hamardin Публикувано на 13 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 13 Септември, 2013 Супер клипче Отговор
Станчо Публикувано на 13 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 13 Септември, 2013 Мерси... Не се вижда много много, но другият път ще се постарая повече Отговор
hamardin Публикувано на 13 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 13 Септември, 2013 Подмяната само на памука да се използва намотката ще е пипкава работа тука май Отговор
gabare Публикувано на 13 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 13 Септември, 2013 Браво с гарнция ще го последвам Отговор
trankata Публикувано на 13 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 13 Септември, 2013 (редактирано) Браво за клипчето . Дай някаква информация за състава на течността. Ако направиш намотката с кербовка , ще имаш още 1-2 витки и чисти 1,5 Ома върху фитила. Редактирано на 13 Септември, 2013 от trankata Отговор
hamardin Публикувано на 13 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 13 Септември, 2013 Ако има място да се съберат още 2 витки още парен ефект ще има Отговор
Stormglass Публикувано на 13 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 13 Септември, 2013 Браво за клипчето . Дай някаква информация за състава на течността. Ако направиш намотката с кербовка , ще имаш още 1-2 витки и чисти 1,5 Ома върху фитила. Което ще увеличи пароотделянето поне с 1/4.. Браво колега trankata Отговор
trankata Публикувано на 13 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 13 Септември, 2013 Ако има място да се съберат още 2 витки още парен ефект ще има Ще има , аз съм така на моето виви от известно време . Отговор
ROOT Публикувано на 13 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 13 Септември, 2013 Малкото ми виви от самото начало е проблемно, но се случва с него нещо странно . На з макса като го сложа свири и удара е доста слаб независимо на колко вата изпарявам, а като го сложа на туиста , не свири и удара си го има. С голямото нямам никакви проблеми, държи се перфектно на змакса дори на 12 вата не мирише на изгоряло. Не мога да си обясня какъв му е проблема на малкото, по-добре да не го бях взимал, единственото хубаво е , че поне главите му ще ползвам за голямото. Някакви идеи.Благодаря предварително Отговор
hamardin Публикувано на 13 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 13 Септември, 2013 С максимално близки витки колкото повече са толкова парата се дига , стига да се обмокря добре Малкото ми виви от самото начало е проблемно, но се случва с него нещо странно . На з макса като го сложа свири и удара е доста слаб независимо на колко вата изпарявам, а като го сложа на туиста , не свири и удара си го има. С голямото нямам никакви проблеми, държи се перфектно на змакса дори на 12 вата не мирише на изгоряло. Не мога да си обясня какъв му е проблема на малкото, по-добре да не го бях взимал, единственото хубаво е , че поне главите му ще ползвам за голямото. Някакви идеи.Благодаря предварително Свири от въздуха дето засмукваш, а 12 вата за виви му идват в повече Нямам идея как ти ляга на змакса ама може въздух да не му стига там Отговор
zizu_888 Публикувано на 13 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 13 Септември, 2013 Разлика във въздухопотока. При малкото пуска повече въздух, което е свързано с дълбочината на резбата на макса и на туиста, според мен. Отговор
hamardin Публикувано на 13 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 13 Септември, 2013 А с малкото опит дето имам с вивитата малкото ми се струва по безпроблемно Отговор
zizu_888 Публикувано на 13 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 13 Септември, 2013 С максимално близки витки колкото повече са толкова парата се дига , стига да се обмокря добре Свири от въздуха дето засмукваш, а 12 вата за виви му идват в повече Нямам идея как ти ляга на змакса ама може въздух да не му стига там мисля че обратното, май е по въздушна дръпката. И аз го имах този проблем, но с Vmax Отговор
hamardin Публикувано на 13 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 13 Септември, 2013 (редактирано) http://www.gigadrinks.com/product/4470/regulator-na-vazduha.html това определено решава проблема мисля че обратното, май е по въздушна дръпката. И аз го имах този проблем, но с Vmax Не съм казал нищо за въздушна дръпка , а че свири от въздуха дето засмуква а от недостиг на въздух може да са му изгурелите дръпки Редактирано на 13 Септември, 2013 от hamardin Отговор
