tazcho Публикувано преди 6 Февруари, 2016 Отчет Публикувано преди 6 Февруари, 2016 Здравейте , днес ми пристигна кубис-а първите ми впечатления са добри. какво има в комплекта: 1.Резервоар с резба 510 2. Горна капачка която всъщност е основа /както при други/ с регулаж на въздуха на която се завива изпарителната глава. 3. 2бр дрипки , една метална и една пластмасова 4. 3бр изпарителни глави , две с стоманен проводник и една с кантал 5. най интересното капачка с о-ринг , която може да се завие на резервоара вместо основата и да се ползва само като резервоар /примерно/ интересното обаче беше като започнах да оглеждам внимателно всичко в комплекта , изработката е много добра , всичко пасва супер и изглежда много добре , обаче забелязах че на едната глава долната и част не е "вкарана" и така са си я запечатали хорицата.....както се вижда и на снимката , след бърза проверка в сайта /поради съмнения за не автентичност/ се оказа че продукта си е оригинален . така , ето как изглежда сглобен: сега "прозрачната пластмасова капачка може да се използва като "стойка" при зареждане от едната страна е разграфен до къде да се напълни. след това като завъртим горната капачка /или основата , незнам трябва за случая да се изясни :)/ нивото се покачва почти до горния стъклен ръб. до максимумът събира точно 4мл течност. размерът не е много малък нито много голям. за сравнение с други модели може да се види на следващата снимка. гс танк на елив , кубис , вапоресо и кайфун 4 /който си остави дирята на листа / ето как седи на VTC Mini като недостатък мога да отбележа "непасването" на резбата , в смисъл като се завърти нормално да се стегне логото застава отстрани а отпред се пада разграфеният максимум за пълнене /незнам може и нарочно да са го направили/ но щеше да е хубаво логото да си е отпред както при другите. Ето как изглежда с Таргета: Регулажа за въздуха е е доста подобрен , сравнявам го с този на трон изпарителя , на кубис-а при максимално отворено положение става идеално за "инхалиране" а при максимално затворено за нормално дърпане , което според мен е много добър плюс. Прави доста обилна и плътна пара почти като тази на таргета и то с канталовата глава при 15 вата. Като цяло е много добър и засега май ще ми е фаворит Отговор
bondoff Публикувано на 6 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 6 Февруари, 2016 Е-е-е! Красавец! Благородно ти завиждам! Честито, много до те радва! Гледах ревю на pbusardo: вярно ли пресълзява течност на горната капачка при пълнене? (По-точно при затваряне на капачката с резервоар на мах). Още веднъж поздравления! Sent from my A1-840FHD using Tapatalk Отговор
tazcho Публикувано на 6 Февруари, 2016 Автор Отчет Публикувано на 6 Февруари, 2016 (редактирано) мерси. не , не просълзява от никъде , на сниките се вижда като го напълниш до чертата max и завиеш горната част с главата стига почти до края на прозорчето , а до резбата има още място. ако го наблъскаш догоре е нормално да избие от някъде все пак трябва място за главата и кюнеца. и все пак мисля че ще може да се събере спокойно 4,5мл без да прелива Редактирано на 6 Февруари, 2016 от tazcho Отговор
Mitazi Публикувано на 6 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 6 Февруари, 2016 Е-е-е! Красавец! Благородно ти завиждам! Честито, много до те радва! Гледах ревю на pbusardo: вярно ли пресълзява течност на горната капачка при пълнене? (По-точно при затваряне на капачката с резервоар на мах). Още веднъж поздравления! Sent from my A1-840FHD using Tapatalk Може би на Бусардо му се получи така, защото при пълненето видимо подмина max-a (на видеото му - от 14:55 до 15:05 мин.) Отговор
tazcho Публикувано на 6 Февруари, 2016 Автор Отчет Публикувано на 6 Февруари, 2016 да , така е на видеото . при мен нямаше проблем защото си го напълних до макса , явно по нагоре ще започне при стягане да прелива защото главата и коминчето изместват доста течност. п.п. капачката е много яка Отговор
tazcho Публикувано на 6 Февруари, 2016 Автор Отчет Публикувано на 6 Февруари, 2016 не виждам разлика в вкуса спрямо този с вапоресото за разлика от другите ми изпарители, парата също е много , но не колкото на вапоресото , засега то бие по количество пара Отговор
entusiast Публикувано на 16 Март, 2016 Отчет Публикувано на 16 Март, 2016 Изрежи от някакво парченце тънък 1-1,5мм плексиглас,или друг непромокаем материал,едно правоъгълниче с размери 6-7Х9мм и го постави под дрип типа,под ъгъл,така че да препречи частично въздушния поток.после постави дрипката отгоре.Това е в случай,че ти е писнало да ти плюе горещи капки в устата Отговор
