mad-max Публикувано на 29 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 29 JЮни, 2013 (редактирано) Ще подкрепя Димитър за законовата част . За сега според закона и за да е изряден може да продава само 10мл тестери .....на цени.....от сайта ЕДИТ Е...и 50мл Редактирано на 29 JЮни, 2013 от batko32 Отговор
Kayfun Публикувано на 8 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 8 Юли, 2013 (редактирано) Аз пък искам да попитам, какви са смисълът и функцията на опцията "Специални инструкции" към формата за поръчки? Редактирано на 8 Юли, 2013 от Kaifun Отговор
mad-max Публикувано на 8 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 8 Юли, 2013 Например. може да кажеш , че може да минеш днес/утре/петък "слага се дата" да си ги вземеш от магазина а не куриера да ти ги достави Много удобна функция поне за мен. Това разбира се е когато магазина или склада са близко в твоят град или поне съседен град и не ти е проблем да отскочиш до там. Отговор
Kayfun Публикувано на 8 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 8 Юли, 2013 Например. може да кажеш , че може да минеш днес/утре/петък "слага се дата" да си ги вземеш от магазина а не куриера да ти ги достави Много удобна функция поне за мен. Това разбира се е когато магазина или склада са близко в твоят град или поне съседен град и не ти е проблем да отскочиш до там. Така предположих и аз, ама дали някой си прави труда да чете какво пише в "Специални инструкции" ...!? Това е въпроса, на който ще получа отговор утре сутринта! Отговор
Ma3xNeo Публикувано на 8 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 8 Юли, 2013 Така предположих и аз, ама дали някой си прави труда да чете какво пише в "Специални инструкции" ...!? Това е въпроса, на който ще получа отговор утре сутринта! Колега не подценявай хората от Гигадринкс Отговор
Kayfun Публикувано на 8 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 8 Юли, 2013 Колега не подценявай хората от Гигадринкс Опазил ме Бог!!! Отговор
Димитър Публикувано на 8 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 8 Юли, 2013 Ами...принципно се чете. За съжаление е имало и случаи, когато сме го изпускали в бързината. Но е много удобно - някои хора си пускат заявките с модула на Тиским, който не изисква допълнително избиране и потвърждаване на офис от поп-ап меню, както при Еконт, а в допълнителните опции само си пише "Офис Еконт Еди-Къде си" и от там ние поемаме. Може да се използва и за много други неща, като например да допълниш неща, за които знаеш, че бъдат налични, но все още не са обявени в сайта. Отговор
Kayfun Публикувано на 8 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 8 Юли, 2013 (редактирано) Може да се използва и за много други неща, като например да допълниш неща, за които знаеш, че бъдат налични, но все още не са обявени в сайта. Именно за това използвах опцията, но не ми стана ясно дали нещата, които все още не бяха налични са добавени в поръчката. Защото освен тях, поръчах и други продукти, които бяха налични, а като погледнах одеве "преглед на поръчката", видях че крайната сума е само за наличните! Т.е. имам съмнения, дали допълнителните неща са включени? Стойността, би трябвало да е значително по-висока .. P.S. Ако съм сигурен, че не са включени, веднага ще ги поръчам, но да не стане дублиране! За това ще изчакам до утре сутринта. Идеята ми беше, да мине всичко с една поръчка. Редактирано на 8 Юли, 2013 от Kaifun Отговор
Димитър Публикувано на 8 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 8 Юли, 2013 Не се притеснявай - всичко е изпратено така, както си написал в допълнителните инструкции. Причината да не виждаш точната сума е, че няма как да бъдат добавени преди да са налични на сайта. Утре като получиш сметката от куриера ще се увериш сам. Все пак си прегледай всичко преди да платиш, за да не стане грешка. Отговор
Kayfun Публикувано на 8 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 8 Юли, 2013 (редактирано) Би било перфектно, ако е така! Ще направя тема "ПОХВАЛИ" (и никакви оплаквания)!!! Сърдечно благодаря за разясненията Редактирано на 8 Юли, 2013 от Kaifun Отговор
