отговор
neXus Публикувано на 26 Август, 2015 Отчет Публикувано на 26 Август, 2015 Вече две седмици Субокса е в употреба. Забелязвам, че започна да пада боята, но само по капачето за батерията, което де факто не е голям проблем, защото винаги и лесно може да се боядиса. Иначе устройството е добре, субтанка иска подмяна на един о пръстен и след това течове не съм забелязъл. Отговор
Димитър Публикувано на 26 Август, 2015 Отчет Публикувано на 26 Август, 2015 От седмица и аз съм с него, като за сега ползвам само готови глави и още не остава време да експериментирам с обслужваемата площадка. Карам го на около 25-30 вата с Ефест 2800 и съм много по-доволен от iStik 40-ката, която ползвах известно време преди това - издържа буквално двойно повече от стика. Проблеми с течове или отваряне на капака на батерията не съм имал. Отговор
neXus Публикувано на 26 Август, 2015 Отчет Публикувано на 26 Август, 2015 До колкото разисквахме в др. форум, Течовете се наблюдават при RBA главата, сменя се по-големи о пръстен и нещта заспиват. Кой цвят си избра, адаш? Отговор
Димитър Публикувано на 26 Август, 2015 Отчет Публикувано на 26 Август, 2015 Ами въпреки, че белия много ми хареса, предпочетох да взема черния, защото по-малко ще се цапа, а аз не съм от най-пазещите... Отговор
Николай Публикувано на 31 Август, 2015 Отчет Публикувано на 31 Август, 2015 Страшна работа, браво! Изглежда отлично. Тенк ю! Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.