tazcho Публикувано на 17 Март, 2016 Автор Отчет Публикувано на 17 Март, 2016 аз проблем с него нямам , работи си перфектно , няма никакви горещи капки с която и да било от главите , затова не виждам смисъл от намесата на "плексиглас-а" а и не виждам къде ще го събереш въпросното "парченце" Отговор
entusiast Публикувано на 17 Март, 2016 Отчет Публикувано на 17 Март, 2016 След зареждане имам този проблем,с капките.Мислих,мислих,и измислих плексигласа.Слагам го под дрипа,под наклон.Получава се дроселова клапа под 45 градуса. Поздрави! Отговор
tazcho Публикувано на 17 Март, 2016 Автор Отчет Публикувано на 17 Март, 2016 явно имаш проблем някакъв защото при мен няма грам капки , пробва ли да смениш глава ? п.п. не виждам как ще се събере под дрипа "пластинка" , ама като се приберя ще меря с шублера. Отговор
Liubomirski Публикувано на 24 Март, 2016 Отчет Публикувано на 24 Март, 2016 От няколко дни съм с кубиса и съм страшно очарован. Много добро качество на изработка и много обилна пара, наистина няма капка теч, нито при изпаряване, нито при зареждане с течност, нито при пренасяне из джобовете. Като недостатък единствено ми прави впечатление, че вкуса е по-слабо изразен в сравнение с кайфун 4(клон). Като цяло съм страшно доволен засега. Отговор
Димитър Публикувано на 24 Март, 2016 Отчет Публикувано на 24 Март, 2016 Да и pioneer 306c констатира същото за вкуса вчера - но не е много странно, понеже масово коментарите от клиенти са негативни към Джойтек щом се стигне до предаване на вкуса от изпарителите. Но определено изпарителя е по-различен от масовите и лично за мен е един от първите техни, които ми харесват като функции. Отговор
Topper Публикувано на 25 Март, 2016 Отчет Публикувано на 25 Март, 2016 И аз с клептън койл не съм много много впечатлен.... Освен това често се "дави" и почва да плюва гореща течност, особено с неговите къси дрипки. Не знам дали ще имам време да пробвам SS главите 0.5, дано с тях е по-добре. Като изпълнение и удобство нямам коментар. Отговор
semchov Публикувано на 25 Март, 2016 Отчет Публикувано на 25 Март, 2016 Иска големи ватове за да не се дави, но пък загрява много и става манджа при MTL (не инхалирам и нямам наблюдения). Отговор
Topper Публикувано на 25 Март, 2016 Отчет Публикувано на 25 Март, 2016 Големи големи, вече не знам на какво се казва големи, но го ползвам на 20-30W Отговор
semchov Публикувано на 25 Март, 2016 Отчет Публикувано на 25 Март, 2016 Личното ми мнение е, че не става, който го кефи да се кефи. Отговор
Darki Публикувано на 25 Март, 2016 Отчет Публикувано на 25 Март, 2016 Пробвайте с RBA главата. Работи много по добре. Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk Отговор
Liubomirski Публикувано на 25 Март, 2016 Отчет Публикувано на 25 Март, 2016 Иска големи ватове за да не се дави, но пък загрява много и става манджа при MTL (не инхалирам и нямам наблюдения). Не знам какво значи "големи ватове", но с главата 1 ом от комплекта изпарявам на 240 градуса и 15 вата и абсолютно никога, не се е давил или къркорил. С другите глави не знам как е не съм ги пробвал още. Отговор
Topper Публикувано на 25 Март, 2016 Отчет Публикувано на 25 Март, 2016 За клептън койл 1.5ом ставаше дума Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk Отговор
entusiast Публикувано на 26 Март, 2016 Отчет Публикувано на 26 Март, 2016 Клептъна е недоразумение,РБА главата се търпи,а най-добре ми се получи с 0,5 ССот комплекта.Има около 50-60мл живот. Отговор
tazcho Публикувано на 28 Март, 2016 Автор Отчет Публикувано на 28 Март, 2016 с RBA главата е перфектно както и с 0.5 от оригиналните глави , с другите е пълна скръб ! Отговор
carpediem Публикувано на 2 Май, 2016 Отчет Публикувано на 2 Май, 2016 Здравейте! Мисля да си взема един Кубис като втори танк за Таргет-а.Ще помоля,който има опит да сподели дали е подходящ,кои глави са подходящи за МТЛ,на какви ватове и температури и т.н. Благодаря! Отговор
Dinsf Публикувано на 2 Май, 2016 Отчет Публикувано на 2 Май, 2016 Не търси MTL от Cubis-a, мислен е за дишане! Отговор
Димитър Публикувано на 2 Май, 2016 Отчет Публикувано на 2 Май, 2016 Аз съм със смесено мнение за кой точно тип изпаряване е по-подходящ. Пробвах го и за мен въздуха, дори максимално отворен ми идва по-стегнат, от колкото ми харесва. Иначе за уста-дроб са най-подходящи главите над 1ом. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.