ROOT Публикувано на 13 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 13 Септември, 2013 А с голямото виви го нямам този проблем със свиренето Отговор
zizu_888 Публикувано на 13 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 13 Септември, 2013 http://www.gigadrinks.com/product/4470/regulator-na-vazduha.html това определено решава проблема Не съм казал нищо за въздушна дръпка , а че свири от въздуха дето засмуква а от недостиг на въздух може да са му изгурелите дръпки а този регулатор определено върши много добра работа, а и голямото виви седи много добре. Отговор
avalon Публикувано на 13 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 13 Септември, 2013 Малкото ми виви от самото начало е проблемно, но се случва с него нещо странно . На з макса като го сложа свири и удара е доста слаб независимо на колко вата изпарявам, а като го сложа на туиста , не свири и удара си го има. С голямото нямам никакви проблеми, държи се перфектно на змакса дори на 12 вата не мирише на изгоряло. Не мога да си обясня какъв му е проблема на малкото, по-добре да не го бях взимал, единственото хубаво е , че поне главите му ще ползвам за голямото. Някакви идеи.Благодаря предварително Зизу ме изпревари за въздухопотока,и според мен се влияе от различните по височина пинове на батериите,а може и на самото виви пина да хълта навътре при завиването.На моето ако не му вадя пина ръчно-направо си се прибира и спада контакта с батерията.Да,ама извадя ли го,тогава пък се отдалечава горе от главата и ей ти виви за боклука. Отговор
zizu_888 Публикувано на 13 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 13 Септември, 2013 На моите никога не се е случвало да не дават контакт с батерията, но за зметка на това разликата междду дръпката от голямато и малкото е огромно в полза на голямото. Отговор
avalon Публикувано на 13 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 13 Септември, 2013 Кофтито е че не са по 5-6 лева,да си вземе човек 5 броя,от тях поне 2-3 ще стават.И да не ги дъвчем тука с проблемите им Отговор
zizu_888 Публикувано на 13 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 13 Септември, 2013 Кофтито е че не са по 5-6 лева,да си вземе човек 5 броя,от тях поне 2-3 ще стават.И да не ги дъвчем тука с проблемите им така е но цаната им от 20 лева е твърде добра, все пак вече се купуват изпарители на цени 200+ лева масово, и пак се появяват дори малки проблеми. За тази цена вивитата са повече от добри. Отговор
trankata Публикувано на 13 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 13 Септември, 2013 Кофтито е че не са по 5-6 лева,да си вземе човек 5 броя,от тях поне 2-3 ще стават.И да не ги дъвчем тука с проблемите им До преди няколко дена STVto беше на промоция около 6$ в един сайт. Отговор
Димитър Публикувано на 13 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 13 Септември, 2013 Не думай... Отговор
trankata Публикувано на 13 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 13 Септември, 2013 Не думай... Не думам , както виждаш Отговор
Димитър Публикувано на 13 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 13 Септември, 2013 Там е работата, че не виждам. Ти в тоя форум, освен да сравняваш нашите цени с китайските, напоследък не съм те засичал да правиш друго. Отговор
mad-max Публикувано на 13 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 13 Септември, 2013 До преди няколко дена STVto беше на промоция около 6$ в един сайт. Абе да ти кажа има и по 2$....ама и толкова работа вършат. Ако толкоз мислиш , че са същите пиши да ти харижа дестина бройки от моята доставка. Хем ще си хвърляш на воля.....хем няма повее да ги хвалиш . СУпер далавера брат. Поръчваш 10+ бройки и даже цената пада на 1,86$. Общо от тях си събрах 2 или 3 бройки дето що годе стават.От останалите оставих тубите. Другото е с големи допуски. Какви ??? Ами резбата на основата хлопа и/или изпуска още както са си нови. Да не споменавам , че навсичко отгоре и немога да ползвам главите никъде другаде...нито тези от магазина могат да се монтират . С две думи нестават даже за резервни части. А....на далавера съм и с 15 дрипки "голяяяма далавера " Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.