Kayfun Публикувано на 9 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 9 Юли, 2013 (редактирано) Не се притеснявай - всичко е изпратено така, както си написал в допълнителните инструкции. Причината да не виждаш точната сума е, че няма как да бъдат добавени преди да са налични на сайта. Утре като получиш сметката от куриера ще се увериш сам. Все пак си прегледай всичко преди да платиш, за да не стане грешка. Вършите си работата ПРЕКРАСНО!!! Наистина се кефя, че има хора като вас! Направо сте GIGADREAMS Редактирано на 9 Юли, 2013 от Kaifun Отговор
Topper Публикувано на 9 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 9 Юли, 2013 Gigadreams е оригинално, признавам Отговор
mad-max Публикувано на 9 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 9 Юли, 2013 Хммм. Шеф Димитър да се замисли за вейп-кафе "Gigadreams" " Заповядайте в Gigadreams Вашите мечти също са тук...... ......открийте ги " Отговор
trankata Публикувано на 9 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 9 Юли, 2013 Хммм. Шеф Димитър да се замисли за вейп-кафе "Gigadreams" " Заповядайте в Gigadreams Вашите мечти също са тук...... ......открийте ги " Идеята е много добра . Кеф ти ароматче , кеф ти биричка , ............. -Една наливна и 2мл МаксБленд ако обичате. Отговор
pioneer 306c Публикувано на 9 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 9 Юли, 2013 Хммм. Шеф Димитър да се замисли за вейп-кафе "Gigadreams" " Заповядайте в Gigadreams Вашите мечти също са тук...... ......открийте ги " еее батко 32 ма как можа да допуснеш в думата Бира, която е от 4 букви , 4 грешки (кафе) Отговор
Kayfun Публикувано на 9 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 9 Юли, 2013 (редактирано) Хммм. Шеф Димитър да се замисли за вейп-кафе "Gigadreams" " Заповядайте в Gigadreams Вашите мечти също са тук...... ......открийте ги " И за магазин в Плевен! Редактирано на 9 Юли, 2013 от Kaifun Отговор
Ma3xNeo Публикувано на 13 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 13 Юли, 2013 Имам предложение за добавянето на две подсекции в основните секции на магазина. В секцията "картомайзери" да си останат само картовете, а да се добави една нова категория "аксесоари за картомайзери" и там да се прехвърлят всичките глави, туби и глезотийки. Другата секция е "батерии" също и тя да се раздели на две - "стандартни батерии" и "батерии за модове" С тези промени мисля, че ще е доста по-удобно браузването в сайта и новите потребители ще се ориентират по-лесно. Отговор
Димитър Публикувано на 13 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 13 Юли, 2013 Дам, определено има нужда. Но мислим картомайзерите да ги разделим на подсекции - Обслужваеми, Картомайзери и Танкове. За батериите ще помислим, първо ще ги групираме по подобие на останалите батерии - един капацитет със всички цветове в един продукт (както е Smok Winder-a) и след това ще преценим. Отговор
Dinsf Публикувано на 13 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 13 Юли, 2013 Дам, определено има нужда. Но мислим картомайзерите да ги разделим на подсекции - Обслужваеми, Картомайзери и Танкове. За батериите ще помислим, първо ще ги групираме по подобие на останалите батерии - един капацитет със всички цветове в един продукт (както е Smok Winder-a) и след това ще преценим. Навигацията в сайта ще е на Вино, обърках се - на Ниво! Отговор
Ma3xNeo Публикувано на 13 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 13 Юли, 2013 Дам, определено има нужда. Но мислим картомайзерите да ги разделим на подсекции - Обслужваеми, Картомайзери и Танкове. За батериите ще помислим, първо ще ги групираме по подобие на останалите батерии - един капацитет със всички цветове в един продукт (както е Smok Winder-a) и след това ще преценим. Ще стане много добре с тези промени! Отговор
mishellbg Публикувано на 13 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 13 Юли, 2013 Ако добавите и още начини за разплащане при поръчка с куриер, ще е идеално Отговор
Dinsf Публикувано на 13 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 13 Юли, 2013 Ако добавите и още начини за разплащане при поръчка с куриер, ще е идеално Е то това зависи от куриерите - предполагам за ПОС терминал говориш! Отговор
mishellbg Публикувано на 13 Юли, 2013 Отчет Публикувано на 13 Юли, 2013 Имах предвид плащане с Paypal или карта директно в сайта, т.е. куриера просто да достави пакет без да се занимава с пари Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.