puf-paf Публикувано на 15 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 15 Февруари, 2013 В магазина: "Колко струва хляб "Добруджа"?;- "Ами 50 стотинки, НАЙ-ЕВТИНИЯ в цяла Европа." ;- "Дайте ми един хляб тогава.";- "Момент, такааа...-- един хляб: 0.50лв;-- пренос на хляб:0.45лв-- достъп на камиона за пренос по магистрала: 0.35лв;-- пренос на хляб на ниска скорост: 0.25лв;-- пренос на хляб на висока скорост: 0.50лв;-- добавка за минаване на зелено: 0.75лв;-- високоефективно комбинирано производство на хляб: 0.30лв;-- невъзстановяеми кражби на хляб от поточната линия: 0.60лв.-- Общо: 3.70лв., ...ааа и нещичко за държавата: 20% ДДС: - "Дължите 4.44лв. - ето ви го и се радвайте, че ядете най-евтиния хляб в Европа!" Отговор
Mitazi Публикувано на 15 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 15 Февруари, 2013 Учителката решила да покаже на децата вредата от алкохола.Tя изважда един червей и пред очите на всички го потапя в чаша с водка. Червеят се сгърчва и умира. Тя пита:- Каква е поуката, деца?- Който пие водка няма глисти – казва Иванчо.Учителката ядосана решава да заведе децата в една ферма. Там слага пред една крава едно буре с вода и едно с водка. И отново пита:- Кравата пие от водата и не помирисва даже водката. Kакъв е изводът? Иванчо веднага готов с отговора:- Е, говедото си е говедо. Отговор
gogo63 Публикувано на 15 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 15 Февруари, 2013 Мутра отива на лекар: - Докторе, аз съм мутра, мерцедес 600, кожен салон, всички екстри, а сега ме боли задника, помагай. Прегледал го докторът и казва: - Ти миличък имаш хемороиди! - Мерси докторе, ае чао! Прибира се мутрата вкъщи. Жена му пита: - К`во каза докторът? - Каза хемороиди. - А как се лекуват? - И-и-и, забрайх да го питам. Сега отивам. Отива пак при доктора: - Мараба докторе, аз съм мутрата, нали помниш, мерцедеш 600, кожен салон..., днеска идвах и ти каза хемороиди... Кажи, как да ги лекувам? - Свещички си слагай! - Благодарско, ае чао. Прибира се вкъщи и жената пак пита: - Е? - Ами, да си слагам свещички каза. - Къде ще си ги слагаш? - Ей, забрайх да питам! Чакай да му се обадя по телефона. Звъни: - Докторе, аз съм оня бе, с мерцедеса, кожения салон... хемороидите, казахте да си слагам свещички, ама къде да ги слагам...? - Отзад си ги мушкай! Жената: - Е? К`во каза? - Абе, разсърди се нещо... Отговор
Stormglass Публикувано на 15 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 15 Февруари, 2013 Мутра отива да се подстригва. Сяда на стола и фризьорката възкликва: - Ама че врат имааааш! - Ям много мръвки, хвали се мутрата. - Яж каквото искаш, но вратът трябва да се мие. :wOOt3: Отговор
mad-max Публикувано на 15 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 15 Февруари, 2013 Мобилният на един човек звъни.- Да!- Тате, аз съм Пешко. Котката се е изакала на средата на стаята.- Слушай какво, Пеше. В момента съм на работа и не искам да ме занимаваш с глупости. Вече си голям и можеш да изчистиш, когато котката направи някоя мръсотия...След известно време телефонът отново звъни.- Да!- Тате...- Пак ли ще ме занимаваш с простотии, бе?- Не, бе, тате... Само исках да ти кажа, че дойде някакъв мъж и се затвори с мама в спалнята. Аз надникнах през ключалката и го видях да си смъква панталона... Исках само да ти кажа, че ако се изака, аз няма да го чистя... В един часа през ноща звъни телефона на ветеринарния доктор. Вдига го той и пита: - Нещо много спешно ли е? - Да, тук, на покрива, моят котарак е надупил някаква котка, ебе я здраво и освен това много мяукат? Какво да направя, за да спрат? - Извикай го на телефона! - Е, ще спре ли? - Ами аз как спрях? Отговор
