Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

• Отговори 752
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувано на (редактирано)

Браво за клипчето . 

Дай някаква информация за състава на течността. 

Ако направиш намотката с кербовка , ще имаш още 1-2 витки   и чисти 1,5 Ома върху фитила.

Редактирано на от trankata
Публикувано на

Браво за клипчето . 

Дай някаква информация за състава на течността. 

Ако направиш намотката с кербовка , ще имаш още 1-2 витки   и чисти 1,5 Ома върху фитила.

Което ще увеличи пароотделянето поне с 1/4..

Браво колега trankata :thumbsup::cheers3:

Публикувано на

Малкото ми виви от самото начало е проблемно, но се случва с него нещо странно . На з макса като го сложа свири и удара е доста слаб независимо на колко вата изпарявам, а като го сложа на туиста , не свири и удара си го има. С голямото нямам никакви проблеми, държи се перфектно на змакса дори на 12 вата не мирише на изгоряло. Не мога да си обясня какъв му  е проблема на малкото, по-добре да не го бях взимал, единственото хубаво е , че поне главите му ще ползвам за голямото. Някакви идеи.Благодаря предварително

Публикувано на

С максимално близки витки колкото повече са толкова парата се дига , стига да се обмокря добре 

Малкото ми виви от самото начало е проблемно, но се случва с него нещо странно . На з макса като го сложа свири и удара е доста слаб независимо на колко вата изпарявам, а като го сложа на туиста , не свири и удара си го има. С голямото нямам никакви проблеми, държи се перфектно на змакса дори на 12 вата не мирише на изгоряло. Не мога да си обясня какъв му  е проблема на малкото, по-добре да не го бях взимал, единственото хубаво е , че поне главите му ще ползвам за голямото. Някакви идеи.Благодаря предварително

Свири от въздуха дето засмукваш, а 12 вата за виви му идват в повече

Нямам идея как ти ляга на змакса ама може въздух да не му стига там

Публикувано на

С максимално близки витки колкото повече са толкова парата се дига , стига да се обмокря добре

Свири от въздуха дето засмукваш, а 12 вата за виви му идват в повече

Нямам идея как ти ляга на змакса ама може въздух да не му стига там

мисля че обратното, май е по въздушна дръпката. И аз го имах този проблем, но с Vmax
Публикувано на (редактирано)

http://www.gigadrinks.com/product/4470/regulator-na-vazduha.html  това определено решава проблема

мисля че обратното, май е по въздушна дръпката. И аз го имах този проблем, но с Vmax

Не съм казал нищо за въздушна дръпка , а че свири от въздуха дето засмуква а от недостиг на въздух може да са му изгурелите дръпки

Редактирано на от hamardin
Публикувано на

http://www.gigadrinks.com/product/4470/regulator-na-vazduha.html това определено решава проблема

Не съм казал нищо за въздушна дръпка , а че свири от въздуха дето засмуква а от недостиг на въздух може да са му изгурелите дръпки

а този регулатор определено върши много добра работа, а и голямото виви седи много добре.
Публикувано на

Зизу ме изпревари за въздухопотока,и според мен се влияе от различните по височина пинове на батериите,а може и на самото виви пина да хълта навътре при завиването.На моето ако не му вадя пина ръчно-направо си се прибира и спада контакта с батерията.Да,ама извадя ли го,тогава пък се отдалечава горе от главата и ей ти виви за боклука.

Публикувано на

Кофтито е че не са по 5-6 лева,да си вземе човек 5 броя,от тях поне 2-3 ще стават.И да не ги дъвчем тука с проблемите им :)

така е но цаната им от 20 лева е твърде добра, все пак вече се купуват изпарители на цени 200+ лева масово, и пак се появяват дори малки проблеми. За тази цена вивитата са повече от добри.
Публикувано на

Кофтито е че не са по 5-6 лева,да си вземе човек 5 броя,от тях поне 2-3 ще стават.И да не ги дъвчем тука с проблемите им :)

До преди няколко дена STVto беше на промоция около 6$ в един сайт.

Публикувано на

До преди няколко дена STVto беше на промоция около 6$ в един сайт.

Абе да ти кажа има и по 2$....ама и толкова работа вършат. Ако толкоз мислиш , че са същите пиши да ти харижа дестина бройки от моята доставка. Хем ще си хвърляш на воля.....хем няма повее да ги хвалиш . СУпер далавера брат. Поръчваш 10+ бройки и даже цената пада на 1,86$. Общо от тях си събрах 2 или 3 бройки дето що годе стават.От останалите оставих тубите. Другото е с големи допуски. Какви ??? Ами резбата на основата хлопа и/или изпуска още както са си нови. Да не споменавам , че навсичко отгоре и немога да ползвам главите никъде другаде...нито тези от магазина могат да се монтират . С две думи нестават даже за резервни части. А....на далавера съм и с 15 дрипки "голяяяма далавера :(

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...