Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

• Отговори 752
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувано на

Мамка ви д..а ЖЪЛТУРИ гадни с какви пръсти пипате тия фитили бреееееее ееее нема такава гадост чисто нова глава се едно съм си я завирал където слънце не ме е грело пара и удар обаче вкус а не го пожелавам на никой ,ква е тая серия големи вивита незнам :wallbash: :wallbash: :wallbash: май ще го дарявам на някой и ще си карам с малкото :smoke2::cool3:

Ха, добре дошъл в отбора  :a116:

Аз си купих спирта след първата такава случка  :a096:

Публикувано на (редактирано)

Съвсем лежерно топване на фитила в спирт "махнал си преди това силиконовата капа " и удряш една запалка :) Аз препоръчвам поне 3 пъти тази процедура . Защо ??? Ами за по-сигурно :)

Всъщност се научих покрай Т2 докато обарвах с мазни пръсти фитила. Такъв вкус на рога и копита се получи.....ум да ти зайде  :D

Редактирано на от batko32
Публикувано на

Колега asiyaolo :cheers3: , ако правилно ви разбирам, пишете, че дълбочината на навлизане на вътрешния пояс в тубата, спрямо ръба й, при вашето капаче е 0,86 мм, а не 1,3 мм (като на фотото). 

Тогава, се получава, че горното ви капаче значително (и по китайски) се различава по размери от показаното.

Започвам да се питам, дали капачетата от различни партиди се различават.

Ако може, моля направете си труда и го покажете на фотография.

Сигурен съм, че ще бъде полезно и интересно не само за мен. :thumbsup:

В крайна сметка не успях да си намеря подходящи силиконови рингчета. Оказа се, че тънки и меки нямат никъде. На едно място ми тръснаха цялата кутия с рингчета (разбъркани) и успях да си изровя няколко, но с дебелина 2 мм (по-тънките ги нямаха), и въпреки че се от онези зелените силиконови за климатици, се оказа че са доста по-твърди от тези на вивито и дебелината е прекалена за него.

Към момента вивито го пускам в чекмеджето и може да го гледам някой друг слънчев ден.

Редактирано на от Mitazi
Публикувано на

Абе тури една тефлонова лента на долната резба 

И аз си взех от последната партида на гигата и при мен е така.

Не е болка за умиране .Няма течове.

Аз по принцип разпробивам главите на 2,5мм.

Публикувано на

В крайна сметка не успях да си намеря подходящи силиконови рингчета. Оказа се, че тънки и меки нямат никъде. На едно място ми тръснаха цялата кутия с рингчета (разбъркани) и успях да си изровя няколко, но с дебелина 2 мм (по-тънките ги нямаха), и въпреки че се от онези зелените силиконови за климатици, се оказа че са доста по-твърди от тези на вивито и дебелината е прекалена за него.

Към момента вивито го пускам в чекмеджето и може да го гледам някой друг слънчев ден.

аз като разправям, че не стават тези за климатиците .... :smoke2:  

аз като разправям, че не стават тези за климатиците .... :smoke2:  

Е при мен стават. Факт.  Да минеш да ти направя един-два урока ;)

Евгени23 обади се да ти подаря от тези ментаци. Само ядове с тях :)

Редактирано на от batko32
Публикувано на

Хора някой поръчвал ли е от този саит ? Цената на малкото виви е 12 лв и ми се струва,че този саит е шано ? http://joy-di.com/54-%D0%B2%D0%B8%D0%B2%D0%B8-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-

Ментета са тия за 12 лв ,един мой колега си го поръчал от там . И почна да се оплаква течове имало това виви и всякакви от тоя род.

Видимите разлики с истинското са че това е с метална дрипка и само един фитил а и ако е от значение оригиналното е разграфено на 2 мл а това на 2.5 мл.

Ако питаш мен вземи си Вивито от тука и като  направиш сметка цената идва същата , защото получаваш и две глави .

Публикувано на

Вивита могат да се намерят вече в почти всеки магазин за ел.цигари. Обаче Вижънските ги има само в 3-4 сайта, а смоковските в 2-3. Определено не бих си експериментирал с такива сайтове, в които търговците (съдейки по един коментар от собственика на въпросния магазин в съседен форум) дори не знаят, какво предлагат, а се поръчват продукти, които да приличат в продаваните в по-известните магазини...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...