Mitazi Публикувано на 16 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 16 Февруари, 2013 Лети в самолета млада двойка:- Хайде!- Не може тук!- Не издържам повече!- Да вървим в тоалетната...(Заключват се в тоалетната)- Давай, сложи презерватива..о-о-о! че кеф...Чува се глас от аудиоуредбата:- Господин и госпожо Иванови! Знаем с какво се занимавате в тоалетната. Моля, загасете цигарите и свалете презерватива от пожарния датчик! Отговор
Stormglass Публикувано на 16 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 16 Февруари, 2013 (редактирано) След излитане на самолета пилотите си говорят: - Кафе ли да пием или да извикаме стюардесата да ни врътне по една "флейта". - Дай първо да пием кафе. Обаче пилотите разговарят при включен интерком (радиоуредба) и всички пътници чуват разговора. Стюардесата също чува и се затичва към пилотската кабина за да им каже да изключат интеркома, обаче се препъва и пада на пода. Една пасажерка й помага да стане като й казва: - Миличка, не бързай, не чу ли че първо ще пият кафе! Редактирано на 16 Февруари, 2013 от Stormglass Отговор
Topper Публикувано на 16 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 16 Февруари, 2013 В магазина: "Колко струва хляб "Добруджа"?; - "Ами 50 стотинки, НАЙ-ЕВТИНИЯ в цяла Европа." ; - "Дайте ми един хляб тогава."; - "Момент, такааа... -- един хляб: 0.50лв; -- пренос на хляб:0.45лв -- достъп на камиона за пренос по магистрала: 0.35лв; -- пренос на хляб на ниска скорост: 0.25лв; -- пренос на хляб на висока скорост: 0.50лв; -- добавка за минаване на зелено: 0.75лв; -- високоефективно комбинирано производство на хляб: 0.30лв; -- невъзстановяеми кражби на хляб от поточната линия: 0.60лв. -- Общо: 3.70лв., ...ааа и нещичко за държавата: 20% ДДС: - "Дължите 4.44лв. - ето ви го и се радвайте, че ядете най-евтиния хляб в Европа!" Хм, това виц ли е? Отговор
Stormglass Публикувано на 16 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 16 Февруари, 2013 (редактирано) Прав си Торреr, това прилича на сметка за електроенергия. :D Редактирано на 16 Февруари, 2013 от Stormglass Отговор
Mitazi Публикувано на 16 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 16 Февруари, 2013 Засега, все още, за хляба - да. За тока - вече не. За управляващите малко по-малко става на ZMax в "задния двор" (до дъно). Отговор
Stormglass Публикувано на 16 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 16 Февруари, 2013 Mitazi, плашиш куче с кокал. :D Отговор
Mitazi Публикувано на 16 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 16 Февруари, 2013 Кой? Аз? Да изплаша някого? Неее. Просто съм тиха дълбока вода Отговор
Stoevmobile Публикувано на 17 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 17 Февруари, 2013 Ако в медицинските форуми комуникираха както навсякъде... _________________________________________________________________________________Новобранец: Пичове, имам проблем - дойде пациент, едното око работи, другото не - какво да правя! Спешно!!!Хирург (ветеран във форума): А-а-а-а!! Едното око не работи, ебати ташака!!Скалпел (ветеран в сайта): Мамка му, писна ми от леваци!Админ (администратор): Новобранец, четете правилата на форума, използвайте търсачката. Първо предупреждение.Доктор_Лектор (постоянно присъствие): Добре де, стига го дърляхте, не виждате ли човека има проблем.Гост1: Новобранец, а ти какво искаш? Формулирай си въпроса по-правилно.Новобранец: Гост1, аз искам да виждат и двете очи. Можеш ли да ми подскажеш как да го направя?Гост1: А-а-а-а, да виждат и двете очи - не знам тогава. Аз специализирам иглотерапия.Новобранец: Админ, аз ползвах търсачката но нищо не намерих. Някой да мипомогне, пациента лежи на масата, аз му отворих единия бял дроб - непомага!!Хирург (ветеран във форума) : А-а-а-а!!! Отворил му белия дроб, сега ще се попикам!!!Гост2: Новобранец, а очния нерв провери ли?Медбрат (опитен): Новобранец, кое око не работи - лявото или дясното?Админ (администратор): В правилата на форума е написано че тук езабранено да се задават въпроси за симетрични органи. Освен това покакви думи търси? С думичката "око"? А трябваше с "бинокуларусокулярус". Ето - [подбор от линкове] прочети за това как трябва даизползваш търсачката във форума.