Димитър Публикувано преди 17 Февруари, 2016 Отчет Публикувано преди 17 Февруари, 2016 За първи и надявам се последен път, започвам тема за нов продукт със сериозен проблем, в случая касаещ иначе чудесния мод на Joytech - Cuboid. Предполагам, че много хора са чули за случая в чужбина, където една от батериите се е окъсила и в следствие на което е вентилирала (гръмнала). Тогава всички предположиха, че се дължи на лоши батерии, в случая IMREN. За съжаление това не е единствения случай. Миналата седмица мод закупен от нас е дал същия проблем, като за щастие колегата е усетил загряването и навреме е успял да изкара батерията и да я изхвърли. Батерии бяха чисто нови LG-та, което доведе до логичното заключение, че проблема не е в батериите, а в мода. Колегата JokoTash е достигнал до заключение за първоизточника на проблема, което ние също подкрепяме за достоверно и с негово позволение ще цитирам анализа и снимките, които е публикувал във vaping.bg форума. Такааа... Реших да анализирам малко по-дълбоко вероятния проблем. За целта разглобих на части долния капак. И намерих вероятната причина. Изглежда ето така: Проблема, обаче се забелязва от задната страна: Металната контактна пластина е закрепена към капака посредством извиване на тези пластинки от долната страна. Това добре, обаче те се оказват ТВЪРДЕ близо до металната част на капака. А по металната част на капака и по корпуса има минусчее... Мацнали са малко черничко, вероятно с цел някаква изолация но е възможно при някои бройки да няма. Или при експлоатация, нагряване, разширяване...тнт., някоя от тези пластинки да свършва своето и да опира към корпус. Ето я пластината махната: Моето решение е просто премахване на тези пластинки, чрез които се закрепя основната пластина. След което капнах пластината със малко "каноконлит" и всичко заспа. Ето краен резултат: Сега батериите нямат никъде възможност за близък контакт и ако се появи проблем то той вече би бил от платката. Но ме съмнява. Споделям мнението, че е конструктивен проблем и то точно този, който аз намерих. В страни от това нямам никакви забележки от мода. Работи прекрасно и батериите издържат доста. Видеото на DJLvapers също е готино, понеже показва колко качествено е изпълнен мода от вътре. Нещо типично за Джой... Взели сме мерки за предотвратяване на подобни проблеми в бъдеще - изтеглили сме всички модове от магазините, като ще претърпят горната интервенция, преди да бъдат върнати обратно. Ще помоля всички, които са закупили мода от нас и не могат да извършат интервенцията сами, да го изпратят за наша сметка по Еконт на следния адрес: офис Еконт Пловдив Брезовско шосе, за Гига Трейд БГ ЕООД, тел. 0896 657 243. Отговор
Topper Публикувано на 17 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 17 Февруари, 2016 Шапка ти свалям отново, Митак! Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk Отговор
neXus Публикувано на 18 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 18 Февруари, 2016 Поздравления за инициативата! Отговор
slona67 Публикувано на 18 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 18 Февруари, 2016 Страхотни сте ,браво...... Отговор
denislavradev Публикувано на 18 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 18 Февруари, 2016 Ако бях в бг бих ти стиснал ръка,с тази си постъпка само ме спечели като клиент! Като се върна на лято ще се запася Sent from my iPhone using Tapatalk Отговор
Красимир Публикувано на 18 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 18 Февруари, 2016 Огромни адмирации!!! Нямам какво да кажа , освен че ако повече хора си вършеха работата като вас хубавата ни татковина щеше да е на съвсем друго ниво. Поздравления!!! Отговор
Darki Публикувано на 18 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 18 Февруари, 2016 Адмирации Митак. Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk Отговор
Atila Публикувано на 18 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 18 Февруари, 2016 Доказано точен[emoji106] Отговор
tazcho Публикувано на 19 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 19 Февруари, 2016 (редактирано) ето това е отношение , браво ! Редактирано на 19 Февруари, 2016 от tazcho Отговор
NEW VAPING Публикувано на 19 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 19 Февруари, 2016 Отново и за пореден път доказвате че сте професионалисти и клиентите са важни за вас.Адмираций Митко. Отговор
riboulovec Публикувано на 19 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 19 Февруари, 2016 И от мен поздравление за реакцията! Отговор
Димитър Публикувано на 20 Февруари, 2016 Автор Отчет Публикувано на 20 Февруари, 2016 Между другото, ето как се правят: Отговор
Soupel Публикувано на 20 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 20 Февруари, 2016 (редактирано) По рано днес го гледах. Доста впечатляващо изглежда всичко. И Димитрии беше впечатлен Редактирано на 20 Февруари, 2016 от Soupel Отговор
fiksi Публикувано на 21 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 21 Февруари, 2016 Мерси за информацията колега мн полезно Отговор
tazcho Публикувано на 21 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 21 Февруари, 2016 баси и китайците...... нямат стигане Отговор
bondoff Публикувано на 21 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 21 Февруари, 2016 баси и китайците...... нямат стиганеМдааа... Докато станем милиард и кусур... бая клатене ще падне. Sent from my Mi-4c using Tapatalk Отговор
tazcho Публикувано на 21 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 21 Февруари, 2016 Мдааа... Докато станем милиард и кусур... бая клатене ще падне. Sent from my Mi-4c using Tapatalk имах в предвид че бачкат здраво ама и това става .......... Отговор
bondoff Публикувано на 21 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 21 Февруари, 2016 имах в предвид че бачкат здраво ама и това става .......... Въобще не видях да бачкат здраво. Просто бяха много!Това ако беше завод в Германия, щеше да е напълно роботизирана поточна линия, а там видях 2000 дръпнати жълтури всеки с поялник в ръце. Sent from my A1-840FHD using Tapatalk Отговор
Darki Публикувано на 23 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 23 Февруари, 2016 Въобще не видях да бачкат здраво. Просто бяха много! Това ако беше завод в Германия, щеше да е напълно роботизирана поточна линия, а там видях 2000 дръпнати жълтури всеки с поялник в ръце. Sent from my A1-840FHD using Tapatalk А ако беше в България, щеше персонала да е съкратен до минимум. И с 5 човека щеше да се върши същата работа. Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk Отговор
tazcho Публикувано на 23 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 23 Февруари, 2016 хахаха , ако беше в бг двама от тея петима щяха да са отвън и да "пушат" Отговор
SweYo Публикувано на 26 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 26 Февруари, 2016 (редактирано) Аз ли нещо съм тъп или има някакъв проблем, един път работи добре за кратко на Temp SS316 и прехвърля на Power билда ми е SS 0.50 dual coil na 0.23 ома го отчита. Cuboid софтуера е 3.10 Танк Smok TFV4 s TF-R2 глава Намерих виновникът силиконовото калъфче е с отвор 22м за танк а Смок-а е 24 мм и не се навива плътно и явно това го шашка нещо без калъф е чук всичко ... Редактирано на 26 Февруари, 2016 от SweYo Отговор
BG ANONYMOUS Публикувано на 29 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 29 Февруари, 2016 Здравейте, Днес се сдобих с такъв Кубоид,но когато го включих да се зареждат батериите ми тръгват да се зареждат и след около няколко секунди спират и ми изписва да си проверя адаптор юесбито.Пробвах с няколко кабела и зарядни и все същото.Само да подчертая,че когато сложих батериите,едната беше заредена до край а другата беше на около 70-80%. Въпроса ми е дали има някакъв дефект и да ходя да го сменям или просто ги зарежда едновременно и когато се зареди едната до дупка и спира да зарежда? Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.