Новобранец: Гост2, а къде да търся очния нерв? Размених местата наочите, сега и двете не работят Срочно, какво да правя, скоро свършваупойката.Гост3: А пациента от каква раса е - негроид или монголоид?Скалпел (ветеран на форума): Гост3, а каква е разликата?Гост3: Искаш да кажеш, че между негроид и монголоид няма разлика? Пък после наричаш Новобранеца левакДоктор_лектор (постоянно присъствие): Между негроида и монголоида има разлика, това е факт.Новобранец: Как да разбера расата?Скалпел (ветеран във форума): Попитай пациентаНовобранец: Пациента е в безсъзнание. Може би му пише в паспорта?Скалпел (ветеран във форума): Гост3, разлика има, но каква е конкретната разлика в нашия случай??Гост3: Скалпел, очевидна. При негроидите очите са големи и ококорени, амонголоидите имат цепки на очите - може би на пациента просто са мустеснени очните цепки, и трябва да се цепнат със скалпела.Новобранец: Благодаря Гост3! Цепнах клепачите - сега очните ябълки севадят значително по-лесно. Размених ги още веднъж, не работят PS. Завсеки случай цепнах ноздрите и ануса.Новобранец: Ехо, има ли някой тук?Новобранец: Е какво да правя в края на краищата?Новобранец: Край, темата е закрита, аз го изпратих при очен лекар.Скалпел (ветеран във форума): НОВОБРАНЕЦ, ТИ КАКВО, НЕ СИ ЛИ ОЧЕН ЛЕКАР???Новобранец: Не, гинеколог съм.Админ (администратор): Новобранец, второ предупреждение. Чети правилата.Тук е форум на очните лекари. Още едно предупреждение и- бан.Хирург (ветеран във форума): А-а-а-а-а!!! Гинеколог!!! Край, пускайте водата, аз се попиках! Отговор
puf-paf Публикувано на 18 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 18 Февруари, 2013 А това дали е виц ?.... Отговор
Mitazi Публикувано на 18 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 18 Февруари, 2013 Девойка отива в черквата да се изповяда: - Отче, съгреших четири пъти... Свещеникът вади един калкулатор и започва да изчислява нещо. След малко казва: - Иди, дъще и прочети шест пъти "Отче наш". След една седмица девойката отново идва да се изповяда: - Съгреших, отче. Три пъти съгреших... Свещеникът отново вади калкулатора и започва да смята. Смята дълго и накрая вдига глава и казва: - Иди, дъще и съгреши още веднъж, че тука едни шибани дроби се получават... Отговор
pioneer 306c Публикувано на 20 Февруари, 2013 Автор Отчет Публикувано на 20 Февруари, 2013 Тича заекът по една пътека в гората. Насреща му тича скункс. По средата на пътеката се сблъскали. От сблъсъка си загубили паметта.Заекът:- Слушай, брато, дай да се опишем един на друг, та да се сетим кой, кой е...Скунксът:- Ок, ти си малък, сив с дълги уши, малка опашка...- Аааааа, сигурно съм заек. А ти си малък, вонящ, с черта по средата...- А стига бе, сигурно съм гъз.. Отговор
Stormglass Публикувано на 20 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 20 Февруари, 2013 Stoevmobile твоята историйка: http://www.gigadrinks.com/forum/index.php?showtopic=208&p=6088 ми напомни за лафа, в който се разказва по какъв начин се отговаря на въпроса "Как да си направя еди какво си устройство?", в различните форуми: - в руски форум - пет човека обясняват едно и също, като се допълват. - в израелски форум - питат: "Първо кажете, за какво ви е това устройство?" - в български форум - всички обясняват на питащия колко е тъп, та чак вдлъбнат. Отговор
Mitazi Публикувано на 21 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 21 Февруари, 2013 Колега Stormglass, в този ред на мисли да постна една призната класика в жанра: В един хардуерен форум, който посещавам от скоро имаше следното питане:Как да се науча да ремонтирам дъна (motherboards)? Отговора на местния гуру:Има два начина:Бързият начин:Трябват ти едно развалено и едно здраво дъно, най-добре един и същи модел, ако нямаш, гледай поне марката да е една и съща. Ако са различни пак става, но по-трудно.Също така ти трябват: 4 яйца, бутилка бяло вино ( 0.7 литра ), опашка от плъх ( не сива мишка ! ), 3 очи от блатна жаба и мащерка, учебници от техникум по електроника и електротехника ( ако намериш на Фархи тухлата - най-добре ).Разбиваш яйцата във виното, добавяш очите, нарязваш опашката и мащерката на ситно и ги изсипваш вътре. При възможност - пасирай. Сместа оставяш да престои, без да я огрява слънчева светлина ( и по възможност далече от ток, защото електромагнитите смущения пречат на завихрянето на чакрите в сместа ).При следващото пълнолуние, което се пада на нечетно число вземаш дъната и сместа ( без да я осветяваш ) и отиваш на някой хълм. Важното е около теб да няма високи сгради. В случай на нужда и на покрива на блока става, ама по-трудно. Точно в полунощ мажеш и двете дъна със сместа, ама обилно, за да увеличиш проводимостта, а с остатъка намазваш себе си ( тук бих препоръчал по-свободни дрехи, или гол ),слагаш счупеното дъно на земята с компонентите надолу, сядаш върху него ( гол, за подобряване на проводимостта ) и вдигаш здравото дъно над главата си, така че луната да го осветява. Сега повтаряш 3 пъти "О, велики и тайни сили на хардуера, дайте ми мощ да превръщам счупени в здрави дъна" Трябва да почувстваш прилив на знания.Ако не стане, повтори. Ако и втория път не стане, то отиваме на Бавния начин:Измиваш се, изхвърляш всичките боклуци, прибираш се вкъщи, и ако майка ти не те пребие и изхвърли на улицата, започваш да четеш учебници по електроника. Отговор
Topper Публикувано на 21 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 21 Февруари, 2013 Имаш предвид нещо такова (от нашите приятели от PV-BG ) Отговор
Димитър Публикувано на 21 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 21 Февруари, 2013 Скоро в един автосервиз попаднах на следната табела Уважаеми клиенти, тук работим:- бързо- качествено- евтиноВие изберете кои две от тези опции да комбинираме за вас.Труд - 20лв на часС идея на клиента - 30лвС диагноза на клиента - 50лвС помощ на клиента - 100лв Отговор
Mitazi Публикувано на 21 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 21 Февруари, 2013 (редактирано) Topper, а продължение има ли... Редактирано на 21 Февруари, 2013 от Mitazi Отговор
mad-max Публикувано на 21 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 21 Февруари, 2013 Скоро в един автосервиз попаднах на следната табела Забравяш ....с материали на клиента 150 лв/ч Отговор
Mitazi Публикувано на 21 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 21 Февруари, 2013 Ето един ценоразпис (не ми се преписва) Отговор
pioneer 306c Публикувано на 22 Февруари, 2013 Автор Отчет Публикувано на 22 Февруари, 2013 - Мамо, нали си наясно, че заради коженото ти палто е било измъчвано едно невинно животно?- Забранявам ти да говориш така за баща ти! Как да докажа на жената, че Катя-Анал в контактите ми е Екатерина Иванова от отдела на анализаторите. Внучката:- Забравих да се чек-на на Южния парк!Баба й:- Е да, то ти само там не си се чекнала още... Отговор
Mitazi Публикувано на 25 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 25 Февруари, 2013 Молитва на жената: Прати ми, Господи, съпруг,мил, умен като никой друг,и да е силен и красив,да знае да е мълчалив,и да обича да ме слуша,и да не пие, да не пуши,парички много да изкарва,да ме обича, да ми вярва,да не скитори все навънкаи като харча, да не мрънка;гърба ми вечер да разтрива,с одеялото да ме завива;и моля се да ме разбираи отговора да намира,когато питам някой пътне ми ли е голям гъзът.И щом му стана аз съпруга,да не поглежда вече друга.Амин! Молитва на мъжът: Моля те Боже, изпрати ми глухоняма нимфоманка с щръкнали цици и с разрешително за домашно варене на спиртни напитки.Амин! Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.